Cum să descărcați muzică gratuită la itunes

În 2019, Apple a anunțat oficial că va închide iTunes.Când versiunea Macos Catalina, serviciile iTunes vor fi împărțite între muzica Apple, Apple Podcast-uri și Apple TV Apps.Transferul și sincronizarea cu iPhone și iPad se va face prin Finder.Există multe site-uri web care oferă muzică gratuită.Puteți descărca muzică gratuită de la unul dintre aceste site-uri web și îl puteți adăuga în biblioteca dvs. iTunes / Apple Music.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea fișierelor de muzică gratuită
  1. Imagine intitulată Descărcați muzica gratuită la iTunes Pasul 1
1. Vizitați site-urile care oferă descărcări gratuite MP3. Există un număr de site-uri care oferă descărcări gratuite de muzică.Este posibil să nu găsiți cele mai mari hit-uri, dar puteți găsi o mare varietate de noi artiști care doresc să-și împărtășească muzica.
  • Jamendo
  • SoundClick
  • Internet Arhive
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 2
    2. Descărcați casete mixte gratuite. Actele Hip-Hop, atât mainstream, cât și subteran, au îmbrățișat un nou mod digital de rețea, revolving în jurul descărcărilor gratuite de proiecte de lungime de album numite casete de amestec. Ca și casetele vechi analogice au fost o dată transmise de la artiști pentru a înregistra execs, noile casete mixte sunt disponibile gratuit online ca o modalitate de a face publicitate muzică nouă și păstrarea buzzului în jurul artiștilor stabiliți.
  • Unii artiști aleg să lanseze casete mixte direct de pe propriile site-uri web, DatPiff oferă multe casete de mix gratuit pentru descărcare.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 3
    3. Găsiți artiști up-and-veniți. Mulți artiști în sus și veniți oferă muzică liberă pe ei bandcamp sau SoundCloud pagini sau de pe site-ul propriu.Mulți artiști cu nume mare, de asemenea, încep să ofere muzică pe o salarizare - ceea ce doriți.
  • Pay-wak-you-doriți scale de plată uite adesea ca și cum ar trebui să fie obligat să plătească, dar puteți introduce un zero în fereastra de plată. Nu veți fi taxat nimic.
  • Imagine intitulată Descărcați muzica gratuită la iTunes Pasul 4
    4. Abonați-vă la podcast-urile de muzică. Multe emisiuni de radio online și podcast-uri vor juca muzică care vă permit să ascultați în mod esențial muzică gratuit. În timp ce nu veți putea descărca piesele individuale, vă puteți abona la podcast și puteți asculta melodii gratuite cât doriți. Podcasturile muzicale gratuite disponibile pentru descărcarea pe dispozitivul dvs. mobil sau pe computerul desktop includ:
  • Classics Countrys. Găzduit de Joe Bussard, omul cu cea mai mare colecție de 78 de înregistrări RPM din lume, acest podcast oferă o țară pre-război, blues și muzică Hillbillyly. Este o colecție minunată de ciudățenii găzduite de un oraș total. Și este gratuit!
  • Tema ora radio. Inițial inclus pe radioul Sirius XM, puteți descărca întregul spectacol de radio Bob Dylan, oferind totul de la Koco Taylor la Beastie Boys, gratuit online.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 5
    5
    Descărcați piesele audio de pe videoclipurile YouTube. Puteți găsi o colecție enormă de muzică pe YouTube, iar multe site-uri web oferă servicii de descărcare video care vă permit să descărcați un fișier care conține piesa audio dezbrăcată a unui videoclip YouTube, permițându-vă să lipiți în adresa URL a unui videoclip YouTube, acesta Vă dau o piesă MP3 doar pentru sunet.
  • Ascultați YouTube, Tube la MP3 și YouTube la MP3, iar All2MP3 sunt programe freeware care vor realiza toate acestea pentru dvs. Descărcați software-ul, instalați-l și copiați link-ul în browser. Acestea vor produce MP3-uri, astfel încât să le puteți pune în iTunes.
  • Cel mai bun truc este să găsiți mai întâi artiști pe YouTube și apoi să răsfoiți profilurile lor pentru link-uri către alte site-uri de partajare a mass-media, unde pot pune la dispoziție discografii mai extinse ale muzicii lor, verifică paginile lor de bandCamp sau alte medii sociale pentru opțiuni și pentru noi Artiști.
  • Imagine intitulată Descărcați muzica gratuită la iTunes Pasul 6
    6. Obțineți muzică de la prietenii dvs. Adresați-vă prietenilor a căror gust aveți încredere să vă amestecați CD-urile melodiilor preferate și apoi să le încărcați în lista dvs. iTunes. Mai bine, există multe servicii de stocare și partajare a fișierelor disponibile gratuit, cum ar fi Dropbox, care vă permite să stocați documente, fișiere și foldere online pe care le puteți împărtăși cu alții. Asigurați-vă propriile conturi separate și apoi pur și simplu le-ați cădeu orice piese bune pe care le au într-un folder partajat pe care îl puteți prelua de pe propriul computer și pe iTunes.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 7
    7
    Descărcați fișiere torrent utilizând un client. Torrentele sunt fișiere mari, criptate care trebuie să fie despachetate după descărcare, folosind un client de descărcare torrent, cum ar fi uTorrent sau Frostwire. Utilizați Finders Torrent Online ca Pirate Bay pentru a găsi fișiere specifice și pentru a le despacheta și descărca folosind clientul torrent sau doar căutați direct pe client în sine. După descărcat, trageți și plasați fișierele direct în iTunes pentru a asculta.
  • Metoda 2 din 2:
    Mutarea muzicii la iTunes
    1. Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 8
    1. Navigați la muzica descărcată.Utilizați Windows Explorer sau Finder pe Mac pentru a naviga la muzica dvs. descărcată.Implicit fișierele dvs. descărcate se găsesc în dvs "Descărcări" pliant.De asemenea, puteți avea muzică în dvs "Muzică" pliant.
    • Fișiere de dezarhivare, dacă este necesar. Multe fișiere mai mari, cum ar fi Mixtapes, pot fi ambalate sub formă de fișiere zip pe care trebuie să le dezarhivați. Multe sisteme de operare mai noi sunt pre-echipate pentru fișierele ZIP și UNZIP, dar sistemul de operare mai vechi poate necesita un software terț, cum ar fi WinZip pentru a face acest lucru
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 9
    2. Selectați melodiile muzicale pe care doriți să le copiați la iTunes.Faceți clic pentru a selecta piesele pe care doriți să le copiați în iTunes
  • Faceți clic și trageți pentru a selecta grupuri de fișiere o singură dată.
  • Pentru a selecta mai multe piese individuale, țineți apăsată Ctrl (⌘ comanda pe Mac) și faceți clic pe fiecare piesă pe care doriți să o copiați.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 10
    3. Faceți clic dreapta pe un fișier selectat și faceți clic pe Copie sau tăiat.Aceasta adaugă toate fișierele muzicale selectate în placa dvs. de clip.
  • Dacă utilizați un Magic-Mouse sau Trackpad pe Mac, puteți face clic dreapta făcând clic cu două degete.
  • Imagine intitulată Descărcați muzica gratuită la iTunes Pasul 11
    4. Open iTunes.Are o pictogramă albă cu două note muzicale.Faceți dublu clic pe pictograma din meniul Start Windows sau folderul Aplicații de pe Mac pentru a deschide iTunes.
  • Dacă utilizați Macos Catalina, deschideți muzica Apple în loc de iTunes.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 12
    5. Clic Bibliotecă.Este prima filă din partea de sus a iTunes.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 13
    6. Clic Editați | ×.Este în bara de meniu din partea de sus a iTunes.
  • Imagine intitulată Descărcați muzica gratuită la iTunes Pasul 14
    7. Clic Pastă.Acest paste sau piese copiate în biblioteca dvs. iTunes.
  • De asemenea, puteți să trageți și să lăsați fișiere audio din Windows Explorer sau Finder la Biblioteca Itunes sau Apple Music.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 15
    8. Conectați iPhone-ul sau iPad la computer.Utilizați cablul de fulgere USB livrat împreună cu iPhone sau iPad pentru a vă conecta iPhone-ul sau iPad-ul.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 16
    9. Faceți clic pe pictograma iPhone sau iPad în iTunes.Este în partea dreaptă a meniului derulant din partea de sus a iTunes.
  • Imagine intitulată Descărcați muzica gratuită la iTunes Pasul 17
    10. Clic Muzică în bara laterală spre stânga.Aceasta afișează biblioteca muzicală.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 18
    11. Faceți clic pe caseta de selectare de lângă "Sincronizați muzica".Acest lucru indică faptul că doriți să încărcați muzica la iPhone sau pe iPad.
  • Imagine intitulată Descărcați muzică gratuită la iTunes Pasul 19
    12. Clic Sincronizare.Acest lucru se sincronizează biblioteca dvs. de muzică de pe iTunes de pe computer la iPhone sau pe iPad.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă tehnica de salvare a fișierelor în biblioteca iTunes nu funcționează, faceți clic dreapta sau faceți clic pe fiecare fișier și faceți clic pe fiecare fișier "Deschis cu..." și apoi "iTunes". Acest lucru va face ca melodia să înceapă să se joace în iTunes, salvând astfel fișierul în biblioteca dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar