Cum se creează un cont minecraft

Thiste parere Cum să creați un nou cont Minecraft pentru Minecraft Java Edition (online). La începutul anului 2021, înscrierea pentru minecraft înseamnă că va trebui să vă înscrieți pentru un cont Microsoft. Dacă aveți deja un cont Microsoft (aceasta include Conturi Xbox), vă puteți conecta la acesta de pe site-ul MINECRAFT pentru a vă crea noul cont Minecraft. Dacă nu, înscrierea este rapidă și ușoară. Dacă aveți deja un cont Mojang, veți avea nevoie în cele din urmă să o migrați la Microsoft, astfel încât să puteți continua să jucați, dar din aprilie 2021, migrația nu a început.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un cont Minecraft Pasul 1
1. Merge https: // Minecraft.net Într-un browser web. Acest lucru vă duce la site-ul Minecraft.
  • Dacă aveți deja un cont MINECRAFT prin Mojang, va trebui să-l migrați la Microsoft la un moment dat în 2021. Cu toate acestea, începând cu luna aprilie 2021, Minecraft nu a început conturile de migrare. Când este timpul să vă migrați contul, veți vedea un mesaj (cu instrucțiuni) din profilul dvs. la Minecraft.net și în lansator.
  • Dacă aveți un cont de premium Minecraft Minecraft că nu ați migrat niciodată într-un cont Mojang, nu veți putea să migrați acum într-un cont Mojang. Cu toate acestea, după ce conturile Mojang începe să migreze în Microsoft, veți putea migra direct la un cont Microsoft.
  • Imagine intitulată Creați un cont Minecraft Pasul 2
    2. Clic AUTENTIFICARE În colțul din dreapta sus. Ecranul de conectare va apărea.
  • Imagine intitulată Creați un cont Minecraft Pasul 3
    3. Clic Conectați-vă cu Microsoft Dacă aveți deja un cont Microsoft. Minecraft este în curs de trecere de la Mojang la conturile Microsoft. Dacă aveți un cont Microsoft existent (aceasta include conturi Xbox Live), îl puteți folosi pentru minecraft. Doar faceți clic pe buton și introduceți informațiile despre conectarea contului Microsoft pentru a vă conecta.
  • Odată ce vă conectați, contul dvs. MINECRAFT este gata și nu trebuie să continuați cu această metodă. Acum puteți descărca jocul dacă nu ați făcut deja sau verificați versiunea de încercare înainte de a cumpăra.
  • Imagine intitulată Creați un cont MINECRAFT Pasul 4
    4. Clic Inregistreaza-te GRATUIT! Dacă nu aveți un cont Microsoft. Acum că Minecraft se îndepărtează de conturile Mojang la conturile Microsoft, creând un cont Microsoft este modul în care vă veți înscrie pentru Minecraft.
  • Imaginea intitulată Crearea unui cont Minecraft Pasul 5
    5. Introduceți adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe Următorul. Dacă nu aveți o adresă de e-mail, puteți selecta Utilizați în schimb un număr de telefon pentru a utiliza un număr de telefon sau Obțineți o nouă adresă de e-mail să cânți pentru o perspectivă.ad adresă acum.
  • Imagine intitulată Creați un cont Minecraft Pasul 6
    6. Creați o parolă și faceți clic pe Următorul. Aceasta este parola pe care o veți utiliza cu adresa dvs. de e-mail sau numărul de telefon pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Creați un cont Minecraft Pasul 7
    7. Introduceți regiunea și data nașterii și faceți clic pe Următorul. Odată ce ați furnizat aceste informații, Microsoft vă va trimite un cod de verificare prin e-mail (sau mesaj text, dacă ați introdus un număr de telefon).
  • Imagine intitulată Creați un cont MINECRAFT Pasul 8
    8. Introduceți codul de verificare și faceți clic pe Următorul. Este codul de 4 cifre din e-mail sau text de la Microsoft.
  • Poate dura câteva momente pentru ca codul să sosească. Verificați dosarul spam sau junk dacă nu primiți mesajul în câteva minute.
  • Imaginea intitulată Creați un cont MINECRAFT Pasul 9
    9. Rezolvați puzzle-ul pentru a dovedi că nu sunteți un robot. Odată ce ați terminat, vi se va cere să vă configurați noul dvs. Xbox Gamertag.
  • Imagine intitulată Creați un cont Minecraft Pasul 10
    10. Creați un Xbox Gamertag și Avatar. Un gamerg este numele care vă reprezintă în comunitatea online Xbox. Puteți face clic pe unul dintre numele sugerate sau Vino cu o răcire singură. Avatarul dvs. este imaginea care apare lângă Gamertag online. Utilizați săgețile pentru a derula opțiunile și faceți clic pe cel care vă place cel mai bine.
  • Imagine intitulată Creați un cont Minecraft Pasul 11
    11. Clic SA MERGEM. Acum aveți un cont MINECRAFT și sunteți logat la Minecraft.net.
  • Dacă nu aveți încă o ediție Minecraft Java, faceți clic pe Cumpărați Minecraft: Java Edition Pentru ao cumpăra acum sau faceți clic pe Descărcați lansatorul pentru a juca versiunea de încercare Pentru a previzualiza primul joc.
  • Dacă doriți să schimbați informațiile despre contul Microsoft / Xbox, faceți clic pe butonul mare galben care spune "Schimbați setările contului pe Microsoft.COM" În josul paginii.
  • sfaturi

    Dacă este posibil, utilizați o adresă de e-mail la care aveți acces ușor, dar nu unul pe care îl utilizați frecvent.
  • Mojang va cere doar să vă conectați la clientul Minecraft și pe site-ul lor. Nu oferiți numele de utilizator și parola pentru nimic altceva, chiar dacă pare să fie un e-mail de la Mojang.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar