Cum să atragă un stea de mare

Starfish - cunoscut și sub numele de Sea Star - sunt creaturi cool care trăiesc sub apă. Ei nu numai că vin în culori mesmerizante, dar au și corpuri interesante. Dacă sunteți interesat să trageți aceste animale fabuloase, acest ghid va oferi pași simpli pentru a vă urmări. În curând, veți fi agățați pe capodopera pe perete pentru ca toată lumea să admiră.

Pași

  1. Imagine intitulată Desenează un pas cu stea 1
1. Începeți cu linii (drepte sau curbe) în formă de o stea. Acest lucru vă va asigura că steaua dvs. este frumoasă și în formă de stele. Aceasta reprezintă scheletul Starfish-ului, permițându-vă să adăugați detalii la forma sa de bază. Asigurați-vă că liniile dvs. sunt o lungime realistă.
  • Imagine intitulată Desenează un pas cu stea 2
    2. Schițați forma stea de mare. Folosind liniile ca ghid, trageți conturul corpului creaturii. Decideți dacă doriți un steluț subțire sau gras. Pentru un desen realist, căutați imagini ale Live Starfish și le folosiți ca referințe.
  • Imagine intitulată Desenați un pas cu stea 3
    3. Desenați detaliile. Adăugați în puncte sau linii curbate pentru a crea aspectul unic al Starfish. Asigurați-vă că sunteți la fel de original în ideile dvs., astfel încât desenul dvs. să capteze ochiul oamenilor.
  • Imagine intitulată Desenează un pas cu stea 4
    4. Cerneală desenul tău. După schița Starfish-ului, trageți desenul cu cerneală pentru un aspect profesional. Ștergeți liniile directoare și detalii inutile dacă vă este frică de a face greșeli, faceți o copie a desenului dvs. astfel încât să puteți experimenta liber.
  • Alternativ, scanați desenul în computer. Utilizați software-ul de artă pentru a vă urmări Starfish.
  • Imagine intitulată Desenează un pas cu stea 5
    5. Adăugați umbre și umbrire. Pentru o stelută realistă, scoateți umbrele naturale în corpul său. Asigurați-vă că adăugați cantitățile corecte de umbrire, astfel încât să seamănă cu creatura dvs. din desen. Pune accentul pe caracteristicile importante ale foamei, cum ar fi picioarele. Cu toate acestea, aveți grijă să suprasolicitați umbrirea, deoarece acest lucru poate duce la un desen ciudat.
  • Imagine intitulată Desenează un pas cu stea 6
    6. Culoare Starfish. Alegeți nuanțele preferate și completați detaliile. Creioanele color sau markeri speciali de desen sunt cele mai bune alegeri pentru cei care doresc să coloreze în mod tradițional. O altă opțiune este de a colora stelele digital cu software-ul de artă. Dacă aveți probleme cu decizia celor mai bune culori, utilizați imagini cu adevărat Starfish ca referințe.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar