Cum să decoreze un scrapbook

Nu există nici o îndoială că scrapbooking-ul este distractiv. Este una dintre cele mai bune modalități de a păstra toate amintirile preferate organizate și ușor accesibile. Cu toate acestea, uneori începe să devină greu pentru a face paginile dvs. să arate bine, fără a trece peste partea de sus cu bani, bulkiness și efort. Nu trebuie să spargeți banca sau să fiți un geniu creativ pentru a vă proiecta propriul scrapbook decorativ pe care îl puteți bucura de mulți ani pentru a veni.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea materialelor
  1. Imagine intitulată Decorează un scrapbook Pasul 1
1. Alegeți un scrapbook. Gândiți-vă la ce tip de album de scrapbook doriți să utilizați. Există mai multe tipuri disponibile, fiecare cu propriile lor avantaje. Un lucru de luat în considerare atunci când decideți la un tip de utilizat este cât de mulți bani și decorațiuni doriți să vă angajați. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri:
  • Albumele post-limite sunt probabil cea mai populară alegere pentru scrapbook-urile moderne. Acestea au un capac decorativ, de obicei cu un loc pentru a introduce o imagine și protectori de protecție cu foi de siguranță gratuite, gata să vă glisați hârtia și imaginile. Trebuie să cumpărați hârtia pentru a pune fotografiile pe separat, dar acest lucru vă permite să alegeți propriile culori și modele.
  • Scrapbook-urile legate cu pagini nedetecte sunt plăcute, deoarece albumul vine deja cu hârtie, dar fii atent pentru că nu vine întotdeauna cu protectori de pagini.
  • Albume foto cu trei inele sunt cele mai ieftine albume, dar trebuie să cumpărați hârtie separat. Puteți adăuga protectori de protecție gratuită cu foto, și apoi glisați pagina finalizată în manșon. Aceste albume vă permit să adăugați în pagini noi, deoarece scrapbook-ul dvs. crește.
  • Imagine intitulată Decorează un scrapbook Pasul 2
    2. Cumpărați hârtie foto-sigură. Este foarte important să cumpărați hârtie care este concepută special pentru a păstra fotografiile. Hârtia destinată scrapbookingului este fără acid liber și fără lignin, astfel încât în ​​timpul perioadei de timp, fotografiile dvs. nu se descompun și ruina. Deci, dacă cumpărați hârtie pentru a pune într-un scrapbook gol sau un scrapbook cu hârtie deja în el, asigurați-vă că hârtia este sigură pentru fotografiile dvs.
  • Imagine intitulată Decorează un scrapbook Pasul 3
    3. Redați-vă cu diferite modele și texturi de hârtie. Există multe tipuri diferite de hârtie pe care le puteți alege de la pentru a utiliza pentru un scrapbook. Iată câteva dintre cele mai frecvente tipuri de hârtie folosite pentru scrapbooking:
  • Cardul de hârtie este o hârtie greutatea grea cea mai folosită ca fundal al formatului paginii.
  • Hârtia B & T (fundal și textură) este excelentă pentru a fi utilizați ca decor pentru fundal pe pagină. De asemenea, îl puteți utiliza pe margini de accent sau ca fundal de fundal.
  • Gingham Harf este un popular "Board Checker" Hârtie modelată folosită ca accente de fundal care pot fi folosite pentru fundaluri sau accente.
  • Vellum este hârtie translucidă și este minunat să se folosească pentru un aspect elegant. Poate fi plasat peste fotografii sau memorabilii "Dress Up" o pagina.
  • Imaginea intitulată Decoreaza un scrapbook Pasul 4
    4. Găsiți o lucrare care vă îmbunătățește tema. Hârtia vă poate ajuta să capturați starea de spirit a fotografiilor. Dacă utilizați fotografii alb-negru, alegeți un model elegant de hârtie pentru a se potrivi. Dacă aveți imagini colorate ale petrecerii de ziua unui copil, alegeți hârtia cu un design distractiv.
  • Imagine intitulată Decorează un scrapbook Pasul 5
    5. Cumpărați o bandă corectă pentru a adera fotografiile dvs. cu. Există multe modalități diferite de a lipi și lipiți fotografiile sau alte decorațiuni într-un scrapbook care sunt în siguranță și nu vă va face rău fotografiilor. Asigurați-vă că verificați că utilizați unul care este sigur și nu utilizați nimic. Iată câteva opțiuni de siguranță de utilizat:
  • Focurile foto sunt laminate în interiorul unei cutii și sunt filele pătrate cu două fețe lipicioase. Acestea sunt ieftine, ușor de utilizat și o opțiune practic greșită.
  • Bastoanele de lipici sunt ieftine și convenabile de utilizat. Urmăriți-vă pentru a vă asigura că nu vă folosiți lipiciul deoarece ar putea provoca urzeală și cataramă. Doar puneți un dab de lipici la fiecare colț și o glisă în mijloc.
  • Punctele de lipire vin pe o rolă și sunt excelente pentru adăugarea de panglici, butoane sau alte elemente 3-D pe pagina dvs. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați articolul 3-D pe punctul de lipire, apoi ridicați punctul de pe rola. Apoi, apăsați elementul pe pagină și apăsați în jos. Acestea sunt foarte lipicioase, deci asigurați-vă că sunteți încrezători în fața locului pe care doriți să îl plasați elementul înainte de a face acest lucru.
  • Banda de montare a spumei este un adeziv față-verso care este de aproximativ 1/8" gros. Această bandă vă permite să adăugați dimensiuni imaginilor sau orientării dvs.
  • Imaginea intitulată Decorează un scrapbook Pasul 6
    6. Adunați emoții distractive. Se îndreaptă spre un magazin de artizanat și căutați autocolante, ștampile, panglică sau alte ornamente pentru a adăuga în scrapbook-ul dvs. Puteți găsi sute de decorațiuni pentru a le folosi pentru aproape orice temă. De asemenea, puteți adăuga bucăți în albumul dvs. pe care îl aveți acasă, cum ar fi bilet, chitanțe care reprezintă o memorie specială, panglici, desene sau flori presate. Lucruri care vă amintesc de o mare memorie și se potrivesc în scrapbook-ul dvs., pot fi un lucru perfect de utilizat pentru decorare.
  • O altă modalitate distractivă de a decora este utilizarea foarfecelor de textură. Puteți găsi foarfece care au dinți de-a lungul marginilor care dau marginile desenelor de hârtie distractive. Puteți cumpăra aceste la cele mai multe magazine Craft.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea fotografiilor
    1. Imagine intitulată Decorează un scrapbook Pasul 7
    1. Selectați fotografii bazate pe o anumită temă sau eveniment. Un scrapbook bine organizat va capta un anumit timp sau eveniment, cum ar fi o primă zi de naștere, vacanță sau călătorie de familie. În această temă, scrapbook-ul va desfășura povestea pe care o vei spune despre acel moment. Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să strângeți toate fotografiile pe care doriți să le utilizați pentru a ajuta memorializarea amintirilor speciale.
  • Imagine intitulată Decorează un scrapbook Pasul 8
    2. Grupați-vă fotografiile. De obicei, aspectul unui scrapbook are o răspândire dublă, adică există fotografii în partea stângă și cea dreaptă a paginii. Aceste pagini ar trebui să se potrivească și să se complimenteze reciproc în culoare și temă. Așa cum decideți pe care să utilizați fotografii, gândiți-vă la fotografiile pe care doriți să le stați singuri și care dintre care doriți să asociați cu mai multe persoane pe o pagină. Acest lucru vă va ajuta să decideți ce fotografii să adăugați în scrapbook și care dintre ele doriți să le lăsați. Doar pentru că aveți o sută de fotografii nu înseamnă că trebuie să le folosiți pe toate.
  • Chiar dacă există o fotografie specială singură pe o pagină și apoi trei fotografii de pe pagină de lângă el, încercați să găsiți o temă comună pentru a le conecta.
  • Scrapbook-urile tind să arate mai bine când imaginile nu sunt aglomerate pe o pagină. Păstrați acest lucru în minte atunci când decideți câte fotografii de adăugat.
  • Imagine intitulată Decorează un scrapbook Pasul 9
    3. Mat fotografiile tale. Dacă utilizați o hârtie modelată sau hârtie care are multe culori, tapați-ți fotografia pe o hârtie neutră solidă pentru a împiedica fotografia să concureze cu designul pe hârtie de fundal. Acesta este un pas simplu și poate face diferența în designul de scrapbook. Indiferent de hârtia dvs. de fundal, oferind un covor permite ca albumul să aibă un aspect mai fin.Urmați acești pași pentru a vă informa fotografiile:
  • Au gata o hârtie color solidă care este neutră în culoare. Încercați să alegeți o culoare care va complimenta culorile de pe pagina de fundal. Când aveți îndoieli, lucrează alb-negru cu totul.
  • Tăiați hârtia astfel încât să fie 1/8"-1/2" mai mare decât imaginea ta. Acest lucru va oferi un cadru și un spațiu vizual între hârtie și fotografie.
  • Utilizați fișiere foto pentru a adera imaginea pe covor. Acestea sunt file lipicioase cu două fețe care sunt în siguranță și păstrați fotografia plat.
  • Metoda 3 din 3:
    Așezați pagina dvs
    1. Imagine intitulată Decoreaza un scrapbook Pasul 10
    1. Decideți cum doriți ca pagina să se uite înainte de ao fixa permanent. Aranjați-vă fotografiile, înghețările sau orice altceva puteți adăuga pe pagină pentru a vedea ceea ce arată cel mai bun. Când sunteți mulțumit de plasare, atunci puteți bandă sau lipiți totul în poziție. Păstrați aceste sfaturi în minte în timp ce vă aranjați elementele:
    • Ochiul este atras mai întâi la centrul paginii, așa că nu părăsiți centrul gol.
    • Fotografii care captează un moment similar sau sunt conectate cumva, arata frumos atunci când se suprapun la colțuri.
    • Numerele neuniforme sunt plăcute de proiectarea unui scrapbook. De exemplu, decorați o pagină cu trei fotografii în loc de patru.
    • Decideți unde doriți ca fotografiile să fie mai întâi și apoi adăugați îmbrăcăminte în jurul lor. Throdishments ar trebui să desființeze spațiul negativ, dar nu devin distragând.
  • Imagine intitulată Decorează un scrapbook Pasul 11
    2. Adăugați gânduri cu fotografiile dvs. Dacă doriți să adăugați o anecdote speciale, o dată, o explicație sau o poezie pentru a merge împreună cu fotografiile dvs., nu ezitați să faceți acest lucru. Scrierea amintirilor despre anumite sentimente, gânduri sau amintiri speciale de lângă poze îmbunătățește experiența de scrapbook. Puteți să vă scrieți cuvintele pe o bucată separată de hârtie și apoi să o introduceți, să scrieți direct în scrapbook sau să introduceți cuvintele de pe computer și să le imprimați. Fă ceea ce te face cel mai confortabil.
  • De exemplu, dacă creați un scrapbook documentar o excursie de familie, luați în considerare adăugarea de evidențieri din călătoria pe care doriți să o amintiți lângă unele imagini. Puteți scrie, "În acel moment ne-am pierdut și am ajuns să găsim o cină cu cea mai bună plăcintă din lume...", Alături de o imagine a familiei dvs. mănâncă la cină.
  • Imagine intitulată Decorează un scrapbook Pasul 12
    3. Alunecați pagina finalizată în protectorul de foi. Când sunteți mulțumit de aspectul paginii dvs. și totul este fixat sau lipit în poziție, glisați pagina în protectorul de pagină clar. Dacă doriți să reveniți pentru a adăuga sau edita ceva pe pagină, tot ce trebuie să faceți este să alunece pagina înapoi.
  • sfaturi

    Avertizări

    Scrapbooking-ul poate fi dependent și scump!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar