Cum să înfrângem tremurul în conacul lui luigi

Shivers este un fantomă Butler în conacul lui Luigi. Vedeți o candelabră plutitoare care se rătăcește pe holul în partea de jos a podelei? Asta e tremurând o lumânare, din vedere. Pentru a afla cum să învingeți acest butler de feluri, citiți restul acestui articol!

Pași

  1. Imagine intitulată înfrângerea tremurării în Luigi
1. Asigurați-vă că aveți medalia elementară de incendiu. Dacă nu aveți deja acest lucru, mergeți la camera Teller Fortune, apoi treceți prin ușă pe dreapta. În vidul fantomelor, deschideți pieptul de comori și colectați medalia. Pentru a obține cheia în camera lui Butler, du-te înapoi la camera de avere și lumină toate lumânările folosind elementul tău de incendiu. O cheie ar trebui să apară apoi. Suge-l în aspiratorul dvs. pentru a avea acces la camera lui Shivers.
  • Imagine intitulată înfrângerea tremurării în Luigi
    2. Acum că aveți elementul de incendiu, du-te înapoi la hol cu ​​candelabra plutitoare și luminează lumânarea folosind focul. Shigele ar trebui să se dezvăluie, deoarece el este speriat de foc și se va retrage acum în camera lui.
  • Imagine intitulată înfrângerea tremurării în Luigi
    3. Du-te în camera butler (folosind cheia pe care ai găsit-o mai devreme) și așteptați să vină. Când se așează pe un scaun și începe să strângă înainte și înapoi în timp ce strigă, aceasta este șansa ta de a-l suga.
  • Imagine intitulată înfrângerea tremurării în Luigi
    4. Aspirați acest HP al lui Butler și obțineți cheia conservatorului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Examinați camera lui Butler pentru a găsi niște bani.
  • Există o gaură de șoarece în camera lui Butler spre dreapta. Folosește-ți groaza de joc pe ea pentru a te suge. Ar trebui să fii acum într-o cameră ascunsă. Dacă finalizați această cameră, veți obține o cantitate mare de monede, bani, aur și bijuterii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar