Cum să aplicați genele individuale

Genele îndrăznețe sunt o modalitate excelentă de a spori și de a înfrumuseța orice aspect, dar poate fi dificil să vă accentuați genele dacă nu sunt atât de lungi. Rimelul poate ajuta la a face geneasculile să apară mai mult și mai plin, dar uneori nu este suficient. De aceea, adăugarea genelor individuale sunt atât de utile. Genele individuale pot adăuga lungime și volum la genele dvs. normale, menținând în același timp un aspect natural. În timp ce aplicarea genelor individuale poate dura ceva timp, rezultatul final merită!

Pași

Partea 1 din 2:
Primirea genelor
  1. Imagine intitulată Aplicați genele individuale Pasul 1
1. Alegeți genele individuale. Lasurile individuale pot fi achiziționate la cele mai multe magazine de droguri sau contoare de machiaj la magazinele departamentului. Lansarea individuală din magazinul de droguri uneori vin în kituri cu o pereche de pensete și adezivi de genă. Kiturile pot fi utile pentru ambalarea tuturor materialelor necesare împreună.
  • Dacă vă decideți să achiziționați doar un pachet de gene individuale, asigurați-vă că ați cumpărat, de asemenea, adezivul genelor.
  • Asigurați-vă că ați achiziționat genele care se potrivesc cu culoarea dvs. naturală. Culorile Lash pot veni în nuanțe blonze, maro și negre.
  • 2. Curățați pleoapele. Înainte de a aplica genele individuale, utilizați machiaj remover pentru a scoate orice machiaj persistent pe ochi. Există o dezbatere cu privire la aplicarea machiajului înainte sau după aplicarea genelor, dar mai des decât nu, doriți să lucrați pe o suprafață curată și să permiteți ca genele să aibă o suprafață lipită de murdărie, ulei și machiaj.
  • 3. Turnați adezivul de bord. Pe o pătrată mică din folie de aluminiu, turnați o mică picătură de adeziv de la Lash. Nu aveți nevoie de multă lipici pentru a aplica genele, dar o mică picătură de adeziv va facilita acoperirea porțiunii de fund a genelor.
  • Culoarea adezivului genelor vine fie în alb sau negru.
  • Cumpărarea lipiciului negru ar putea fi de ajutor dacă intenționați să aplicați machiajul greu, dar adezivul alb se usucă clar și poate fi cea mai bună alegere dacă mergeți la un aspect mai natural.
  • 4. Testați unde doriți să plasați genele. Înainte de a vă aplica genele lipite, scoateți o grupă (sau gruparea genelor) de la ambalajul cu pensetele dvs. și țineți genele în fața locului pe care doriți să le aplicați. Acest lucru vă va ajuta să decideți unde să plasați genele înainte de a adăuga adezivul, astfel încât acestea să arate cele mai măgulitoare și naturale.
  • Deoarece genele variază în lungime, genele individuale vin și într-o varietate de lungimi. Într-un pachet de Lash, în mod normal, sunt în mod normal mici genele mici, medii și lungi.
  • Încercați să căutați diferit pentru a obține exact cea pe care o doriți. Pentru un aspect subtil, 3-5 genele spre centru și colțul exterior al ochiului vor funcționa. De asemenea, ați putea construi o densitate mai mare în colțurile exterioare pentru un efect de pisică.
  • Lasurile mai mici sunt destinate colțurilor interioare ale ochilor și umpluturii, în timp ce genele medii și cele mai lungi sunt destinate marginilor mijlocii și exterioare ale ochilor tăi. Totuși, veți dori să modificați oarecum Lungimile LASH oarecum pentru a crea cel mai natural aspect.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea genelor
    1. Aplicați adezivul la gene. Genele individuale pot veni în unic sau o grupare mică de 2-5 genele. Cu toate acestea, genele alese sunt ambalate, folosiți pensete pentru a prinde în apropierea bazei de gunoi sau a genelor și scoateți-o ușor de ambalaj. Baza genelor ar trebui să fie orientată spre tine, în timp ce capetele genelor ar trebui să fie îndreptate spre distanță. Îndepărtați cu grijă numai baza genelor din picură mică de adeziv pe folia de aluminiu.
    • Urmați întotdeauna instrucțiunile de lipire care vin pe ambalajul lipiciului Lash.
    • Cantitatea de adeziv ar trebui să fie suficientă că sunteți încrezători că genele nu vor cădea, dar nu atât de mult încât veți avea un glob mare pe pleoapă.
    • Luați în considerare așteptarea cu aproximativ 15-30 de secunde înainte de a aplica genele la pleoapă. Acest lucru va ajuta ca adezivul să devină tackier, permițându-i să adere mai bine pe capacul tău.
  • 2. Lipiți genele la pleoapă. Cu ajutorul unei oglinzi, aduceți penseții până la ochiul ușor deschis și lipiți genele chiar deasupra rădăcinilor genelor tale reale, începând în mijlocul pleoapei tale de sus. Odată ce Lash este pe capacul tău, poți folosi penseții pentru a "peria" ușor Lasonul în sus, așa că imită curba genelor tale reale și nu se doară în jos în linia ta de vedere.
  • Lasurile individuale pot fi aplicate atât la linii de sus, cât și la cele de jos, dar genele false arată cele mai naturale atunci când se aplică numai la pleoapa de sus.
  • Unii oameni își folosesc degetele pentru a aplica genele lipite, dar este cu adevărat totul despre preferința personală. Dacă este prima dată aplicarea genelor, folosind pensete ar putea oferi mai multă precizie.
  • Dacă faceți o greșeală, puteți elimina cu ușurință LASH și încercați să o repoziționați înainte ca adezivul să se usuce. Dacă adezivul este foarte lipicios și Lash este deja lipit în poziție, așteptați ca adezivul să se usuce complet. Acest lucru poate dura aproximativ zece minute. Apoi utilizați pensetele pentru a elimina Lash nesatisfăcător, eliminați orice reziduu de lipire și încercați să lipiți din nou.
  • 3. Continuați să aplicați Lashes la ambii ochi. Este în mod normal cea mai ușoară să se aplice genele la un ochi și apoi celălalt. În funcție de cât de groasă doriți ca genele să se uite, puteți aplica doar câteva gene sau majoritatea genelor care au venit cu pachetul. Aplicați genele începând de la mijlocul ochiului și lucrați în afară spre colțul ochiului. Pe măsură ce mișcați afară, utilizați genețe mai lungi. Apoi, umpleți colțul interior al ochiului cu genele mai scurte din pachet.
  • Lucrul din mijlocul ochiului dvs. exterior va construi treptat grosimea genelor tale. Variați lungimea de bord un pic în orice loc dat pentru a crea un aspect mai natural.
  • Păstrați-vă propria formă a ochilor în timp ce aplicați genele. Diferite forme vor avea nevoie de concentrații diferite de LASH în diferite zone.
  • 4. Atingeți genele. După aproximativ 10-15 minute, adezivul Lash trebuie să fie complet uscat. Utilizați degetul pentru a atinge încet partea superioară a genelor și verificați pentru a vă lipi. Odată uscate temeinic, luați în considerare utilizarea unui gheariu de genealare pentru a curăța ușor și amestecați genele false cu genele naturale.
  • Asigurați-vă că nu strângeți prea tare cursul, deoarece acest lucru ar putea să desființeze și să decoleze unele dintre genele individuale.
  • 5. Aplicați machiajul. Adăugați restul machiajului atunci când genele individuale sunt complet uscate. Aplicați orice umbra ochilor, iar eyelinerul pe care intenționați să-l adăugați la ochi. Licența lichidă arată cel mai bine cu genele false, deoarece este foarte eficient în ascunderea loviturilor de lipici. În cele din urmă, aplicați rimelul la ambii ochi pentru a se amesteca în genunchi chiar mai mult.
  • Dacă doriți să îl jucați în siguranță, așteptați cel puțin 30 de minute după ce ați aplicat genele înainte de a pune machiajul.
  • În acest moment, genele tale ar trebui să arate lungi, pline și naturale.
  • 6. Îndepărtarea genelor. Când ați terminat purtați genele individuale pentru această zi, utilizați un remover de machiaj pe bază de ulei pentru a elimina genele. Removerul de machiaj pe bază de ulei va înmuia lipiciul de garnitură și apoi puteți începe să trageți linia individuală de pe capacul dvs. începând cu colțul exterior și să lucrați în drum.
  • În timp ce un remover bazat pe petrol este cel mai eficient, acesta va deteriora genele dvs. false într-un punct în care nu veți putea să le purtați din nou. Dacă intenționați să reutilizați genele, căutați un dispozitiv de îndepărtare non-ulei.
  • Avertizări

    Evitați adăugarea genelor la linia de apă. Acest lucru va cauza durerea când clipi. În schimb, aplicați genele chiar deasupra genelor naturale.
  • Scoateți genele înainte de a dormi. Genele pot disloca din loc în timp ce dormi și irită ochii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar