Cum să aplicați boost lash

Lash Boost este un produs de compania cosmetică Rodan + Fields care pretinde că vă dau Lashes Lush, cu aspect mai lung. În timp ce mulți clienți au experimentat rezultate dramatice, este important să aplicați cu atenție produsul, deoarece utilizarea necorespunzătoare poate duce la iritarea ochilor și la alte efecte secundare. Din fericire, aplicația este simplă și puteți observa o diferență de până la 4-8 săptămâni.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind ser
  1. Imagine intitulată Aplicare Lash Boost Pasul 1
1. Aplicați Boost Lash în fiecare seară înainte de culcare. Aplicarea Boost Lash pe timp de noapte va permite produsului să se înmoaie în genele dvs. în timp ce dormiți. Rețineți că durează aproximativ 8 săptămâni pentru majoritatea oamenilor pentru a-și atinge rezultatele dorite și trebuie să o utilizați în mod regulat. Odată ce veți vedea rezultatele, continuați să aplicați Boost Lash pentru a menține aspectul genelor.
  • R + F nu vă recomandă să utilizați Boost Lash dimineața. Cu toate acestea, dacă alegeți să îl aplicați la începutul zilei, numai o cantitate mică de produs și lăsați-o să se usuce complet înainte de a pune pe orice machiaj sau alte produse de frumusețe.
  • Imagine intitulată Aplicați Lash Boost Pasul 2
    2
    Spalare și uscați zona ochilor. Înainte de a aplica Boost Lash, Scoateți toate machiajul și spălați-vă fața cu clema obișnuită facială. Când ați terminat, utilizați un prosop moale pentru a vă șterge ușor pleoapele și genele până când sunt complet uscate.
  • Orice apă rămasă pe ochi poate provoca rularea produsului.
  • Imagine intitulată Aplicare Lash Boost Pasul 3
    3. Ștergeți orice produs în exces de pe baghetă. Scoateți bagheta de înclinare a garniturii din ser, apoi ștergeți ambele părți ale baghetei pe partea laterală a recipientului pentru a vă asigura că există doar un lichid Little Lash Boost pe perie. Nu aplicați un strat gros de Boost Lash pe ochii dvs.
  • Este foarte important să nu aplicați prea mult din stimularea de la Lash, deoarece ar putea alerga în ochii tăi și lacrimi, provocând iritații.
  • Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să conservați produsul. La aproximativ 150 USD un tub, nu veți dori să pierdeți niciunul dintre ser.
  • Imagine intitulată Aplicați Lash Boost Pasul 4
    4. Desenați vârful baghetei de-a lungul pleoapei superioare. Închideți ochiul și țineți bagheta, astfel încât este paralelă cu linia dvs. de bordură. Așezați bagheta în partea de sus a liniei dvs. de bord în colțul interior al pleoapei, apoi glisați încet și ușor bagheta până la colțul exterior al ochiului.
  • Nu aplicați Boost Lash la genele mai mici, deoarece ar putea provoca iritarea. Se va transfera la ei în mod natural când clipește.
  • Dacă aveți ochi foarte rotunzi, luați în considerare aplicarea Boost Lash doar la treimea exterioară a genelor dvs. pentru a crea un efect măgulitor.
  • Variație: Dacă sprâncenele dvs. sunt rare, încercați să aplicați Boost Lash pentru a le ajuta să arate mai plin. Începeți cu sprâncenele curate și uscate și aplicați sporirea Lash cu ușurință, la fel cum ați dori la genele voastre.

  • Imagine intitulată Aplicare Lash Boost Pasul 5
    5. Îndepărtați din nou bagheta și aplicați ser la celălalt ochi. Pentru a vă asigura că obțineți o aplicație uniformă a produsului pe fiecare ochi, faceți din nou bagheta în ser. Apoi, ștergeți excesul și aplicați Boost Lash la al doilea ochi.
  • Imagine intitulată Aplicare Lash Boost Pasul 6
    6. Așteptați 90 de secunde pentru ca produsul să se usuce. Dacă utilizați numai cantitatea recomandată de Boost Lash, ar trebui să dureze aproximativ 90 de secunde pentru a se usca. Asigurați-vă că așteptați cel puțin acest lucru cu mult înainte de a vă culca sau aplicați alte produse în fața dvs. sau ați putea șterge accidental amplificarea LASH.
  • Odată ce ați aplicat Boost Lash, evitați aplicarea cremei oculare sau a altor produse în jurul pleoapelor și genelor.
  • Metoda 2 din 2:
    Urmând cele mai bune practici
    1. Imagine intitulată Aplicare Lash Boost Pasul 7
    1. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza dacă sunteți însărcinată sau aveți preocupări majore de sănătate. Deși ingredientele din Boost Boost nu sunt cunoscute a fi dăunătoare, este întotdeauna cel mai bine să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a încerca un produs nou dacă vă așteptați un copil. De asemenea, trebuie să vă consultați medicul dacă sunteți în prezent în tratament pentru cancer, dacă sunteți tratați pentru o stare de ochi sau dacă obțineți în mod regulat ochi sau copii uscați.
  • Imagine intitulată Aplicare Lash Boost Pasul 8
    2. Face a Testul de patch-uri Înainte de a utiliza Boost Lash, mai ales dacă aveți pielea sensibilă. Aplicați o cantitate mică de Boost Lash într-o zonă inconspicuoasă, la fel ca în spatele urechii. Așteptați aproximativ o oră pentru a vedea dacă pielea dvs. reacționează la produs. Dacă observați orice roșeață sau iritație, probabil că nu ar trebui să aplicați Boost la ochii tăi.
  • Este întotdeauna o idee bună să testați un produs nou pentru a vă asigura că nu veți avea o reacție, mai ales dacă sunteți predispus la iritarea pielii.
  • Imagine intitulată Aplicare Lash Boost Pasul 9
    3. Nu utilizați prea mult produs. Când găsiți un produs cu care sunteți încântați, poate fi tentant să doriți să utilizați mai multe dintre ele pentru a obține rezultate mai rapide. Cu toate acestea, dacă aplicați prea mult Boost Lash la genele superioare, serul s-ar putea scurge în glandele și ochii tăi, provocând iritații și sensibilitate.
  • Pleoapele tale nu ar trebui să se simtă umede când aplicați produsul.
  • Imagine intitulată Aplicați Lash Boost Pasul 10
    4. Clătiți-vă ochii cu apă rece dacă produsul intră în ele. Lash Boost este făcut să meargă pe pleoape într-un strat foarte subțire, reducând riscul ca produsul să intre în ochii tăi. Dacă obțineți Boost Lash direct în ochi, spălați-le cu apă rece sau rece timp de aproximativ 5 minute.
  • Imagine intitulată Aplicați Lash Boost Pasul 11
    5. Nu puneți Boost Lash pe genele inferioare sau pe creasta exterioară a ochiului. Dacă vă uitați în oglindă și zâmbiți, puteți observa un mic crigare lângă colțul exterior al ochiului. Evitați să obțineți Boost Lash în această creastă, deoarece serul ar putea călători de-a lungul liniilor fine acolo, terminând în ochii tăi. În mod similar, nu aplicați Boost Lash la genele mai mici, deoarece ar putea intra cu ușurință în ochii dvs. când clipește.
  • Unele dintre amploarele de la Lash din genele superioare vor ajunge pe genele mai mici, așa că ar trebui să observați o schimbare în timp, de asemenea.
  • Imagine intitulată Aplicare Lash Boost Pasul 12
    6. Opriți utilizând Lash Boost dacă întâmpinați iritarea ochilor sau alte probleme. Deși este mai puțin frecventă, unii oameni pot suferi durere, arsură, umflare sau umflături sau patch-uri fulgi care se formează pe pleoape după ce folosiți Boost Lash. Dacă aveți vreunul din aceste simptome, opriți utilizarea de la Lash Boost imediat. De asemenea, întrerupeți produsul dacă genele dvs. încep să crească inegal sau dacă observați pleoapele sau irisul se întunecă.
  • Dacă simptomele sunt severe, apelați imediat medicul dumneavoastră.
  • Uneori, iritația poate apărea dacă nu aplicați corect produsul. Dacă doriți, puteți încerca să utilizați mai puțin produs pentru a vedea dacă aceasta face diferența. Cu toate acestea, dacă simptomele persistă, opriți utilizarea Boost Lash.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar