Cum să cumpărați cadouri pentru un scrapbooker

Dacă aveți un scrapbooker special în viața voastră, care doriți să cumpărați un cadou, este posibil să nu vă asigurați ce să le obțineți. Există o mulțime de elemente pe care le puteți cumpăra pentru a face o construcție de scrapbook mai ușoară, cum ar fi unelte și consumabile. Alte cadouri, cum ar fi ștampile, autocolante și cerneluri, pot fi utile pentru decorarea și înfrumusețarea scrapbook-urilor. Încă alții, cum ar fi certificatele și abonamentele din reviste, pot contribui la îmbunătățirea experienței de scrapbooking.

Pași

Metoda 1 din 3:
Oferind cadouri pentru construcția de scrapbook
  1. Imagine intitulată Cumpărați cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 1
1. Achiziționați cărți foto sau albume ca cadou. Cărțile foto și albumele sunt necesare pentru proiectele de scrapbooking. Imagini, memorabili, decupaje de hârtie, note, stuburi de bilete și așa mai departe sunt aranjate în aceste cărți și apoi sunt de obicei fixate în loc.
  • Cărțile foto și albumele, în special cele de înaltă calitate, pot fi destul de scumpe. Salvați-vă banii scrapbooker prin cumpărarea lor și oferindu-le ca cadouri.
  • Chiar dacă scrapbooker are deja cărți sau albume foto, în cele din urmă vor avea nevoie de mai mult. Cărțile suplimentare și albumele vor veni întotdeauna la îndemână pentru entuziaștii adevărați de scrapbooking.
  • Imagine intitulată Cumpărați cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 2
    2. Dați un set de calitate de bijuterii sau instrumente de crafting. Acestea pot fi găsite ușor online, dar probabil că veți putea să le găsiți la Magazine de artizanat și hobby. Unele instrumente pe care le-ați putea găsi în aceste seturi includ clește (asortate tipuri), cârlige, tăietoare de fire, ace, AWL, tăietoare de sârmă / snips.
  • Dacă nu găsiți un set de instrumente de crafting desemnat, un set de instrumente de bijuterii ar trebui să funcționeze la fel de bine. Cu toate acestea, unele instrumente incluse în seturi de bijuterii pot fi utile numai pentru fabricarea bijuteriilor.
  • Scrapbookers tind să lucreze cu multe medii diferite. Având un set de instrumente de artizanat la îndemână, scrapbookerul dvs. va fi pregătit pentru orice eventualitate.
  • Imagine intitulată Cumpărați Cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 3
    3. Câștigați puncte cu darul adezivului. Scrapbookers folosesc frecvent adeziv, cum ar fi adezivul și banda, pentru a atașa elemente de scrapbook în paginile cărții. La selectarea unui adeziv, încercați să găsiți una care este utilizabilă pe o gamă largă de medii, cum ar fi artizanatul american la acel adeziv adeziv sau 3L de scrapbook. Indiferent de marca pe care o stabiliți, asigurați-vă că funcționează cu folii transparente, hârtie, fotografii și vellum.
  • Transparențele, hârtia, fotografiile și Vellum sunt unele dintre cele mai frecvente medii de scrapbookers. Alegerea adezivilor care lucrează cu aceste medii va fi cea mai utilă pentru scrapbookerul dvs.
  • Banda decorativă sau banda de spălare poate adăuga o linie de stil la Humdrum, soiuri de zi cu zi.
  • Adezivii adecvați pot fi găsiți prin vânzătorii de aprovizionare cu artă / ambarcațiuni online sau la magazinul local de hobby / craft.
  • Imagine intitulată Cumpărați Cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 4
    4. Surprinde scrapbookerul dvs. cu unelte de tăiere de specialitate. Pe parcursul punerii împreună a unui scrapbook, un scrapbooker va adăuga adesea înghețuri, cum ar fi desenele de frontieră. Unele foarfece de ambarcațiune au tăiat modele unice, cum ar fi zigzagii, spre deosebire de liniile drepte. Aceste tipuri de instrumente de tăiere pot face desene interesante de frontieră un cinch.
  • Instrumentele de tăiere de înaltă calitate și de precizie sunt, de asemenea, foarte utile pentru scrapbookers. Cuțite de utilitate, de exemplu, sunt o alegere excelentă.
  • Când cumpărați foarfece, cumpărați dimensiuni asortate. Seturile mari funcționează mai bine decât seturile mici în anumite situații și viceversa.
  • Imagine intitulată Cumpărați cadouri pentru un scrapbooker Pasul 5
    5. Investiți în darul de hârtie de calitate. Hârtia de calitate este vizibilă dintr-o privire și va face cu siguranță proiectele scrapbookerului să arate mai lustruite. Puteți chiar să alegeți hârtie cu animalele preferate ale scrapbookerului, design-urile (cum ar fi dungi sau puncte polka) și așa mai departe.
  • Hârtia de înaltă calitate poate fi, de asemenea, destul de scumpă, iar scrapbookers tind să utilizeze o mulțime de ea. Chiar dacă scrapbookerul dvs. are un stoc, o hârtie suplimentară va veni la îndemână.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea cadourilor pentru decorarea de scrapbook
    1. Imagine intitulată Cumpărați Cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 6
    1. Culoare scrapbooker impresionat cu un tampon de pigment. Dacă scrapbookerul dvs. se bucură de ștampile sau de a face lucrări de design legate de cerneală în albumele lor, cum ar fi caligrafie sau pictura pe acuarelă, un placă de pigment va fi un cadou perfect. Multe tampoane vin cu diferite culori de cerneală, care vă vor permite scrapbookerul dvs amestecați propriile culori.
  • Imagine intitulată Cumpărați cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 7
    2. Obțineți ștampile pentru scrapbookerul dvs. Încercați să alegeți ștampile care au proiecte pe care le cunoașteți că scrapbookerul este îndrăgostit de, cum ar fi inimile, rațele, stelele, pisicile și așa mai departe. Prioritizați ștampilele care au o gamă largă de utilizări, cum ar fi ștampilele literelor alfabetului, care pot fi aranjate pentru a face mesaje.
  • Au o ștampilă de specialitate făcută cu numele scrapbookerului dvs. pe el. Acest serviciu este adesea oferit la magazinele Craft și Hobby, și prin vânzătorii de timbre online.
  • Imagine intitulată Cumpărați cadouri pentru scrapbooker Pasul 8
    3. Oferiți autocolante sau un producător de autocolante ca cadou. Autocolantele sunt frecvent adăugate la scrapbook-urile pentru a adăuga fler la pagini. Acestea sunt, de asemenea, o modalitate excelentă pentru scrapbookers care sunt mai puțin încrezători în capacitatea lor de a desena manual. Autocolantele de înaltă calitate și producătorii de autocolanți pot fi găsite la majoritatea magazinelor artizanale și hobby sau online.
  • Autocolante tematice, cum ar fi autocolante de Crăciun, autocolante de Ziua Îndrăgostiților, autocolante de Halloween și așa mai departe, vor ajuta scrapbookerul tău să fie pregătit când vine timpul să facă o pagină de scrapbook tematică.
  • Evenimente de viață importante, cum ar fi căsătorii, nașteri, absolviri, decese și așa mai departe sunt subiecte frecvente de pagini de albume. Autocolante care sunt legate de evenimente ca acestea vor fi probabil apreciate de scrapbookerul dvs.
  • Producătorii de autocolante vă vor oferi scrapbookerului posibilitatea de a-și crea propriile autocolante. Dacă scrapbookerul dvs. este un fan al autocolarilor, probabil se vor îndrăgosti de un producător de autocolante.
  • Imagine intitulată Cumpărați cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 9
    4. Câștigă inima scrapbookerului cu șabloane. Acesta este un alt dar minunat pentru scrapbookers, care nu au încredere în abilitățile de desenare a mâinii. Poti Faceți niște șabloane și dați-le ca un cadou sau ați putea achiziționa șabloane pre-făcute la Magazine de artizanat și hobby sau online.
  • Cel mai bun lucru despre a vă face propriile șabloane este că veți alege designul. În acest fel, puteți face șabloane pe care le cunoașteți că scrapbookerul dvs. va folosi și vă va bucura.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea cadourilor care îmbunătățesc experiența de scrapbooking
    1. Imagine intitulată Cumpărați Cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 10
    1. Dați un card cadou sau un certificat pentru scrapbookerul dvs. Chiar dacă scrapbookerul dvs. pare să aibă totul, în cele din urmă vor avea nevoie de consumabile și instrumente de înlocuire. Dincolo de asta, poate exista un articol puțin cunoscut pe care îl doresc, dar nu își pot permite. În acest caz, un card cadou către un magazin de artizanat, Hobby Store sau un magazin online adecvat este o alegere excelentă.
  • Imagine intitulată Cumpărați cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 11
    2. Cumpărați cadouri tematice de scrapbooking. Mândri scrapbookers pot dori să-și reprezinte hobby-ul pe obiectele lor personale, cum ar fi cani, ceasuri sau cămăși care spun lucruri cum ar fi "I ♥ Scrapbooking." Acest lucru face mai ușor ca scrapbookers să se recunoască reciproc și să se conecteze în public.
  • S-ar putea să aveți dificultăți în găsirea cadourilor tematice de scrapbooking la magazinele comune de cărămidă și mortar. Faceți o căutare generală de cuvinte cheie online "Scrapbooking [element (ca tricouri / cani)]" Pentru a găsi vânzători online din acestea.
  • Articolele tematice de scrapbook sunt o modalitate excelentă de a ajunge la o conversație despre hobby-ul dvs. cu colegii de clasă, colegii, cunoștințe și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Cumpărați Cadouri pentru un Scrapbooker Pasul 12
    3. Obțineți un abonament la revista Scrapbooking ca cadou. Unele reviste sunt dedicate tehnicilor de scrapbooking, unelte, idei de design și subiecte similare. Două astfel de reviste pe care ați putea dori să le arătați includ Scrapbooking și carduri astăzi revista și Revista Canadian Scrapbooker.
  • Dacă ați observat că scrapbookerul dvs. nu a fost la fel de activ sau creativ în ultima vreme, o abonament la revista Scrapbooking ar putea să le inspire cu idei noi.
  • Imagine intitulată Cumpărați cadouri pentru un scrapbooker Pasul 13
    4. Oferiți recipiente de depozitare și organizație ca un cadou. Scrapbookers tind să acumuleze o mulțime de consumabile, astfel încât acestea au ceea ce au nevoie la îndemână atunci când asamblați un scrapbook. Coșuri de depozitare, cubbies, organizatori, sertare de birou din plastic, și articole similare vă pot ajuta scrapbookerul să țină evidența consumabilelor și să le găsească când au nevoie de ele.
  • sfaturi

    Majoritatea acestor idei de cadouri pot fi găsite la magazinul dvs. local sau la magazinul de hobby. Cu toate acestea, dacă aveți dificultăți în găsirea unui element de specialitate, un vânzător online poate fi cel mai bun pariu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar