Cum se schimbă o parolă paypal

Parola dvs. PayPal poate fi resetată de la pagina de conectare prin accesarea la profilul dvs., accesând fila Securitate și editarea parolei. Dacă nu puteți accesa contul dvs. PayPal, puteți, de asemenea, să vă resetați parola apăsând "Aveți probleme în logare?"Buton la ecranul de conectare. Nu vă puteți schimba parola contului utilizând aplicația mobilă a PayPal, dar puteți utiliza aplicația pentru a solicita o resetare a parolei.

Pași

Metoda 1 din 2:
Resetarea parolei dvs. dacă nu vă puteți conecta
  1. Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 7
1. Du-te la Pagina de conectare paypal. Deschideți browserul web și navigați la pagina de conectare PayPal.
  • De asemenea, puteți solicita o resetare a parolei de la aplicația mobilă PayPal. Nu vă puteți schimba parola în aplicația mobilă, totuși.
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 8
    2. Faceți clic pe "Aveți probleme în logare?"Acest link este sub câmpurile de e-mail și parolă. Un popup apare vă solicită ca e-mailul asociat contului dvs.
  • Pe aplicația mobilă a Paypal, faceți clic pe "Uitat" și veți fi regizat de la aplicație și de la site-ul mobil Paypal. De aici, procedurile rămase sunt aproape identice.
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 9
    3. Introduceți adresa de e-mail pentru contul dvs. PayPal și completați textul CAPTCHA. Clic "Continua". Orice e-mail atașat contului dvs. va funcționa aici (fie e-mailul primar sau secundar va face).
  • Dacă nu vă puteți aminti e-mailul pe care l-ați folosit pentru a crea contul, faceți clic pe "Recuperați-l?"În câmpul de e-mail. Acest lucru vă va redirecționa într-o altă pagină care vă va solicita pentru până la 3 adrese de e-mail pe care le considerați că poate fi asociată cu contul dvs. pe care PayPal le poate verifica. Dacă PayPal nu reușește să găsească un e-mail asociat, contactați asistența PayPal prin telefon la 1 (402) 935-2050.
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 10
    4. Selectați o metodă de verificare. Puteți obține un cod de verificare trimis ca mesaj text, e-mail sau apel telefonic automatizat. Selectați metoda din meniu și faceți clic pe "Continua" Acest lucru vă va trimite un cod de securitate prin metoda pe care ați selectat-o.
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 11
    5. Introduceți codul de securitate. În pagina următoare, introduceți codul de securitate pe care l-ați primit și apăsați "Continuați". Codul dvs. va expira în 5 minute. Dacă acest cod expiră, va trebui să solicitați unul nou.
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 12
    6. Introduceți noua parolă. Creați o nouă parolă (trebuie să fie de cel puțin 8 caractere și un amestec de litere și numere sau caractere speciale). Introduceți parola a doua oară pentru a vă asigura că nu există greșeli.
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 13
    7. Confirmați noua parolă. Apăsați "Actualizare" pentru a finaliza resetarea parolei. Navigați la ecranul de conectare PayPal și introduceți e-mailul și noua parolă pentru a confirma că modificările sunt de succes.
  • Metoda 2 din 2:
    Schimbarea parolei Dacă vă puteți conecta
    1. Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 1
    1. Conectați-vă la contul dvs. PayPal de la PayPal Pagina de start. Introduceți adresa de e-mail și parola și apăsați "Log in".
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 2
    2. Accesați profilul dvs.. Faceți clic pe "Setări" (pictograma angrenajului) din bara de meniu din partea de sus a ecranului dvs. Acest lucru vă va redirecționa la informațiile dvs. de cont.
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 3
    3. Mergeți la meniul "Securitate". Din pagina contului dvs., faceți clic pe fila "Securitate" din bara de meniu. Acest meniu afișează o serie de opțiuni de securitate disponibile.
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 4
    4. Editați-vă parola. Faceți clic pe butonul "Editați" din dreapta listei "Parolă". Acest lucru vă va duce la un formular pentru a vă schimba parola.
  • Imagine intitulată Schimbarea parolei PayPal Pasul 5
    5. Introduceți informațiile vechi și noi de parolă. Introduceți parola curentă și parola de PayPal nouă dorită în câmpurile corespunzătoare. Va trebui să introduceți noua parolă a doua oară pentru a vă asigura că nu există greșeli.
  • PayPal cere ca parola dvs. să aibă o lungime de cel puțin 8 caractere și să conțină o combinație de litere și numere sau caractere speciale. Parolele cu numai litere sau numai numere nu vor fi acceptate.
  • PayPal recomandă ca parola să includă atât scrisori de capital, cât și litere mici și cel puțin un caracter non-litere pentru o mai mare securitate.
  • Parolele sunt sensibile la minuscule.
  • Imagine intitulată Schimbați o parolă PayPal Pasul 6
    6. Salvați modificările dvs. Când sunteți gata, faceți clic pe "Schimbați parola". Parola dvs. este acum modificată. PayPal vă va trimite un e-mail la adresa legată de contul dvs. care confirmă schimbarea parolei.
  • Noua parolă nu va fi listată în e-mailurile din motive de securitate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    PayPal recomandă schimbarea parolei PayPal cel puțin o dată pe an.
  • Comercianții pot alege să mențină o singură parolă pentru toate tranzacțiile PayPal Manager și Paypal Pro sau să păstreze o parolă separată pentru manager și pro. Puteți gestiona parolele PayPal Manager și Paypal Pro prin conectarea în contul dvs. și selectarea "Administrarea contului," atunci "Gestionați securitatea," urmată de "Schimbați-vă parola." Clienții CyberCash urmează aceeași procedură pentru schimbarea unei parole în managerul Paypal.
  • În prezent, nu vă puteți schimba parola din setările contului de pe aplicația mobilă. Trebuie să vă conectați fie la site, fie să utilizați opțiunea Resetare a parolei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar