Cum să evitați greșelile de instalare a țiglelor de sticlă comună

Proprietarii de case și design interior care doresc o modă-înainte, aspect proaspăt, selectați accentele de sticlă de sticlă mai frecvent decât oricând. Placi de sticlă armonizează cu arhitectura tradițională, tranziție sau contemporană, adăugând o stropire de stil. De ani de zile, țiglă de sticlă a fost utilizată numai pentru piesele de accent și tăiere, cu țiglă ceramică care umple câmpul - nu a fost mult gândită datorită materialelor de instalare, care au fost, în general, la fel ca cele utilizate pentru țiglă ceramică. Tendințele moderne de design continuă să împingă plicul cu țiglă de sticlă, depășind piesele tradiționale de accent - țiglă de sticlă este acum utilizată ca țiglă de câmp cu dimensiuni 12" X 12" sau mai mare, iar cu aceste noi plăci vin noi provocări.

Pași

  1. Imagine intitulată Evitați greșelile de instalare a țiglelor de sticlă comună Pasul 1
1. Asigurați-vă că consistența culorii din spatele țițeiului din sticlă.
  • Deoarece sticla poate fi unicul material dintr-o instalare, este esențial să alegeți un mortar de legare care să răspundă cerințelor sale unice. În majoritatea cazurilor, culoarea mortarului subțire nu a fost o problemă la instalarea unei plăci ceramice opace. Dar, cu sticlă clară și translucidă, mortarul apare prin țiglă: dacă culoarea variază în mortar, va fi și în țiglă de sticlă.
  • Pentru a elimina variațiile pe o instalare a țiglelor de sticlă, alegeți un mortar de țiglă cu o nuanță albă strălucitoare, care este controlată la o culoare standard consistentă. Consistența culorii va asigura o aspect uniform pe fața plăcii de sticlă, chiar și în instalații mari care necesită multiple loturi de mortar. Ca un bonus suplimentar, umbra albă strălucitoare a mortarului poate spori culoarea plăcilor de sticlă limpede sau translucide.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de instalare a țiglelor de sticlă comună Pasul 2
    2. Eliminați golurile de mortar.
  • O instalație tipică a plăcilor ceramice implică răspândirea unui mortar subțire pe suprafață cu o mistrie crescută, apoi apăsând țigla ceramică în mortar pentru a prăbuși crestăturile și pentru a îmbunătăți contactul dintre plăci și mortar. Din păcate, această practică poate lăsa multe goluri în mortarul din spatele țițeiului. Deși acest lucru nu ar fi o preocupare cu țiglă ceramică opacă, buzunarele sau golurile de aer distribuite aleatoriu pot fi vizibile prin sticlă clară sau translucidă.
  • Mortarul ar trebui să fie încărcat cu o mistrie crescută pe substrat, dar ar trebui, de asemenea, să fie răspândită (în spate) într-o peliculă uniformă, pe partea din spate a țițeiului din sticlă. Acum, atunci când cele două suprafețe morte sunt presate împreună, partea din spate a plăcilor este deja acoperită, astfel încât orice goluri rămase din crestăturile de mortar sunt ascunse și nu se afișează prin țiglă de sticlă. Rețineți că mortarele standard subțiri se pot micșora și se îndepărtează de țiglă, provocând goluri și bule de aer în timpul procesului de întărire, asigurându-vă că mortarul rezistă și contracție.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de instalare a plăcilor de sticlă comună Pasul 3
    3. Creați o legătură puternică.
  • Deoarece suprafața sticlei este foarte netedă, este important ca materialele de setare să aibă o legătură puternică. Materialele cu un conținut ridicat de polimer au o rezistență ridicată a legăturii, asigurându-se că sticla își menține locul în instalare.
  • O altă preocupare de instalare este metoda de fabricare a sticlei: producătorii de țiglă mici, boutique, nu pot produce produsele lor pentru a satisface standardele din industrie datorită tratamentelor de suprafață sau a backing-urilor de țiglă. Suporturile metalice și vopsite nu se vor lega bine la mortare pe bază de ciment și se pot pierde. În mod similar, suportul de plasă poate prinde apă sub țiglă, slăbind legătura sau crearea matriței. Asigurați-vă că creați o machetare pentru a testa materialele de instalare a țiglelor înainte de a continua proiectul pe scară largă.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de instalare a țiglelor din sticlă comună Pasul 4
    4. Protejați instalațiile de țiglă din sticlă de la varianța de temperatură.
  • Instalațiile de țiglă din sticlă nu reușesc ocazional ca urmare a expunerii la lumina soarelui sau la alte forme de căldură. Placi de sticlă și materiale de setare a cimentului se extind și absorb căldura la rate diferite, ceea ce poate duce la fisuri în suprafața finită. Încă o dată, polimerii din mortar vor ajuta la absorbția unei mișcări, dar caulkul siliconic trebuie, de asemenea, să fie utilizat pentru a crea îmbinări de mișcare care pot gestiona plăcile de îndoire.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar