Cum de ambalma

Artiștii și oamenii de știință parte, embalatoarele oferă un serviciu necesar în casele funerare prin dezinfectarea, conservarea și restaurarea decedatului la un aspect mai asemănător de viață. Este o procedură delicată și complexă. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre lumea îmbălsămului.

Pași

Partea 1 din 5:
Pregătirea corpului
  1. Imagine intitulată Embalma Pasul 1
1. Asigurați-vă că corpul este cu fața în sus. Dacă corpul este în jos în față, gravitatea va trage sângele până la cele mai mici părți ale corpului, în special față. Acest lucru poate decolora și slăbi caracteristicile faciale, făcând mai dificilă crearea unui aspect asemănător vieții pentru vizionare.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 2
    2. Îndepărtați orice îmbrăcăminte pe care persoana o poartă. Va trebui să vedeți pielea pentru semne că îmbălsămarea funcționează, astfel încât organismul va rămâne descoperit pe tot parcursul procedurii. De asemenea, eliminați orice ace iv sau catetere care sunt în vigoare.
  • De obicei, va trebui să catalogați orice proprietate găsită pe persoană, precum și orice tăieturi, vânătăi sau alte decolorări în acest moment în raportul dvs. de îmbarcare. Acest lucru va fi, de asemenea, utilizat pentru a documenta procedura și substanțele chimice utilizate în acest proces. Raportul acționează ca asigurare dacă familia alege să ducă în judecată casa funerară din orice motiv.
  • Respectați corpul în orice moment. Utilizați o foaie sau un prosop pentru a acoperi organele genitale și nu lăsați instrumentele care se așează în jurul acestuia în timp ce lucrați. Să presupunem că familia poate apărea în orice moment.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 3
    3. Dezinfectați gura, ochii, nasul și alte orificii. Dezinfectantul puternic este folosit pentru a curăța caracteristicile, în interior și în afară.
  • Inspectați decedatul în ceea ce privește tipul de fluid pe care îl veți avea nevoie. Unele embalatoare vor folosi această ocazie pentru a amesteca tot lichidul pe care vor avea nevoie de procedură, pentru ao pregăti. De obicei 16 uncii de lichid cu 2 galoane (7.6 l) de apă este o diluare bună.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 4
    4. Rade corpul. De obicei fața este rasă în acest moment, așa cum vă veți rade. Bărbații sunt, de obicei, întotdeauna ras, deși femeile și copiii sunt, de asemenea, adesea ras pentru a îndepărta orice fire de păr sau "Peach Fuzz" din față.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 5
    5. Sparge motorul riguros prin masarea corpului. Masați grupurile mari de mușchi pentru a ușura tensiunea și pentru a muta articulațiile rigide pentru a le slăbi. Dacă mușchii sunt strânși, ei vor crește presiunea vasculară suplimentară, deturnarea fluidului de îmbarcare de unde trebuie să meargă.
  • Partea 2 din 5:
    Setarea caracteristicilor
    1. Imagine intitulată Embalma Pasul 6
    1. Închide ochii. Utilizați o mare atenție în setarea ochilor. În mod obișnuit, pleoapele tind să se întoarcă înapoi în soclu, astfel încât o bucată mică de bumbac este plasată între capac și ochi pentru a ieși. În unele cazuri, este utilizat un capac de ochi plastic în acest scop.
    • Pleoapele nu sunt închise niciodată cusute, dar pot fi lipite în unele cazuri.
    • Caracteristicile trebuie să fie setate înainte ca lichidul de îmbinare să fie introdus, deoarece acest fluid va "a stabilit" corpul destul de rigid, ceea ce face dificil să o facă după aceea.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 7
    2. Închideți gura și fixați-o în mod natural. Una din cele două metode este de obicei folosită pentru a seta gura.
  • Uneori, gura este cusută închisă folosind șir de sutură, trecând un ac curbat prin maxilar sub gingii și înapoi prin septul. Evitați să legați șirul prea strâns pentru a da linia jaw-ului un aspect natural.
  • Un pistol de injector este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit împreună cu o formă de gură. Ca o gura de gură sau o protetică dentară, forma gurii ține maxilarul împreună în funcție de mușcătura naturală și de alinierea maxilarului. Această metodă include adesea o cameră mai mică pentru eroarea umană.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 8
    3. Hidratați caracteristicile. O cantitate mică de cremă trebuie utilizată pe pleoape și pe buze pentru a le păstra de la uscare, oferindu-le un aspect natural și real.
  • Partea 3 din 5:
    Îmbătrânirea arterelor
    1. Imagine intitulată Embalma Pasul 9
    1. Alegeți site-ul dvs. de incizie. Arterele sunt embalate prin introducerea simultană a fluidului de îmbinare (un amestec de formaldehidă, alte substanțe chimice și apă) într-o arteră în timp ce drenarea sângelui dintr-o venă din apropiere sau din inimă. Este nevoie de aproximativ două galoane de lichid pentru ambalma un corp tipic.
    • La bărbați, incizia este făcută lângă baza mușchiului CSM și claviculă. Pentru femei sau persoane mai tinere, site-ul femural este cel mai popular.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 10
    2. Faceți incizia. Curățați punctul de vedere al venei, creați un punct de intrare și introduceți tubul de scurgere spre inimă. Legați o ligatură în jurul părții inferioare a tubului.
  • Faceți același lucru pentru artera, cu excepția introducerii canulei în loc de un tub de scurgere. Plasați pensulele canulei pe artera care blochează canula în loc. Utilizați forcepsurile mici de blocare pentru a fixa partea superioară a arterei și a restricționa fluxul.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 11
    3. Porniți mașina dvs. de blocare și distribuiți lichidul. În timp ce ambalarea are loc, spălați corpul cu un bun sapun germicid / antibacterian și asigurați-vă că verificați drenajul în timp ce masați membrele pentru a împinge sângele și soluția de îmbălsămare în.
  • Când lichidul intră în artere, presiunea se va construi pe tot parcursul venelor, ceea ce înseamnă că fluidul se mișcă în întregul corp. Veți observa că vene bulging oarecum. Deschideți periodic tubul de scurgere jugular pentru a permite ca sângele să scape și să scadă presiunea.
  • Imagine denumită etapa de embalare 12
    4. Reduce încet presiunea. Când aveți la stânga aproximativ 20% din soluția dvs., opriți aparatul și inversați canula pe cealaltă parte a arterei pe care ați ales să o injectați. Acest lucru va embalma partea care a fost blocată anterior de canulă. Asigurați-vă că ați dezactivat presiunea, deoarece lichidul trebuie doar să meargă la o distanță scurtă și nu doriți "Pop ochii."
  • În cazul femuralului, acest lucru va embalma piciorul inferior. În cazul carotidei comune potrivite, acest lucru va embalma partea dreaptă a capului.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 13
    5. finalizarea. Când v-ați îmbătat la satisfacția dvs. sau ați ieșit din lichid, opriți mașina, scoateți canula și legați-vă venele și arterele pe care le-ați utilizat. Sutura inciziile închise. Utilizați pulbere de etanșare pentru a vă asigura că nu există scurgeri.
  • Partea 4 din 5:
    Îngroparea cavității
    1. Imagine denumită embalajul etapei 14
    1. Utilizați un trocar pentru a aspira organele. Acum că arterele au fost curățate, trebuie să curățați interiorul organelor înainte ca bacteriile și gazul să se construiască și fluidele în exces de la nas sau din gură.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 15
    2. Aspirați cavitatea toracică. Introduceți trocarul de 2 inci (5.1 cm) la dreapta și 2 inci (5.1 cm) superioară ombilicului. Curățați organele goale, cum ar fi stomacul, pancreasul și intestinul subțire.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 16
    3. Aspirați cavitatea inferioară. Scoateți trocarul, rotiți-l și introduceți-l în corpul inferior, aspirând conținutul intestinului gros, vezică și în cazul femelelor, uterul. Anusul și vaginul sunt uneori ambalate cu bumbac pentru a evita infiltrațiile.
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 17
    4. Injectați fluidul cavității în trunchi. Fluidul cavității este de obicei 30% formaldehidă, iar metoda de injectare gravitațională este de obicei utilizată pentru a împinge lichidul cavității în organele goale, sterilizarea și păstrarea acestora.
  • Asigurați-vă că obțineți atât organele superioare cât și cele inferioare. Acest pas este crucial în prevenirea "Purge."
  • Imagine intitulată Embalma Pasul 18
    5. Scoateți trocarul și închideți gaura cu un șurub trocar. Curățați-vă trocarul și puneți-l departe.
  • Partea 5 din 5:
    Trecând corpul
    1. Imagine intitulată Embalma Pasul 19
    1. Spălați bine corpul. Folosind același dezinfectant utilizat mai devreme, curățați bine corpul pentru a elimina orice sânge sau alte substanțe chimice rămase în urmă de procesul de îmbălcare. Utilizați delicatețe și îngrijire în acest proces.
  • Imagine denumită etapa de embalare 20
    2. Atingeți caracteristicile. Machiajul vieții va fi aplicat pe față, unghiile vor fi tăiate, iar părul trebuie să fie în formă și îngrijit.
  • Imagine denumită etapa de embalare 21
    3. Rochie corpul. În general, familia decedatului va alege hainele care vor fi purtate în sicriu. Îmbrăcați corpul cu atenție și în mod corespunzător.
  • Uneori, lenjeria de plastic este folosită pentru a proteja în special corpurile scurgeri.
  • Imagine denumită embalajul etapei 22
    4. Așezați corpul în sicriu. Aranja corpul pașnic. Consultați familia pentru orice sfat sau instrucțiuni suplimentare privind prezentarea.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că corpul este într-o poziție de dorit atunci când terminați în blocare. Odată ce substanțele chimice au efect complet, organismul va fi înghețat până când descompunerea reia.
  • Respect, respect, respect. Această persoană obișnuia să fie în viață și cineva a păstrat foarte mult despre această persoană. Tu ești de încredere să ai grijă de cineva iubit pe cineva. Nu-i lăsa jos - vă plătesc foarte mult pentru a face acest lucru, în ciuda oricăror banii pe care îi faci!
  • Câțiva înlocuitori conștienți mai ecologici sunt disponibili pentru îmbălsămare, cum ar fi fluidul Aard. Formaldehida poate fi oarecum periculoasă pentru apele subterane.
  • Embalarea nu este permanentă. Un corp embalat va fi vizibil pentru aproximativ șapte zile în condiții optime.
  • Adăugarea coloranți în soluția dvs. de îmbălsămare este o modalitate bună de a urmări ceea ce este păstrat și ce nu este.
  • Dacă un limbaj particular nu primește lichidul, încercați să injectați acel membru. Care ar trebui să rezolve problema frumos. Dacă toate celelalte eșuează, injectarea alunelui hipodermic.
  • Șeful decedatului trebuie să fie ridicat înainte de începerea îmbătrânirii arteriale.În caz contrar, fața poate decolora.
  • Avertizări

    Formaldehida este un posibil cancerigen. Luați măsuri de precauție pentru a minimiza expunerea.
  • Embalarea unui corp este ilegală dacă nu aveți o licență, PPE (echipament de protecție personală), conform cerințelor OSHA și permisiunea de a se îmbogăți de la Executor.
  • Lucrul cu insidele unui corp uman vă poate expune la materiale biologice. Asigurați-vă că aruncați obiecte de unică folosință care contactează corpul într-un recipient biohazard marcat clar și ia măsuri de precauție adecvate pentru a vă proteja.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Certificarea și acordarea de licențe în conformitate cu ordonanțele locale și legile de stat.
    • Un tabel care poate deține o persoană, deși podeaua funcționează bine dacă doriți să fiți în genunchi timp de o oră.
    • Tuburile arteriale sau canulele sunt introduse în arterele majore în care puteți injecta soluția de îmbinare.
    • Un scalpel
    • Foarfece, pentru tăierea unor lucruri importante.
    • O rolă de șir de calitate medicală, numită ligatură.
    • Un ac curbat pentru inciziile de cusut.
    • O chiuvetă mare în care sânge poate fi drenat și apa poate fi accesată.
    • Un aspirator de apă sau un aspirator hidro, pentru a crea o presiune negativă. Este atașat la robinetul chiuvetei și are un furtun care vine de la unul dintre deschiderile sale care duce la:
    • Un trocar - acesta este un ac lung, cu sabie care este conectat la hidroizpiratorul care este utilizat pentru a perfora și aspira organele goale care lichidul de îmbinare nu poate ajunge arterial.
    • Câteva sticle de soluție de blocare mixtă - formaldehidă este cea mai comună, dar există înlocuitori.
    • Un ac de anevrism / cârlig. Acesta este un instrument metalic cu un mâner plat și un punct lung care se îndoaie la 90 de grade la sfârșit.
    • Bumbac, bumbac și mai mult bumbac.
    • Capace de ochi (discuri rotunde concave care țin ochii închise de dedesubt.
    • Există multe alte instrumente care sunt utile pentru embalatoare, dar ele sunt în cea mai mare parte opțională. Chiar și unele dintre instrumentele menționate sunt opționale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar