Cum să apelați venezuela

Când trebuie să luați legătura cu cineva de peste mări, apelarea poate fi un pic confuză și nu doriți să rafați facturile de telefon scumpe. Pentru a plasa un apel, începeți prin apelarea codului de ieșire pentru țara dvs. (cele două cele mai populare coduri de ieșire sunt 011 pentru noi și Canada și 00 pentru majoritatea țărilor), apoi formați 58, codul zonei și numărul de 7 cifre. Apelând codurile corespunzătoare, acordând atenție costurilor și utilizând alte servicii de apel atunci când este posibil, puteți apela Venezuela în mod responsabil și economic.

Pași

Partea 1 din 2:
Apelarea codurilor corespunzătoare
  1. Imagine intitulată Apel Venezuela Pasul 1
1. Formați codul de ieșire pentru țara dvs. Acest "cod de ieșire" va permite telefonului dvs. să știe că sunteți pe cale să faceți un apel internațional. În U.S. și Canada, precum și orice u.S. Teritoriile, codul de ieșire este 011. Majoritatea celorlalte țări utilizează 00.
  • Pentru a găsi codul de ieșire al țării dvs., căutați pur și simplu numele țării dvs. și "codul de ieșire" pe orice motor de căutare.
  • Un cod de ieșire poate fi, de asemenea, înlocuit cu un semn +. Dacă utilizați semnul +, nu este necesar să formați și codul de ieșire.
  • Imagine intitulată Apel Venezuela Pasul 2
    2. Apelați 58, codul țării pentru Venezuela. Acum că telefonul dvs. știe că plasați un apel internațional, trebuie să știe unde - codul de țară va indica acest lucru.
  • Imagine intitulată Apel Venezuela Pasul 3
    3. Formați codul zonal pentru numărul local pe care încercați să îl atingeți. Persoana pe care o apelați a inclus cel mai probabil codul de zonă în numărul lor, dar dacă nu au, puteți căuta codul zonal al regiunii pe care îl sunați.
  • Unele coduri majore pe regiuni sunt: ​​Maracaibo (261), Caracas (212), Valencia (241, 245), Barquisimeto (251), Petre (212), Maracay (243), Ciudad Guayana (286), Cuidad Bolivar (285 ), Barcelona (281), Maturin (291).
  • Imagine intitulată Apel Venezuela Pasul 4
    4. Formați numărul local de 7 cifre, lăsând de pe 0. 0 este un prefix de trunchi pentru apelurile plasate în Venezuela, deci nu aveți nevoie de ea atunci când sunați la nivel internațional.
  • Partea 2 din 2:
    Chemarea responsabilă
    1. Imagine intitulată Apel Venezuela Pasul 5
    1. Apelați compania dvs. de telefon sau căutați online informații despre tarifele internaționale. Minutele internaționale sunt de obicei mai scumpe, deci este important să faceți niște cercetări înainte de a începe să sunați. Informațiile despre pachetele internaționale sau planurile minute pot fi găsite pe site-urile celor mai mulți furnizori de celule. De asemenea, puteți oferi furnizorului dvs. un apel pentru a găsi aceste informații.
    • Există diferite tipuri de planuri internaționale de apel: Bolt-on-Packs și Pay-As-you-Go.
    • Bolt pe pachete vă va oferi apel nelimitat pentru tarifele fixe, plata-as-you-go vă va oferi un preț pentru fiecare minut pe care îl cheltuiți chemarea Venezuela.
    • Unele planuri combinate vă permit să plătiți un preț fix în fiecare lună pentru reducerea ratelor Pay-as-you-Go.
  • Imagine intitulată Apel Venezuela Pasul 6
    2. Achiziționați carduri internaționale preplătite pentru a economisi bani. Puteți achiziționa carduri internaționale de apel direct de la compania dvs. de telefon sau de la o stație de benzină, supermarket sau magazin electronic.
  • Cardurile preplătite vă vor oferi în mod obișnuit o afacere mai bună și vă pot împiedica să cheltuiți mai mult decât doriți să cheltuiți la apel.
  • Acordați atenție exact câte minute primiți și comparați diferite opțiuni bazate pe cât de des va trebui să apelați Venezuela sau alte locații internaționale.
  • Căutați taxe în imprimarea fină.
  • Imagine intitulată Apel Venezuela Pasul 7
    3. Acordați atenție diferențelor de timp. Venezuela se află în același fus orar ca Statele Unite ale Americii (EST) și, prin urmare, este de 5 ore în spatele fusului orar universal coordonat (UTC).
  • Oriunde vă aflați, dacă căutați "Timp în Venezuela", ar trebui să puteți spune exact la ce oră este acolo.
  • Imagine intitulată Apel Venezuela Pasul 8
    4. Apelați cu VoIP pentru tarife mai ieftine. Vocea pe Internet este un serviciu care vă permite să apelați pe oameni folosind Internetul mai degrabă decât serviciul celular tradițional. Poti Configurați Voip Pe computerul dvs., un smartphone sau cu o voce specială pe adaptorul furnizorului de Internet (VoIP).
  • Imagine intitulată Apel Venezuela Pasul 9
    5. Apelați gratuit WiFi prin intermediul aplicațiilor smartphone / computer gratuit. Skype, Facebook Messenger, Viber, și WhatsApp toate oferta Apelând WiFi sau VoIP gratuit. În timp ce nu puteți apela la o linie fixă ​​pe aceste aplicații, acestea sunt opțiuni bune atunci când sunați pe cineva cu acces la un computer sau la un smartphone.
  • Dacă aceasta este prima dată utilizând una dintre aceste aplicații, accesați App Store de pe computer sau telefonul smartphone pentru a descărca una dintre aceste aplicații și pentru a crea un cont.
  • Odată ce cealaltă persoană face același lucru, ar trebui să puteți face clic pe contactul lor și să plasați un apel ca și cum ați fi pe un telefon mobil normal, chiar fără costuri.
  • Unele dintre aceste aplicații utilizează și date, deci asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea WiFi dacă nu doriți să utilizați datele celulare. Chiar dacă utilizați date, nu vă va costa ratele internaționale.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar