Cum să acționați în timpul unui burghiu de incendiu

Toate birourile, școlile și clădirile sunt obligate să aibă exerciții de incendiu, care vă ajută să vă pregătiți pentru o situație de urgență reală. Potrivit corect într-un burghiu de incendiu vă va antrena pentru a răspunde calm și în siguranță în cazul puțin probabil al unui foc real.

Pași

Partea 1 din 3:
Răspunzând la alarma de incendiu
  1. Imagine intitulată actul în timpul unui exercițiu de incendiu Pasul 1
1. Stai calm. Nu panică când auziți alarma de incendiu. De asemenea, este important să rămâi liniștit, astfel încât să puteți auzi instrucțiuni.
  • De fapt, este important să fii liniștit și să calmezi tot timpul să se întâmple burghiu, nu doar când începe.
  • Imagine intitulată act în timpul unui burghiu de incendiu Pasul 2
    2. Tratați alerta ca și cum ar fi un foc real. Deși ați putea crede că alarma de incendiu este doar pentru practică, ar trebui să o tratați întotdeauna deoarece există de fapt un incendiu. Trebuie să practicați graviul în serios pentru a afla procedura adecvată, astfel încât atunci când un foc se întâmplă, nu veți panica.
  • De fapt, chiar dacă este programată un burghiu, se poate întâmpla ceva să provoace o situație de urgență reală. Tratați întotdeauna burghiul ca și cum ar fi fost adevăratul lucru.
  • Imagine intitulată act în timpul unui burghiu de incendiu Pasul 3
    3. Opriți ce faceți. Când auziți alarma, trebuie să opriți tot ce faceți în acel moment. Nu luați timp pentru a termina o propoziție pe hârtie sau pentru a trimite un e-mail. Nu vă faceți timp să vă adunați lucrurile. Răspundeți imediat la alarmă.
  • Imagine intitulată actul în timpul unui exercițiu de incendiu Pasul 4
    4. Începeți să vă îndepărtați din clădire. Luați în considerare unde este cea mai apropiată ieșire. Lăsați camera în care vă aflați în această direcție.
  • Încercați să fiți cât mai ordonar posibil în timp ce părăsiți camera. Linia până la ieșirea din cameră. Nu începeți să rulați.
  • Dacă este posibil, cunoașteți calea spre cea mai apropiată ieșire de incendiu înainte de a se produce un burghiu de incendiu. Este întotdeauna o idee bună să verificați traseul dvs. când sunteți într-o clădire nouă, mai ales una pe care o veți petrece o mulțime de timp. De exemplu, hotelurile sunt obligate să aibă ieșirea de incendiu pe spatele ușii dvs. hoteliere.
  • În nici un caz nu ar trebui să utilizați vreodată un lift într-o evacuare de urgență.
  • Imagine intitulată act în timpul unui exercițiu de incendiu Pasul 5
    5. Închideți ușa. Dacă sunteți ultima persoană dintr-o cameră, închideți ușa din spatele dvs. Asigurați-vă că nu se blochează totuși.
  • Când închideți ușa, ajută la încetinirea focului, deoarece nu atât de multă oxigen să intre în cameră cât mai repede. De asemenea, blochează fumul și căldura de a intra în alte camere la fel de mult.
  • Imagine intitulată act în timpul unei găuri de incendiu Pasul 6
    6. Lasa luminile aprinse. Nu opriți luminile în timp ce ieșiți din cameră. Lăsând luminile pe va ajuta pompierii să vadă mai bine.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând calea prin clădire
    1. Imagine intitulată actul în timpul unui exercițiu de incendiu Pasul 7
    1. Treceți la cea mai apropiată ieșire. Du-te de-a lungul traseului prescris pentru evacuarea clădirii. Dacă nu știți unde este cea mai apropiată ieșire, căutați "Ieșire" Semne pe măsură ce vă deplasați în jos pe holuri. Aceste semne vor fi, de obicei, în roșu (sau verde în Marea Britanie) și uneori vor fi luminate.
  • Imagine intitulată actul în timpul unui burghiu de incendiu Pasul 8
    2. Verificați ușile pentru căldură. Când sunteți într-un foc real, trebuie să verificați ușile pentru căldură pe măsură ce veniți la ei. Căutați fumul venind sub ușă și puneți-vă mâna lângă ușă pentru a vedea dacă este radiază căldură. Dacă nu vedeți niciunul dintre aceste semne, încercați ușor să atingeți mânerul ușii pentru a vedea dacă este fierbinte. Într-un foc real, dacă găsiți oricare dintre aceste semne, trebuie să mergeți la un alt traseu.
  • Imagine intitulată actul în timpul unui exercițiu de incendiu Pasul 9
    3. Ia scările. Nu trebuie să utilizați ascensoare în timpul unui exercițiu de incendiu. În timpul unui foc real, ascensoarele sunt folosite de pompieri pentru a ajuta la combaterea focului. În plus, elevatorii pot fi periculoși în timpul unui incendiu.
  • În plus, scările sunt, de obicei, presurizate, adică că nu vor fi la fel de fumoase ca și alte zone.
  • Imagine intitulată act în timpul unui exercițiu de incendiu Pasul 10
    4. Urmăriți-vă "fum" semne. Uneori, oamenii care fac burghiul va fi pus "fum" semnează în anumite holuri pentru a simula ceea ce se întâmplă într-un incendiu real. Dacă vedeți un semn de fum, trebuie să găsiți o rută alternativă din clădire.
  • Dacă este singura cale de ieșire, practicați crawling scăzut. Când există fum, scăderea scăzută vă poate ajuta să vedeți mai bine.
  • Partea 3 din 3:
    Părăsirea clădirii
    1. Imagine intitulată actul în timpul unui exercițiu de incendiu Pasul 11
    1. Ștergeți trotuarele. Asigurați-vă că lăsați trotuarele clare pentru pompierii să-și facă munca. Dacă există prea mulți oameni au apărut pe trotuare, pompierii nu pot trece prin.
    • Asigurați-vă că ascultați persoanele care oferă instrucțiuni. Profesorii sau șefii dvs. vor căuta probabil să ia un număr de cap, așa că vor dori să obțină toată lumea în aceeași zonă, motiv pentru care este important să rămâi liniștit.
  • Imagine intitulată act în timpul unui burghiu de incendiu Pasul 12
    2. Treceți la o distanță sigură. Dacă există într-adevăr un incendiu, clădirea ar putea să se prăbușească în cele din urmă. Ar trebui să mutați o distanță sigură de clădire. În general, peste stradă este bine.
  • Imagine intitulată actul în timpul unui burghiu de incendiu Pasul 13
    3. Așteptați ca totul clar. Nu presupuneți că, deoarece alarma de incendiu sa oprit, puteți reintroduce clădirea. Așteptați până când pompierii sau altcineva responsabil vă spune că este bine să vă întoarceți înăuntru. Odată ce ați auzit acest lucru, puteți relua activitățile normale.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar