Cum să fixați vopseaua pe metal

Dacă aplicați prea multă vopsea pe o suprafață, poate începe să ruleze. Prea multă vopsea de funcționare poate duce la scurgeri, ceea ce poate face o altă lucrare de vopsea frumoasă arata nedorite și neuniformă. Vestea bună este că este destul de ușor să fixați pictorii de vopsea pe metal-umed sau uscat! Rețineți că fixarea vopselei de funcționare poate influența vopseaua nevacționată în zona înconjurătoare. Indiferent de cât de atenți sunteți, este posibil să ajungeți să vă întoarceți zona după ce ați terminat să o atingeți și să corectați greșeala.

Pași

Metoda 1 din 3:
Râuri umede
  1. Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 1
1. Ștergeți picurarea cu o cârpă fără scame dacă observați greșeala imediat. Dacă observați o picurare, primul dvs. impuls ar putea fi să luați o cârpă și să ștergeți picurarea. Puteți face cu siguranță acest lucru dacă observați vopseaua de funcționare în timp ce este încă complet umedă, dar trebuie să utilizați o cârpă complet uscată, fără scame. Blot vopseaua de picurare pentru a înmuia excesul în sus și re-pictați rapid zona pentru ao face uniformă.
  • Dacă utilizați o cârpă umedă, murdară sau groasă, fibre sau praf de la cârpă se pot termina în picioare în lucrarea voastră.
  • Dacă sunteți periați pictura și începe să rulați, puteți încerca să mutați peria înainte și înapoi peste zonă pentru a răspândi excesul de vopsea. Este posibil să trebuiască să utilizați o cârpă pentru scurgeri uriașe, totuși.
  • Dacă utilizați o rolă și laturile picură în timp ce vopsește, este un semn pe care îl supraîncărcați pe cilindru în tava de vopsea. Din fericire, acesta este un lucru super ușor de rezolvat. Doar mutați rola peste zonă de 2-3 ori într-un model zigzag suprapus. Aceasta va elimina orice picurare.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 2
    2. Utilizați un mic pic de vopsea diluant dacă picurarea a jupuit peste metal. Dacă observați o picurare, dar a început deja să se usuce un pic, ragul nu va elimina toată vopseaua. Umpleți o ceașcă mică, cu un pic de vopsea mai subțire. Apuca o perie de artisti mica si scufunda periile in vopsea diluant. Periați ușor vopseaua mai subțire peste centrul picurii. Mai puțin este mai mult, așa că dați-i câteva perie de perie și așteptați o secundă pentru a vedea dacă trebuie să păstrați periajul.
  • Vopseaua diluantă va slăbi vopseaua întărit și va subțire. Cu toate acestea, dacă o exagerați cu solventul, puteți ajunge la dezvăluirea metalului sub vopsea înconjurătoare. Puteți remedia acest lucru dacă se întâmplă, dar încercați să nu vă înnebuniți cu vopsea mai subțire.
  • Dacă există încă o schiță a picoarei după primele câteva lovituri, împingeți peria într-un pic mai puțin solvent și urmăriți-o cu peria. Continuați să faceți acest lucru până când vopseaua jupuită este plecată.
  • Utilizați un diluant de lac dacă pictați un vehicul cu vopsea automobile.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 3
    3. Amestecați picurarea în vopseaua înconjurătoare cu peria artistului. Nu vă reîncărcați peria cu mai mult solvent odată ce vopseaua plăcută este slăbită. Pur și simplu mutați peria înainte și înapoi pentru a răspândi vopseaua slăbită și ao lucra înapoi în metalul înconjurător. Continuați să faceți acest lucru până când atingeți o uniformă, uniformă.
  • Aceasta este cu adevărat mai mult o artă decât o știință. Nu vă frustrați în timp ce faceți acest lucru dacă nu puteți să-l căutați așa cum doriți. Dacă este necesar, puteți memora întotdeauna zona.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 4
    4. Repaintați suprafața metalică odată ce zona de atingere se usucă dacă este necesar. Dacă vopseaua înconjurătoare este încă umedă, puteți repara zona acum pentru a acoperi orice pete. Dacă majoritatea vopsea s-au uscat în zonă, așteaptă 24 de ore pentru ca vopseaua să se usuce complet. Apoi, repuneți zona decolorată cu peria, rulmentul sau vopseaua de pulverizare.
  • Vopsea puțin mai departe decât zona pe care ați rezolvat-o pentru a amesteca vopseaua împreună. De exemplu, dacă ați folosit solventul pentru a spăla o secțiune 5 cu 5 cu 5 în (13 cu 13 cm), repuneți o suprafață aproximativ 8 cu 8 cm (20 cm) sau mai mare. Acest lucru va ajuta la acoperirea marginilor în care lucrați și ascundeți corecția.
  • Dacă zona se termină, arată un fel de spaltchy sau zona repetată se remarcă foarte mult, este posibil să trebuiască să repară întregul articol pentru ao amesteca.
  • Metoda 2 din 3:
    Râuri uscate
    1. Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 5
    1. Apuca un șmirghel de gresie fină pentru a scoate picăturile. Orice șmirghel de aproximativ 1000 de griți ar trebui să funcționeze pentru acest lucru. Puteți utiliza un burete de gips carton sau o foaie de șmirghel în funcție de ceea ce vă așezați în jur.
    • Nu utilizați un Sander orbital. Nu aveți nevoie de o tonă de frecare pentru a elimina pictorii uscate, iar un Sander orbital este foarte probabil să dezvăluie grundul sau metalul sub vopsea.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 6
    2. Nisipul de scurgere ușor pentru a îndepărta excesul de vopsea din metal. Luați șmirghelul și strângeți-l încet înainte și înapoi peste picurare pentru ao purta. Măriți presiunea încet dacă nu se îndepărtează. Opriți odată ce ați dezbrăcat suficient vopsea pentru a crea aspectul unui singur strat uniform de vopsea.
  • Încercați să nu vă așezați la metal sub vopsea - șmirghelul ar putea zgâria metalul.
  • Dacă vopseaua este super greu de îndepărtat, fie utilizați o garnitură de șmirgher sau aplicați presiune mai fermă. S-ar putea să ajungeți la zgârierea vopselei înconjurătoare, dar puteți remedia întotdeauna acest lucru.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 7
    3. Utilizați o cârpă curată pentru a șterge praful. Odată ce ați șlefuit picurarea, vor exista praf și bucăți de pigment de vopsea peste tot metalul. Apucați o cârpă uscată, fără scame și ștergeți zona în jos pentru a îndepărta acest praf. Utilizați o combinație de curse din spate și șervețele circulare pentru a vă asigura că ștergeți orice reziduu de pe șmirghel.
  • Dacă folosiți o cârpă murdară sau o cârpă cu un pui de somn care vine, puteți ajunge cu murdărie și țesături mici, lipiți de vopsea.
  • Dacă vopseaua arată uniformă și chiar, puteți să vă opriți după ce ați șters murdăria. Nu este nevoie să vă reparați dacă ați restabilit postul original de vopsea!
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 8
    4. Repară porțiunea de metal pe care l-ați șlefuit dacă există o decolorare. Dacă ați eliminat prea multă vopsea sau ați aruncat suprafața în sus, merită să repetați zona. Luați pulverizatorul de vopsea, vopsea prin pulverizare sau periați și reparați zona în același mod în care ați făcut inițial cu peria, cu rola sau vopsea de pulverizare.
  • Orice mărci ciudate de pe șmirghel va ieși afară. Este posibil să nu aveți nevoie să faceți o tona de reparații aici. Una sau două glisare cu vopseaua sau peria de pulverizare trebuie să acopere zona foarte bine. Așteptați 24 de ore după repară pentru a vedea cum arată odată ce este uscată.
  • Deoarece șlefuirea elimină literalmente un strat de vopsea, punând acel strat înapoi ar trebui să o amestece în mod destul de bine.
  • Dacă zona repetată pare a fi incompatibilă cu restul locului de vopsea, așteptați cel puțin 24 de ore și repuneți din nou întregul obiect sau suprafața din nou. Un al doilea strat vă va acoperi munca.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea
    1. Imagine intitulată Fix vopsea rulează pe metal Pasul 9
    1. Țineți duza 6-8 în (15-20 cm) dacă vă pulverizați metalul de pictură. Dacă utilizați un pulverizator de vopsea sau o cutie de vopsea prin pulverizare, ținând duza super aproape de suprafață, va duce la picături. Cu toate acestea, deținerea poate fi prea departe va duce la un strat neuniform. Păstrați duza de 6-8 inci (15-20 cm) departe de suprafață în timp ce țineți declanșarea declanșatorului. În acest fel, veți avea un control constant asupra canalului, veți obține o haină uniformă, iar vopseaua nu va funcționa în timp ce lucrați.
    • Nu pictați în afara dacă este super vânt. Va trebui să păstrați poate fi extrem de aproape de metal dacă este vânt, dar este greu să evitați picături dacă țineți-o cât mai apropiată de suprafață.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 10
    2. Păstrați se poate mișca continuu în timp ce pictura prin pulverizare. Dacă utilizați un pistol de pulverizare sau vopsea de pulverizare, nu țineți niciodată duza în jos fără să o mișcați. Ținând un flux constant de vopsea într-un singur loc pentru mai mult de o secundă va determina vopseaua să se acumuleze, ceea ce poate duce la picurare. O grămadă de straturi rapide și subțiri va duce întotdeauna la un finisaj mai curat decât un flux greu și continuu de vopsea, oricum.
  • Dacă sunteți îngrijorat de a obține vopsea peste tot atunci când vă mișcați înapoi și înapoi rapid, puneți o cârpă de picătură în jos sau utilizați banda pictorului pentru a acoperi orice zone pe care doriți să le păstrați uscate.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 11
    3. Încărcați vârful părului dacă sunteți periați pictura. Dacă utilizați o perie de vopsea, nu scufundați periile în vopsea. În schimb, dați doar partea de jos 1-1.5 inci (2.5-3.8 cm) de peri în vopsea înainte de a ajunge la muncă. Folosești doar vârful părului pentru a aplica vopsea și încărcarea părului până la capăt va provoca vopsea excesivă pentru a glisa pe periile pe măsură ce lucrați.
  • De asemenea, aveți mult mai puțin probabil să obțineți un strat uniform de vopsea dacă suprasolicitați părul. Chiar dacă nu terminați cu picături, lucrarea dvs. de vopsea nu se va simți sau nu arată uniformă.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 12
    4. Atingeți peria de pe partea laterală a cabinei sau a tăvii de vopsire înainte de a picta cu o perie. Dacă vă periați pictura, atingeți capătul mânerului în partea laterală a tăvii de vopsea sau puteți după încărcarea părului. Acest lucru va bate orice globuri mari de vopsea care sunt susceptibile de a provoca vopseaua pe perete.
  • Nu aveți nevoie să loviți peria super greu. Un robinet blând de 2-3 ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a vă menține vopseaua de la alergare.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 13
    5. Periați departe de colțuri pentru a evita încărcarea lor cu o vopsea excesivă. Vopseaua tinde să construiască colțuri foarte rapide și unghiuri ascuțite, ceea ce poate provoca rularea vopselei. Pentru a evita acest lucru, periați departe de colțuri - nu în ele. Start /4- /2 în (0.64-1.27 cm) departe de colțul tău și tragi periile departe de ea. Repetați acest proces de 2-3 ori până când vopseaua acoperă marginea colțului și repetă acest proces pe suprafața adiacentă pentru a obține un finisaj fără picurare.
  • Dacă nu ați început să pictați încă, obțineți o perie înclinată! Perii plate sunt mult mai greu de utilizat dacă pictați ceva care nu este perfect plat.
  • Imagine intitulată Fix Vopsea rulează pe metal Pasul 14
    6. Suprapuneți fiecare accident vascular cerebral și vopsea vertical dacă utilizați o rolă. Când utilizați o rolă, vopsea în sus și în jos în secțiunile de coloană. Mutarea rolei orizontal va provoca vopsea să ruleze din partea de jos a rolei. După fiecare accident vascular cerebral, acoperiți marginile în care ați pictat anterior, astfel încât centrul ruloului să funcționeze peste marginile liniilor anterioare pe care le-ați pictat. Acest lucru va păstra vopseaua de la construirea pe marginea loviturilor de role și neteziți rulații potențiale.
  • Rolele pot duce la splatter ușor, dar este puțin probabil să ajungi cu o tonă de picături. Dacă cilindrul dvs. se scurge foarte mult, este un semn că dungeți rola în vopsea și nu utilizați crestăturile din tava de vopsea. Când încărcați cilindrul în sus, mutați-l de 3-5 ori de-a lungul crestăturilor goale din jumătatea superioară a tăvii de vopsea pentru a șterge excesul de vopsea.
  • sfaturi

    Dacă vă pulverizați metalul de pictură, optați pentru un email rezistent la rugină. Este nevoie de un pic mai mult să se usuce decât vopsea tradițională de latex, dar se va lipi de metal mult mai bine.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Râuri umede

    • O cârpă fără scame
    • Vopsea diluant sau lac de la lac
    • Peria artistului rotund

    Râuri uscate

    • Șaibă
    • O cârpă fără scame
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar