Cum de a crea o casetă ușoară de fotografiere ieftină

Fie că faceți fotografii despre ceva ce doriți să vindeți online sau doriți doar să vă practicați fotografia, iluminarea adecvată este cheia pentru obținerea fotografiei perfecte. Ați putea să ieșiți și să investiți într-o iluminare scumpă înființată sau încercați să lucrați cu lumina naturală a zilei, dar nimic nu va fi la fel de ușor de achiziționat și de utilizat ca a HOMEMADE Fotografie Lightbox. Prin adăugarea unor panouri difuzate într-o cutie de carton și folosirea unor lămpi ieftine în mod corespunzător, puteți face o casetă ușoară care vă va oferi fotografii minunate într-o după-amiază.

Pași

Partea 1 din 2:
Construirea casetei
  1. Imagine intitulată Crearea unei fotografii ieftine Pasul 1
1. Alegeți o cutie de carton suficient de mare pentru obiectul pe care doriți să îl fotografiați. Încercați să găsiți cea mai mare cutie pe care o puteți face, deoarece acest lucru vă va permite să faceți fotografii cu aproape orice ar trebui să fotografiați. Întrebați la magazinele locale, găsiți o casetă pe care nu o mai utilizați sau să vă uitați la achiziționarea de la o companie de stocare pentru a obține caseta perfectă de carton.
  • Dacă doriți o casetă ușoară care durează mai mult, puteți folosi o cutie realizată dintr-un material mai robust. O cutie mare de lemn sau una din plastic opac ar funcționa, de asemenea. Cu toate acestea, probabil că aveți nevoie de ceva mai puternic decât un tăietor cu cutie, cum ar fi un ferăstrău, pentru a tăia panourile de iluminat din lateral.
  • 2. Tăiați clapele de pe o parte. Transformați cutia de carton și închideți clapele în jos pentru a crea un fund plat. Utilizați banda de ambalare, bandă de conducte sau ceva similar pentru a ține clapetele în poziție și păstrați caseta constantă. Bandă în jos cu clapetele din interiorul casetei, de asemenea, pentru a le împiedica din calea dvs. în timp ce lucrați.
  • Unele casete vor veni cu o parte deja ținută împreună cu filele de carton. În timp ce acest lucru ar trebui să păstreze caseta constantă pe măsură ce lucrați, ar putea plăti pentru a bande marginile casetei, precum și pentru stabilitate suplimentară.
  • 3. Măsurați ferestrele de pe ambele părți ale casetei dvs. Plasați caseta pe partea sa, astfel încât clapele deschise vă cu care vă confruntați. Utilizați un conducător pentru a marca un punct de aproximativ 2 inci (5.1 cm) de la fiecare margine pe o parte a cutiei. Desenați o linie dreaptă cu un creion de-a lungul marginilor casetei pentru a conecta aceste puncte, creând un dreptunghi cu spațiu în jurul marginilor. Repetați pe partea opusă.
  • Aceasta va fi dimensiunea ferestrei pe care o veți acoperi cu o bucată de țesătură, hârtie pergament sau țesuturi. Dacă aveți o cutie deosebit de mare, ați putea dori să faceți fereastra mai mică pentru a vă asigura că îl puteți acoperi încă cu o singură bucată de țesătură sau hârtie.
  • De asemenea, puteți urmări o fereastră în partea de sus a casetei dvs., care vă va permite să aprindeți elementul pe care îl faceți o imagine de deasupra.
  • 4. Tăiați ferestrele din cutie. Utilizați un tăietor cutie sau o pereche ascuțită de foarfece pentru a tăia de-a lungul liniilor pe care le-ați marcat. Du-te în jurul fiecărei linii până când puteți elimina o bucată de carton în mijloc, lăsându-vă cu o fereastră mică. Repetați pe cealaltă parte pentru a face o altă fereastră.
  • Pentru a păstra liniile extra drepte, țineți un conducător împotriva liniilor creionului și tăiați-le de-a lungul lor. Acest lucru nu va afecta funcționalitatea casetei, ci o va face să arate mai bine.
  • 5. Îndepărtați o bucată de placă de postere albă pentru a fi aceeași lățime ca și cutia dvs. Plasați o bucată de placă de postere albă sau o bucată de hârtie albă pe partea superioară a cutiei. Utilizați foarfece sau cutter cutia pentru a îndepărta orice margini, astfel încât să se poată potrivi în interiorul casetei dvs. Placa de postere ar trebui să aibă aceeași lățime ca și caseta, și în jur de două ori mai mare decât partea superioară.
  • Placa de postere albă funcționează excelent pentru acest lucru, deoarece va fi netedă și nu se va înălța cu ușurință în interiorul cutiei. Ar trebui să fie disponibil la magazinul dvs. local de artizanat pentru un preț scăzut. Dacă nu o puteți găsi, orice bucată mare de hârtie albă robustă sau carte cu un finisaj mat ar trebui să funcționeze la fel de bine.
  • Board alb poster vă va oferi o privire ușană "infinit" ca și cum elementul pe care îl fotografiați este într-un spațiu gol. Încercați să utilizați culori diferite pentru a obține efecte diferite de răcire.
  • Cea mai importantă parte a materialului pe care îl alegeți este că are o suprafață mată. Orice lucru care este prea strălucitor va reflecta lumina și va ruina scopul unei casete luminoase.
  • 6. Bandă posterboard la marginea de sus a casetei Lightbox. Atașați o bucată lungă de canal sau bandă de ambalare la marginea superioară a plăcii postere. Fiind atent nu lăsați banda să atingă nimic altceva, apăsați-l pe interiorul casetei de carton cât mai aproape de partea de sus a părții din spate. Utilizați o altă bucată de bandă pentru a ține celălalt capăt al posterburii în partea de jos a casetei.
  • Evitați plierea sau ridicarea plăcii posterului cât mai mult posibil. Încercați să vă îndoiți, astfel încât să aveți o ușoară curbă de-a lungul colțului din spate din spate.
  • Nu vă faceți griji că acoperiți întreaga cutie, atâta timp cât aveți o secțiune suficientă pe care o puteți face o fotografie fără a vedea niciuna dintre cartoanele expuse.
  • 7. Tăiați două bucăți de țesătură albă sau hârtie de țesut pentru a acoperi ferestrele. Acest lucru va funcționa pentru a difuza lumina care strălucește în caseta Lightbox, dând toată imaginea chiar și iluminarea. Tăiați niște bucăți de țesătură albă, hârtie de țesut sau ceva similar cu aproximativ 1 inch (2.5 cm) mai mare pe fiecare parte decât ferestrele pe care le-ați tăiat.
  • Pentru a face acest lucru mai ușor, puteți utiliza bucata de carton pe care o tăiați din cutie când faceți ferestrele ca ghid. Puneți-o pe țesătură sau pe hârtie de țesut și tăiați-o în jurul acestuia, lăsând spațiu pe fiecare parte pentru al atașa la cutie.
  • O țesătură albă netedă, hârtie de țesut, hârtie de pergament sau ceva similar va funcționa pentru acest lucru. Materialul pe care îl alegeți trebuie doar să fie nedorite și să lase unele, dar nu toate luminile prin ea.
  • 8. Bandă sau lipiți hârtia de țesătură sau țesuturi în poziție. Începând cu marginea superioară a materialului ales, utilizați o bucată de bandă sau un adeziv fierbinte pentru ao fixa pe unul dintre ferestre. Lăsați-o să se înmulțească peste fereastră și să fixeze celelalte laturi cu mai multă bandă sau adeziv. Repetați pentru toate ferestrele pe care le-ați tăiat până când toate acestea sunt acoperite.
  • Partea 2 din 2:
    Utilizarea casetei Lightbox
    1. Imaginea intitulată Creați o fotografie ieftină Fotografie Pasul 9
    1. Puneți elementul pe care doriți să îl fotografiați în mijlocul casetei dvs. Plasați caseta de lumină terminată pe o suprafață plană mare, lăsând spațiu pentru a poziționa lumini pe ambele părți. Poziționați elementul de care aveți nevoie pentru a fotografia în centrul suprafeței albe din caseta dvs. Lightbox.
    • Utilizați vizorul sau ecranul de pe aparatul foto pentru a vă ajuta să poziționați elementul din caseta Lightbox. Schimbați camera și elementul în jurul valorii de până când puteți obține o fotografie curată fără afișarea cartonului expus.
    • Dacă nu puteți obține elementul sau camera dvs. poziționată doar dreapta, puteți decupa întotdeauna fotografia pentru a elimina orice nu doriți să fiți văzut. Nu trebuie să faceți nici o altă editare foto, dar o recoltă simplă vă poate salva o mulțime de repoziționare atentă.
  • Imagine intitulată Crearea unei fotografii ieftine Lightbox Pasul 10
    2. Configurați o lampă pe fiecare parte a casetei Lightbox. Lămpile care oferă iluminare direcțională, mai degrabă decât iluminarea ambientală, vor funcționa cel mai bine cu caseta dvs. Lightbox. Găsiți ca multe lămpi de birou sau alte lumini direcționale, pe măsură ce aveți ferestre pe caseta Lightbox. Poziționați lămpile astfel încât să se confrunte direct în ferestrele pe care le-ați tăiat și să le comutați pe.
  • Păstrați luminile la cel puțin 5 inci (13 cm) departe de ferestre în orice moment, pentru a împiedica materialul să fie prea fierbinte.
  • Luminile dvs. ar trebui să fie o distanță uniformă de la caseta de lumină când le porniți mai întâi. Încercați să mutați mai departe sau mai aproape de ferestre pentru a crea unele efecte de iluminare mai interesante în interior.
  • Utilizați becuri cu o lumină albă rece pentru cele mai bune rezultate, deoarece alte tipuri pot da imaginilor dvs. o nuanță gălbui.
  • Ar trebui să puteți găsi lămpi de birou ieftine sau lămpi care pot clipi pe mobilier pentru câțiva dolari online sau la magazinul local de papetărie.
  • 3. Joacă cu Setări pe camera foto. Nu este de multe ori că veți face fotografii cu ceva atât de uniform și luminos, astfel încât primele imagini s-ar putea să fie prea luminoase sau în întregime culoarea greșită! Schimbați viteza obturatorului, ISO, și setările de echilibrare albă pe camera dvs. până când fotografiile dvs. arată normal.
  • Dacă utilizați o cameră inteligentă sau o cameră cu un mod automat, nu trebuie să atingeți deloc setările.
  • Fotografiile care arată prea galben sau albastru sunt în mod normal un semn că setările balansului de alb nu sunt corecte. Dacă fotografiile dvs. sunt prea întunecate sau prea luminoase, încercați să reglați expunerea prin schimbarea ISO, viteza obturatorului sau a diafragmei. Continuați să încercați până când veți obține o fotografie perfectă!
  • Imaginea intitulată Crearea unei fotografii ieftine Lightbox Pasul 12
    4. Luați fotografia. Odată ce ați aliniat articolul dvs. și setările camerei dvs. sunt perfecte, este timpul să faceți fotografia. Deplasați camera în jurul valorii astfel încât să nu existe nimic altceva decât fundalul alb în împușcat, țineți-l constant și faceți câteva imagini!
  • Utilizați clapeta de carton care sunt lăsate deschise pentru a bloca orice lumină strălucitoare de la lămpile direct în cameră. Orice lumină care nu trece prin ferestre ar putea crea o flacără de lentile și poate reduce efectul unei casete de fotografiere.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că utilizați placa de postere mată și nu lucioasă. Placa de postere lucioasă poate reflecta lumina și poate provoca strălucire.
  • Încercați alte culori ale plăcii postere și chiar de țesături pentru a obține efectul dorit.
  • Purtați mâneci lungi într-o singură culoare când faceți fotografii pentru a preveni emisiunea de brațe sau aparatul foto în reflectarea elementului pe care îl fotografiați.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că luminile nu pornesc un incendiu!
  • Aveți grijă când lucrați cu un tăietor cu cutie. Întotdeauna tăiați de tine și de la mâini.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cutie de carton
    • Țesătură albă, țesut sau hârtie pergament
    • Matte White Poster Board
    • Bandă
    • Rigla
    • Creion
    • Cutter sau foarfece
    • Lămpi de birou sau alte lumini direcționale
    • Camera sau smartphone
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar