Cum se adaugă note la kindle

Amazon`s Kindle a apărut pentru prima dată pe piață în 2007. Cititorul de cărți electronice a fost făcut pentru a simula hârtia în nuanțe de gri, astfel încât a fost ușor de citit. Utilizatorii pot cumpăra și cumpara cărți electronice, reviste, bloguri și alte materiale media în format de documente portabile (PDF). Elevii pot folosi Kindle pentru a descărca manualele. Ei au, de asemenea, mai puțin de transportat, deoarece pedeapsele și paragrafele pot fi evidențiate, iar notele pot fi luate direct pe Kindle. Acest articol vă va arăta cum să adăugați note la Kindle.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați note la Kindle Pasul 2
1. Găsiți o pagină într-o carte sau PDF partajat pe Kindle în cazul în care doriți să luați note. Deschideți o carte sau un document PDF pe Kindle.
  • Imagine intitulată Adăugați note la Kindle Pasul 3
    2. Utilizați tastele săgeată în jurul tastei Enter pentru a deplasa cursorul până când ajungeți la linia de text. Deplasați cursorul spre dreapta sau spre stânga, astfel încât cursorul să fie la începutul primului cuvânt pe care doriți să îl selectați.
  • Dacă utilizați un touchscreen Kindle (Kindle Fire, Kindle Touch sau similar), va trebui să selectați un text atingând un cuvânt (fără a trece în alt text de pe pagină la început), apoi glisarea barei de selecție până când evidențiază textul (Culoarea evidențiază poate diferi dependent de dispozitivul sau aplicația Alternativă Kindle).
  • Imagine intitulată Adăugați note la Kindle Pasul 5
    3. Începeți să introduceți nota utilizând tastatura atunci când începeți să vedeți o linie care spune "Începeți să introduceți o notă sau faceți clic pentru a începe un punct culminant" enumerate în partea de jos a ecranului. O cutie albă cu o schiță neagră va apărea pe jumătatea inferioară a ecranului astfel încât să puteți vedea ce scrieți.
  • Pentru cei din Touchscreen Kindles, va trebui să atingeți o selecție din meniul care apare. Acest lucru va fi diferit dependent de dispozitivul utilizat, dar mai des va spune fie "Adaugă o notiță" sau va arăta ca o pictogramă compusă în schimb.
  • Amazon Kindle utilizează aspectul tastaturii QWERTY, ceea ce înseamnă că folosește cea mai standard layout de tastatură care începe cu literele Q, W, E, R, T și Y în partea stângă sus a literelor de pe tastatură. Acest tip de tastatură a fost inventat pentru a fi utilizat cu o mașină de scris și a fost utilizat de atunci pentru a descrie computerele, telefoanele și comprimatele care au o tastatură standard, mai degrabă decât o tastatură standard de telefon mobil.
  • Imagine intitulată Adăugați note la Kindle Pasul 6
    4. Alegeți să salvați nota la Kindle dvs. atingând "Salvați nota" butonul din colțul din dreapta jos al ecranului. Pentru cei din Touchscreen Kindles, vi se va solicita fie să atingeți "O.K" sau "Anulare" in schimb.
  • Imagine intitulată Adăugați note la Kindle Pasul 10
    5. Accesați notele dvs. pe contul dvs. Amazon Kindle pe oricare dintre dispozitivele dvs. Kindle conectate, precum și prin orice computer conectat la Norul Amazon cu cărți Kindle conectate în care ați luat note. Dacă v-ați sincronizat Kindle cu contul dvs. Goodreads conectat la Amazon (deoarece Goodreads este deținută de Amazon acum), puteți să examinați notele acolo. Dar aceste instrucțiuni de dispozitive diferă ca și cum să le accesați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Deși evidențiarea și împărțirea sunt prezente într-un document transferat fără fir, nota-luarea nu este prezentă (până când priviți în spatele scenei).Pentru a lua note pe un document transferat fără fir, începeți să evidențieți partea din document pe care doriți să o notați, dar nu apăsați pe Enter doar!Introduceți nota ta. Apăsați tasta Enter și Voila!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar