Cum să modificați un paypal.mine link

Din păcate, PayPal nu vă oferă nici o opțiune pentru a vă schimba PayPal.Mine Link.Dacă aveți cu adevărat nevoie să vă schimbați PayPal.Me Link, cea mai bună opțiune este să contactați asistența clienților. De asemenea, puteți dezactiva PayPal.Me legătura, astfel încât alții să nu o poată folosi.Toți te-ai făcut cum să contactați asistența clienților PayPal și să solicitați să vă schimbe PayPal.Mine Link.

Pași

Metoda 1 din 3:
Contactarea suportului clienților
  1. Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 1
1. Mergi la https: // Paypal.COM / Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web pe PC sau Mac.
  • Dacă nu sunteți conectat (ă) în contul dvs. PayPal, faceți clic pe Autentificare În colțul din dreapta sus și conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate contului dvs. PayPal.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 2
    2. Clic Ajutor.Este în colțul din dreapta sus al aplicației.Aceasta afișează meniul Ajutor dintr-o bară de meniu din partea dreaptă a paginii web.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 3
    3. Clic Centru de ajutor.Este textul albastru din colțul din stânga jos al meniului de ajutor din partea dreaptă a paginii web.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 4
    4. Clic Centrul de mesaje.Este în a treia casetă din partea de sus a paginii.Este lângă o pictogramă care seamănă cu un plic și un bule de text.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 5
    5. Clic + Mesaj nou.Este butonul în formă de ovală din colțul din dreapta sus de deasupra casetei de mesaje.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 6
    6. Clic Conflicte.Este una dintre opțiunile afișate în caseta de mesaje.Este sub mesajul care vă cere să selectați una dintre opțiunile pentru care doriți să contactați serviciul clienți.Aceasta este cea mai apropiată opțiune furnizată care se referă la schimbarea PayPal.Mine Link.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 7
    7. Clic Alte.Este ultima opțiune de mai jos "Ce ai vrea sa faci?" În caseta de mesaje.Acest lucru indică faptul că motivul pentru care doriți să contactați asistența pentru clienți nu este listat.
  • Imagine intitulată Schimbarea unei legături Paypal.me Pasul 8
    8. Clic Nu, am nevoie de mai mult ajutor.Aceasta indică faptul că soluția dată nu vă rezolvă problema și aveți nevoie de mai mult ajutor.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 9
    9. Clic da.Este sub mesajul care vă întreabă dacă doriți să transmiteți mesajele unui agent de asistență pentru clienți.Aceasta afișează o casetă de mesaje care vă permite să explicați de ce doriți să contactați asistența clienților.
  • Imagine intitulată Schimbați o legătură Paypal.me Pasul 10
    10. Explicați-vă că doriți să vă schimbați Paypal.Mine Link.Utilizați caseta de text din partea de jos pentru a explica că doriți să modificați PayPal.Me legătura și ce vrei să o schimbi. Includeți PayPal-ul curent.Și eu legătura.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 11
    11. Faceți clic pe pictograma săgeată.Este în partea stângă a casetei de text din partea de jos.Acest lucru trimite mesajul dvs. unui agent de asistență pentru clienți.În general, le ia câteva ore pentru a răspunde.Permiteți cel puțin o zi sau 2.Ei se vor întoarce la dvs. și vă vor informa dacă vă pot schimba PayPal.Mine Link.Dacă nu pot, puteți dezactiva PayPal.Me legătura, astfel încât alții să nu vă poată trimite bani.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezactivarea link-ului utilizând aplicația mobilă
    1. Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 1
    1. Deschideți Paypal. Această pictogramă de aplicație arată ca un alb "P" pe un fundal albastru. Veți găsi această aplicație pe ecranul dvs. de pornire, în sertarul aplicației.
    • Conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate contului dvs. PayPal dacă vi se solicită.
    • Trebuie să utilizați aplicația PayPal sau site-ul web pentru a vă gestiona PayPal.Mine Link.Nu puteți utiliza aplicația PayPal pentru Business.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 2
    2. Atingeți imaginea profilului dvs. Este pictograma care conține imaginea pe care ați încărcat-o sau o pictogramă care seamănă cu o persoană.Atingeți pictograma din centrul de sus al aplicației pentru a afișa pagina dvs. de profil.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 3
    3. Atingeți Paypal.Profilul meu.Este cea de-a doua opțiune din partea de sus a paginii de mai jos "Informatie personala" opțiune.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 4
    4. Atingeți pentru a comuta întrerupătorul
    Imagine intitulată Android7Switchoff.jpg
    lângă PayPal.Mine Link. Este prima opțiune din partea de sus a meniului.Când comutarea este oprită, persoanele care vizitează profilul dvs. nu vor vedea PayPal.Me link și nu vă pot trimite bani folosind link-ul.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezactivarea link-ului utilizând un computer
    1. Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 5
    1. Mergi la https: // Paypal.com / myaccount / setări / Într-un browser web.Aceasta este pagina Setări de cont PayPal.Puteți merge la pagina de setări a PayPal într-un browser web utilizând un telefon, tabletă, Mac sau PC.
    • Conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate cu contul dvs. PayPal dacă vi se solicită.
    • Dacă aveți un cont de afaceri, va trebui să mergeți la https: // Paypal.pe mine și faceți clic pe MyPaypal.Pe mine În colțul din dreapta sus al paginii, atunci puteți face clic Gestionați profilul În colțul din dreapta sus.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 6
    2. Clic Administra. Veți vedea acest lucru sub profilul dvs. PayPal.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui link paypal.me Pasul 7
    3. Faceți clic pentru a comuta comutatorul sub "Opriți-l sau dezactivați oricând." Când comutați comutatorul, PayPal.Link-ul meu nu va apărea pe profilul dvs. și oamenii nu pot folosi acel link pentru a vă trimite bani. Cu toate acestea, va rămâne atașat la contul dvs. PayPal și nimeni altcineva nu poate fi folosit.
  • sfaturi

    În PayPal.ME Setări, puteți adăuga / schimba locația, mesajul personal și fotografierea foto.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar