Cum să bateți 2048

2048 este un joc de dependență disponibil pe dispozitivele desktop și mobile. Este simplu să înveți, dar greu de bătut. De asemenea, este disponibil pe consolele retro.Poti Joacă jocul online, sau descărcați-l pentru ios sau Android.

Pași

Partea 1 din 2:
Ghid de strategie pas cu pas
  1. Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 1
1. Glisați spre stânga și dreapta de mai multe ori (opțional). Porniți un nou joc, apoi glisați spre stânga și spre dreapta rapid. Continuați până când aveți câteva rânduri de 2s, 4s și 8s. Acest lucru nu este necesar să câștigi, dar de obicei vă pune într-o poziție bună și vă duce mai repede la primele tale plăci mai mari.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 2
    2. Construi o țiglă mai mare într-un colț. Combinați plăcile timpurii într-un 16 sau 32 și puneți-l într-un colț. Scopul acestei metode este de a păstra această țiglă cât mai mult posibil, construirea treptată mai mare și mai mare.
  • Această strategie a fost utilizată pentru înregistrarea de viteză mondială din 2048, care a atins placa finală în 1 minut și 34 de secunde.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 3
    3. Păstrați rândul cu țiglă înaltă umplută. De exemplu, dacă colțul dvs. de înaltă valoare este în partea dreaptă sus, umpleți întregul rând de sus cu plăci. Alternând cele două direcții spre colț ("sus" și "dreapta" În acest exemplu) este o modalitate bună de a realiza acest lucru. Odată umplut, veți putea să vă deplasați la stânga și la dreapta cât doriți, fără ca țiglă de mare viteză să se schimbe din colțul său.
  • Păstrați un ochi pe acest rând și reumpleți lacunele care apar ori de câte ori este posibil, fără a schimba țigla de colț.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 4
    4. Concentrați-vă pe combinarea plăcilor mici. Pentru cea mai mare parte a jocului, este mult mai important să faceți 8S, 16 și 32 de 32 de ani decât să vizați un singur număr mai mare. În mod ideal, aceste plăci de mijloc se vor aduna lângă țiglă aleasă de colț. Acest lucru vă stabilește pentru reacții în lanț ale mai multor combinații, care vă vor obține mult mai mult decât concentrarea pe construirea unei singure plăci mai mari de la sine.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 5
    5. Manevra în jurul grilelor mici, prinse. Adesea, lucrurile nu vor funcționa perfect și veți ajunge cu un 2 sau 4 prins între A 256 și A 64 sau în mod similar cu poziții inconveniente. Acesta este un moment bun pentru a vă întrerupe și a gândi cu atenție la fiecare mișcare și vizează eliberarea acelei mici țiglă. Există o pereche de tactici diferite pentru aceasta:
  • Alegeți o țiglă lângă țiglă închisă și planificați cum să îl combinați. Dacă este o țiglă mare, este posibil să aveți nevoie să planificați mai multe mișcări înainte pentru a face acest lucru. Odată ce acesta este configurat cu o țiglă egală lângă ea, glisați, astfel încât țiile pe care le-ați planificat pentru a combina este cea care se mișcă.
  • Alternativ, încercați să creați un spațiu în rând cu țiglă mică, prinsă, apoi treceți la stânga și la dreapta până când este poziționată pe o țiglă pe care o poate combina cu. Acest lucru nu va funcționa de obicei bine pe o consiliu aglomerat.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 6
    6. Mutați țigla de colț când a fost forțată, apoi returnați-o. În aproape toate jocurile, veți ajunge la un punct în care sunteți forțat să vă mutați țiglă din poziția. Priviți înainte să vedeți care dintre mișcările disponibile vă ajută cel mai mult. Glisați această direcție, apoi glisați imediat înapoi pentru a readuce țigla de mare valoare la colț.
  • În unele versiuni de copiere a jocului, puteți face o mișcare care nu face nimic, iar o țiglă aleatorie va apărea. În acest caz, niciodată nu trebuie niciodată să mutați țigla din colț, dar poate fi necesar dacă ecranul dvs. este în pericol de a fi umplut.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 7
    7. Continuați să încercați până când veți câștiga. Mai aveți nevoie de noroc pentru a bate jocul, așa că nu vă așteptați să câștigați prima dată. Dacă sunteți forțat să mutați țiglă de colț și o nouă placă nefericită apare în acest colț, șansa de succes este mult mai mică. S-ar putea să câștigați încă dacă puteți șterge cinci sau șase plăci goale sau dacă plăcile cele mai înalte sunt 64 sau 128. Dacă este mai târziu în joc decât asta, de obicei, nu există nici un punct în încercarea de a ieși din ea.
  • Partea 2 din 2:
    Instrucțiuni de bază și sfaturi
    1. Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 8
    1. Cunoașteți regulile. Probabil știți deja cum funcționează 2048, dar doar în cazul în care, aici sunt elementele de bază. Rețineți că așa este modul în care Jocul oficial lucrări, dar există multe parodii, imitații și chiar predecesorii, multe dintre ele au mecanici diferite.
    • Glisați ecranul în sus, în jos, stânga sau la dreapta pentru a muta toate plăcile numerice în acea direcție. Fiecare țiglă se mișcă în acea direcție până când acesta lovește peretele sau o altă țiglă. (Utilizați tastele săgeată în versiunea de calculator.)
    • De fiecare dată când faceți o mișcare, o placă nouă 2 sau 4 apare într-un loc gol într-un rând sau o coloană care a fost mutată ultima mutare.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 9
    2. Încercați să ajungeți la 2048. Când o mișcare determină două plăci de același număr pentru a se lovi reciproc, se îmbină într-o singură țiglă cu o valoare egală cu suma celor două plăci. De exemplu, două gresie se combină într-un 4. Scopul este de a crea o țiglă cu o valoare de 2048.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 10
    3. Întrerupeți și priviți înainte. Este ușor să fii aspirat în joc și să faci mișcări cât mai repede posibil. Dacă doriți o lovitură mai bună la câștig, luptați cu acest impuls și faceți o mișcare când sunteți gata. Priviți-vă înainte și încercați să vă imaginați cum va avea grijă de bordul să faceți următoarea mișcare sau cel puțin ceea ce se va întâmpla cu câteva plăci importante.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 11
    4. Focalizați-vă pe un colț. O strategie comună între jucători este de a construi un număr mare într-un colț. Nu contează ce colț alegeți, dar odată ce alegeți, lipiți cu el.
  • Această tactică funcționează cel mai bine atunci când colțul face parte dintr-un rând pe care îl țineți permanent umplut. Acest lucru vă permite să mutați plăcile lăsate spre dreapta fără a vă dezlănțui țigla de mare valoare.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 12
    5. Luați oportunități de îmbinare mai multor plăci. Dacă vedeți un rând lung de plăci similare, este de obicei o idee bună să le combinați pe toate și să vă dați mai multe camere la bord.
  • Imagine intitulată Beat 2048 Pasul 13
    6. Încercați să atingeți alternativul și dreptul. O abordare de bază este de a alternui atingerea și dreapta până când nu se mișcă niciun pătrat. Atingeți stânga când se întâmplă acest lucru, apoi reveniți la alternarea și dreapta. Acest lucru nu vă va garanta o victorie - de fapt, de obicei, nu vă va duce acolo. Cu toate acestea, vă poate obține un scor destul de mare și este o modalitate rapidă de a încerca să vă bateți înregistrarea anterioară.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă ați bătut 2048 și doriți mai multă provocare, încercați să ajungeți la 2048 cu cel mai mic Scorul posibil. De când primiți puncte de fiecare dată când faceți o mișcare, aceasta este într-adevăr o provocare pentru a ajunge la 2048 cu cel mai mic număr de mișcări pe care le puteți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar