Cum de a difuza lumina

Difuzarea luminii înseamnă să o înmoaie prin reducerea strălucirii și a umbrelor dure. În iluminarea difuză, subiecții vor par să aibă umbre cu margini foarte moi sau fără margini deloc. Lumina difuză poate aduce cele mai bune rezultate în subiecții dvs. de fotografie prin minimizarea petelor și a ridurilor. De asemenea, poate fi folosit pentru a crea un aspect foarte moale, cinematografic. Există o serie de modalități de difuzare a luminii. Puteți achiziționa echipamente de fotografie profesionale pentru a înmuia lumina, dar există multe modalități pe care le puteți improviza, folosind obiecte pe care le aveți deja în jur, pentru a obține efecte similare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind difuzoare profesionale
  1. Imagine intitulată Lumină difuză Pasul 1
1. Obțineți un difuzor flash pe cameră. Acestea sunt minunate pentru a fi utilizate pe locație când știți că veți lua fotografii flash. Difuzoarele pe cameră se atașează pur și simplu la aparatul foto, acoperind blițul cu un fel de material pentru a înmuia lumina. Există multe modele și tipuri diferite, fiecare oferind o abordare ușor diferită pentru difuzarea luminii. De exemplu, unele lucrează prin lovirea luminii de pe tavan și direcționarea restului direct spre subiect prin țesătură.
  • Alții reflectă blițul de pe un panou în difuzorul on-camera înainte de ao conduce prin țesătura la subiect.
  • Imagine intitulată Lumină difuză Pasul 2
    2. Încercați o varietate de softbox-uri pentru diferite efecte. SoftBoxes, numite, de asemenea, Lightbanks, sunt carcase dreptunghiulare pe care le plasați peste sursa de lumină (de obicei, blițul dvs.) pentru ao înmuia. Aceste instrumente versatile creează lumină difuză, direcțională, cum ar fi tipul care s-ar strecura printr-o fereastră. Cutiile moi vin în multe dimensiuni diferite. În general, cu cât este mai mare caseta de soft, cea mai moale și mai difuzată lumina va fi.
  • Cele mai multe softbox-uri lucrează prin utilizarea unei căptușeli de material reflectorizant care răsfăț lumina prin țesătura curată.
  • Dacă utilizați un softbox, asigurați-vă că se poate gestiona cutia de lumină pe care o utilizați. Folosirea unui softbox greșit poate crea un pericol de incendiu.
  • Imagine intitulată Lumină difuză Pasul 3
    3. Utilizați o umbrelă pentru a produce iluminare largă și difuză. Umbrele de fotografie sunt unelte ușor de utilizat care difuzează lumina în două moduri diferite - prin lovirea luminii de pe suprafața sa sau prin difuzarea luminii prin ea. Similar cu un softbox, o umbrelă este atașată la sursa de lumină. Ele sunt de obicei din cârpă albă sau un material de argint metalic. Ambele tipuri difuzează în mod eficient și sunt foarte accesibile (unele costuri mai mici de douăsprezece dolari).
  • Pentru a difuza lumina prin ao susține, îndreptați sursa de lumină la o umbrelă de argint sau albă, care ar trebui să vizeze lumina departe de subiect.
  • Pentru a difuza lumina printr-o umbrelă, utilizați unul realizat din material. Îndreptați sursa de lumină spre subiect, plasând umbrela în fața sursei de lumină.
  • Metoda 2 din 3:
    Încercarea altor tehnici
    1. Imagine intitulată Lumină difuză Pasul 4
    1. Înmuiați lumina subtilă cu hârtie de difuzie. Hârtia de difuzie este fixată pe "ușile de hambar" ale luminii pe care o utilizați. Aceste lucrări creează un câmp chiar de lumină moale și sunt cel mai bine folosiți pentru a înmuia ușor aspectul general al unei fotografii. Acestea sunt vândute cu finisaje diferite pentru a crea diferite efecte de iluminare și a arăta foarte mult ca urmărirea hârtiei.
    • Aceste materiale difuzoare de lumină sunt destul de accesibile, dar dacă sunteți forțați să improvizați, încercați să utilizați în loc de hârtie de ceară. Un efect similar poate fi atins.
    • Hârtia de ceară trebuie utilizată numai pentru a difuza iluminatul cu LED-uri. Evitați utilizarea hârtiei de ceară cu lumini de tungsten, deoarece hârtia ar putea să se prindă focul.
  • Imagine intitulată Lumină difuză Pasul 5
    2. Așezați o mătase profesională între sursa de lumină și subiectul dvs. Silk-urile profesionale vin în multe dimensiuni diferite și sunt, de obicei, atârnate pe un cadru metalic. Când este plasat între sursa de lumină și subiectul dvs., o mătase poate difuza foarte eficient lumina. Dacă sunteți într-un buget, un efect similar poate fi atins prin utilizarea unei bucăți de țesături cu o țesătură cu care aveți deja în jur, ca o foaie de pat alb sau o căptușeală clară de cortină de duș.
  • Deși această abordare nu vă va oferi aceleași rezultate, un difuzor mai profesionist, acesta servește pentru a înmuia lumina și pentru a reduce tranzițiile dure și umbrele.
  • Puteți utiliza orice tip de țesătură pură de culoare deschisă ca difuzor. Într-un vârf, puteți folosi chiar și un țesut ca difuzor.
  • Imagine intitulată Lumină difuză Pasul 6
    3. Experimentați cu lanterne de hârtie din China. Lanternele de hârtie din China, uneori menționate ca bile China, costă foarte puțin și pot crea chiar și iluminare moale. Ei sunt capabili să difuzeze simultan lumina în aproape toate direcțiile, făcându-le foarte versatil. Lanternele chineze vin în multe dimensiuni diferite și culori. Cele albe sunt cele mai bune pentru difuzarea luminii într-un mod tipic. Experimentați cu lanterne colorate dacă încercați să creați efecte neobișnuite de iluminare.
  • Puteți cumpăra China Balls Online, la majoritatea magazinelor de décor de origine și pe piețele asiatice.
  • Pentru a obține o idee despre modul în care pot fi folosite bilele din China - ați putea atârna mai multe dintre ele de la plafon pentru a lumina încet într-o scenă sau ați putea folosi un singur felinar pentru a lumina o lovitură mai intimă, cum ar fi o conversație de cină într-un restaurant.
  • Metoda 3 din 3:
    Improvizând la lumina difuză
    1. Imagine intitulată Lumină difuză Pasul 7
    1. Puneți înfășurarea bubble în jurul flash-ului. Bubble Wrap este un material de ambalare din plastic care creează o pernă cu o mulțime de bule mici, umplute cu aer."Puteți difuza lumina cu folie cu bule prin tăierea unei benzi lungi de două picioare și împachetați-o în jurul flash-ului de pe cameră. Atașați-l la bliț cu Velcro, banda lui Gaffer sau o bandă de cauciuc. După ce ați înfășurat materialul cu bule în jurul blițului, asigurați-vă că lăsați o mulțime de cameră în partea de sus.
    • Puteți crea un efect de iluminare și mai moale folosind două straturi de învelitoare cu bule.
  • Imagine intitulată Lumină difuză Pasul 8
    2. Bounce lumina folosind orice suprafață albă semi-reflectorivă. Board alb poster, tablouri albe și chiar pereți / tavane albe pot fi utilizate în mod eficient pentru a sări din lumina moale. Pentru a difuza lumina prin bouncing-o, îndreptați-vă sursa de lumină la suprafața albă semi-reflectorizantă la alegere. Lumina reflectă sau coboară, de pe suprafața acelei și creează o sursă secundară de lumină, care vă va lumina subiectul cu lumină difuză.
  • Asigurați-vă că vizați sursa de lumină departe de subiect, astfel încât numai lumina bountă - nu este ușoară - este utilizată.
  • Imagine intitulată Lumină difuză Pasul 9
    3. Experimentați cu diferite țesături și materiale pentru a crea mătăsii DIY. Mâncărurile profesionale sunt țesături plasate între sursa de lumină și subiectul luminii difuze. Foi de paturi albe și căptușelii de cortină clară pot fi folosite destul de eficient, dar într-o pinch puteți obține și mai creativi și puteți obține o lumină frumoasă, moale.
  • Experimentați o varietate de materiale și obiecte diferite pentru a vă simți posibilitățile de difuzie.
  • Încercați să utilizați lucruri cum ar fi prosoape de baie, Visqueen, prosoape de hârtie, tricouri albe sau cămăși de îmbrăcăminte, hârtie de imprimantă și chiar opac Tupperware.
  • Sfat de experți
    Vlad Horol

    Vlad Horol

    Fotograful profesionist Horol este un fotograf profesionist și co-fondatorul fotografiei Yofi, studioul său de fotografie portret cu sediul în Chicago, Illinois. El și soția lui Rachel se specializează în capturarea fotografiilor de maternitate, a nou-născuților și a familiei. El a practicat fotografia cu normă întreagă de peste cinci ani. Lucrarea lui a fost prezentată în Voyagechicago și Bună ziua, dragă fotograf.
    Vlad Horol
    Vlad Horol
    Fotograf profesionist

    Știați? Lumina plină, difuză este excelentă pentru fotografierea familiei, nou-născuților și maternității, deoarece creează un aspect moale. Cu toate acestea, lumina nefiltrată va crea dramă și emoție în fotografiile dvs. - nu există nici un drept sau rău, deci experimentați cu ambele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar