Cum se adresează chitanțelor de expediere

Thiste parere cum să trimiteți o chitanță pentru a vă exprima prin e-mail. Trimiterea unei chitanțe este ușoară - va trebui doar să o transmiteți la încasări @ Expensh.COM Utilizarea adresei de e-mail conectate la contul dvs. de expediere. Dacă sunteți un costisificați Copilot trimiteți o chitanță pentru altcineva, va trebui, de asemenea, să adăugați adresa de e-mail a persoanei pe care o trimiteți în linia de subiect a mesajului de e-mail.

Pași

  1. Imagine intitulată Încasările de e-mail pentru a elimina pasul 1
1. Deschideți chitanța pe care doriți să o trimiteți să o expulieze. Dacă ați primit chitanța prin e-mail, deschideți mesajul de e-mail în aplicația dvs. de poștă electronică. Dacă aveți chitanțe de hârtie, veți trebuie să le scaneze astfel încât să le puteți atașa la adresa dvs. de e-mail.
  • Dacă chitanța dvs. de e-mail a fost trimisă la o adresă de e-mail care nu este cea conectată la contul dvs. Expastion, trebuie Transmiteți chitanța prin e-mail la adresa de e-mail mai întâi. Dacă trimiteți chitanța pentru a cosifica de la o altă adresă de e-mail, nu va fi aplicată contului dvs.
  • Dacă trimiteți o primire scanată, mai degrabă decât una din căsuța de e-mail, creați un nou mesaj de e-mail acum și săriți la pasul 3.
  • Imagine intitulată încasările de e-mail pentru a elimina pasul 2
    2. Apasă pe Redirecţiona opțiune. Pașii sunt puțin diferiți în funcție de aplicația dvs. de e-mail. Iată câteva dintre cele mai populare pași de aplicații:
  • Dacă utilizați Gmail, faceți clic pe sau atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus al mesajului și selectați Redirecţiona.
  • Dacă utilizați aplicația Outlook Desktop, deschideți mesajul și faceți clic pe Redirecţiona Mesaj în bara de instrumente. Dacă utilizați Outlook.com sau aplicația Mobile Outlook, faceți clic sau atingeți Redirecţiona În partea de jos a mesajului.
  • În aplicația Apple Mail pe un Mac, deplasați cursorul mouse-ului peste antetul mesajului (partea de sus a mesajului) și faceți clic pe săgeata îndreptată spre dreapta. Dacă utilizați aplicația pe un iPhone sau iPad, atingeți săgeata de îndreptare dreaptă din partea de jos.
  • Imagine intitulată chitanțe de e-mail pentru a elimina pasul 3
    3. Introduceți chitanțele @ Expensie.com în "La" camp.Indiferent dacă trimiteți o chitanță pentru dvs. sau pentru altcineva pentru care sunteți copilot, aceasta este adresa de e-mail pe care trebuie să o utilizați.
  • Imagine intitulată încasările de e-mail pentru a elimina pasul 4
    4. Introduceți un subiect (numai copiloturi). Dacă trimiteți o chitanță pentru dvs., puteți sări peste acest pas, deoarece linia de subiect nu contează pentru dvs. Dacă sunteți un copilot, subiectul trebuie sa Fii adresa de e-mail a utilizatorului pentru care trimiteți chitanța. Scoateți linia curentă a subiectului dacă există una și înlocuirea cu doar Adresa de e-mail a persoanei.
  • Imagine intitulată încasările de e-mail pentru a elimina pasul 5
    5. Atașați chitanța la adresa dvs. de e-mail (dacă aveți nevoie). Dacă corpul e-mailului pe care îl transmiteți deja conține chitanța, puteți sări peste acest pas. Dacă nu, va trebui să atașați chitanțele. Puteți atașa un fișier JPEG, GIF, PNG, PDF, DOC, RTF sau HTML.
  • Puteți atașa mai multe rezultate într-un singur e-mail, dar încercați să păstrați atașamentele la 10 sau mai puține.
  • Imagine intitulată încasările de e-mail pentru a elimina pasul 6
    6. Apasă pe Trimite buton. Acest lucru trimite mesajul de e-mail pentru a cosifica. Uneori, această pictogramă arată ca un avion de hârtie în loc de cuvânt "Trimite." Odată ce chitanța dvs. este procesată de software-ul Smartscan al lui Expensy, acesta va fi adăugat la pagina dvs. de cheltuieli.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar