Cum să modificați o cămașă

Cămășile care sunt prea mari pot fi nefolositoare, dar nu există nici un motiv să scapi de o cămașă doar pentru că este un pic de baggii. Dacă aveți o cămașă buton-jos sau un tricou care este prea mare pentru dvs., atunci vă puteți modifica cămașa pentru a îmbunătăți potrivirea. Puteți utiliza fie o cămașă care vă potrivește bine ca un ghid sau puteți să strângeți și să fixați cămașa pentru a obține potrivirea potrivită. Oricum, veți avea nevoie de o mașină de cusut și abilități de cusut de bază pentru a obține o modificare profesională.

Pași

Metoda 1 din 3:
Modificarea unui tricou
  1. Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 1
1. Așezați cămașa bine potrivită peste cămașa de montare. Așezați tricoul de montare în formă și apoi puneți cămașa bine potrivită peste ea. Asigurați-vă că ambele cămăși sunt plate și aliniate la umeri și gât. Lăsați manșoanele tricoului pe ambele cămăși neobișnuite.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 2
    2. Urmăriți de-a lungul marginilor cămășii bine montate. Urmăriți în afara întregii cămăși, inclusiv în jurul inferioare a mânecilor (în jurul zonelor cu axă). Asigurați-vă că umerii și gâtul tricourilor sunt aliniate.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 3
    3. Tăiat de-a lungul liniilor pe care le-ați tras. Utilizați foarfecele dvs. pentru a tăia linii drepte, chiar și liniile după liniile de cretă pe care le-ați tras pe cămașa rău. Tăiați și în jurul valorii de subsoluri ale mânecilor.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 4
    4. Scurtați mânecile. Pentru un tricou, va trebui doar să ajustați lungimea mânecilor. Aliniați manșoanele tricoului, astfel încât cusăturile de umăr să fie aliniate. Apoi, utilizați o bucată de cretă pentru a urmări ½ "(1.3 cm) de la capătul manșonului bine fixat. Tăiați excesul și apoi pliați peste capătul manșonului cu ½ "(1.3 cm) până la deschiderea manșonului. Aceasta va fi noul Hemline pentru maneca dvs. de tricou.
    Sfat de experți
    Daniela Gutierrez-Diaz

    Daniela Gutierrez-Diaz

    Îmbrăcăminte Designerdaniela Gutierrez-Diaz este un producător de modele profesionale și designer de îmbrăcăminte la DGPaterns din Vancouver, Canada. Cu peste 5 ani de experiență, Daniela creează siluete moderne și unice care sunt potrivite pentru o viață de zi cu zi ocupată. Blogul ei, pe podeaua de tăiere, conține sfaturi de cusut și modele de cusut PDF pentru o varietate de proiecte și desene.
    Daniela Gutierrez-Diaz
    Daniela Gutierrez-Diaz
    Designer de îmbrăcăminte

    Luați puțin la un moment dat până când mânecile sunt dimensiunea potrivită. Professional de model Daniela Gutierrez-Diaz spune: "Luați în partea laterală a manșonului cu 1/4" fiecare, deci este redus cu aproximativ 1/2" in total. Dacă aveți nevoie, ajustați laturile cu aproximativ 1/16" la un moment dat până când mânecile se aplecă pe partea laterală. Apoi, luați manșeta cu aproximativ 1/16". De asemenea, va trebui să ajustați gulerul, deoarece dacă eliberați cusăturile de umăr, atunci colțul va trebui, de asemenea, să fie de aproximativ 1/4" mai mica."

  • Imagine intitulată Alter o cămașă Pasul 5
    5. Coase de-a lungul marginilor tricoului. Coase de-a lungul marginilor care merg din partea de jos a tricoului la capetele manșoanelor. Apoi, coaseți în jurul zonelor fixe la capătul manșoanelor tricoului pentru a vă crea noul hem de mânecă. Scoateți știfturile pe care le coaseți. Cusătura ta ar trebui să fie de aproximativ ½ "(1.3 cm) de la marginea brută a țesăturii.
  • Când ați terminat, puteți să vă întoarceți tricoul în afară și să-l încercați!
  • Metoda 2 din 3:
    Modificarea unei cămăși butoane
    1. Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 6
    1. Puneți o cămașă care se potrivește bine peste cămașa dvs. supradimensionată. Transformați tricoul supradimensionat în afară și apoi scoateți cămașa supradimensionată, astfel încât să fie complet plată.
    • Puneți mânecile cămășii bine montate în armhole înainte de a începe.
    • Lăsați mânecile cămășii neplăcute neobișnuite și întinse.
    • Asigurați-vă că ambele cămăși sunt la fel de bine.
  • Imagine intitulată Alter o cămașă Pasul 7
    2. Trace în jurul marginilor cu cretă. Apoi, luați o bucată de cretă și urmăriți în jurul marginilor exterioare ale cămășii buton-jos. Începeți în partea de jos a cămășii și a traseului ½ "(1.3 cm) de pe marginile cămășii bine montate de pe ambele părți. Acest lucru va oferi unele țesături suplimentare pentru alocația cusăturii.
  • Puneți în mâneci pe cămașa dvs. bine potrivită până la cusătura cu mânecă. Aici se întâlnesc umărul și mâneca pe cămașa ta.
  • Nu urmăriți în jurul mânecilor. Doar urmăriți în jurul deschiderilor manșoanelor.
  • Sfat de experți
    Daniela Gutierrez-Diaz

    Daniela Gutierrez-Diaz

    Îmbrăcăminte Designerdaniela Gutierrez-Diaz este un producător de modele profesionale și designer de îmbrăcăminte la DGPaterns din Vancouver, Canada. Cu peste 5 ani de experiență, Daniela creează siluete moderne și unice care sunt potrivite pentru o viață de zi cu zi ocupată. Blogul ei, pe podeaua de tăiere, conține sfaturi de cusut și modele de cusut PDF pentru o varietate de proiecte și desene.
    Daniela Gutierrez-Diaz
    Daniela Gutierrez-Diaz
    Designer de îmbrăcăminte

    Uită-te la fiecare parte a cămășii ca o piesă separată. Profesioniști de model Daniella Gutierrez-Diaz spune: "Dacă doriți să modificați o cămașă de îmbrăcăminte, fiecare parte a cămășii trebuie să fie luată în afară și modificată individual, inclusiv gulerul și manșetele. Aduceți părțile laterale ale cămășii cu aproximativ 1/2" Pentru a lua cămașa o dimensiune în jos, apoi verificați măsurătorile și luați-o puțin mai mult dacă aveți nevoie. De asemenea, va trebui să luați mânecile, deși măsurarea pentru manșon va fi diferită pentru toată lumea."

  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 8
    3. Tăiat de-a lungul liniilor pe care le-ați tras. Utilizați o pereche ascuțită de foarfece pentru a tăia de-a lungul liniilor pe care le-ați tras pe cămașa de montare. Asigurați-vă că ați tăiat linii drepte, uniforme. Nu tăiați în interiorul sau în afara liniilor. Taie dreapta de-a lungul lor.
  • Tăiați mânecile complet de pe bucata de corp din cămașă.
  • Imagine intitulată Alter o cămașă Pasul 9
    4. Îndepărtați mânecile după cum este necesar. Lăsați mânecile întoarse în afară pentru a face acest lucru. Măsurați lungimea manșonului pe cămașa ta de montare împotriva lungimii manșonului de cămașă de potrivire pentru a determina cât de mult doriți să le tăiați în jos. Pentru a face acest lucru, puneți manșonul bolnav afară și apoi aliniați manșonul de reglare a acestuia, astfel încât manșetele manșonului și marginile superioare să fie aliniate. Asigurați-vă că mâneșul bine montat este, de asemenea. Urmăriți în jurul marginii inferioare și cusătura brațului manșonului dvs. bine montat cu o bucată de cretă care părăsesc un ½ "(1.3 cm) alocație cusăturii.
  • Faceți acest lucru pentru ambele mâneci.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 10
    5. Coase de-a lungul marginilor cămășii. Când ați terminat să vă ajustați tricoul sau cămașa butonului, puteți coase de-a lungul marginilor pentru a asigura noua potrivire. Coaseți o cusătură dreaptă de aproximativ ½ "(1.3 cm) de pe marginile corpului cămășii.
  • Nu coaseți pe deschiderile de armhole. Lăsați aceste deschideți astfel încât să puteți retaua mânecile.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 11
    6. Rotiți manșoanele drepte. Piesa ta de corp va trebui să rămână în afară, dar mânecile tale vor trebui să fie dreptate să le reia în mod corespunzător. Rotiți manșoanele drepte înainte de a începe.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 12
    7. Introduceți manșoanele prin deschiderile de armhole. Pentru a alinia marginile deschiderilor și mânecilor cu maneci, va trebui să introduceți complet manșoanele în manșeta de blocare a brațelor. Introduceți manșetele în deschiderile brațului și continuați până când capetele manșoanelor sunt aliniate cu deschiderile.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 13
    8. Fixați mânecile în poziție. După ce ați introdus complet mânecile prin intermediul deschiderilor de maneci, puteți fixa marginile pentru a le asigura. Asigurați-vă că marginile manșoanelor și a manșoanelor sunt aliniate uniform.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 14
    9. Coaseți mânecile înapoi pe cămașă. Când sunteți mulțumit de modul în care se fixează mânecile, puteți coase manșoanele în poziție. Coase de-a lungul marginilor fixate de aproximativ ½ "(1.3 cm) de la marginile brute pentru a fixa manșoanele. Scoateți știfturile pe care le coaseți.
  • După ce ați terminat cusut ambele mâneci, puteți transforma cămașa în afară și încercați-o!
  • Metoda 3 din 3:
    Prinderea și fixarea cămășii
    1. Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 15
    1. Întoarceți cămașa afară și puneți-o. Fixarea și ciupiturile sunt o modalitate destul de ușoară de a îmbunătăți potrivirea unei cămăși. Pentru a începe, tot ce trebuie să faceți este să întoarceți cămașa în afară și să o puneți pe. În acest fel veți putea coase zonele pe care le-ați fixat când scoateți cămașa.
    • Dacă vă adaptați o cămașă buton-jos, asigurați-vă că ați apăsat tot drumul înainte de a pune cămașa.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 16
    2. Prinde zonele în care doriți ca tricoul să se potrivească mai bine. Localizați zonele cămășii în cazul în care se potrivește și le strângeți astfel încât să fie dimensiunea pe care doriți să o fie.Apoi, plasați un știft prin țesătura din fiecare dintre aceste zone pentru a ține țesătura în poziție.
  • Puteți, de asemenea, să vă întrebați unui prieten să facă acest lucru pentru dvs. dacă vă place să vă bucurați și să fixați cămașa pe care o purtați.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 17
    3. Scoateți cămașa. Când terminați fixarea cămășii în toate zonele în care se află în afara, scoateți cu atenție cămașa. Asigurați-vă că faceți acest lucru cu atenție și încet pentru a evita eliminarea oricăror știfturi din proces.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 18
    4. Coase de-a lungul marginilor zonelor fixate. Pentru a asigura țesătura în zonele pe care le-ați fixat, coaseți o cusătură dreaptă chiar în afara zonelor pe care le-ați fixat. Scoateți știfturile pe care le coaseți.
  • Imagine intitulată Alter O cămașă Pasul 19
    5. Tăiați excesul de țesătură. Când terminați cusut de-a lungul zonelor fixate, va trebui să tăiați țesătura excesivă care este în afara cusăturii. Tăiați aproximativ ½ "(1.3 cm) din noua cusătură pentru a elimina excesul de țesături.
  • După ce ați tăiat excesul de țesătură, cămașa dvs. va fi gata să poarte. Opriți-l drept și încercați!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru mai multe idei despre transformarea unui tricou baggy în ceva ce ați fi fericit să purtați, vedeți: Cum se taie tricourile T Supravegheate, care include realizarea unui rezervor de racerback dintr-un tee baggy sau o cămașă legată la modă.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O cămașă care te potrivește bine
    • Pini
    • Cretă
    • Foarfece
    • Fir
    • Mașină de cusut
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar