Cum să descărcați autocolante pe telegramă pe android

Thiste parere Cum să găsiți și să descărcați noi pachete de autocolante pentru chat-urile dvs. de telegramă, folosind Android.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați autocolante pe telegramă pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația de telegramă pe Android. Pictograma telegramei arată ca un avion alb de hârtie într-un cerc albastru. Puteți găsi pe meniul Apps.
  • Imagine intitulată Descărcați autocolante pe telegramă pe Android Pasul 2
    2. Atingeți pictograma celor trei linii orizontale. Acest buton este situat în colțul din stânga sus al listei dvs. de charduri. Acesta vă va deschide meniul de navigare din partea stângă a ecranului.
  • Dacă telegrama se deschide până la o conversație, atingeți butonul din spate și reveniți la lista dvs. de chaturi.
  • Imagine intitulată Descărcați autocolante pe telegramă pe Android Pasul 3
    3. Atingeți Setări Pe panoul de navigare. Găsi Setări lângă o pictogramă a angrenajului din partea de jos a meniului de navigare și atingeți-l. Acest lucru vă va deschide setările și preferințele pe o nouă pagină.
  • Imagine intitulată Descărcați autocolante pe telegramă pe Android Pasul 4
    4. Derulați în jos și apăsați Autocolante. Această opțiune se află sub trimiterea mesajelor de pe pagina Setări și Preferințe. Acesta va deschide o listă a tuturor pachetelor de autocolante pe care le aveți în prezent pe telefon sau pe tabletă.
  • Imagine intitulată Descărcați autocolante pe telegramă pe Android Pasul 5
    5. Atingeți Trending autocolante. Această opțiune se află în partea de sus a paginii de autocolante. Acesta va deschide o listă de pachete de autocolante personalizate pe care le puteți descărca și utiliza.
  • Imagine intitulată Descărcați autocolante pe telegramă pe Android Pasul 6
    6. Atingeți albastru ADĂUGA butonul de lângă un pachet de autocolante. Acest lucru va descărca pachetul de autocolant selectat și va adăuga la biblioteca dvs. de autocolant. Veți vedea un marcaj de lângă toate pachetele de autocolante descărcate din listă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar