Cum să vă decorați unghiile

Adăugarea decorării la unghiile vopsite este o modalitate creativă de a vă aduce manichiura la nivelul următor. Do facerea de unghii vă permite să vă personalizați unghiile și să adăugați un element unic în stilul dvs. de zi cu zi. Puteți chiar să decorați să sărbătorim o anumită vacanță sau sezon! Există o varietate de materiale pe care le puteți utiliza pentru a face decorarea unghiilor ușor și distractiv.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând elementele de bază
  1. Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 1
1. Alegeți un loc bun pentru a vă decora unghiile. Veți dori o suprafață plană și stabilă, cu o mulțime de spațiu pentru a vă răspândi materialele într-o cameră bine luminată și bine ventilată. Dacă este posibil, încercați să nu alegeți o zonă într-o cameră cu covoare, deoarece vopseaua va fi mai dificil de îndepărtat de la covor decât lemnul sau țiglă.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 2
    2. Curățați-vă unghiile. Începeți prin spălarea mâinilor. Apoi, folosind o minge de bumbac înmuiată în removerul polonez de unghii, îndepărtați orice lustruire anterioară de la unghiile dvs. Țineți mingea de bumbac pe unghii timp de aproximativ zece secunde și apoi glisați într-o mișcare laterală. Utilizați un tip Q-Sfat și unghii de remover pentru a curăța marginile unghiei.
  • Este o idee bună să folosiți removerul polonez de unghii, chiar dacă nu aveți niciun lustruit. Acest lucru va elimina uleiurile naturale care ar putea împiedica vopseaua să adere la unghii.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 3
    3. Clip și Fișierați unghiile. Veți dori ca unghiile să se potrivească, astfel încât acestea ar trebui să aibă aceeași lungime. Începeți prin tăierea lor în jos, apoi utilizați un fișier pentru a netezi marginile aspre. De asemenea, puteți utiliza fișierul pentru a vă modela unghiile într-o margine rotunjită sau pătrată, în funcție de preferința dvs.
  • Asigurați-vă că ați depus într-o direcție, de la exterior spre centrul cuiului, mai degrabă decât într-o mișcare din spate și înapoi. Acest lucru va împiedica ruperea unghiilor.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 4
    4
    Împingeți înapoi cuticulele. Cuticulele tale sunt benzi mici de piele la baza fiecăruia dintre unghiile tale. Când împingeți această piele în jos, obțineți o manichiură mai curată și o zonă mai largă a unghiei pentru pictura și decorarea! Utilizați un stick cuticule pentru a muta ușor această piele până la partea inferioară a patului de unghii.
  • Poate doriți să vă înmuiați degetele în apă fierbinte timp de câteva minute înainte de a vă împinge cuticulele. Apa va înmuia pielea și va face procesul mai ușor.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 5
    5. Rulați sticla poloneză de unghii între palmele timp de aproximativ 25-30 de secunde. Faceți acest lucru în loc să tremurați sticla, deoarece această mișcare se va încălzi și va amesteca polonezul fără a crea bule. Evitarea bulelor duce la o manichiură mai fină.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 6
    6
    Vopsiți-vă unghiile. Începeți cu un strat de bază și apoi lăsați-l să se usuce timp de aproximativ cinci până la zece minute. Apoi, aplicați două straturi ale culorii alese, permițând ca fiecare strat să se usuce complet înainte de a aplica următoarea. Finalizați-l cu alegerea dvs. de unghii.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 7
    7. Aplicați un strat de top. Odată ce arta dvs. de unghii este uscată, aplicați stratul final de poloneză clară. Acest lucru va împiedica polishul de unghii să se crăpească sau să se așboreze și va adăuga unele străluciri suplimentare la unghiile voastre. Asigurați-vă că aplicați o lovitură de poloneză pe partea inferioară a unghiei pentru o protecție suplimentară.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind materiale de uz casnic
    1. Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 8
    1
    Utilizați o scobitoare sau un pin Bobby pentru a face puncte pe unghii. Această metodă de bază vă oferă mai multe opțiuni de decorare, inclusiv:
    • Puncte simple Polka. Utilizați știftul Bobby pentru a dispersa uniform pe unul sau mai multe unghii. Pentru o culoare suplimentară, utilizați diferite culori pentru diferite puncte, asigurându-vă că aveți un PIN separat Bobby pentru fiecare culoare.
    • Flori. Picătură cinci puncte mici de aceeași culoare în mijlocul cuiului, făcând un cerc cu un punct în mijloc. În timp ce polonezul este încă umed, folosiți o scobitoare sau o perie mică de decorare pentru a trage punctele exterioare spre partea laterală a unghiului. Acest lucru va forma petalele.
    • Urme de labe. Utilizați PIN-ul Bobby pentru a face una sau două puncte mai mari (în funcție de dacă doriți unul sau două imprimări) pe unghii. Apoi folosiți scobitoare pentru a plasa trei puncte mai mici peste fiecare mai mare.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 9
    2. Utilizați banda la Culoare blochează unghiile. Odată ce culoarea de bază este complet uscată, aplicați o bucată de bandă la unghia, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință o a doua culoare la unghii.
  • Cel mai simplu model de blocare pentru a face este o diagonală simplă. Așezați banda astfel încât unghiul dvs. să fie separat în două triunghiuri, apoi vopsea două straturi de cea de-a doua culoare pe jumătatea netedată. Permiteți timp pentru fiecare strat să se usuce, apoi să adăugați un strat de sus.
  • De asemenea, puteți crea un efect mai unic prin tăierea benzii cu foarfece speciale care creează o linie de zig-uri pe marginea benzii. Așezați banda la baza unghiei, fie pe diagonală.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 10
    3. Înfășurarea plastică a plasticului pentru un efect de piatră. Aplicați două sau trei straturi de strat de bază de culoare deschisă, cum ar fi albastru deschis sau turcoaz. Odată ce aceste straturi sunt complet uscate, vopsea înfășurarea de plastic cu polish de aur, apoi bureți rapid polonezul pe unghia cu folie de plastic.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 11
    4. Face desene sau modele cu marcatori permanenți. Marcatorii permanenți, cum ar fi Sharpies, vin în multe culori diferite, inclusiv argint și aur. Acești markeri sunt mult mai ușor de controlat decât perii poloneze, permițându-vă să trageți o varietate de puncte, linii, zigzaguri sau chiar inimi deasupra stratului de bază. De asemenea, puteți experimenta sfaturi de marcare diferite.
  • Dacă faceți o greșeală cu o ascuțită, designul poate fi îndepărtat cu ușurință cu alcool de frecare, un material care nu vă va dezbrăca stratul de bază. Odată ce ați primit un design pe care îl iubiți, adăugați un strat de sus pentru protecția completă.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 12
    5. Plasați autocolante de întărire a găurilor de hârtie pe fundul unghiului. Aceste autocolante vă vor permite să părăsiți baza de unghii să nu fie supuși. Forma circulară a autocolantului plasat în partea de jos a unghiului are ca rezultat o manichiură franceză inversă sau un efect de jumătate de lună.
  • Așezați autocolantul în partea de jos a unghiei voastre neplăcute. Apoi, vopsea două straturi de culoarea dvs. aleasă, eliminând autocolantul odată ce a doua haină a fost stabilită timp de câteva minute. Utilizați un vârf Q înmuiat în remodelarea poloneză de unghii pentru orice atingere necesară.
  • Imagine intitulată Decoreaza unghiile Pasul 13
    6. Tăiați un loof de duș vechi pentru un aspect de pește. După ce stratul de bază este uscat, tăiați un pătrat de loofa și puneți-l peste unghii. Păstrați loofa în poziție prin punerea unor pătrate mici de bandă pe margini. Cu un burete de machiaj vechi, dab o a doua culoare peste cuiul tău și pătratul Loofa, care va acționa ca șablon perfect.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de îmbrăcăminte
    1. Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 14
    1. Aplicați pietre sau pietre. Aceste emoții distractive pot adăuga o strălucire la unghiul tău. Utilizați o scobitoare sau un pin Bobby pentru a plasa un mic punct de lipici de unghii deasupra stratului de bază uscat. Apoi, puneți-vă bijuteria pe vârful lipiciului cu o pereche de pensete și țineți-o în poziție timp de câteva minute, astfel încât adezivul să se usuce. Finalizați-l cu un strat de top.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 15
    2
    Adăugați sclipici la unghiile dvs. Glitterul este o modalitate excelentă și ușoară de a vă face unghiile colorate și strălucitoare. Acest lucru poate fi un proces murdar, totuși, să fiți pregătit pentru o mică curățare. Puteți aplica sclipici în una din cele două moduri:
  • Amestecați sclipici cu unghii limpezi sau un strat superior și aplicați amestecul la unghiile dvs. Adăugați un strat normal de strat superior odată ce stratul strălucitor s-a uscat.
  • Presărați strălucirea deasupra unei straturi de bază umede și lăsați-o să se usuce. Terminați cu un strat de top.
  • Imagine intitulată Decorează unghiile Pasul 16
    3
    Utilizați autocolante de unghii pentru o manichiură alternativă. Autocolante de unghii vin într-o varietate de culori, modele și efecte. Ele oferă o altă opțiune celor care nu pot părea să-și picteze unghiile.
  • Aplicați autocolantele pentru a curăța unghiile curățate, apăsându-le în jos aproape de cuticul și neteziți-le spre partea superioară a unghiilor.
  • Fișier de autocolante pentru a le face perfect potrivirea unghiilor. Utilizați un fișier de unghii normali pentru a deplasa ușor și cu atenție autocolantul în exces. Apoi, "fier" autocolantul cu degetul mare într-o mișcare blândă în sus și în jos pe unghii. Nu este nevoie de straturi de top peste autocolante.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar