Cum să croșet un copil yoda

Dacă ați văzut Mandalorianul (sau chiar ați fost pe Internet), probabil că ați întâlnit existența ridicol de adorabilă a copilului Yoda. Din cauza caracteristicilor personajului irezistibil de drăguț, imaginea lui Yoda a fost folosită în nenumărate meme și tencuită pe tricouri, cani și chiar și animale de companie Chia (amintiți-vă?). Dacă ați vrut vreodată să recreați această creatură magnifică din confortul casei voastre, nu căutați mai departe decât acest ghid de croșetat! Acest articol detaliază exact cum te duci să croșești propriul dvs. Yoda Yoda, inclusiv sfaturi despre cele mai bune materiale de utilizat, modele specifice și cum să facă înflorire extra cum ar fi caracteristicile feței și adaosurile dulapurilor.

Pași

Metoda 1 din 17:
Adunați-vă materialele.
  1. Imagine intitulată croșetat cu fire de fire 5
1. Pentru a începe, apuca fire maro și verde. Acest tutorial solicită # 4 Greutate medie Green Fire și # 4 Greutate medie Brown Fire. În plus, asigurați-vă că aveți 3.Cârlig de croșetat de 25 mm, ochi de siguranță de 12 mm, umplutură de polifill și un ac de tapiserie.
  • Când totul este spus și făcut, aceste materiale vor face un copil Yoda care este de 5 inci (130 mm) în dimensiune!
Metoda 2 din 17:
Croșeta copilul lui Yoda mai întâi.
  1. Imagine intitulată cusătura cablului croșetat Pasul 16
1. A începe, croșetat un inel magic. Un inel magic este o tehnică de croșetare care vă permite să croșetați într-o rundă fără a crea o gaură în centru. Utilizați firele verzi pentru a crioca inelul. Lucrați 6 cusături de croșetat unic în inel și marcați primul spațiu folosind un marker de cusături.
  • Continuați să adăugați runde de cusături unice de croșetat în întregime de inelul magic pentru un total de 9 runde.
Metoda 3 din 17:
Introduceți ochii.
1. Găsește-ți ochii de siguranță de 12 mm pentru a începe să construiască fața lui Yoda! Alegeți două spații aproximativ 5 cusături în afară pe partea din față a roturii verzi pe care ați croit-o. Introduceți ochii în cusături. Apoi, fixați suporturile din interiorul acelei runde verzi.
Metoda 4 din 17:
Reduceți cusăturile unice pentru 5 runde.
1. Acesta este modul în care puteți obține o formă perfectă. Reduceți cusăturile unice de croșetat pentru cinci runde. Deși veți ajunge la scăderea cusăturilor pentru încă o rundă, opriți după a cincea scădere pentru acum.
Metoda 5 din 17:
Adăugați umplutură pentru a completa forma capului copilului Yoda.
1. Înainte de scăderea finală, adunați-vă umplutura de polifill. Stuff în interiorul inelului magic. Faceți acest lucru până când forma este completă și sferică ca o minge de mini tenis.
Metoda 6 din 17:
Finalizați inelul magic.
1. Efectuați o scădere finală pentru încă o rundă. Acest lucru va închide cercul. Odată ce acest lucru este făcut, ar trebui să aveți un cap de yoda complet umplute, rotund!
Metoda 7 din 17:
Tăiați o coadă lungă pe fire.
  1. Imagine intitulată Carry Foarfece Pasul 3
1. Acum că inelul tău magic este complet, apuca o pereche de foarfece. Tăiați fire și lăsați o catenă atârnată de inelul finit ca o coadă. Această coadă este ceea ce folosiți pentru a coase capul în corp mai târziu în acest proces!
Metoda 8 din 17:
Asigurați coada.
1. Fileaza coada prin acul tapistriei. Apoi, executați acel ac prin buclele din față pe fiecare cusătură pe care ați făcut-o până acum. Acest lucru va păstra coada respectivă, astfel încât să o puteți folosi pentru a coase corpul și a cap împreună.
Metoda 9 din 17:
Croșetați urechile faimoase ale copilului Yoda.
  1. Imagine intitulată cusături de cablu croșetat Pasul 15
1. Începeți cu o coadă formată din 11 lanțuri. Întoarceți-vă înapoi și un singur croșetat de-a lungul lungimii lanțului. De acolo, reduceți cusăturile unice de croșetat până la sfârșitul lanțului încă o dată. Întoarceți-vă și repetați procesul pentru un al doilea rând până când este lăsată o singură cusătură. În cele din urmă, un singur croșetat pe partea creației dvs. și folosiți o cusătură de alunecare pe partea opusă.
  • Împingeți cele două laturi împreună și un singur croșetat până când ajungeți la începutul rândului. Bobble și țese la sfârșit.
  • Repetați procesul pentru a face a doua ureche!
Metoda 10 din 17:
Construiți brațele.
1. Utilizați fire verde pentru acest pas. În primul rând, utilizați fire verde la croșetat un alt inel magic cu 6 cusături unice de croșetat lucrate în ea. Închideți bucla și marcați primul spațiu cu un marcator de cusături. Apoi, măriți fiecare spațiu prin adăugarea a 2 cusături unice de croșetat la fiecare. Repetați acest proces pentru un total de 3 runde.
  • Repetați procesul pentru a face două brațe!
Metoda 11 din 17:
Moda Baby Jacheta lui Yoda Fleeves.
  1. Imagine intitulată Sandale pentru copii Crochet Pasul 2
1. Pentru acest pas, utilizați fire maro. Un singur croșetat prin buclele din spate ale brațelor pentru o singură rundă. Apoi, un singur croșetat pentru alte 3 runde și bobble, lăsând o coadă pentru a coase brațele spre corp mai târziu.
Metoda 12 din 17:
Croșetați corpul.
  1. Imagine intitulată Sandale pentru copii Crochet Pasul 27
1. Utilizați fire maro pentru ca bebelușul dvs. Yoda să fie înfășurat în mantaua lui confortabilă. Ca și pașii anteriori, începeți prin crearea unui inel magic cu 6 cusături unice de croșetat. Marcați primul spațiu cu un marcator de cusătură și continuați pentru un total de încă 6 runde.
  • Apoi, adăugați o singură cusătură de croșetat prin buclele din spate pentru o singură rundă.
  • Un singur croșetat pentru alte 4 runde, apoi scade cu 4 cusături unice de croșetat.
  • După, alternați între adăugarea cusăturilor unice de croșetat și scăderea cusăturilor unice de croșetat. Un singur croșetat în jur, apoi scade în jur de 3 cusături unice de croșetat.
  • Apoi, cusatura în jurul valorii de 1 cusătură unică de croșetat și scăderea cu 3 cusături unice de croșetat.
Metoda 13 din 17:
Croșetați finalizarea atingerii corpului.
1. Adăugați o singură cusătură de croșetat în jurul încă o dată. Apoi, scădeți cu 2 cusături. Lanțul 2 și adăugați două cusături duble croșetate în buclele din față ale fiecărei cusături din jurul corpului. Adăugați un strat mai mare de cusături duble de croșetat în jurul corpului. În cele din urmă, faceți o jumătate de cusătură dublă de croșetat în jurul corpului și bobble.
  • Nu uitați să pliați clapeta pe jacheta pe care ați construit-o pentru a face gulerul copilului Yoda!
Metoda 14 din 17:
Adăugați umplutură la corp.
1. Adunați mai multă umplutură Polyfill. Umpleți-vă creația cu umplutură până când este pluș ca un animal umplute. După aceea, organismul este oficial complet!
Metoda 15 din 17:
Coase urechile la cap.
1. Închideți coada pe care ați lăsat-o pe ureche printr-un ac de tapiserie. Lipiți acul printr-o cusătură de croșetat de pe partea laterală a capului în care doriți ca urechea să fie. Ieșiți prin următoarea cusătură și străpungeți acul printr-o cusătură la baza urechii. Întoarceți acul prin cusătura anterioară de pe cap. Continuați acest proces până când fiecare cusătură la baza urechii a fost cusută la cap. Asigurați-vă prin legtarea firelor și umplând nodul în cap prin cusăturile de croșetat.
  • Repetați acest proces pe cealaltă parte a capului pentru a coase cea de-a doua ureche.
  • Pentru cele mai bune rezultate, lăsați urechile să rămână pe partea laterală a capului pentru a imita faimosul personaj Star Wars.Imagine intitulată cusătura cablului croșetat Pasul 14
Metoda 16 din 17:
Adăugați umplutură și coaseți brațele corpului.
1. Umpleți brațele pe care le-ați creat cu umplutura dvs. polifill. Apoi, introduceți coada pe care ați lăsat-o pe braț prin acul dvs. de tapiserie. Străpunge acul printr-o cusătură de croșetat la partea corpului copilului Yoda, în jurul celei de-a 12-a rotunde de la bază. Veniți prin următoarea cusătură de croșetat și lipiți acul printr-o cusătură de croșetat la baza brațelor copilului Yoda. Ține-ți acul prin cusatura de croșetat anterioară pe corpul copilului Yoda. Repetați acest proces până când fiecare cusătură la baza brațului este cusută în siguranță cu corpul. Nod de fire și de a face nodul în corpul în timp ce ați făcut urechile.
  • Repetați procesul pentru al doilea braț!
Metoda 17 din 17:
Coase corpul la cap.
  1. Imagine intitulată cusătura cablului Crochet Pasul 10
1. Închideți coada pe care ați lăsat-o la baza capului prin acul de tapiserie. Lipiți acul printr-unul dintre buclele din spate lăsate deschise pe corp. Aduceți acul înapoi prin următoarea cusătură din partea de jos a capului lui Yoda. Pierce prin următoarea buclă pe corpul copilului Yoda și repetați procesul până când capul este fixat în siguranță. Nodați fire și faceți nodul printr-o cusătură de croșetat, așa cum ați făcut anterior.
  • Pentru a vă asigura că bebelușul dvs. Yoda arată așa cum poate fi, tăiați orice capete libere ale firelor!

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar