Cum se conectează sweatcoin la paypal

Ofertele de pe piață pe Sweatcoin se schimbă frecvent și puteți găsi uneori oferte pentru a vă răscumpăra Sweatcoin prin intermediul cardului cadou PayPal. Veți vedea această opțiune mai des dacă vă referiți mai mulți oameni la Sweatcoin. ThiseWill vă arată cum să vă răscumpărați echilibrul de transpirație la un card cadou PayPal. Dacă aveți sudoare, veți avea nevoie de un echilibru ridicat pentru a putea utiliza PayPal, dar dacă vă referiți la cel puțin 100 de persoane, puteți să vă transformați într-un card cadou PayPal PayPal. În prezent, nu există nicio modalitate de a vă conecta transpirațiile în contul dvs. PayPal.

Pași

  1. Imagine intitulată Conectați Sweatcoin la PayPal Pasul 1
1. Sweatcoin deschis. Această pictogramă de aplicație arată ca o literă ruptă pe un fundal albastru. Puteți găsi această aplicație pe ecranul dvs. de pornire, în sertarul de aplicații, fie prin căutarea.
  • Imagine intitulată Conectați Sweatcoin la PayPal Pasul 2
    2. Glisați chiar pe ecranul de urmărire (Android) sau atingeți pictograma MarketPlace (iPhone). Veți vedea pictograma MarketPlace de-a lungul meniului din partea de jos a ecranului, este cea mai îndepărtată pictogramă din stânga. O pagină cu toate ofertele dvs. de cumpărături va apărea.
  • Imagine intitulată Conectați Sweatcoin la PayPal Pasul 3
    3. Atingeți recompensa PayPal. Acest lucru va deschide această ofertă specifică și instrucțiuni de cumpărare.
  • Dacă nu vedeți recompensa PayPal listată, este că nu este oferită în prezent. Puteți verifica din nou aplicația zilnică pentru ao găsi. Oferta de a răscumpăra pentru un card cadou Paypal vinde în general rapid odată ce este pe piață, așa că ar putea fi mai greu de găsit.
  • De obicei, veți avea nevoie de cel puțin 20.000 de monede pentru a răscumpăra prin PayPal.
  • Imagine intitulată Conectați Sweatcoin la PayPal Pasul 4
    4. Citiți "Cum să revendicați". Toate ofertele vor avea această secțiune, iar toate ofertele vor avea modalități diferite de revendicare.
  • Urmați instrucțiunile enumerate în secțiunea dvs. "Cum să revendicați" din ofertă.
  • Va trebui să accesați e-mailul dvs. pentru a continua.
  • Imagine intitulată Conectați Sweatcoin la PayPal Pasul 5
    5. Atingeți Cumpără. Aceasta este situată sub imaginea ofertei în partea de sus a ecranului și enumeră prețul de transpirație.Acest lucru va răscumpăra transpirațiile și vă va trimite bani după ce urmați pașii enumerați în "Cum să revendicați".
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar