Cum să împletească părul african american

Datorită grosimii și plinătății sale naturale, părul african-american de frânare poate fi o provocare, dar este posibil cu un mic ajutor. Frânghii și cornrows sunt stiluri frumoase, clasice pe care le puteți face fără a merge la un salon. Fii blând cu părul tău și îți ia timpul! Rezultatele vor fi bine merita.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea panourilor de cutie
  1. Imagine intitulată Braid African American Pasul 1
1. Spălați-vă și condiționați părul. Începeți prin spălarea părului ca pe obișnuit, apoi utilizați a Condiții adânci pentru a vă ajuta să vă înmuiați firele. Lăsați balsamul pe părul dvs. pentru ca timpul recomandat pe sticlă, apoi clătiți-l cu apă rece.
  • Pentru a minimiza uscăciunea și frizul, utilizați un șampon gratuit, fără sulfat.
  • Imagine intitulată Brand African American Pasul 2
    2. Detați-vă părul. Când ți-ai clătit balsamul, folosiți un pieptene de dinți largi pentru a spăla toate tanglele, pornind de la capete și de a lucra spre rădăcini. Pentru că chiar desenarea lui Gentler, folosiți degetele pentru a tachina orice noduri și încurcări.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 3
    3. Suflați-vă părul pentru a vă relaxa și dezaproba buclele. Utilizați uscător de păr pe "scăzut" pentru a arunca buclele dvs., astfel încât acestea sunt aproape complet uscate. Puneți-vă părul încă o dată pentru a vă asigura că nu există noduri și apoi sunteți gata să vă începeți panourile.
  • Suflați-vă uscarea părului vă va ajuta să vă întindeți și să vă relaxați buclele, reducând frizzzul și făcând părul mai ușor de gestionat în timpul procesului de împrăștiere.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 4
    4. Pregătiți-vă pachetele de păr derapare. Box Folosește părul "părul panoului" - fire de păr sintetice care sunt foarte lungi - pentru a umple spațiul de pe scalpul tău și vă dau o mulțime de plinătate în panglicile tale. Luați fiecare bucată de păr din pachete individual, și țineți-le în centru, tăind benzile elastice care o țin împreună. Cu o aderență pe centru și cele două capete de coadă ale părului suspendând în jos, începe să tragă firele de pe 1 parte a părului. Acest lucru va da capetele părului dvs. un aspect mai natural, altfel părul ambalat este tăiat drept în direcția și panglicele dvs. vor arăta un pic nenatural când ați terminat.
  • Alegeți părul cu panglică într-o culoare similară cu propria dvs. și obțineți cel puțin 2 pachete mari. Cu cât doriți mai mult și mai groaznic pe care doriți să le aveți, cu atât mai multe pachete de păr de panglică veți avea nevoie. Dacă doriți pânze mai scurte, utilizați mai puține pachete și tăiați părul panglicat în jumătăți sau treimi.
  • Când tragi părul, remorcă ușor la mici fire, mai degrabă decât mari porțiuni de păr.
  • Rulați degetele prin păr atunci când ați terminat seara capetele pentru a elimina orice noduri care s-ar fi putut dovedi.
  • Imagine intitulată Braid African American Par Pasul 5
    5. Obțineți o catenă de păr derapare gata pentru împletit. Secțiunea de pe prima piesă de păr de împletit într-o catenă care este de aproximativ 2-3 inci (5.1-7.6 cm) lățime. Apoi, separați off ⅓ din această secțiune. Ar trebui să țineți 2 secțiuni cu 1 care este de două ori mai groasă ca și cealaltă. Înfășurați catena mai mică în jurul celui mai mare, astfel încât capetele coada să se confrunte cu direcții opuse (cum ar fi "><"). Luați catena mai mică și luați-o în centrul în care este interconectată cu prima componentă. Răsuciți cu atenție firul peste și sub, astfel încât cele două capete de coadă să formeze o singură bucată care se lipesc între firele originale ale coadă.
  • Ar trebui să rămâi cu 3 fire de dimensiuni aproximativ egale, pe care le poți ține în 1 mână.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 6
    6. Secțiunea de pe părul dvs. pe scalpul dvs. pentru împletit. Utilizați un pieptene de dinți pentru a păstra cu atenție o bucată mică de păr pe scalp, aproximativ 1 inch cu 1 inch (2.5 cm cu 2.5 cm). Probabil va fi mai ușor să începeți pe o parte a capului în apropierea părului tău și să lucrați înapoi, dar puteți începe oriunde vă simțiți confortabil. Utilizați un pic de gel de păr sau produs de control al marginii pentru a pregăti această secțiune, facilitând manipularea.
  • Dacă doriți să faceți panglice de bază, puteți înscrie părul în cutii pătrate "."De asemenea, puteți obține creativi și faceți secțiuni în alte forme, cum ar fi diamante sau triunghiuri.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 7
    7. Începeți prima panglică. Țineți părul de împletire în mână, astfel încât 1 fir este între degetul mare și degetul arătător, o al doilea fir este între indexul dvs. și degetul mijlociu, iar al treilea fir este agățat în spatele primelor 2. Apucați secțiunea de păr mai apropiată de scalpul dvs. cu degetul mare și degetul arătător, cât mai aproape de rădăcini posibil. Pentru a începe panglica:
  • Ajungeți la mâna goală în jurul capului și luați al treilea fir de păr care a atârnat în spatele celor strâns în mână.
  • Trageți simultan cel de-al treilea fir de păr sub și încorporați părul din scalpul dvs. în secțiunea dintre degetul mare și degetul arătător și răsuciți-l în direcția opusă.
  • Trageți cea de-a treia secțiune liberă a părului în mijloc, între celelalte două secțiuni. Ar trebui să aveți acum 3 fire separate de păr care sunt ținute strânse la scalpul dvs., cu părul natural încorporat în 1 din secțiuni.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 8
    8
    Împărțiți-vă secțiunea de păr. Cu părul tău de împrăștiere cât mai aproape de scalpul tău, începe să se împrăștie strâns în modelul tradițional. Plasarea alternativă a celei mai bune firuri pe secțiunea mijlocie și apoi cea mai bună cea mai mare parte peste secțiunea mijlocie. Când ajungeți la capătul panglicii, firele ar trebui să conștientizeze într-o panglică mai mică și mai mică. Nu trebuie să utilizați o bandă elastică pentru ao menține în poziție, deoarece ar trebui să țină pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 9
    9. Panglică secțiuni suplimentare de păr. Repetați aceiași pași ca fiind mai sus-menționați în panglică restul capului:
  • Secțiune de 1 inch cu 1 inch (2.5 cm cu 2.5 cm) bucată de păr din scalpul dvs. și aplicați controlul gelului sau marginii.
  • Pregătiți-vă părul de împrăștiere și partiți-l în 3 fire.
  • Utilizați metoda de răsucire pentru a combina părul natural în părul dvs. de împletit.
  • Completați panglica folosind o metodă regulată cu 3 catene până când ajungeți la capete.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 10
    10. Perfect fiecare panglică. Pe măsură ce îmbrățișați, este important să luați timp pentru a vă asigura că sunt toate netede, flexibile și chiar. Dacă observați toate firele sau bulgări înfundate în panglica dvs., va trebui să o scoateți și să începeți de la început. Dacă părul dvs. natural scade de la firele părului dvs. de împletire, va trebui să vă îndepărtați părul de împrăștiere și să adăugați controlul gelului sau marginii pentru ao hidrata și a reduce frizzul.
  • Este posibil să trebuiască să reîncărcați aceluiași catenă de mai multe ori pentru a obține doar dreptul.
  • Dacă panglica dvs. este neuniformă, ați început cu secțiuni de grosime diferită. Va trebui să vă scoateți părul de împletire și să-l împărțiți în 3 secțiuni uniforme.
  • Metoda 2 din 3:
    Bracirea lui Cornrows
    1. Imagine intitulată Brand African American Pasul 11 ​​Pasul 11
    1. Spălați-vă și condiționați părul. Pentru că probabil vă veți lăsa părul în Cornrows timp de câteva săptămâni drept, doriți să vă asigurați că începeți cu păr curat și bine condiționat. Spălați-vă părul cu șamponul obișnuit, apoi utilizați un balsam adânc pentru a-l înmuia. Veți dori, de asemenea, să utilizați un gel de păr de un fel de sortare în timp ce vă îmbrățișați, pentru a vă menține părul neted, Frizz-Free și ușor de controlat și manipulați.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 12
    2. Decideți unde va fi partea dvs. Cornrows poate fi împletit în orice direcție, deci este important să decideți unde va fi partea dvs. înainte de a începe să împletiți. Cele două stiluri de piese cele mai frecvente sunt fie în rânduri din linia părului direct înapoi la nivelul gâtului, fie împletite într-o mișcare circulară în jurul capului de la o parte centrală. Va trebui să utilizați un pieptene de dinți pentru a vă împărți părul în modelul dorit și pentru a vă împărți părul în secțiuni pentru împletitură.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 13
    3. Părul tău. Umpleți o sticlă de pulverizare cu apă și un pic de ulei de măsline și o agitați bine. Apoi, pulverizați secțiunea de păr cu care lucrați. Utilizați pieptenele pentru a separa această secțiune a părului într-un rând în jos pe cap. Cu cât este mai mică parte, cu atât mai mică, cu atât mai mare, cu atât este mai mare parte, cu atât mai mare cu panglica. Utilizați clipuri de fluture pentru a ține părul rămas în poziție din față.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 14
    4
    Începeți primul dvs. Cornrow. Luați partea secționată a părului în mâna 1 și trageți o mică bucată de sus (lângă linia părului) departe de restul buchetului. Separați această mică bucată de păr în 3 secțiuni de dimensiune egală. Începeți să împingeți aceste 3 bucăți în modelul tradițional de împletire: traversați cea mai bună secțiune peste secțiunea mijlocie, apoi traversați secțiunea cea mai stângă pe secțiunea mijlocie, înainte și înapoi.
  • Imagine intitulată Brand African American Par Pasul 15
    5. Adăugați mai mult păr la Cornrow. Cornrows sunt create prin împlinirea părului tău secționat într-o panglică franceză cu adevărat aproape de capul tău. Pe măsură ce lucrați în jos secțiunea de păr, continuați cu panglicația în același mod în care ați început-o. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbrățișați, apucați porțiuni mici de păr din partea ONU-Împărțit și le încorporați în fiecare stradă pe care o traversați peste secțiunea de mijloc. Creați în mod esențial un foarte mic Panoul francez.
  • Pe măsură ce adăugați părul, trageți panglica strânsă și păstrați degetele aproape de cap.
  • Nu vă îmbrățișați părul departe de cap, deoarece acest lucru vă va face pe cornrow-urile voastre și să pară amuzante.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 16
    6. Finalizați-vă CORNROW. Când ajungeți la gâtul gâtului, puteți sau nu să nu terminați părul. Dacă părul tău este scurt, îți vei termina cornrow-ul prin răsucirea capetelor panoului împreună pentru a le asigura și a preveni dezintegrarea. Dacă părul tău este un pic mai lung, îți vei continua cornrow-ul trecut de gâtul tău într-o panglică regulată. Răsuciți capetele pentru a fixa panglica când ați terminat.
  • Puteți alege să utilizați benzi mici și elastice clare pentru a vă ține pe Cornrows în poziție dacă sunteți îngrijorat de panglicele care se pierd.
  • Unii oameni aleg să pună margele la capetele fiecărei pangii ca un detaliu decorativ.
  • Imagine intitulată Brand African American Par Pasul 17
    7. Cornrow restul părului. Lucrați peste scalpul dvs., secționând chiar și bucăți de păr și le-au împrăștiat în cornrows. Procesul poate fi destul de consumator de timp, deci nu fi alarmat dacă durează câteva ore pentru a finaliza. Asigurați-vă că fiecare Cornrow are aceeași dimensiune și urmează același model, astfel încât să apară chiar și intenționat peste cap.
  • Dacă părul este lipit de panglici, probabil că nu este suficient de hidratat și panglicele tale nu sunt destul de strânse. Adăugați mai multe produse de styling, cum ar fi gel, control de margine, pomada sau mousse, pentru a remedia acest lucru.
  • S-ar putea să aveți nevoie de ajutor de la cineva pentru a vă asigura că toate rândurile dvs. sunt chiar și paralele, mai ales pe spatele capului.
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea panourilor de întoarcere cu 2 straturi
    1. Imagine intitulată Braid African American Pasul 18
    1. Spălați-vă și condiționați părul. La fel ca și în cazul altor stiluri de împrăștiere, părul dvs. trebuie să fie bine hidratat și de-încurcat înainte de a începe răsturnarea dvs. cu 2 strans. Spălați-vă părul ca de obicei, apoi utilizați o cremă de condiționare profundă pentru ao hidrata.
    • 2 răsturnări ale celor 2 stranii vor fi mai ușor de stil dacă sunt umede sau cel puțin ușor umede, așa că nu ardeți uscarea sau uscarea aerului complet înainte de styling.
    • Utilizați un pieptene pentru a elimina orice încurcături sau noduri care ar putea fi prezente.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 19 Pasul 19
    2. Decideți cu privire la dimensiunea răsturnării dvs. Există multe opțiuni când vine vorba de a vă lega răsucirile cu 2 strans. Cea mai evidentă decizie pe care trebuie să o faceți este cât de mare doriți să fiți panourile dvs. Puteți face "micro răsuciri", care folosesc zeci de panglici adolescenți sau puteți face răsturnări Jumbo care utilizează 1 inch (2.5 cm) secțiuni sau mai mari de păr.
  • Mici răsturnări vor dura mult mai mult decât răsturnările mari, dar procesul este, evident, mai consumator de timp. Decideți ce dimensiune doriți pe baza stilului dvs. personal și a timpului de timp pe care trebuie să lucrați la părul dvs.
  • Imagine intitulată Braid African American Par Pasul 20
    3. Pregătiți-vă prima secțiune. Utilizați un pieptene de coada de șobolan pentru a parsa o secțiune de păr la dimensiunea dorită. Secțiunea de păr ar trebui să fie o formă pătrată. Frecați un pic de gel de stil sau cremă prin părul dvs. și o înșeală cu puțină apă și ulei de măsline pentru a reduce Frizj și facilitează manipularea. Utilizați pieptenele pentru a peria prin această secțiune de mai multe ori, pentru a vă asigura că părul este complet neted și fără încurcătură.
  • Imagine intitulată Brand African American Par Pasul 21
    4. Începeți răsucirea primei secțiuni. Împărțiți-vă secțiunea de păr în 2 fire egale. Începeți să le înfășurați strâns de la cap într-un model asemănător cu frânghii. Veți înfășura pur și simplu firele simultan în jurul celuilalt pentru a crea o răsucire. Pentru ao păstra strâns, veți dori să trageți răsucirea strânsă la scalpul pe măsură ce lucrați.
  • Imagine intitulată Brand African American Par Pasul 22
    5. Finalizați prima dvs. răsucire. Când vă apropiați de capătul firului și începeți să ieșiți din păr pentru a vă răsuci, va trebui să treceți la a face o răsucire cu 1 strand pentru a vă asigura capetele. Pentru a face acest lucru, luați cele două fire și combinați-le împreună (nu ar trebui să fie mult păr mai mult pentru a face acest lucru). Apoi, înfășurați această secțiune în jurul degetului de multe ori, în aceeași direcție pe care ați răsucit cele două fire de păr. Acest lucru va înclina capetele părului în aceeași direcție, asigurându-le în poziție.
  • Această metodă funcționează cel mai bine dacă părul este în mod natural curbat, mai degrabă decât relaxat chimic sau permat.
  • Imagine intitulată Braid African American Pasul 23
    6. Repetați procesul de răsucire pe restul părului. Continuați să lucrați pe scalpul dvs., creând răsturnări cu 2 straturi. Procesul este exact același pentru fiecare răsucire, asigurați-vă că vă secționați cantitățile egale de păr astfel încât toate răsturnările dvs. să aibă aceeași dimensiune.
  • Secțiunea o mică bucată de păr, pieptene și aplicați gelul sau crema.
  • Împărțiți secțiunea în 2 fire egale.
  • Înfășurați firele unul în jurul celuilalt pentru a forma o panglică de frânghie.
  • Răsuciți capetele panglicatei cu 2 straturi împreună pentru a le asigura și a împiedica panglica să se dezvăluie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu sunteți sigur de cum să împingeți părul fără deteriorări sau dacă sunteți nemulțumit de aspectul general, vizitați un salon local sau o afacere de coafură care este specializată în coafurile afro-americane.
  • Puteți face panglica dvs. Shinier prin punerea unui grăsime de păr sau uleiuri de păr în părul vostru. Așteptați să faceți acest lucru până când ați terminat de frânare, deoarece adăugarea de ulei în părul dvs. în prealabil va face părul prea alunecos pentru a lucra cu.
  • Puteți adăuga margele la păr în timp ce se împrăștie.
  • Dacă părul tău este scurt până la mediu, dar vrei să poarte orice număr de coafuri afro-americane, să încorporeze părul sintetic sau țese în panouri. Va da stilului dvs. lungime și volum suplimentar.
  • Puteți încorpora extensii de păr sau părul de împrăștiere în oricare dintre aceste stiluri pentru un aspect mai plin.
  • Avertizări

    Nu încercați să purtați panouri strânse pentru o perioadă lungă de timp dacă părul este deja foarte slab, fragil sau deteriorat. Panglici, atunci când sunt purtate pentru perioade lungi de timp, pot fi dăunătoare părului.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Şampon
    • Balsam
    • Pieptene (fine-toothed sau medii-dinți)
    • Cravate de păr sau benzi de cauciuc
    • Agrafe de par
    • Un produs de stil, cum ar fi gel de păr sau control de margine
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar