Cum de a construi bogăția

Construirea averii tale este aproape visul fiecărei persoane. După ani de muncă grea și de muncă, vrei ceva de arătat pentru asta. Dar cum renunțați la nevoile prezentului și investiți în viitorul dvs? Iată un ghid rapid, dar cuprinzător cu privire la modul de a face doar asta.

Pași

Partea 1 din 4:
Devenind o guru de economii
  1. Imagine intitulată Build Wealth Pasul 01
1
Stai jos și face un buget. Să începem cu începutul. Nu puteți construi bogăție dacă nu economisiți bani și nu puteți economisi bani dacă nu știți ce aveți și cum îl cheltuiți. Probabil că deja știți elementele de bază ale modului de a face un buget - și dacă nu faceți clic pe linkul de mai sus - așa că nu vă vom plictisi cu pietrișul nitului. Imaginea mare de reținut este că setarea unui a rezonabil Bugetul pe care îl puteți lipi și învățați de la este un imens (!) pas spre independența financiară finală.
  • Imagine intitulată Build Wealth Pasul 02
    2. Puneți o parte din fiecare salariu pe care îl câștigați. Cât de mult te-ai lăsat deoparte depinde de tine. Unele jurați cu 10% până la 15%, altele prin cifre puțin mai mari. Dar cel mai tânăr începe să salvezi, cu atât mai mult timp petreceți economisirea și cu atât mai puțin trebuie să renunțați. Deci, începeți să salvați mai devreme, chiar dacă renunțați doar la o parte 10%.
  • O altă regulă de degetul mare pe care oamenii o folosesc este regula de 8x. Această regulă de bază vă recomandă să economisiți de 8 ori salariul pe care îl aveți până când vă retrageți. Prin această cursă, ați face bine să aveți 1X salariul salvat după vârsta de 35 de ani, 3x salariul dvs. salvat cu 3x cu 45 și 5x cu 55.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 03
    3. A profita de "gratuit" bani. Puține lucruri din viață sunt gratuite, iar banii nu sunt adesea unul dintre ei. De fapt, banii sunt atât de rar liber încât trebuie să luați cu adevărat taurul de coarne când vine vorba de. Iată o situație în care oamenii câștigă "gratuit" bani:
  • Angajatorii se potrivesc uneori planurilor 401 (k). Acest lucru înseamnă că pentru fiecare dolar al salariului dvs. pe care l-ați pus în planul dvs. 401 (K), angajatorul dvs. va pune un alt dolar din buzunar. Ipotetic, dacă contribuiți la 2.500 de dolari la 401 (k) și meciurile dvs. de angajator, acestea vor plăti, de asemenea, 2.500 $ pentru un total de 5.000 $. Acesta este cel mai apropiat lucru "gratuit" bani pe care probabil veți obține vreodată. Profita de ea.
  • Dacă doriți să aflați mai multe despre planuri de aproximativ 401 (k), faceți clic aici. Un plan de 401 (k) este un cont de pensionare în cazul în care banii pe care i-ați introdus este impozitul amânat, adică că nu este impozitat până la o dată ulterioară sau, eventual, deloc.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 04
    4. Puneți bani într-o Ira Roth - devreme! Ca un 401 (K), un Roth IRA este un cont de pensionare care este investit și potențial nu este impozitat. Există o limită individuală la cât de mult puteți contribui la IRA dvs. anual (5.000 $), dar un scop pe care îl aveți - mai ales în anii 20 și 30 de ani - este să atingă această contribuție maximă în fiecare an.
  • Iată cât de eficient o IRA Roth vă poate ajuta să construiți bogăție. Dacă o persoană de 20 de ani contribuie la maxim 5.000 de dolari la IRA în fiecare an timp de 45 de ani la o creștere anuală de 8%, lucrurile magice se întâmplă. Până când se pensionează, vor avea un portofoliu de peste $ 1.93 milioane. Asta e $ 1.7 milion Mai mult decât dacă ați bloca acei bani într-un cont de economii regulate.
  • Cum produc Roth Iras oferă o bogăție atât de minunată? Prin interes compus. Acesta este modul în care funcționează interesul compus. O bancă sau altă instituție vă oferă interes pentru IRA, dar în loc să vă îmbrăcați acest interes, ați pus-o înapoi în piscina dvs. Apoi, data viitoare când beneficiați de interes, nu numai că veți dobândi interes, ci interesați de interesul dvs.
  • Ca și în cazul tuturor vehiculelor de economisire, cu atât începeți mai devreme, cu atât mai bine. Dacă faceți o contribuție unică de 5.000 de dolari la vârsta de 20 de ani și apoi lăsați-o să stea timp de 45 de ani la o creștere de 8%, ați avea o creștere de 160.000 de dolari. Dacă, pe de altă parte, faceți o contribuție unică de 5.000 de dolari la vârsta de 39 de ani, prin vârsta de pensionare pe care 5.000 de dolari ar fi doar aproximativ 40.000 de dolari. Deci, începeți mai devreme!
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 05
    5. Vă înscrieți de carduri de credit și de debit. În timp ce cardurile de credit pot fi incredibil de utile în unele situații, pot promova un comportament financiar foarte rău în altele. Aceasta se datorează faptului că cardurile de credit pot încuraja oamenii să cheltuiască bani pe care nu le au, să împingă îngrijorările foarte reale mai departe în viitor până când în cele din urmă nu sunt inevitabile.
  • Nu numai acest lucru, oamenii de știință au descoperit că creierul uman se gândește la credit și bani reali foarte diferit. Un studiu a constatat că utilizatorii de carduri de credit depășesc utilizatorii de numerar cu o medie de 12% la 18%, în timp ce McDonald a constatat că persoanele care plătesc cu plastic petrec o medie de 2 USD.50 mai mult în magazinele lor decât omologii lor de numerar. De ce asta?
  • Nu știm cu siguranță, dar credem că acel numerar rece și greu se simte mult mai mult "bani" decât cardurile de credit, poate, deoarece banii nu sunt prezenți fizic atunci când glisați cardul. Pe scurt, creditul se poate simți ca monopolul de bani - fals - în partea primitivă a creierului nostru.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 06
    6. Salvați rambursarea taxelor, sau cel puțin să-l cheltuiți cu înțelepciune. Când guvernul emite o rambursare fiscală la începutul anului, mulți oameni merg pe un sindru de cheltuieli. Ei cred, "Hei, iată asta. De ce nu-l petrec și mă distrez cu ea?" În timp ce acesta este un lucru perfect acceptabil de făcut ocazional (și a oferit circumstanțe bune), nu vă ajută exact construi bogatie. În loc să cheltuiți rambursarea impozitelor, încercați să o salvați, să o investiți sau să o utilizați pentru a plăti datoriile semnificative pe care le aveți. Este posibil să nu se simtă la fel de bine ca și-l petrecut pe un nou set de scaune de punte sau o bucătărie reconstruită, dar vă va ajuta să vă atingeți scopul de a vă pregăti pentru viitor.
  • Imagine intitulată Build Wealth Pasul 07
    7. Schimbați perspectiva despre salvare. Știm că salvarea este greu. Incredibil de greu. Prin însăși natura sa, salvarea amâna plăcerea actuală pentru câștigul viitor și acesta este un act curajos. Prin înclinarea capului și privirea la procesul dintr-un alt unghi, puteți Motivați-vă Pentru a fi un economizor mult mai bun. Iată câteva indicatori:
  • Ori de câte ori faceți o achiziție mai mare, împărțiți costul articolului în salariul dvs. orare. Deci, dacă vă uitați la cei 300 de pantofi de 300 de dolari, dar faceți doar 12 $ / oră, este de 25 de ore de muncă sau mai mult de o jumătate de săptămână de lucru. Pantofii merită atât de mult pentru dvs? Uneori, vor fi.
  • Tăiați-vă obiectivele de economii în bucăți mai mici. În loc să stabilească un scop de a economisi 5.500 de dolari pe an, gândiți-vă în termeni de luni, săptămâni sau chiar zile. Gândi, "Astăzi voi încerca să salvez 15 $ și să o pun departe." Dacă faceți asta pentru fiecare zi a anului, acest lucru se va transforma în 5.500 de dolari.
  • Partea 2 din 4:
    Construirea activă a averii tale
    1. Imagine intitulată Build Wealth Pasul 08
    1. Discutați cu un planificator financiar certificat. Ați auzit vreodată expresia "Este nevoie de bani pentru a face bani?" Ei bine, când vine vorba de un bun planificator financiar, asta este adesea cazul. Un planificator financiar voi vă costă bani, mai ales dacă este bună. Dar ideea este că ea va fi în cele din urmă face voi mai mulți bani decât acuzați. Prin această măsură, este o investiție bună. Vă va ajuta să construiți bogăție.
    • Un bun planificator financiar face mult mai mult decât să-ți gestioneze banii. Ea vă învață despre strategiile de investiții, explică obiective pe termen scurt și lung, vă ajută să dezvoltați o relație emoțională și rațională sănătoasă cu bogăția și vă spune când să vă petreceți niște shekels câștigați greu.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 09
    2. Decideți dacă doriți începeți să investiți Părți ale portofoliului dvs. Investirea portofoliului dvs. este crucială dacă doriți să construiți și nu doar să vă mențineți, bogăția voastră. Există tone de modalități diferite de a investi și de a investi în piața de valori un bun planificator financiar va putea să vă ghideze în direcția cea bună. Iată câteva modalități de a gândi la investiții:
  • Gândiți-vă să investiți într-un index. Dacă investiți în S & P 500, de exemplu, sau Dow Jones, ceea ce faceți este pariază pe economia americană să reușească. Mulți investitori consideră că banii de dumping într-un indice este un pariu relativ sigur și inteligent.
  • Gândiți-vă să investiți într-un fond mutual. Un fond mutual este o colecție de stocuri sau obligațiuni care sunt grupate împreună pentru a-și piscina. În timp ce tind să nu facă cât mai mulți bani ca să-ți ducă banii într-una sau două stocuri, este mult mai puțin riscant.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 10
    3. Încercați să nu vă încurcați în tranzacționarea zilei. S-ar putea să vă gândiți că puteți face o ucidere de pe piața de valori prin cumpărarea de înaltă și vânzarea în fiecare zi, dar timpul vă va prinde în cele din urmă și vă va dovedi greșit. Chiar dacă dvs. Marshall Fundamentele de afaceri solide, sănătatea industriei sau alte tente de investiții de valoare atunci când faceți alegerile dvs., ceea ce faceți este, în esență, speculează sau jocurile de noroc, în loc să investească. Și când vine vorba de jocuri de noroc, casa aproape întotdeauna câștigă.
  • Un munte de cercetare academică a constatat că tranzacționarea de zi nu este profitabilă. Nu numai că aveți taxe mari de tranzacții în fiecare zi, dar de obicei vă vedeți doar 25% și creșteți 50% - dacă aveți noroc. Este foarte greu să se termine corect piața de valori. Persoanele care pur și simplu aleg stocuri bune și își părăsesc banii investiți pentru perioade lungi de timp, de obicei, fac mult mai mulți bani decât cei care flătesc înainte și înapoi cumpărarea și vânzarea.
  • Imagine intitulată Build Wealth Pasul 11
    4. Luați în considerare punerea banilor în piețele străine sau emergente. Pentru o lungă perioadă lungă de timp, stocurile și obligațiunile din Statele Unite au fost cel mai profitabil lucru pe care l-ați putea investi. Acum, piețele emergente oferă o creștere mai mare în anumite sectoare. Investiția în acțiuni străine sau obligațiuni va rotunja portofoliul dvs. și va da reducerea riscului pe care ați putea să o găsiți altfel.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 12
    5
    Luați în considerare investiția în domeniul imobiliar - Cu un cuplu de avertismente. Investiția în proprietate și imobiliară poate fi o modalitate profitabilă de a vă stimula averea, dar nu neapărat. Clasa persoanelor care au crezut că valoarea imobiliară ar crește doar în centrul Marele Recesiune din 2008. Oamenii au găsit în curând valorile caselor lor de scădere, deoarece creditul a devenit grav ciupit. Deoarece piața sa stabilizat, multe altele sunt din nou sărind în piața imobiliară ca mijloc de a construi avere. Iată câteva sfaturi pe care le puteți utiliza dacă alegeți să investiți în proprietate:
  • Luați în considerare cumpărarea unei case pe care le puteți permite și construiți echitate în ea în loc să plătiți chirie. Cumpărarea unui credit ipotecar este probabil una dintre cele mai scumpe achiziții pe care le vei face în viața ta, dar asta nu ar trebui să te descurajeze să cumperi o casă pe care o poți permite dacă finanțele au sens. De aceea de ce plătiți sute sau mii de dolari în chirie către un proprietar fără proprietate care să arate în loc de construirea de capitaluri proprii în ceva ce puteți să vă numiți pe deplin propria dvs? Dacă sunteți gata financiar să dețineți o casă (costă o mulțime de bani pentru a întreține), aceasta poate fi o mișcare de sunet.
  • Flip casele cu prudență. Fiți atenți la flipping. Flipping-ul este atunci când cumperi o casă, o upgrade rapid pentru cât mai puțin posibil, și apoi puneți casa modernizată pe piață, astfel încât să puteți face un profit. Casele pot fi răsturnate, iar unii au făcut atât de profitabil, dar casele pot, de asemenea, fondator pe piață pentru o lungă perioadă de timp, devin gropi de bani, sau pur și simplu costa mai mult decât cineva este dispus să plătească pentru ei.
  • Partea 3 din 4:
    Devenind un consumator mai inteligent
    1. Imagine intitulată Construirea averii Pasul 13
    1. Trăiesc în interiorul dvs. Aceasta este una dintre cele mai grele lecții care încearcă să învețe că învață mai multe despre finanțele personale. Trăiți în mijlocul dvs. înseamnă acum pentru a trăi deasupra mijloacelor dvs. mai târziu. Dacă locuiți dincolo de mijloacele dvs. acum, așteptați să trăiți de mai jos în viitor. Pentru majoritatea oamenilor, este mai ușor să vă mișcați sus se blochează confortul în loc de jos.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 14
    2. Nu cumpărați niciodată obiecte scumpe pe impuls. S-ar putea să doriți ca mașina nouă nouă după ce vă vedeți cel mai bun prieten de conducere în centrul orașului cu o pereche de roți slick, dar asta este jumătatea ta emoțională vorbind, nu jumătatea ta rațională. Iată ce faceți dacă simțiți impulsul emoțional de a cumpăra ceva pe care îl cunoaște pe jumătate rațional, poate că nu ar trebui să:
  • Instituie o perioadă obligatorie de așteptare. Așteptați cel puțin o săptămână, eventual până la sfârșitul lunii când aveți o idee mai bună despre ceea ce va fi finanțele voastre. Dacă doriți încă să cumpărați elementul după o săptămână sau mai mult, probabil că nu mai cumpără un impuls.
  • Imagine intitulată Build Wealth Pasul 15
    3. Nu mergeți la cumpărături de bacanie când sunteți foame și, pentru numele lui Dumnezeu, faceți o listă. Mai multe studii au arătat că oamenii care cumpără în timp ce cumpără mai mult decât au nevoie, precum și mai multe alimente calorice. Așa că mâncați înainte de a pleca să mergeți la cumpărături de bacanie și să faceți o listă. Apoi, la magazinul alimentar, cumpărați numai elementele de pe lista dvs., oferindu-vă una sau două excepții. În felul acesta, veți cumpăra ceea ce aveți nevoie, nu ceea ce credeți că aveți nevoie. Amintiți-vă că cercetările sugerează că aproximativ 12% din ceea ce achiziționați la magazinul alimentar va fi aruncat oricum, deci nu adăugați la cheltuielile de cumpărare a articolelor pe care nu le veți mânca.
  • Imagine intitulată Build Wealth Pasul 16
    4. Cumpărați articole online și în vrac! În loc să cumpărați o cutie de Kleenex pe care o cunoașteți că veți trece într-o lună, obțineți inteligent și cumpărați un an de ofertă. Comercianții cu amănuntul cu prețuri mari de reducere cumpărate în vrac, trecând economiile pe tine. Și dacă într-adevăr căutați cel mai mare bang pentru dvs., verificați prețurile online înainte de a cumpăra personal. Prețurile online sunt adesea mult mai ieftine, deoarece comercianții cu amănuntul nu trebuie să plătească pentru o mare muncă sau să arate spațiu - numai depozitarea.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 17
    5. Aduceți prânzul pentru a lucra mai des decât nu. Dacă cumpărarea de prânz costă 10 dolari în medie și aducerea prânzului doar costă 5 dolari în medie, este o economie de 1.300 de dolari pe parcursul unui an. Asta e mai mult decât suficient pentru a începe o mică zi ploioasă sau fond de urgență în cazul în care suferiți orice costuri neașteptate sau pierdeți-vă slujba. Desigur, doriți să echilibrați confruntarea cu sociabilitatea, astfel încât să sculați puțin timp și bani pentru a mânca cu colegii dvs. din când în când.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 18
    6. Dacă aveți o casă cu o ipotecă, refinanța ipoteca dvs. pentru a economisi o mulțime de bani. Refinanțarea ipotecii dvs. poate rade mii de dolari de pe plățile dvs. lunare în viața împrumutului. Mai ales dacă ați început cu o rată reglabilă ipotecare (ARM) și ratele dobânzilor dvs. au fost mai scumpe pentru a face față, ar trebui să luați în considerare refinanțarea.
  • Partea 4 din 4:
    Construirea bogăției prin îmbunătățirea abilităților dvs
    1. Imagine intitulată Construirea averii Pasul 19
    1. Învață să câștigi. Dacă constatați că abilitățile dvs. limitează potențialul dvs. de câștig pentru a vă întoarce la școală. Școala comercială și colegiile comunitare au mult mai mult de oferit pentru dolarul dvs. Dacă interesul dvs. constă în industria calculatoarelor, de exemplu, multe colegii comunitare oferă teste de certificare a informațiilor.
    • Taxele și taxele sunt, de obicei, mai puțin costisitoare, iar antrenamentul consumă mai puțin timp decât gradele tradiționale, deoarece nu trebuie să luați cursuri de bază cum ar fi matematica, engleza și istoria pentru a obține o tehnologie sau o diplomă de abilități! Ca bonus puteți lua mai multe cursuri necesare pentru o diplomă de două ani online.
    • De asemenea, merită remarcat, nu ar trebui să subestimezi puterea unui grad asociat. După ce toți mulți angajatori doresc doar să vadă că vă puteți termina programul și să vă auto-motivați să vă îmbunătățiți, în timp ce alții doresc doar "hârtia."
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 20
    2
    Continuați la rețea cu colegii din industrie. Nu vă fie frică de politica de birouri - "zgârierea" înapoi a altcuiva, pentru a fi "zgâriat" ar putea fi un lucru foarte bun.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 21
    3. Sprijini cooperarea comunitară. Păstrați filele privind eforturile comunitare, cum ar fi localitatea camera de Comert si Asociația de afaceri mici. Petreceți timpul de voluntariat acolo, vorbind cu membrii și dând înapoi comunității dvs. La fel ca și în rețea, nu știți niciodată cum ați putea influența o viață sau cum ar putea afecta a ta. Se plătește să aibă o mulțime de linii în apă la pescuit.
  • Imagine intitulată Construirea averii Pasul 22
    4. Invata sa utilizare banii tai. După ce a învățat dansul delicat de scrimare și salvare, de a sacrifica pentru viitorul tău, este bine să vă reamintesc că din când în când, este bine să cheltuiți. Pentru că, la urma urmei, banii nu sunt un scop în sine. Este un mijloc de capăt, iar valoarea sa adevărată se află în ceea ce puteți cumpăra cu ea, nu în cât de mult aveți până când veți muri. Deci, învățați să vă tratați cu plăcerile simple și nu atât de simple din viață, o dată - un bilet către Verdi, o excursie în China, o pereche de pantofi din piele. În acest fel, puteți învăța să vă bucurați de viață in timp ce Tu trăiești.
  • sfaturi

    Citiți - da, citiți. Citiți totul, știți ce se întâmplă în industria dvs. (tendințe, noi concepte), aflați ce se întâmplă în lume. Aceasta este o economie globală și probabil ceea ce se întâmplă în lume afectează industria dvs.
  • Învață să investești... profitabil.
  • Dacă compania dvs. oferă un plan de 401K, contribuie. Compania aproape întotdeauna se potrivește cu contribuția dvs. până la un anumit procent. Sunt bani liberi!- Nu trebuia să faci nimic pentru a obține acel bani în plus, cu excepția de a da bani. Nu poate fi mai ușor decât atât.
  • Banii de semințe trebuie să fie "germinează și cresc" Pentru tine cu tine Investiții că niciodată nu intri sau nu reușiți "apă" (Mențineți în investiții profitabile)...
  • Cultivați-vă câmpul de cunoștințe... îmbogăți solul sau va merge jos (pierde concentrarea)- obțineți mai multe formări și educație care se aplică în zona dvs. de interese...
  • Avertizări

    Nu cheltuiți economiile tale pentru dorințe și dorințe.
  • Nu uitați să vă plantați "banii de semințe" sau altceva nu veți avea "recoltă / recoltă"...
  • Nu lucrați pentru salariul minim - după toate acestea (afacerea) vă va plăti mai puțin, dacă ar fi legal.
  • Dacă investești în prezent într-un program de 401k sau similar, indiferent ce faci - nu împrumuta împotriva ei, există consecințe grele.
  • Investiții sfaturi: Nu mâncați semințele (fără cultură) sau mâncați toate ouăle fertile ale puiului dvs. (fără pui de bebeluș).
  • Toate găinile tale vor îmbătrâni și nu vor lăsa venituri!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar