Cum de a plia un scutec prefold

Un scutec prefold este o bucată de pânză în formă de dreptunghiulară cu 3 cusături lungi. Ele sunt, de obicei, asigurate în jurul copilului folosind pini sau închise într-un capac de scutec. Scutecele prefold sunt o opțiune excelentă, personalizată pentru părinți și îngrijitori. Există o serie de modalități posibile de a plia un scutec prefold. Puteți pur și simplu să vă pliați în lungime în jos în jos cusăturile sau chiar puteți să-l răsuciți în mijloc. Experimentați cu diferite stiluri pliabile pentru a vedea ce funcționează pentru dvs. și pentru copilul dumneavoastră. Nu vă fie frică să personalizați pliurile sau să comutați la noi tipuri de ori după cum este necesar.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea unei folii de bază
  1. Imagine intitulată Fold un scutec prefold Pasul 1
1. Du-te cu un trifold pentru o opțiune fără fastener. Începeți prin așezarea prefoldului pe o suprafață plană. Împingeți-l în treimi longitudoși după cusăturile originale. Acest lucru vă va lăsa cu un scutec de lungă durată. Plasați prefoldul pliat în interiorul capacului în lungime. Greutatea bebelușului dvs. va ține prefigurarea în jos, astfel încât această metodă nu necesită fixare.
  • În timp ce acest tip de fold este foarte simplu, nu poate ține bine atunci când copilul începe să se miște. Prefoldul se poate schimba și duce la capacele de scutece murdare.
  • Imagine intitulată Fold un scutec prefold Pasul 2
    2. Alegeți o îndoire lathwise pentru un copil mai mic. Această opțiune este foarte asemănătoare cu triful, cu excepția faptului că îndoiți prefold în a treia lățime. Aceasta înseamnă că veți plia peste cusături pentru a crea o singură inserție prefold. Acesta este un bun fold pentru a utiliza dacă doriți o absorbție suplimentară în centrul inserției, care este adesea bun pentru copiii mai mici.
  • Acest tip de scutec este, de asemenea, bun pentru fetele pentru copii, deoarece oferă o acoperire mai centrală.
  • Imagine intitulată Fold un scutec prefold Pasul 3
    3. Faceți un an înger dacă doriți o opțiune tradițională. Pliați jumătatea inferioară în treimi, aducând clapele în centru. Lăsați partea de sus a porțiunii prefoldului, ceea ce va face să pară similar cu "Aripile îngerului."Setați-vă copilul pe prefold în centru și aduceți aripile în jurul părților copilului. Utilizați un pin sau un atașament pentru conectarea aripilor în partea din față a scutectorului.
  • Este posibil să aveți nevoie să vă schimbați copilul în jurul unui pic pentru a obține suficientă lungime în aripi pentru a le trage în jurul frontului. După câteva încercări, veți fi obișnuiți cu exact cât de mult timp aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Fold un scutece prefold Pasul 4
    4. Utilizați un folie de ziar pentru absorbția suplimentară în față. Apucați colțurile de jos ale prefoldului și ridicați-le în jurul unui sfert din drum. Apoi, pliați fiecare parte, astfel încât să se întâlnească în mijloc cu o ușoară suprapunere. Utilizați degetele pentru a deschide partea de sus a prefoldului pentru a oferi mai mult acoperire înapoi pentru copilul dumneavoastră.
  • Odată ce acest fold este terminat, setați bebelușul pe prefold, trageți marginile de sus în jur și asigurați-le cu știfturi.
  • Aceasta este o metodă bună de utilizat cu prefolduri mai mari, deoarece face dimensiunea lor mai ușor de gestionat.
  • Mulți oameni preferă această opțiune pentru scutecele mici ale băieților, deoarece concentrează absorbția suplimentară în față cu pliurile suplimentare.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea faldurilor personalizate
    1. Imagine intitulată Fold Un scutec prefold Pasul 5
    1. Completați o rolă de jeleu dacă bebelușul dvs. are scaune curgătoare. Poziționați scutecul prefold cu cusăturile într-o poziție verticală. Apucați colțul din stânga jos și rotiți-o spre interior spre centru la un unghi. Opriți când partea de jos a rolei ajunge la centrul scutecului. Repetați cu cealaltă parte. Acest lucru va lăsa partea inferioară a scutecului laminate spre interior și partea superioară a scutecului derulat.
    • Când ați terminat, plasați copilul pe prefold, trageți marginile din spate și fixați-le la secțiunile frontale laminate cu un știft.
    • Rolele creează o potrivire mai strânsă în jurul picioarelor, ceea ce ajută la menținerea lichidelor de la vărsarea pe capac.
    • Acesta este un tip de pliere preferat printre mamele care alăptează, în special pentru lunile inițiale.
  • Imagine intitulată Fold un scutece prefold Pasul 6
    2. Utilizați un fold bikini pentru o opțiune rapidă. Plasați prefoldul într-o poziție plată. Apoi, răsuciți mijlocul de 180 de grade. Acest lucru va crea un front arcuit și înapoi cu o răsucire în centrul prefoldului. Plasați-vă copilul în centrul preflat și trageți marginile din spate pentru a le asigura cu știfturi.
  • În timp ce aceasta este o opțiune rapidă, golurile cauzate de răsucire pot duce la unele scurgeri de scaun în capac.
  • Crearea de răsucire a centrului duce la straturi mai absorbante în mijlocul scutecului, care poate fi bun pentru fetele pentru copii.
  • Imagine intitulată Fold Un scutec prefold Pasul 7
    3. Faceți o îndoire Diva pentru a plasa dispozitivele de fixare în spate. Acesta este, în esență, un îngeru preflat, cu copilul poziționat în fața direcției opuse. Ori partea de jos a prefoldului în treimi cu clapetele din centru. Lăsați porțiunea de sus desfășurată. Puneți copilul cu fața în jos pe prefold. Aduceți clapetele în jurul părților copilului și asigurați-le în spate cu pini.
  • Acest tip de fold creează un aspect mai puțin voluminos în partea din față a copilului dvs. cu toată materialul suplimentar adunat în spate.
  • Metoda 3 din 3:
    După plierea celor mai bune practici
    1. Imagine intitulată Fold un scutece prefold Pasul 8
    1. Ori pe o suprafață plană. Puneți-vă prefold pe o suprafață plană, cum ar fi o masă, înainte de a începe să pliați. Acest lucru vă va păstra pliurile netede și clare, ceea ce poate face ca scutecul să fie mai ușor de pe PIN. Unii oameni preferă să-și plieze prefoldurile direct pe masa lor de schimbare, astfel încât să-și poată schimba rapid copilul.
    • Dacă nu există o masă disponibilă, mergeți mai departe și îndoiți scutecele pe o podea curată.
  • Imagine intitulată Fold un scutec prefold Pasul 9
    2. Pregătiți-vă prefoldurile în avans. Cu niște stiluri pliate, cum ar fi triful, este posibil să pregătiți un stivă într-o singură rundă pentru a vă salva hassle de pliere mai târziu. Pur și simplu repetați procesul de pliere cu fiecare prefold și apoi le stivuiți perfect într-o zonă în care vor fi neperturbați, dar accesibilă.
  • Pentru a vă menține scutecele stivuite cu ușurință, puneți-le într-un coș după ce le îndoiți. Puteți chiar să stocați acest coș sub sau în apropierea mesei dvs. de schimbare pentru acces ușor.
  • Imagine intitulată Fold un scutece prefold Pasul 10
    3. Comutați metodele de pliere după cum este necesar. Plierea unui scutec prefold este într-adevăr despre adaptarea la nevoile în schimbare ale copilului dumneavoastră. Pe măsură ce copilul crește, probabil că va trebui să încercați noi stiluri pliante. Veți avea, de asemenea, multe momente de încercare și de eroare, deci aveți răbdare cu dvs.
  • Puteți întotdeauna să modificați stilul de pliere pentru a vă potrivi și scopurilor dvs. De exemplu, unii oameni le place să piardă marginea din spate a lui Prefold un pic pentru a crea o barieră de explozie.
  • Imagine intitulată Fold un scutece prefold Pasul 11
    4. Plasați un capac impermeabil peste prefold. Aceasta este o acoperire pe care o veți plasa în interiorul prefoldului înainte de ao asigura în jurul copilului dumneavoastră. Capacul se va conecta apoi cu Snaps, de obicei. Capacele sunt adesea realizate din materiale plastice, deși puteți găsi și opțiuni de stofa. Capacele vor ajuta la capturarea oricăror deversoare pe care le absorbi prefoldul.
  • Puteți achiziționa capace impermeabile la cele mai multe magazine de aprovizionare pentru copii fie în persoană, fie online.
  • sfaturi

    Nu vă accentuați când învățați cum să prefold. Veți deveni un pro la ea în cel mai scurt timp!

    Avertizări

    Verificați instrucțiunile de spălare de pe prefoldurile dvs. înainte de a le folosi cu copilul. Cele mai multe prefoliere trebuie să fie spălate de mai multe ori înainte de utilizare.

    Lucruri de care ai nevoie =

    • Scutece prefold
    • Pini de scutece
    • Dipător de fixare
    • Capace de scutece impermeabile
    • Coș de stocare
    • Suprafață plană pentru pliere
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar