Cum de a schimba adresa dvs. Primară pe paypal pe pc sau mac

Thiste parere cum să adăugați o nouă adresă stradală pe profilul dvs. Paypal și să o faceți adresa dvs. principală pentru toate tranzacțiile viitoare, utilizând un browser de Internet.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați adresa dvs. primară pe PayPal pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschis Paypal În browserul dvs. de internet. Tip Paypal.COM în bara de adrese a browserului dvs. și apăsați ↵ Introduceți sau ⏎ Reveniți la tastatură.
  • Dacă nu sunteți automat conectat la PayPal, faceți clic pe Autentificare Butonul din colțul din dreapta sus al ecranului și conectați-vă la contul dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă adresa principală pe PayPal pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma White Gear. Această pictogramă este situată lângă Deconectați-vă Butonul din colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta vă va deschide setările contului.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa dvs. primară pe PayPal pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Clic Gestionați toate adresele sub titlul de adrese. Secțiunea Adresa este localizată în colțul din dreapta sus al setărilor contului dvs. Dacă faceți clic pe acest buton, veți deschide o listă cu toate adresele salvate.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa dvs. primară pe PayPal pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Apasă pe Adaugă adresă buton. Acest buton arată ca un "+" Conectați-vă într-un cerc albastru în partea de sus a listei adreselor salvate. Vă va permite să introduceți și să salvați o nouă adresă stradală în profilul dvs.
  • Dacă vedeți adresa dvs. curentă pe lista adreselor salvate, faceți clic pe Dați clic pe Seteaza ca principal lângă ea. Acesta va face instantaneu adresa dvs. principală.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa dvs. primară pe PayPal pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Introduceți noile detalii despre adresa dvs. pe "Adăugați o adresă" formă. Va trebui să introduceți aici adresa dvs. de stradă, oraș, stat și cod poștal.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa principală pe PayPal pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Verifică Faceți asta adresa mea principală opțiune. Un marcaj albastru va apărea în cutia de lângă ea.
  • Imagine intitulată Schimbați adresa dvs. primară pe PayPal pe PC sau MAC Pasul 7
    7. Faceți clic pe albastru Adaugă adresă buton. Acest lucru vă va adăuga noua adresă la lista de adrese salvate și o va face adresa principală din profilul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar