Cum să fixați o ușă

În timp ce sorbele de îmbătrânire îmbătrânesc, pot lucra sporadic sau pot înceta să lucreze cu totul. Atunci când o ușă cu fir nu sună, verificați mai întâi butonul, apoi chime și, în final, transformatorul pentru a localiza ceea ce provoacă problema. Când o ușă wireless nu își face treaba, puteți încerca să depanați problema prin deplasarea receptorului sau modificarea bateriilor. Când ați terminat cu remedierile, sunetul dvs. va suna la fel de bun ca și nou!

Pași

Metoda 1 din 5:
Găsirea problemei pentru o ușă cu fir
  1. Imagine intitulată Fix un pas de ușă 1
1. Deconectați butonul de la casa dvs. și atingeți mai întâi firele. Utilizați o șurubelniță pentru a scoate butonul din partea laterală a casei dvs. Deșurubați terminalele de pe partea din spate a butonului, astfel încât firele să fie pierdute. Atingeți cu atenție sfaturile firelor împreună și ascultați-vă pentru a inelul. Dacă a dispărut, atunci trebuie să înlocuiți butonul. Dacă sunetul dvs. nu funcționează, problema este în altă parte.
  • Firele care conduc la sonda dvs. sunt tensiune joasă, astfel încât să poată da încă un mic șoc dacă atingi capetele expuse.
  • Imagine intitulată Fix un pas de ușă 2
    2. Verificați conexiunea cu fir în interiorul setului de chime, dacă butonul funcționează. Deschideți fațada cu setul de chime, trăgând-o înainte. Asigurați-vă că conexiunile care conduc la terminale sunt solide și Utilizați un multimetru pe șuruburile terminale pentru a testa tensiunea. Dacă există aproximativ 20 de volți când utilizați contorul, înlocuiți setul de chime. Dacă aveți o tensiune mai mică sau deloc, atunci trebuie să continuați să căutați problema.
  • Kitul de chime este, de obicei, o cutie atașată la perete sau tavan lângă ușă la care se atașează sunetul.
  • Imagine intitulată Fix un pas de ușă 3
    3. Testați tensiunea venită de la transformatorul de la ușă. Transformatorul dvs. de la ușă este, de obicei, atașat la o cutie de ieșire din subsol sau la mansardă. Localizați cele 2 șuruburi terminale de pe partea din față a transformatorului și țineți apăsată cele două capete ale multimetrului acestora. Citirea ar trebui să fie de aproximativ 20 de volți. Dacă multimetrul nu are o lectură, înlocuiți-vă transformatorul.
  • Dacă nu găsiți transformatorul dvs. de ușă, sunați la un electrician pentru ao localiza pentru dvs.
  • Bacsis: Dacă transformatorul dvs. funcționează, atunci este posibil să aveți nevoie să contactați un electrician să se uite la cablajul care duce la sondaj pentru a vă asigura că este rupt.

    Metoda 2 din 5:
    Înlocuirea unui buton de defecte pentru o ușă cu fir
    1. Imagine intitulată Fix o pată de ușă 4
    1. Opriți circuitul care duce la ușă. Deschideți caseta de întrerupere din casă și localizați circuitul care controlează soneria dvs. Asigurați-vă că circuitul este complet oprit, astfel încât să nu vă șocați accidental în timp ce înlocuiți butonul de ușă.
    • Dacă soneria nu este etichetată pe întrerupător, încercați circuitele 1 la un moment dat și aveți un test de ajutor tensiunea la buton.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 5
    2. Deșurubați butonul de la casa dvs. Utilizați o șurubelniță pentru a slăbi șuruburile care țin butonul în poziție. Odată ce șuruburile sunt în afara, trageți butonul afară, astfel încât să puteți vedea firele din spatele ei.

    Bacsis: Banda de fire la exteriorul casei dvs., astfel încât acestea să nu cadă înapoi în gaură.

  • Imagine intitulată Fix un pas de ușă 6
    3. Deconectați firele de la șuruburile terminale. Ar trebui să existe 2 fire atașate la cele 2 șuruburi de pe partea din spate a butonului. Deșurubați terminalele și relaxați firele care sunt înfășurate în jurul lor. Setați-vă deoparte butonul vechi sau aruncați-l imediat.
  • Nu este nevoie să etichetați ce terminale au fost atașate firele, deoarece nu contează.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 7
    4. Obțineți un buton de înlocuire a sunetului. Orice buton de ușă care are 2 șuruburi terminale pe spate va funcționa pentru powerbell-ul curent. Alegeți un buton care are aceeași dimensiune ca și butonul vechi și se potrivește cu exteriorul casei dvs.
  • Puteți achiziționa butoanele de la Doorbell din magazinele hardware și de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 8
    5. Înșurubați firele în bornele de pe butonul nou. Îndoiți cârligele mici la capetele firelor cu degetele. Setați cablurile de fixare sub șuruburile terminale. Nu contează ce sârmă atașați la ce șurub. Strângeți șurubul cu șurubelnița încet, astfel încât să nu deteriorați firele.
  • Nu atașați ambele fire la același șurub, fie la ușă nu va funcționa.
  • Imagine intitulată Fix un pas de ușă 9
    6. Reatașați la ușă și porniți puterea. Montați noul buton cu șuruburi în același loc ca cel vechi. Porniți circuitul care duce la ușă și încercați să apăsați butonul. Sondajul ar trebui să fie chime dreapta când butonul este apăsat.
  • Dacă soneria nu se întâmplă, apoi scoateți butonul din nou și asigurați-vă că conexiunile de sârmă sunt strânse.
  • Metoda 3 din 5:
    Schimbarea unui kit de chime cu fir
    1. Imagine intitulată Fix o pată de ușă 10
    1. Deconectați alimentarea care duce la soneria dvs. și la chime. Găsiți circuitul și întrerupătorul care controlează sondajul dvs. și comutați-l în poziția OFF. Acest lucru ajută la prevenirea unor șocuri accidentale în timp ce lucrați.
  • Imagine intitulată Fix un pas de ușă 11
    2. Scoateți plăcuța de față din partea din față a chimei. Luați părțile laterale ale plăcii de față și trageți ușor spre dvs. Plasamentul care acoperă firele și chimes ar trebui să apară cu ușurință de la bază. Dacă nu, verificați șuruburile sau dispozitivele de fixare în jurul marginii.
  • Chime-ul se găsește de obicei pe perete sau pe tavan lângă ușă pe care este atașată. Dacă trebuie să utilizați a scară Pentru ao accesa, asigurați-vă că păstrați 3 puncte de contact în timp ce vă urcați.
  • Imagine intitulată Fix un pas de ușă 12
    3. Deconectați și etichetați firele din setul de chime. Căutați șuruburile 2 sau 3 cu fire atașate la ele în interiorul setului de chime. Slăbiți șuruburile cu o șurubelniță, astfel încât să puteți scoate firele. Pe măsură ce scoateți fiecare fir, înfășurați o bucată de bandă de mascare în jurul ei și scrieți ce terminal a fost conectat.
  • Terminalele din interiorul setului dvs. de chime vor fi etichetate fie față, trans sau spate.
  • Dacă setul de chime are 2 șuruburi, poate exista un fir alb care este acoperit în interior. Deșurubați capacul și deconectați firele care sunt sub ea.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 13
    4. Deșurubați setul de chime de pe perete. Kitul dvs. de chime trebuie să aibă 3 sau 4 șuruburi care să-l monteze pe perete. Transformați o șurubelniță în sens invers acelor de ceasornic pe fiecare dintre șuruburi pentru a le slăbi. Când sunteți pe punctul de a elimina ultimul șurub, susțineți soneria cu cealaltă mână, astfel încât să nu cadă.
  • Evitați utilizarea unui burghiu, astfel încât să nu vă îndepărtați șuruburile.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 14
    5. Atașați noul kit de chime pe perete. Puteți utiliza orice kit de chime care se conectează la sistemul electric al casei dvs. Plasați kitul noului chime pe peretele dvs. unde ați avut cel vechi. Hrăniți firele care rulează de pe perete prin găurile din spatele setului de chime, astfel încât să le puteți atașa cu ușurință mai târziu. Utilizați o șurubelniță și șuruburi pentru a fixa partea din spate a setului la perete.
  • Seturile de chime pot fi achiziționate online.
  • Imagine intitulată Fix un pas de ușă Pasul 15
    6. Reatașați firele la șuruburile potrivite. Îndoiți un cârlig mic la sfârșitul fiecărui fir cu degetele. Îndepărtați firul în jurul șurubului care se potrivește cu eticheta de pe fir. Utilizați o șurubelniță pentru a strânge încet șuruburile pe fire. Când ați terminat, afișați fața înapoi pe sonerie.
  • Dacă ați avut un fir alb neutilizat în kitul vechi de chime, găsiți firul alb care a fost atașat la noul dvs. Kime Kique. Răsuciți capetele firului împreună și răsuciți un capac pe capete.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 16
    7. Reconectați puterea și testați sondajul. Porniți circuitele și apăsați butonul de ușă. Chimes ar trebui să sune imediat după ce îl apăsați. Dacă soneria nu funcționează, scoateți fața de față a kitului și asigurați-vă că șuruburile sunt strânse și firele dvs. sunt din nou în bornele corecte.
  • Dacă totul este corect în chime, atunci este posibil să trebuiască să schimbați transformatorul.
  • Metoda 4 din 5:
    Instalarea unui nou transformator pentru o ușă cu fir
    1. Imagine intitulată Fix un pas de ușă 17
    1. Opriți alimentarea la soneria dvs. Deconectați circuitul care duce la soneria dvs. prin oprirea comutatorului în cutia de întrerupător. Nu începeți niciodată să lucrați până când nu ați asigurat că nu există nici o putere prin fire.
  • Imagine intitulată Fix O ușă Pasul 18
    2. Deconectați firele de la terminalul frontal. Transformatorul este de obicei localizat în subsolul sau la mansardă atașată la o cutie electrică metalică. Terminalul este amplasat pe partea frontală a transformatorului și are 2 șuruburi cu fire care duc la ușă. Utilizați o șurubelniță pentru a slăbi șuruburile atașate la acele fire. Despachetați firele de la șuruburi și le-ați pus deoparte.
  • Nu trebuie să etichetați firele terminalelor, deoarece nu contează care sunt atașați.
  • Imagine intitulată Fix o ușă Pasul 19
    3. Anulați firele provenite din partea din spate a transformatorului pentru ao elimina. Firele din partea din spate a transformatorului conduc la sursa de alimentare a casei dvs. Umnați capacele de sârmă pentru a separa firele transformatorului de la firele de alimentare cu energie electrică.
  • Asigurați-vă că alimentarea dvs. este complet deconectată la transformator, deoarece firele din spate vă pot șoca.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 20
    4. Deșurubați vechiul transformator și puneți cel nou în locul său. Utilizați o șurubelniță pentru a scoate șuruburile ținând transformatorul la cutie. Odată ce luați șuruburile, luați-vă vechiul transformator cu dvs. la un magazin de hardware, astfel încât să puteți cumpăra unul care se potrivește. Odată ce obțineți noul transformator, înșurubați transformatorul în cutia unde era cea veche.
  • Imagine intitulată Fix un pas de la ușă 21
    5. Conectați firele potrivite de pe partea din spate a noului transformator. Partea din spate a transformatorului dvs. va avea 3 fire care se conectează la sursa de alimentare. Sârma neagră oferă energie, firul alb este neutru, iar firul verde este un pământ. Răsuciți un capac de sârmă pe capetele firelor care se potrivesc în culoarea.
  • Asigurați-vă că alimentarea la transformator este oprită în timp ce îl cablarea.
  • Imagine intitulată Fix un pas de ușă 22
    6. Atașați firele la terminalul frontal. Nu contează ce sârmă atașați la ce șurub. Îndoiți o formă de cârlig în capătul expus al fiecărui fir. Glisați cârligul sub capul terminalului și strângeți șurubul cu șurubelnița. Asigurați-vă că șuruburile contactează complet firele.
  • Nu atașați ambele fire la un singur șurub.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 23
    7. Porniți puterea pentru a vă testa sunetul. Porniți-vă întrerupătorul, astfel încât sunetul dvs. să aibă o putere din nou. Încercați să apăsați butonul și să ascultați soneria. Dacă soneria nu funcționează, verificați dublu conexiunile terminalului și cablarea în partea din spate a transformatorului.
  • Dacă totul arată corect în transformator, apelați un electrician să se uite la cablajul din pereții dvs.
  • Metoda 5 din 5:
    Depanarea unui sunet wireless
    1. Imagine intitulată Fix un pas de ușă 24
    1. Verificați bateriile din buton și receptorul când clopotul nu mai funcționează. De cele mai multe ori când o ușă wireless nu mai funcționează, este pentru că bateriile au murit. Deschideți butonul și receptorul pentru a vedea ce bateriile pe care le folosesc. Puneți bateriile noi și testați din nou sunetul pentru a vedea dacă funcționează.
    • Butonul și receptorul pot lua fiecare diferite stiluri de baterii.
    • Utilizați bateriile reîncărcabile, astfel încât să nu fiți să le aruncați de fiecare dată.
  • Imaginea intitulată Fix o pată de ușă 25
    2. Încercați să mutați receptorul mai aproape de buton dacă clopotul nu sună când este apăsat. Uneori, receptorul poate avea probleme, deoarece este în afara domeniului de la buton. Dacă clopotul dvs. se ridică uneori, dar nu altor momente, încercați să mutați receptorul mai aproape de buton dacă puteți. Odată ce receptorul este mai aproape, încercați să sunați din nou clopotul.
  • Acest lucru vă va cere să vă remontați receptorul pe perete.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 26
    3. Comutați frecvența de transmisie dacă soneria dvs. se stinge la întâmplare. Unele receptoare de ușă fără fir pot ridica frecvențe aleatorii în aer sau din transmițătoare din apropiere. Acest lucru ar putea provoca oprirea ușii la momente aleatoare chiar și atunci când nu există nimeni la ușă. Verificați manualul de utilizare al ușii pentru a vedea dacă puteți schimba frecvența receptorului și a butonului. Odată ce frecvența este schimbată, încercați din nou sunetul.
  • Nu toate sondele wireless vă vor permite să schimbați frecvența.
  • Imagine intitulată Fix o pată de ușă 27
    4. Inlocuieste wireless bourbell Dacă nu găsiți o problemă. Dacă nu găsiți o remediere care funcționează, electronica din interiorul soneriei poate fi defectă. Scoateți curentul de ușă pe care îl aveți și căutați un alt sistem wireless, online sau la magazinele de îmbunătățire la domiciliu.
  • Dacă soneria dvs. wireless nu a funcționat imediat după ce ați instalat-o, verificați online pentru a vedea dacă producătorul are o garanție, astfel încât să puteți obține un înlocuitor.
  • Avertizări

    Întotdeauna opriți alimentarea când lucrați cu cablarea.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Găsirea problemei pentru o ușă cu fir

    • Şurubelniţă
    • Multimetru de joasă tensiune

    Înlocuirea unui buton de defecte pentru o ușă cu fir

    • Şurubelniţă
    • Butonul de ușă

    Schimbarea unui kit de chime cu fir

    • Şurubelniţă
    • Banda camuflanta

    Instalarea unui nou transformator pentru o ușă cu fir

    • Şurubelniţă
    • Capace de sârmă

    Depanarea unui sunet wireless

    • Bateriile
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar