Cum să activați protecția google play

Protecția Google Play este protecția malware încorporată pentru toate dispozitivele Android. Utilizează mașina de învățare pentru a scana pentru potențiale amenințări la dispozitivul dvs. și datele dvs. Această caracteristică este un serviciu deosebit de important dacă utilizați dispozitivul pentru a efectua zilnic tranzacții de bani. ThiseWill vă arată cum să activați Protecția Google pentru dispozitivul dvs. Android.

Pași

Imagine intitulată pp1.jpg
Imagine intitulată pp1.jpg
1. Deschideți magazinul Google Play. Selectați pictograma Google Play Store (
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
) Pentru a deschide aplicația din ecranul de întâmpinare sau sertarul aplicației.
  • Dacă dispozitivul dvs. acceptă Google Assistant, puteți spune cuvintele trepte, "Bine Google" și apoi spuneți "Deschis magazin de joc".
  • Imagine intitulată pp2.jpg
    Imagine intitulată pp2.jpg
    2. Deschideți meniul magazinului de redare. În partea de sus a ecranului, selectați pictograma Meniu ☰ pentru a deschide meniul magazinului de redare.
  • Imagine intitulată pp3.jpg
    Imagine intitulată pp3.jpg
    3. Deschideți Play Protect. Derulați în jos meniul Pentru a găsi Protecția redatei, selectați-o pentru a deschide pagina pentru a configura Play Protection.
  • Imagine intitulată pp4.jpg
    Imagine intitulată pp4.jpg
    4. Activați securitatea. Glisați cursorul la dreapta pentru a vă proteja redarea. Permițând acest lucru granturi Google drepturile de a scana dispozitivul în mod regulat și de a elimina software-ul rău intenționat și fișierele.
  • De asemenea, puteți porni Îmbunătățiți detectarea aplicațiilor dăunătoare prin glisarea cursorului la dreapta - acest lucru va ajuta dezvoltatorii de la Google să-și îmbunătățească algoritmii de detectare.
  • sfaturi

    Doar descărcare aplicații de la magazinele de încredere de încredere, cum ar fi Google Play Store.
  • Asigurați-vă că actualizați în mod regulat serviciile Google Play - acest lucru ajută la buna funcționare a piesei de protecție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar