Cum să curățați extensiile genelor

Extensiile genelor arata uimitoare si faceti rutina de machiaj de dimineata mult mai repede. Aveți grijă de ei, astfel încât să continue să arate bine și să se extindă timpul de care aveți nevoie între întâlniri. Curățarea acestora este ușoară, dar este, de asemenea, importantă pentru a preveni iritații, infecții, blefarită sau alte probleme care pot afecta sănătatea ochilor. Tot ce ai nevoie este un pic de curățare blând, unele pieptănat și o tehnică bună de uscare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălați-vă extensiile
  1. Imagine intitulată Extensii cu ochi curat Pasul 1
1. Găsiți clește blândă. Căutați un produs de curățare fără ulei și alcool. Uleiul excesiv poate descompune adezivul pe extensiile dvs. Optați pentru o curățare a feței de spumare sau un săpun blând. Puteți folosi chiar și șamponul pentru copii.
  • Aveți grijă cu șamponul pentru copii, deoarece poate fi uscat.
  • Puteți dilua un cleanser spumant cu puțină apă pentru ao face mai blând.
  • Căutați un produs de curățare special conceput pentru extensiile genelor.
  • Imagine intitulată Extensii cu ochi curat Pasul 2
    2. Spălați genele. Umeziți genele cu apă caldă. Puneți niște curățenie pe vârful degetelor și lucrați ușor în pleoapele și genele. Utilizați mișcări up-and-jos. Nu utilizați mișcări laterale sau trasează genele dvs., astfel încât să nu pierdeți extensiile sau să vă distrugeți genele naturale. Clătiți bine cu apă caldă.
  • Asigurați-vă că vă curățați bine linia de gunoi, deoarece aici este cazul în care bacteriile și alte murdărie pot construi cel mai mult.
  • Imagine intitulată Extensii cu ochi curat Pasul 3
    3. Evitați tampoanele de bumbac sau șervețele. Nu utilizați plăcuțe de bumbac sau bile pentru a vă curăța genele. Fibrele pot fi blocate în ele și va trebui să alegeți cu atenție aceste. De asemenea, săriți folosind șervețele de curățare deoarece acestea pot slăbi sau a rupe extensiile.
  • Metoda 2 din 3:
    Uscarea și pieptarea
    1. Imagine intitulată Extensii cu ochi curat Pasul 4
    1. Uscați-vă genele în mod natural. După spălarea genelor, faceți ușor fața uscată cu un prosop, dar evitați ochii dvs. pentru a vă proteja extensiile. Lăsați genele să se usuce în schimb. Pentru a accelera procesul de uscare, puteți înfășura o hârtie igienică în jurul degetului și să vă ștergeți ușor genele.
    • Dacă doriți să fiți deosebit de atenți la extensiile dvs., lăsați-vă loviturile să stea pe hârtie igienică timp de câteva secunde, astfel încât apa poate fi absorbită.
  • Imagine intitulată Extensii cu ochi curat Pasul 5
    2. Suflați-le uscat. Setați uscătorul de suflare pe setarea cea mai tare. Apoi, explozie genele timp de aproximativ zece secunde pe fiecare ochi. Asigurați-vă că păstrați uscătorul cu privire la lungimea brațului de pe față. Nu faceți acest lucru prea des pentru că doriți să mențineți adezivul în extensiile dvs.
  • Imagine intitulată Extensii cu ochi curat Pasul 6
    3. Le amestecă. Închideți un ochi. Folosind o perie curată și uscată de rimel, rotiți-o ușor peste genele. Apoi, puff ieșirea cu pensulă. Nu trageți peria prin baza genelor.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținându-vă extensiile
    1. Imagine intitulată Extensii cu ochi curat Pasul 7
    1. Curățați-vă în mod regulat extensiile. Luați timp pentru a vă spăla extensiile de cel puțin câteva ori pe săptămână, dacă nu zilnic. Îndepărtați resturile ușoare și praful între spălări cu o mică apă caldă și pieptănat. Faceți acest lucru prin umezirea genelor cu o mică apă caldă și apoi le pieptănau foarte ușor.
  • Imagine intitulată Extensii cu ochi curat Pasul 8
    2. Păstrați genele fără ulei. Nu lăsați produse bogate în umiditate, cum ar fi șampoane, balsamuri, glicerină sau creme grele în apropierea liniei sau liniei de Lash pentru a proteja integritatea adezivului. De exemplu, înclinați-vă capul înapoi în duș pentru a păstra aceste produse departe de ochi. De asemenea, încercați să dați o linie foarte subțire de 70% alcool izopropilic pe linia de bord o dată pe săptămână pentru a șterge excesul de ulei care poate fi produs prin sudoare atunci când vă exercitați frecvent.
  • Imagine intitulată Extensii cu ochi curat Pasul 9
    3. Nu-ți freci ochii. Evitați trasul, frecare sau tragerea la genele dvs. Acest lucru le va slăbi și le va face să pară aglomerat dacă nu sunteți atent. De asemenea, poate să vă retragă genele naturale. Luați-le în mod profesionist în cazul în care extensiile sau altfel vă deranjează.
  • Imagine intitulată Extensiile curată a genelor Pasul 10
    4. Utilizați cu atenție machiajul ochilor. Evitați fishadow-urile cremelor și folosiți ochelari sub formă de pulbere, așa cum ați fi în mod normal, concentrându-vă aplicația în interiorul colțurilor ochilor. Îndepărtați de la ochelari lichizi, care vă poate deteriora extensiile. Cel mai important, nu folosiți niciodată Mascara. Va va afecta extensiile și le va lăsa să caute și să se simtă crud.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar