Cum să fixați un nas strâmb

Nasul strâmbă nu sunt neobișnuite, dar dacă v-ați deranjează cu adevărat, este de înțeles că doriți să o rezolvați. Am cercetat opțiunile dvs. și am descoperit o mulțime de sfaturi utile pentru a vă ajuta. Vom începe cu un simplu truc de machiaj de contur, astfel încât să vă puteți ascunde temporar nasul. Apoi, vom atinge remedii și proceduri de durată mai lungi, cum ar fi umpluturile dermice și opțiunile de chirurgie plastic, astfel încât să puteți explora toate opțiunile posibile.

Pași

Metoda 1 din 7:
Contour-l cu machiaj pentru o reparație rapidă.
  1. Imaginea intitulată fixează un nas strâmb al nasului 1
1. Obțineți 1 Bronometru, 1 Bronzer, și 1 umbra întunecată cu subtilități gri. Începând de la sprâncenele voastre interioare și coborând la vârf, trageți 2 linii drepte pe fiecare parte a nasului cu umbra gri. Faceți liniile perfect drepte. Apoi, utilizați bronzul pentru a desena 2 linii drepte chiar sub primele pe care le-ați făcut (în acest fel, atunci când amestecați machiajul, culorile mai întunecate vor dispărea și nu veți avea linii aspre). În cele din urmă, faceți o linie super dreaptă în jos centrul podului dvs. cu majuctrarea și folosiți o perie mare, pufoasă pentru a amesteca toate liniile împreună fără probleme.
  • Utilizați aceeași formulă-lichid, cremă sau pulbere - pentru toate cele 3 nuanțe de contur.
  • Dacă utilizați conturul cu pulbere, aplicați-l cu o perie plană și înclinată. Pentru conturarea cremă sau lichid, utilizați degetele, un burete. Pentru formulele cremoase, puteți să o aplicați direct din tub.
  • Umbra gri creează umbre pentru a ascunde partea îndoită din nasul tău. Bronzerul înmoaie acele linii de umbră, astfel încât conturul să pară mai natural. Punctul ridicat creează iluzia unui pod super drept.
Metoda 2 din 7:
Vorbiți cu un dermatolog sau estetician despre umpluturile dermice ha.
  1. Imagine intitulată Fix un nas strâmb al nasului 2
1. Injecțiile de umplutură nu necesită timp și rezultate în ultimele 6-12 luni. Umplutura acidului hialuronic (ha) este injectată strategic în nas pentru a crea volumul în zone goale și pentru a rafina forma totală a podului și vârfului. Rezultatele sunt instantanee, deși puteți avea umflarea ușoară timp de 1-2 zile. Nu lăsați cuvântul "acid" sperie că-Ha este o moleculă de zahăr natural care se prezintă deja în țesutul conjunctiv. Corpul dvs. absoarbe încet umplutura, dar puteți repeta procedura pentru a vă menține rezultatele. A se vedea un dermatolog cosmetic sau estetician licențiat pentru a afla dacă sunteți un bun candidat!
  • Uneltele de umplutură este adesea numită "rinoplastia lichidă" sau "rinoplastia nonsurgică."
  • FDA-aprobate de umpluturi HA pentru nas includ Juvéderm și Restylane.
  • Dacă nu vă place rezultatele, medicul dumneavoastră poate dizolva umplutura HA.
  • Fillerul este încărcat de seringa. Prețurile variază, dar 600 până la 900 de dolari pe seringa este o gamă de prețuri comune. Probabil că veți avea nevoie de cel puțin 2 seringi.
  • Ha este umplutura preferată pentru remodelarea nasului. Probabil ați auzit de Botox, dar nu este umplutura. Injecțiile cu Botox paralizează mușchii pentru a netezi ridurile.
Metoda 3 din 7:
Adresați-vă unui dermatolog despre umpluturile dermice pe bază de calciu.
  1. Imaginea intitulată fixează un nas strâmb al nasului 3
1. Aceste materiale de umplutură sunt sigure și rezultatele pot dura până la 12 luni. Injecțiile dermice de hidroxilapatite de calciu (Caha) sunt fabricate din material natural și pot fi utilizate pentru a corecta asimetria nasului. CAHA FILLER durează puțin mai mult decât umplutura HA și poate stimula producția dvs. naturală de colagen. Cu toate acestea, utilizarea lui Caha Filler pentru remodelarea nasului este "Off-etichetă" (adică nu este destinată remodelorrii nasului). Dermatologii cosmetici și esteticienii licențiați au tendința de a prefera umpluturi ha pentru nas, dar nu ar face rău să întrebe despre CHA FILLLER. După examinarea dvs., medicul dumneavoastră ar putea decide că CAHA FILLER este cea mai bună alegere pentru a vă corecta nasul.
  • Singurul umplutură aprobat de FDA de pe piață este Radiesse.
  • Spre deosebire de umpluturile HA, materialele de umplere CAHA nu sunt reversibile. Din păcate, dacă nu vă place rezultatele, va trebui să o așteptați.
  • Alimentele CAHA sunt de obicei utilizate la pacienții cu rinoplastie după intervenția chirurgicală pentru a repara orice nereguli persistente.
Metoda 4 din 7:
Uită-te la rinoplastia chirurgicală pentru o fixare permanentă.
  1. Imaginea intitulată fixează un nas strâmb al nasului 4
1. Vorbiți cu un chirurg cosmetic licențiat pentru a vedea dacă sunteți un candidat. Rinoplastia necesită câteva săptămâni de timp în jos și, ca orice intervenție chirurgicală, poartă unele riscuri. Chirurgia este complexă și foarte individualizată, deci faceți o întâlnire cu un chirurg cosmetic licențiat și experimentat pentru a trece peste opțiunile dvs. și a veni cu un plan chirurgical potrivit pentru dvs.
  • Există 2 tipuri de rinoplastie: deschise și închise. Rinoplastia deschisă este mai invazivă și folosită pentru a face ajustări destul de importante. Rinoplastia închisă este mai puțin implicată și funcționează cel mai bine pentru ajustări minore. Chirurgul tău vă va spune ce este mai bine pentru situația dvs.
  • Medicul dumneavoastră vă poate informa despre limitări ale procedurii sau al altor elemente care pot juca un rol în apariția nasului.
  • Rinoplastia nu necesită o ședere peste noapte, deci veți ajunge acasă după ce ați fost monitorizat pentru câteva ore.
  • Costul mediu pentru această intervenție chirurgicală este de 5.500 de dolari, dar depinde de chirurgul și de complexitatea intervenției chirurgicale. Cele mai multe asigurări nu acoperă procedurile cosmetice, dar nu ar face rău să întrebe!
Metoda 5 din 7:
Întrebați despre septoplastie dacă aveți un sept deviat.
  1. Imaginea intitulată fixează un nas strâmb al nasului 5
1. Septoplastia este o intervenție chirurgicală pentru a îndrepta permanent un sept deviat. Septul dvs. este peretele osului și cartilajului dintre 2 nările dvs. Dacă septul dvs. se înclină mai mult spre 1 nară decât celălalt, puteți avea un deviat sau "strâmb" sept. Septumurile deviate, de obicei, face mai greu să respire și poate provoca sforăitul. În timpul procedurii, un chirurg licențiat reduce și elimină părți ale septului și le reintroduce în locul potrivit.
  • Puteți avea o septoplastie de la sine sau împreună cu o rinoplastie.
  • Unele asigurări de sănătate pot acoperi această intervenție chirurgicală, deci asigurați-vă că ați sunat furnizorul dvs. și întrebați despre opțiunile dvs.
  • Timpul de nefuncționare după septoplastie este de obicei 3-4 săptămâni.
Metoda 6 din 7:
Skip Exerciții faciale pentru a fixa un nas strâmb.
  1. Imagine intitulată Fix un nas strâmb al nasului 6
1. Exercițiile faciale pot ajuta unele probleme, dar nu un nas strâmb. S-ar putea să fi auzit de exerciții faciale sau "fata yoga" și se întreba dacă exercițiile merita o încercare de a-ți fixa nasul strâmb. Din păcate, exercițiile faciale nu pot ajuta, deoarece nasul dvs. este în cea mai mare parte din cartilaj și os. Puteți utiliza exerciții faciale pentru a strânge și a fi ferm mușchii existenți în și în jurul obrajilor, gurii și fălcilor,!
Metoda 7 din 7:
Evitați dispozitivele de strângere a nasului la domiciliu.
  1. Imagine intitulată fixează un nas strâmb 7
1. Aceste dispozitive nu sunt testate bine și pot provoca daune permanente. Probabil ați văzut dispozitive de scufundare a nasului on-line, care pretind că pot repara un nas strâmb. Aceste dispozitive se atașează, de obicei, la nasul dvs. într-un fel și încearcă să o forțeze în aliniere, asemănătoare cu modul în care sunt folosite zecile pentru oasele sparte. Aceste dispozitive pot părea tentante, dar medicii nu le recomandă. Amenajele nasului nu sunt bine testate sau susținute științifice și există dovezi că pot răni, vânătăi sau chiar vă deteriorează în mod permanent nasul.

sfaturi

Amintiți-vă că rinoplastia în curs de a fi necesară și ar trebui să luați în considerare cu atenție opțiunile dvs. înainte de a urmări chirurgia cosmetică.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar