Cum de a cumpăra lucruri pe ebay

eBay este un site de licitație online, unde puteți cumpăra o mare varietate de bunuri pentru mai jos valoarea de piață. La cumpărarea de articole pe eBay aveți două opțiuni majore: puteți plasa o ofertă pe un element și așteptați să vedeți dacă ați câștigat odată ce ați terminat licitația sau puteți utiliza "Cumpara asta acum" Opțiune, pentru a cumpăra elemente direct. Ambele metode de cumpărare sunt destul de simple, dar există încă câteva sfaturi și tehnici pe care ar trebui să le cunoașteți, mai ales atunci când vine vorba de strategiile de licitare. Citiți mai multe pentru a afla mai multe.

Pași

Metoda 1 din 4:
Familiarizarea cu eBay
  1. Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 1
1. Configurați un cont. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a începe cumpărăturile pe eBay este de a configura un cont. Nu veți putea cumpăra sau vinde obiecte fără a crea un cont. Du-te la eBay.com și faceți clic pe link-ul la "Inregistreaza-te" În colțul din stânga sus al paginii. Vi se va cere să introduceți numele dvs. complet și adresa de e-mail, împreună cu crearea unui nume de utilizator și o parolă eBay. Apoi, veți fi trimis un e-mail de confirmare pe care va trebui să-l deschideți pentru a vă activa contul. Acum sunteți gata să începeți cumpărăturile!
  • Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 2
    2. Căutați un element. Puteți căuta un anumit element pe eBay introducând un cuvânt cheie în caseta de căutare din partea de sus a paginii de pornire. Alternativ, puteți naviga prin lista categoriilor - care oferă totul de la modă, la electronică, la obiecte de acasă - pentru a vedea ce este oferit. Va apărea o listă a tuturor licitațiilor în curs de desfășurare, pe care le puteți derula pentru a compara.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 3
    3. Începeți mici. Dacă este prima dată când faceți o achiziție un eBay, este recomandabil să vă implicați în câteva licitații la prețuri reduse mai întâi, astfel încât să puteți beneficia de modul în care site-ul funcționează fără a vă îngrijora să cheltuiți sume mari de bani. Învățând cum să licitați inteligent și cu succes este o abilitate, pe care va trebui să o practicați să deveniți bine la.
  • Metoda 2 din 4:
    Alegerea achizițiilor dvs. cu înțelepciune
    1. Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 4
    1. Comparați prețul. Când cumpărați un element pe eBay, asigurați-vă că ați cercetat bine elementul înainte de a plasa o ofertă. Căutați valoarea de piață și căutați articole similare despre licitație și urmăriți ce prețuri pe care le vând. În acest fel, veți obține o idee bună despre rata de acțiune pentru un anumit element, astfel încât să recunoașteți o afacere cu adevărat bună atunci când vedeți unul. Luați timp pentru a vă face cercetarea și pentru a lua decizii informate înainte de a cumpăra.
    • Imaginați-vă cât de supărat ați fi dacă ați grăbit să cumpărați un ceas pentru 50 de dolari (gândindu-vă că a fost o afacere excelentă) numai pentru a vedea același ceas Vindem pentru 30 de dolari pe săptămână mai târziu.
    • Indiferent ce faceți, nu vă grăbiți într-o achiziție doar pentru că credeți că ar putea fi singura dvs. ocazie de a cumpăra - cu excepția colecțiilor foarte rare, cele mai multe elemente de vânzare vor apărea din nou și din nou pe eBay.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 5
    2. Uită-te la scorul de feedback al vânzătorului. Odată ce cele mai importante lucruri trebuie să ia în considerare înainte de a face o tranzacție pe eBay este ratingul de feedback al vânzătorului. Eficiența, deschiderea și încrederea vânzătorului pot avea un impact enorm asupra faptului că experiența dvs. de cumpărare pe eBay este pozitivă sau negativă. Fiecare vânzător are un scor de feedback, pe care îl primesc pe baza recenziilor clienților eBay care au cumpărat anterior articole de la ei. Aceste informații sunt disponibile pe pagina de descriere a elementului care urmează să fie vândut, în colțul din dreapta sus.
  • Indiferent dacă ratingul de feedback al vânzătorului este bun sau sărac, ar trebui să vă informeze decizia de a cumpăra elementul. Dacă ratingul este slab, cumpărați elementul la propriul dvs. risc. Deși mai puțin frecvente, este posibil ca vânzătorul să vă aducă un element rupt sau defect sau nu reușește să trimită elementul deloc.
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale fiecărui vânzător pe pagina de feedback, scrisă de cumpărătorii anteriori. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă oferiți o idee despre ceea ce vă puteți aștepta la cumpărarea unui element de la ei.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 6
    3. Citiți cu atenție descrierea. Pentru a economisi timp și hassle, este important să citiți foarte mult descrierea fiecărui element, foarte atent, pentru a vă asigura că este exact ceea ce căutați. Unele imagini sau titluri pot fi înșelătoare (indiferent dacă intenționat sau altfel) și ați putea fi păcăliți să cumpărați un lucru greșit. Asigurați-vă că ați citit cu atenție întreaga descriere, privindu-se pentru orice mențiuni de defecte sau probleme cu elementul.
  • Amintiți-vă că dacă sunteți dezamăgit de starea elementului dvs. atunci când sosește, chiar dacă defectele au fost înregistrate în mod clar în descrierea articolului, nu veți avea nimeni care să vină, ci. În această situație ar putea fi foarte dificil să se aranjeze o întoarcere, iar vânzătorul nu va fi fericit.
  • Exemple de lucruri de vizionat pentru a include dacă elementul este nou sau utilizat, fie că vine în ambalajul original și dacă include toate extrasele necesare (baterii, încărcătoare etc.) Să fie atenți la descrieri foarte vagi sau confuze, deoarece există un risc crescut ca elementul să nu fie ceea ce vă așteptați.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 7
    4. Uită-te la taxele de expediere. Taxele de expediere sunt o altă cheltuială pe care va trebui să o influențați la costul de a cumpăra lucruri pe eBay. Este foarte important să verificați costul de transport maritim înainte de a cumpăra, deoarece mulți cumpărători sunt prinși de prețuri foarte scăzute de vânzare, care sunt echilibrate de ratele exorbitant de transport maritim. Din acest motiv, întotdeauna trebuie să facturați costurile de expediere la prețul total al articolului dvs. Informațiile de expediere ar trebui să fie menționate în mod clar sub prețul de vânzare al articolului.
  • Dacă nu sunteți mulțumit de taxa de expediere din element, atunci nu ar trebui să licitați pe ea. Este foarte nedrept asupra vânzătorului să se angajeze să cumpere elementul, apoi să refuze să plătească taxe mari de expediere. Dacă doriți cu adevărat să găsiți un compromis, mesajul vânzătorului inainte de Acceptați să cumpărați elementul, pentru a vedea dacă poate fi găsită o soluție.
  • De asemenea, trebuie să verificați ce locație vânzătorul este de transport maritim și unde sunt dispuși să trimită. Acest lucru este deosebit de important dacă cumpărați dintr-o locație internațională, deoarece unii vânzători vor refuza să trimită în afara țării proprii. Aceste informații sunt disponibile sub costurile de expediere.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 8
    5. Mesajul vânzătorului dacă aveți întrebări. O bună comunicare între cumpărător și vânzător poate transforma orice experiență de cumpărare de la săraci la excelent. Majoritatea vânzătorilor cu randament ridicat vor fi foarte receptivi la orice întrebări sau interogări pe care le puteți avea despre elementul în sine, metoda și taxele de expediere și metoda de plată.
  • Pentru a trimite vânzătorului, defilați în jos pagina de element până când ajungeți la "Întrebare și răspunsuri" caseta sub descrierea elementului. Va fi un link intitulat "Pune o intrebare" pe care o puteți face clic pe mesajul vânzătorului.
  • Ar trebui să vă asigurați că aveți toate informațiile corecte despre metoda preferată de plată a vânzătorului și despre politica de returnare înainte de a efectua o achiziție. Dacă aceste informații nu sunt furnizate pe pagina elementului, cereți vânzătorului direct.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 9
    6. Nu faceți clic pe "Cumpara asta acum" sau "Așezați oferta" butonul de până tu ești sigur. Ceea ce mulți cumpărători noi nu realizează este că făcând clic pe fie pe fie pe "Cumpara asta acum" sau "Așezați oferta" Butonul, ei se angajează să cumpere elementul și nu se va întoarce. Odată ce ați lovit oricare dintre aceste butoane, vânzătorul este perceput automat o taxă de către eBay pentru utilizarea site-ului, astfel încât acestea nu vor fi fericite dacă încercați să ieșiți din vânzare.
  • În unele cazuri, situația poate fi rezolvată dacă aveți un motiv legitim pentru susținerea vânzării și trimiteți vânzătorul imediat solicitarea unei anulări. Este posibil să aveți nevoie să acoperiți costul taxei pe care le-au plătit deja, dar cel puțin nu veți fi forțați să cumpărați un element pe care nu îl doriți.
  • Dacă nu aveți un motiv legitim de susținere a vânzării și pur și simplu refuzați să plătiți pentru element, vânzătorul are dreptul să deschidă o dispută de ofertant care nu plătește împotriva dvs. Acest lucru poate duce la plasarea unei greve neplătite în contul dvs., care va descuraja viitoarele vânzători și cumpărători să dorească să facă afaceri cu dvs. Dacă primiți trei lovituri, eBay vă va suspenda contul.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând o achiziție
    1. Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 10
    1. Folosește "Cumpara asta acum" opțiune. Dacă un element vă oferă a "Cumpara asta acum" Opțiune, veți putea să ocoliți procesul de licitație și să achiziționați imediat elementul. Pretul "Cumpara asta acum" Elementele o varietate destul de mult - în funcție de strategia vânzătorului:
    • Uneori "Cumpara asta acum" Prețul va fi foarte scăzut - acesta este atunci când vânzătorul încearcă să scape de elementul în grabă, astfel încât ei o vând la un preț mai mic decât media. Puteți obține câteva oferte minunate folosind "Cumpara asta acum" opțiune, dar aceste elemente se scufundă repede, deci va trebui să acționați rapid pentru a le folosi. O modalitate bună de a face față acestui lucru este de a configura notificări prin e-mail, unde eBay vă va notifica atunci când un anumit element devine disponibil pentru achiziționarea imediată.
    • Pe de altă parte, "Cumpara asta acum" prețul poate fi adesea mai mare decât prețul mediu de licitare. Acest lucru se datorează faptului că vânzătorii se bazează pe cumpărătorii care au nevoie de articole specifice în grabă și nu sunt dispuși să aștepte câteva zile necesar pentru a licita într-o licitație. Deci, cu excepția cazului în care tu sunteți În grabă, este important să faceți cercetarea dvs. pentru a afla prețul mediu de vânzare pentru un anumit element, înainte de ao cumpăra folosind "Cumpara asta acum".
  • Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 11
    2. Plasați o ofertă. Dacă "Cumpara asta acum" Opțiunea este indisponibilă sau sper să obțineți o afacere mai bună pe un element, puteți utiliza sistemul de licitare inovatoare online eBay. Sistemul de licitare este foarte simplu, tot ce trebuie să faceți Introduceți Suma maximă că ați fi dispuși să plătiți pentru un element. eBay va compara această sumă la sumele altor cumpărători potențiali și va crește licitația dvs. incremental de fiecare dată când sunteți outbiș. Ele vor ridica în mod continuu licitația dvs. până când ajung la valoarea maximă.
  • eBay va ridica doar prețul ofertei dvs. suficient de mare pentru a depăși alți potențiali cumpărători. Odată ce acestea ating suma maximă și licitația continuă, veți avea nevoie fie să acceptați înfrângerea sau să ridicați oferta maximă.
  • Odată ce ați plasat o ofertă, nu există nici o modalitate de ao retrage. Dacă câștigați licitația, veți fi obligați să cumpărați elementul. Dacă refuzi, vă veți confrunta cu sancțiuni de la eBay și puteți chiar să aveți contul dvs. suspendat.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 12
    3. Verificați starea ofertei dvs. Face o notă de cât mai mult va fi licitația și va verifica periodic periodic pentru a vedea cum face oferta dvs. Odată ce licitația se încheie, veți primi o notificare prin e-mail de la eBay vă informează dacă ați câștigat elementul sau nu. Dacă ați făcut, e-mailul va furniza, de asemenea, instrucțiuni despre ce să faceți în continuare.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 13
    4. Fa o plata. Următorul pas este să finalizați plata pentru element. Puteți ajunge la pagina de plată făcând clic pe "Plătește acum" link, care poate fi găsit pe "Comandă de revizuire" Pagina, pe e-mailul de confirmare, pe pagina de listare și pe "Istoricul cumparaturilor" Pagina pe eBay-ul meu. Opțiunile de plată viabile sunt decise de către vânzător și, în timp ce majoritatea vor accepta plata prin card de credit sau prin Pay Pal, unele vânzători vor solicita plata prin cec, ordin de bani sau transfer bancar bancar.
  • Nu Trimiteți numerar unui vânzător în poștă. Ar putea fi pierdută sau furată, sau vânzătorul ar putea să-l păstreze și să refuze să vă livreze articolul dvs.
  • Ar trebui să vă faceți plata cât mai prompt posibil după câștigarea licitației, un vânzător are dreptul să deschidă un caz de articol neplătit dacă nu plătiți pentru element după două zile.
  • Când introduceți informațiile despre expediere, verificați-l dublu pentru a vă asigura că toate detaliile sunt corecte. Dacă informațiile sunt incorecte, iar elementul este expediat la adresa greșită, sunteți cel din vina.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 14
    5. Dați feedback-ul vânzătorului. Odată ce ați primit articolul dvs., puteți să evaluați vânzătorul pe baza fie că ați avut o experiență pozitivă sau negativă. eBay vă încurajează să lăsați feedbackul deoarece creează încredere între cumpărători și vânzători și îmbunătățește experiența generală a clienților. Puteți lăsa feedback mergând la "Forum de feedback" pe site-ul eBay și făcând clic pe "Lăsați feedback" Link în partea dreaptă a paginii.
  • În timp ce feedback-ul este încurajat, este recomandabil să contactați un vânzător direct despre orice experiențe negative înainte de a le oferi un rating slab. Majoritatea vânzătorilor vor face tot posibilul pentru a ajunge la o soluție care este agreabilă pentru amândoi - indiferent dacă aceasta oferă o rambursare sau o altă formă de compensare. Experiența voastră rea poate fi datorată unor circumstanțe neprevăzute sau unei erori umane simple, deci este mai bine să oferiți vânzătorilor beneficiul îndoielii înainte de a le lega pe forumuri.
  • Când vă oferiți feedback, vă puteți evalua experiența dvs. ca pozitivă, neutră sau negativă, precum și oferirea unei revizuiri mai detaliate ale vânzătorului. Încercați să fiți cât mai factuală și mai informativ posibil și să evitați să faceți comentarii ofensive sau personale, deoarece acest lucru poate descuraja alte persoane să vă vândă.
  • Metoda 4 din 4:
    Mastering Strategii de licitare
    1. Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 15
    1. Oferta folosind cifre impare. De cele mai multe ori, când oamenii locuiesc un pariu, îl păstrează într-un număr rotund frumos, cum ar fi 50 $ sau $ 300. Cu toate acestea, șansele dvs. de a câștiga o ofertă pot fi crescute foarte mult dacă utilizați cifre ciudate, cum ar fi 50 $.03 sau $ 301.87. În acest fel, puteți câștiga o licitație plătind doar câteva cenți suplimentare mai mult decât următorul ofertant cel mai mare.
    • De exemplu, dacă plasați o sumă licitată de 150 USD.97 Pe o bucată de mobilier, puteți câștiga licitația peste cineva care a plasat o licitație rotundă de 150 de dolari.00. Obțineți masa de cafea, dar a trebuit să cheltuiți un plus de 97 de cenți pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 16
    2. Licitați la momente strategice. eBay este mai agresat la anumite momente ale zilei, iar în aceste momente există mai multe persoane care licitează pe fiecare licitație individuală. Astfel, logic, dacă puteți licita în timpul orelor superioare ale site-ului, vă măriți șansele de a câștiga mai multe oferte. eBay primește cel mai mare trafic în timpul programului de lucru în zilele lucrătoare și în serile devreme, în perioada standard de est. Este la cel mai ciudat în primele ore ale dimineții, în jur de 1 am la 2 am.
  • Puteți profita de acest fapt, în special dacă locuiți într-un fus orar de cazare, dacă plasați ofertele în timp ce toate coasterele de est sunt adormiți. În mod surprinzător, multe licitații se încheie în primele ore ale dimineții, deci veți avea o mulțime de articole de ales.
  • Vacanțe precum Crăciunul și Ziua Recunoștinței sunt, de asemenea, mai liniștite decât zilele normale, deci profitați de acest lucru prin plasarea ofertelor în timp ce Turcia este în cuptor.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 17
    3. Nu licitați mai devreme și High - face unul sau altul. Mulți utilizatori noi eBay fac greșeala de a plasa o ofertă ridicată la începutul licitației. Aceasta nu este o mișcare bună, deoarece o face să fie evidentă cât doriți ca elementul să vă marcheze ca un newbie. Puteți fie să faceți o ofertă redusă mai devreme în joc și să o măriți pe măsură ce concurența se intensifică sau puteți plasa o ofertă mare în apropierea sfârșitului licitației, numai atunci când devine necesar pentru a asigura elementul.
  • În mod surprinzător, majoritatea vânzătorilor vor fi foarte fericiți dacă plasați o ofertă mare la începutul jocului, deoarece știu că sunt garantate că suma indiferent de ce.
  • Din păcate, pentru dvs., puteți ajunge să plătiți o sumă mult mai mare pentru un element pe care l-ați putea obține pentru jumătate din preț, dacă ați fi jucat cardurile dvs. corecte. Evitați suprasolicitarea prin cercetarea sumelor care au fost plătite pentru articole similare în timpul licitațiilor anterioare.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 18
    4. Încercați sniparea ofertei. Sniping-ul de ofertă implică plasarea licitațiilor cât mai târziu în licitație, de obicei în ultimele minute sau secunde înainte de a se închide. Gândirea în spatele acestui lucru este că alți cumpărători nu vor observa sau nu vor avea timp să vă depășească și veți câștiga licitația. Deși snipingul este o strategie foarte populară și funcționează într-o mulțime de cazuri, are o serie de defecte.
  • În primul rând, dacă snap-ul dvs. este o valoare mai mică decât cea a ofertei maxime a unui alt cumpărător, atunci eBay va crește automat oferta lor la următoarea valoare incrementală. În acest caz, nu veți avea suficient timp să vă întoarceți cu o ofertă mai mare și veți pierde licitația, în plus față de creșterea prețului de cumpărare pentru câștigător. Pierde-pierde.
  • În al doilea rând, snipingul este foarte riscant dacă aveți inima setată pe un anumit element. Un război de ultimă oră cu un alt cumpărător vă poate determina să licitați mai mult decât v-ați intensificat inițial din panică, andând astfel orice economie potențială. În plus, riscă riscul ca computerul dvs. să se prăbușească în mod neașteptat să vă conectați din nou înainte de a plasa oferta sau un alt factor extern care vă va împiedica să vă faceți oferta.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucruri pe eBay Pasul 19
    5. Utilizați licitarea proxy. PROXY LOWDING este sistemul descris în secțiunea anterioară, prin care introduceți suma maximă pe care sunteți dispus să o plătiți pentru un element și eBay face licitarea pentru dvs. Acesta este cel mai simplu mod de a licita, deoarece eBay va intra în cea mai mică ofertă de câștigare posibilă în numele dvs., apoi creșteți-o incremental (până la valoarea maximă), deoarece sunt trimise oferte concurente.
  • Aceasta este o modalitate destul de sigură de a licita, deoarece singura modalitate prin care veți pierde licitația este dacă prețul de vânzare este mai mare decât suma maximă.
  • Numai eBay știe care este cea mai mare ofertă maximă, că informațiile nu sunt disponibile vânzătorului sau altor cumpărători potențiali.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 20
    6. Urmăriți-vă cu atenție licitația. Puteți să vă bucurați de timpul și să așteptați să vedeți cum merge licitația înainte de a introduce licitația maximă. Acest lucru vă va oferi o șansă de a vedea cât de feroce este concurența și cât de scăzut puteți să licitați pentru a câștiga licitația. Puteți viziona cu ușurință un număr de licitații în curs de desfășurare făcând clic pe "Adauga la lista de vazut" Link pe pagina de descriere a articolului. Apoi puteți accesa informațiile de licitație accesând pagina mea eBay. Nu uitați să verificați în fiecare zi pentru actualizări.
  • Imagine intitulată Cumpărați lucrurile pe eBay Pasul 21
    7. Nu vă panicați dacă vă aflați într-un război de licitare. Wars Wars se întâmplă tot timpul pe eBay, în special în ultimele câteva secunde înainte ca o licitație să se încheie. Aceasta este o parte din distracție - poate fi anumit că ați plasat oferta câștigătoare pe un articol, doar pentru a afla în ultimul moment că ați fost acoperită de altcineva.
  • Este posibilă creșterea ofertei maxime pentru a obține o altă fotografie la asigurarea elementului, dar fără a ști ce este oferta maximă a celuilalt cumpărător, nu puteți garanta că veți câștiga.
  • Nu fi prea supărat sau frustrat dacă pierzi o licitație. Aceleași elemente apar din nou și din nou pe eBay și puteți găsi o afacere și mai bună.
  • sfaturi

    Fiți înțelepți și puteți deveni un expert pe eBay.
  • Nu pierdeți prea mulți licitați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar