Cum de a desena ginny weasley

Ginny este cel mai tânăr copil al lui Molly Weasley și în cele din urmă devine soțul / soția lui Harry Potter. În afară de a fi un personaj minunat de sex feminin, ea nu este atât de greu de atras, deci de ce să nu-i încercați?

Pași

Imagine intitulată Ginny Weasley.jpg
Imagine intitulată Ginny Weasley.jpg
1. Obțineți o imagine de referință. Uită-te la o imagine a lui Bonnie Wright, actrița care joacă Ginny Weasley în filme, sau mai bine, o captură de ecran de la unul dintre filmele Harry Potter. S-ar putea să încercați să căutați o anumită carte sau film dacă doriți să o atrageți la o anumită vârstă.
  • Imagine intitulată Draw Ginny Weasely Pasul 1.jpg
    Imagine intitulată Draw Ginny Weasely Pasul 1.jpg
    2. Schițați o ovală ușoară. Acest lucru servește ca o schiță pentru fața ei. Asigurați-vă că este suficient de ușor încât să îl puteți șterge mai târziu, dar destul de întunecat, astfel încât să puteți vedea și să lucrați cu el.
  • Asigurați-vă că ovale se potrivește cu forma feței ei. Deși vom rafina aceste lucruri pe măsură ce mergem, asigurați-vă că nu este ceva prea arbitrar, să începeți.
  • Imagine intitulată Draw Ginny Weasley Pasul 2.jpg
    Imagine intitulată Draw Ginny Weasley Pasul 2.jpg
    3. Creați câteva linii directoare pentru a vă ajuta să plasați caracteristicile ei. Acest exemplu utilizează linii orizontale care merg peste față. Observați relația dintre liniile, cum ar fi diferența în spațiu între ele, sau cum îi liniștele cu nasul.
  • Există mai multe metode pentru a-și împărți fața. Dacă sunteți mai confortabil cu desenarea unei linii peste și una în jos sau altceva, mergeți cu el. Ar trebui să vă simțiți confortabil cu ceea ce faceți atunci când trageți.
  • Imagine intitulată trage ginny weasley pas 3.jpg
    Imagine intitulată trage ginny weasley pas 3.jpg
    4. Indicați părul cu câteva linii ușoare. Detaliile nu ar trebui să fie accentul dvs. principal chiar acum.
  • Imagine intitulată trage ginny weasley pas 4.jpg
    Imagine intitulată trage ginny weasley pas 4.jpg
    5. Desenați câteva linii rotunde pe ambele părți pentru a-și arăta umerii. Dacă referința dvs. are întregul corp, puteți "Transpuneți-o" pentru a face numai umerii ei și în sus în desenul dvs. sau puteți încerca să faceți totul. Depinde de tine.
  • Imagine intitulată trage ginny weasley pas 5.jpg
    Imagine intitulată trage ginny weasley pas 5.jpg
    6. Plasați simbolurile caracteristicilor ei. Chiar acum, nu vrem ca plin. Tot ce avem nevoie sunt o schiță sau cam așa pentru buzele ei, forme de fotbal pentru ochi, puncte pentru nări, un triunghi pentru părul de păr, etcetera.
  • Imagine intitulată trage ginny weasley pas 6.jpg
    Imagine intitulată trage ginny weasley pas 6.jpg
    7. Rafinați unele dintre liniile dvs. și le faceți mai mult. Ștergeți ceea ce nu aveți nevoie de orientările originale. Nu trebuie să urmați imaginea aici la extrem. S-ar putea să mai aveți nevoie de ceva ce nu sau viceversa.
  • Imagine intitulată trage ginny weasley pas 7.jpg
    Imagine intitulată trage ginny weasley pas 7.jpg
    8. Adăugați câteva forme simple în zona gâtului. Gândiți-vă la trapezoids, triunghiuri și alte lucruri ușoare pentru a imita forma unei veste și a cravei sau orice alte haine pe care le poartă în desenul tău.
  • Imagine intitulată trage ginny weasley pas 8.jpg
    Imagine intitulată trage ginny weasley pas 8.jpg
    9. Soluționați caracteristicile ei. Adăugați evidențieri și elevi în ochii ei. Indicați podul nasului ei. Fă-o gura mai mult decât o linie și adăugați mai multe fire de păr. Intrăm în întinderea casei aici!
  • Imagine intitulată trage ginny weasley pas 9.jpg
    Imagine intitulată trage ginny weasley pas 9.jpg
    10. Rafinați totul! Structura facială, hainele, totul! Faceți acest lucru până când sunteți cu adevărat mulțumiți de conturul dvs. Întunecați liniile pe care doriți să le păstrați și să ștergeți totul.
  • Imagine intitulată Ginny Weasley.jpg
    Imagine intitulată Ginny Weasley.jpg
    11. Culoare! Ginny este un Gryffindor, astfel încât culorile casei ei sunt roșii și aur. Părul ei ar trebui să fie roșu strălucitor, dar filmul îl arată într-un mod mai subtil. Toate lucrurile individuale sunt de până la tine.
  • sfaturi

    Utilizați un creion ascuțit pentru a desena ușor
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar