Cum sa faci machiajul cat

Cat Machiaj este o privire distractivă, măgulitoare, care este perfectă pentru orice ocazie de costum. Chiar mai bine, poate fi la fel de simplu sau complex cât doriți! Dacă sunteți apăsat pentru timp, încercați un aspect simplu de 5 minute pe care îl puteți face cu un singur produs. Pe de altă parte, dacă doriți cu adevărat să mergeți pe toți, un aspect de machiaj Glam Cat ar putea fi perfect pentru tine!

Pași

Metoda 1 din 2:
Ușor de 5 minute
  1. Imagine intitulată face cat machiaj pas 1.Jpeg
1. Începeți cu normal Face machiaj, Dacă purtați orice. De exemplu, dacă purtați în mod normal conchidere, fundație, roșie și machiaj de ochi, ați putea prefera să le aplicați ca de obicei. Cu toate acestea, dacă preferați să mergeți cu fața în față, și asta e bine!
  • A ochi incetosat cu maro-brunuri calde arata grozav cu machiajul pisicilor, dar puteti face, de asemenea, o scoaste lumina de o umbra neutră sau puteți sări peste ochi de ochi dacă preferați.
  • Imagine intitulată face cat machiaj pas 2.Jpeg
    2. Utilizați Eyeliner pentru a desena o linie peste vârful nasului. Un loc bun pentru linia ta este chiar deasupra cea mai mare parte a nasului, unde nostriliul vostru se flare. Cu toate acestea, plasarea exactă este de până la tine - dacă aveți un nas mai mare, ați putea prefera să renunțați la linia puțin mai mică sau ați putea să o aduceți puțin mai mare pentru a vă accentua mai mult nasul.
  • Puteți utiliza un creion de evitare, un stilou de eyeliner cu vârf, o eyeliner lichid sau chiar fard de fard de cremă și o perie unghiulară, dacă asta ai la îndemână.
  • Un produs etichetat ca "de lungă durată," "Smudge-dovada," sau "uzură lungă" va fi mai puțin probabil să se fure după ce se aplică.
  • Imagine intitulată face cat machiaj pas 3.jpeg
    3. Completați zona sub linia pe care ați tras-o cu creionul. Culoarea în întregul vârf al nasului, inclusiv zona din jurul nărilor și chiar sub septul dvs. Acest lucru va crea un vârf asemănător pisicii în nas.
  • Dacă doriți, puteți folosi o pensulă mică sau un tampon de bumbac pentru a amesteca culoarea puțin sub nas, chiar în centru. Amestecați-l spre arcul cupiului sau curba de sus a buzelor, dar doar coborâți /8- /4 în (0.32-0.64 cm).
  • Imagine intitulată face machiajul pisicii Pasul 4.Jpeg
    4. Desenați 6-8 puncte de whisker între nas și colțul gurii. Așezați vârful creionului undeva între colțul gurii și marginea exterioară a nărilor. Apăsați ușor și rotiți creionul dintre degete pentru a crea un punct moale. Repetați acest lucru, astfel încât aveți 3-4 puncte de whisker pe ambele părți.
  • Dacă folosiți un creion de evitare, este mai bine dacă este ușor zdrobită pentru acest pas, așa că nu-l ascuțiți după ce vă umpleți nasul decât dacă trebuie să.
  • Dacă utilizați o eyeliner lichid cu o perie, îl puteți apăsa în continuare și îl rotiți ușor, dar aveți grijă să mențineți o formă de cerc.
  • Pentru a verifica dublu unde să-ți pui punctele de whisker, uită-te în oglindă și dă-ți un zâmbet mare. Punctele ar trebui să aterizeze în interiorul creșterilor formate de liniile dvs. de zâmbet.
  • Imagine intitulată face machiajul cat pas 5.Jpeg
    5. Zâmbiți, apoi trageți-vă mușchiul începând de la creastă. Odată ce ți-ai găsit liniile de zâmbet, puneți vârful creionului la centru, aproape de punctele dvs. de whisker. Desenați 3-4 linii înclinate pe fiecare parte, toate provenite din centrul crescătorului zâmbetului.
  • Dacă utilizați un creion de evitare și a fost zdrobit acum, este o idee bună să o ascuțiți înainte de a vă desena mușchii.
  • Nu accentuați prea mult peste făcându-vă mușchiul pe ambele părți. Whiskers Cats nu sunt perfect simetrice și dvs. nu trebuie să fie nici!
  • Whiskers-urile tale pot fi atâta timp cât îți place, dar pentru aspectul cel mai măgulitor, ar trebui să se extindă în ultima parte a feței tale.
  • Imagine intitulată face machiajul cat pasul 6.Jpeg
    6
    Liniați-vă ochii cu același creion pe care l-ați folosit deja. Utilizați ochelarii pentru a desena o linie peste genele de sus, apoi aduceți linia afară pentru a vă alungi ochii. Puteți aduce această linie la fel de puțin sau cât de mult doriți - o linie mai lungă va fi mai dramatică, dar poate fi mai greu să faci ambele părți simetrice.
  • După ce ți-ai căzut genele de sus, linia sub genele inferioare, de asemenea. Dacă vă simțiți confortabil, ați putea dori și line linia de plutire, sau linia chiar deasupra genelor inferioare.
  • Imagine intitulată face cat machiaj pas 7.jpeg
    7. Finalizați-vă aspectul cu urechile de pisici și rujul, dacă doriți. Este perfect bine dacă doriți să lăsați machiajul de pisică ca-este. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați câteva lovituri de finisare, alunecați pe o pereche de urechi de pisici, apoi completați buzele cu un ruj roșu, roz sau nud.
  • Dacă doriți, puteți chiar să vă completați buzele cu același creion de ochi pe care l-ați folosit deja!
  • Bacsis: Dacă intenționați să purtați rujul, este mai bine să îl aplicați după ce ați terminat nasul și mușchii de pisici, astfel încât să nu vă loviți buzele.

    Metoda 2 din 2:
    Uite plin de glam
    1. Imagine intitulată face cat machiaj pas 8.Jpeg
    1. Umezeală și primește fața ta. Un aspect Glam Cat are o mulțime de machiaj, deci este mai bine să vă pregătiți pielea înainte de timp. Începeți cu o față curată, apoi aplicați un strat luminos de hidratant pe piele. Lăsați-l să se înmoaie în câteva minute, apoi glisați pe un strat de primer preferat pentru a crea o bază netedă pentru machiajul dvs.
    • Hidratant va crea o barieră hidratantă care va păstra machiajul de la uscarea pielii.
    • Pentru a vă ajuta să vă puneți machiajul de ochi, fie să aplicați grundul de față la capacul dvs., fie să utilizați un grund separat de ochi.
  • Imagine intitulată face cat machiaj pas 9.jpeg
    2. Utilizare Concealer Sub ochii tăi și pe orice pete, aplicați fundația. Utilizați un concealer doar un pic mai ușor decât culoarea pielii pentru a lumina pielea sub ochi și a pune puțin pe orice zone decolorate. Pai de concealer cu degetele sau un burete de machiaj până când este amestecat, apoi aplicați fundația spre centrul feței și amestecați-o spre exterior.
  • Fundația dvs. va arăta cel mai bine dacă îl aplicați în straturi subțiri și construiți-le până când sunteți mulțumit de acoperire.
  • Dacă utilizați o pulbere pentru a vă conturul cu fața, utilizați o pulbere de setare translucidă peste fundație și concealer. Dacă utilizați un bronz crem, săriți pulberea până după ce fața dvs. este conturată.
  • Imagine intitulată face machiajul cat pas 10.Jpeg
    3
    Umpleți-vă sprâncenele așa că sunt arcuite și definite. Pentru a renunța la încrederea urâtă a unei pisici, umpleți-vă sprâncenele folosind un creion sau o pulbere de frunze. Încercați să subliniați un unghi ascuțit la arc, mai degrabă decât să creați o linie curbată.
  • Nu vă faceți griji că vă faceți griji prea întunecate, deoarece ochii voștri vor fi cu adevărat atenția acestui aspect.
  • Imagine intitulată face cat machiaj Pasul 11.jpeg
    4. Mătură bronzul pe față contur-o într-o formă de inimă. Folosind o perie de contur înclinat, aplicați bronzul la cavitatea obrajilor și în jurul marginilor frunții, templelor și a maxilarului. Imaginați-vă o față de pisică în formă de inimă, care este mai largă în jurul ochilor, apoi folosiți bronzul pentru a încerca să imită acea formă pe propria ta față.
  • De exemplu, dacă fața ta este pătrată, ați putea aplica bronzul în linii curbate din templul dvs. la frunte, precum și din cea mai largă parte a maxilarului spre bărbie.
  • Dacă fața ta este rotundă, s-ar putea să folosiți unghiuri mai clare de-a lungul pometului și a maxilarului.
  • Imagine intitulată face cat machiaj pas 12.jpeg
    5. Aplicați bronzul de la creasta interioară a fiecărei pleoape în partea laterală a nasului. Pentru a crea iluzia unui nas asemănător pisicii, utilizați o perie mai mică și aplicați bronzul pornind de la colțul interior al ochiului, chiar deasupra crescunii voastre. Aduceți-o în jos aproximativ o treime sau la jumătatea distanței din partea de sus a podului nasului.
  • Veți amesteca capătul superior al liniei în ochi, așa că nu vă faceți griji dacă pare puțin abrupt în acest moment.
  • Imagine intitulată face machiajul cat pas 13.jpeg
    6. Amestecați straturi de culori calde, întunecate, pentru a crea un ochi de fum. Un aspect de ochi Glam Cat este momentul perfect pentru a merge cât mai dramatic posibil cu fardul tău. Folosiți culori mai ușoare în centrul capacului dvs. și în colțurile interioare ale ochilor dvs. și amestecați nuanțe mai întunecate pe culoarea exterioară a ochiului dvs., precum și în și deasupra cresterii voastre. Asigurați-vă că amestecați culorile mai întunecate în linia pe care ați făcut-o pe partea nasului.
  • Portocale, aur, taupes și culori calde de ciocolată arată grozav cu machiajul pisicilor, dar simt liber să se joace cu nuanțe pe care le iubești!
  • Utilizați o periermă fermă pentru a pat de culoare deschisă în jurul canalelor dvs. de lacrimă.
  • Smudge puțin din culoarea ta mai întunecată sub genele tale inferioare pentru un aspect aliniat.
  • Variație: Încercați a Cut Crease cu maro negru sau întunecat în brase, portocaliu sau de aur pe capacul tău și un brun bogat cald ca și culoarea dvs. de tranziție, deasupra crescunii.

  • Imagine intitulată face machiajul pisicii Pasul 14.Jpeg
    7. Amestecați lider pe pometa, fruntea și sub nasul tău. Utilizați o perie de ventilator sau o perie moale, rotundă pentru a mări pulberea sau pulberea de culoare deschisă pe centrul frunții, în jos oasele obrazului și în spațiul dintre nas și buza superioară. Dacă doriți, puteți adăuga, de asemenea, unele la maxilarul dvs. chiar deasupra liniei de contur, precum și în jos centrul nasului.
  • Când luminezi o zonă, face ca zona să pară să vină înainte, așa că vă ajută fața să ia mai mult o formă proeminentă a pisicii.
  • Utilizați un lider care este Matte sau care are doar un pic strălucitor. Dacă evidențiatorul dvs. este prea strălucitor, ar putea schimba efectul pisicii.
  • Pentru o față mai mare de pisică de cartoon, amestecați fishadow alb mat pe spațiul dintre nas și buze. Acest lucru vă va face, de asemenea, că vopsitele dvs. vor ieși mai mult.
  • Variație: Pentru a vă oferi fața și mai multă formă de pisică, smudge puțin mai mult din fishadow-ul întunecat pe care l-ați folosit sub strălucirea din jurul conductelor de lacrimă.

  • Imagine intitulată face cat machiaj pas 15.jpeg
    8. Utilizați ochelari maro sau negru sub vârful nasului. Desenați o linie în partea de jos a nasului, alergând din colțul narăului, în jurul vârfului nasului și în colțul celeilalte nostri. Apoi, utilizați creionul pentru a umple ușor fiecare nară și partea de jos a septului.
  • Utilizați o perie de ochi pentru a amesteca ușor marginile creionului.
  • Variație: Dacă doriți, puteți desena o linie subțire care rulează din centrul nasului în jos până la centrul arcului cupidului sau curba buza superioară.

  • Imagine intitulată face machiajul cat pas 16.jpeg
    9. Linia sau completați buza superioară cu creionul de eyeliner. Folosind aceeași culoare pe care ați folosit-o pe nas, trageți cu atenție linia buza superioară. Puteți lăsa acest lucru așa cum este, dacă doriți, sau puteți completa jumătatea superioară a buzei de sus pentru mai mult de o privire de pisică.
  • Utilizați rujul nud, roz sau roșu pe buza de jos și oricare dintre buza de sus, care încă mai arată.
  • Încercați să vă extindeți ușor căptușeala buzelor dincolo de colțurile din afara buzelor pentru a vă accentua chiar și mai mult gura.
  • Imagine intitulată face machiajul cat pas 17.jpeg
    10. Apăsați pe creion pentru a crea puncte de whisker între nas și gură. Așezați vârful creionului între marginea exterioară a nasului și colțul gurii. Împingeți ușor, apoi rotiți creionul în degete pentru a crea un punct, apoi repetați acest lucru aproximativ 3 sau 4 ori pentru fiecare parte.
  • Pentru a adăuga mai multă dimensiune, utilizați o combinație de puncte negre, maro și albe.
  • Imagine intitulată face pisica de machiaj Pasul 18.jpeg
    11. Adăugați mușchi dacă doriți ei. Dacă doriți să desenați pe mușchi, zâmbiți, apoi trageți mai multe linii care vă îndepărtează de la creanța pe care o vedeți când zâmbiți. Desenați aproximativ 3-4 linii pe fiecare parte, dar nu vă faceți griji că le face să se potrivească perfect perfect.
  • Lăsând de pe whiskers ar putea arăta mai plin de farmec, dar depinde de tine!
  • Imagine intitulată face machiajul pisicii Pasul 19.jpeg
    12. Creați o privire înaripată în jurul ochilor cu ochi lichizi. Desenați o linie cu ochiul de ieșire lichid din colțul interior al ochiului, pe linia dvs. de bord și întinzându-vă spre lângă colțul exterior al ochiului. Apoi, aplicați o căptușeală mică pe genele inferioare din colțul interior al ochiului, suficient pentru a crea o formă laterală.
  • Puteți face aripa ca dramatică sau subtilă cât doriți, dar încercați să vă asigurați că este simetric în ambele ochi.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a obține o linie dreaptă cu eyelinerul dvs. înaripat, țineți un card index, astfel încât este înclinat din colțul exterior al ochiului în colțul exterior al sprâncenei. Trageți linerul de-a lungul cardului, apoi ridicați-l!
  • Imagine intitulată face ca pisica machiaj pas 20.jpeg
    13. Glisați rimel sau aplicați genele false. Lasurile de pluș sunt o necesitate cu acest aspect. Dacă preferați să vă arătați genele naturale, curl-le, Apoi, curățați 2-3 straturi de rimeluri preferate de volumizare de la rădăcinile genelor la sfaturi. Cu toate acestea, puteți folosi și dramatic Fals Lass, Dacă vă simțiți confortabil cu ei.

    Căutând modalități de accesorizare? Terminați aspectul cu atingeri precum toate îmbrăcămintea neagră, urechile de pisică, contactele de pisici, un set sau un guler sau unghiile acrilice lungi.

  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă, o parte din distracție este să vă personalizați costumul pentru tine, așa că nu vă fie frică să experimentați pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar