Cum să fii o ușă walmart greeter

Fiind un popor Walmart, Greeter poate fi un loc de muncă dur. În special peste noapte dacă lucrați la un super centru de 24 de ore. În funcție de cantitatea de furt din magazinul dvs., poziția dvs. poate fi numită Oameni Greeter sau Active Gazdy Clienți (APCH). Pozițiile sunt foarte asemănătoare.

Pași

  1. Imagine intitulată Fii o ușă Walmart Greenter Pasul 1
1. Asigurați-vă că păstrați toate distragerile (smartphone, MP3 player etc.) la Bay. Mai ales când managementul sau a CSM (manager de servicii pentru clienți) se plimba în jur, nu doriți ca ei să vă prindă jucând cu un telefon mobil sau un MP3 player.
  • Imagine intitulată Fii o ușă Walmart Greenter Pasul 2
    2. Fii amabili, uita-te la clientul tău atunci când le salut și zâmbește. Nu trebuie să spui "Bine ați venit la Walmart!" Dacă credeți că sună Cheesy, în schimb, puteți spune "Salut ce mai faci?" sau "ce mai faci?" in schimb.
  • Imagine intitulată Fii o ușă Walmart Greenter Pasul 3
    3. Familiarizați-vă cu procedurile de aplicare a autocolante. De-a lungul zilei, este posibil să trebuiască să coajă pe cei mici "Față fericită" de pe rola și aplicați-le la diverși clienți de-a lungul zilei. Degetele / mâinile tale vor lua probabil un abuz, așa că asigurați-vă că vă întindeți și exerciți în mod corespunzător degetele. Notă: Majoritatea clienților nu vor dori un autocolant, astfel încât următoarea opțiune ar fi să rupă câteva de pe rola de autocolante.
  • Imagine intitulată Fii o ușă Walmart Greenter Pasul 4
    4. Verificați chitanțele, mai ales dacă observați un client care transportă un element care nu este conținut într-o pungă. Ar trebui să verificați oricum, dar nu exagerați acest lucru, Nu doriți să vă accentuați dacă pierdeți câțiva clienți aici sau acolo, acest lucru se va întâmpla și acest lucru este normal. Unii se grăbesc ușa, o oprire și vă dau o chitanță dacă le întrebați, iar unii clienți sunt supărați în orice fel, deci aveți grijă.
  • Imagine intitulată Fii o ușă Walmart Greenter Pasul 5
    5. Utilizați Returnari Express în Smart pentru a emite o etichetă de returnare Dacă un client are o întoarcere, cu condiția să aveți un MC40 sau TC70. Dacă nu aveți unul dintre acestea, scrieți-le doar. Scrieți inițialele, data, câte elemente au și ar trebui să fiți aurii.
  • Imagine intitulată Fii o ușă Walmart Greenter Pasul 6
    6. Când magazinul nu este ocupat, ar trebui să lucrați la păstrarea vestibulului (zona dintre cele două seturi de uși) curată prin curățarea ferestrelor de către ușile de intrare, îndreptarea rafturilor din apropiere, măturat, etc. Practic, indiferent de ce puteți face pentru a vă menține să vă plictisiți. Amintiți-vă că managementul vă va urmări și, indiferent de ce puteți face pentru ai ajuta să fie un ajutor foarte mare pentru ei, pentru că ei au o mare responsabilitate, așa că ar trebui să tratați acest loc de muncă la fel de important ca oricare altul.
  • Imagine intitulată Fii o ușă Walmart Greenter Pasul 7
    7. Tine minte: aveți foarte ușor, nu vă încurcați! Acesta este de departe cel mai simplu loc de muncă din magazin. Ai făcut-o și faci bani să stai în jur, chiar mai mult peste noapte. Nu prea shabby. Va fi plictisitor, dar sugestia mea pentru tine ar fi să se rostogolească și să o poarte până când ceva mai bine vine calea ta.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că observați clienții obișnuiți care vin adesea, deoarece vor avea încredere în tine în timp.
  • Nu fi timid! Fi întotdeauna prietenos, salutați cât mai mulți oameni, și fii politicos și umil în a face acest lucru.
  • Întotdeauna zâmbește ca client intră în premise, chiar dacă par să fie supărat și să nu zâmbească la tine.
  • Asigurați-vă că vă păstrați zona NEAT & Tidy, deoarece conducerea vă va recunoaște și pentru acest lucru.
  • Discutați și cu clienții, ei pot fi mângâind să vorbească, uneori, de asemenea.
  • Dacă cineva vă întreabă o întrebare despre locul unde se află un element și nu sunteți sigur, trimiteți-le la un casier care ar putea ști.
  • Focul de distracție: Știați că ușa Greeter a fost lansată la toate magazinele din 1983?
  • Discutați cu colegii voștri din jurul vostru, va ajuta la trecerea timpului și ați putea învăța un lucru sau două despre ele sau ați putea deveni prieteni buni, nu știți niciodată.
  • Dacă sunteți îngrijorat de respirația urâtă, utilizați o mentă, cum ar fi gheață verde sau albastră, asta este ceea ce vă recomand deoarece se dizolvă în gură și, de asemenea, vă ajută să vă treziți.
  • Avertizări

    Afișați întotdeauna la timp în zilele programate, dacă nu, puteți fi văzută ca fiind nesigură de către conducere și vă pot declanșa, și cu siguranță doriți să evitați acest lucru ori de câte ori este posibil, ca și alte oportunități de carieră în magazinul deschis pentru tine.
  • Nu oferiți niciodată unui client o atitudine, dacă vă dau o atitudine, mai ales atunci când verificați primirea, spuneți-le într-o manieră calmă și politicoasă că este treaba dvs. de a face acest lucru și că pot vorbi cu conducerea dacă au o problemă.
  • Nu hărțuiți și alți grei despre modul în care își fac slujba, mai ales dacă sunt mai în vârstă, deci lăsați-i în pace și tratați pe alții cum doriți să fiți tratați. Doar discutați cu ei și dați-le compania, probabil că au fost singuri și au nevoie de cineva să vorbească despre ziua lor probabil. Cine știe ce fel de povestiri pot avea în timpul tranziției de trecere a 1-a.
  • Veți fi făcut distractiv de a face acest loc de muncă, mai ales dacă sunteți un adult tânăr (18-20 sau cam asa ceva), așa că așteptați acest lucru. Doar o periați-o - se va întâmpla de multe ori.
  • Niciodată nu vorbești rău despre nimeni, mai ales colegii tăi, pentru că ei vor fi cei care vor plânge la management dacă spui ceva negativ pentru ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar