Cum să faci o răsucire și curl pe părul natural

Dacă aveți părul curat, natural, un twist-and-curl este o modalitate simplă de a adăuga sări și definiția dvs. ". Este nevoie de un pic de investiție de timp, dar poate duce la niște bucle serioase. Chiar mai bine, funcționează pentru părul tuturor lungimilor! O răsucire cu două catene este cea mai ușoară cale de a începe, dar există câteva alte variante pe care le puteți încerca dacă doriți să vă schimbați aspectul. Odată ce răsturnările sunt setate, desfaceți cu atenție, adăugați un mic lift la rădăcini și rotiți-vă buclele!

Pași

Metoda 1 din 3:
Twist de bază cu două catene
  1. Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 1
1. Începeți cu părul umed, adânc. Spălați-vă părul cum ați fi în mod normal, apoi lăsați-l să se usuce la aer până când este doar umezeală. Dacă părul tău este deja curat și uscat, spritz-l cu apă pentru ao uma. Apoi, pieptene prin părul cu un pieptene de dinți largi pentru a elimina tangurile. Dacă părul tău este încurcat, va fi mai greu să creezi secțiuni electorale, iar buclele tale ar putea ajunge să se uite la frizzy.
  • Dacă este greu să vă deageți părul, împărțiți-l în secțiuni mai mari, apoi pieptene.
  • Dacă părul se usucă repede, păstrați o sticlă de pulverizare cu apă la îndemână - este posibil să aveți nevoie să vă spritz fiecare secțiune mai mică înainte de a vă răsuci, astfel încât părul dvs. rămâne umed.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 2
    2. Împărțiți-vă părul în 3 secțiuni mari. Separați partea superioară a părului dvs. - aproximativ zona de la templu la templu și de la linia de păr tot drumul înapoi la coroana voastră. Răsuciți-l ușor și fixați-l pe capul dvs. cu un clip. Apoi, părind părul rămas în mijloc, astfel încât creează o parte din stânga și o parte dreaptă. Puneți un clip sau cravată de păr în jurul uneia dintre secțiuni, astfel încât să aveți doar unul în jos la un moment dat.
  • Dacă părul dvs. este foarte gros, ați putea prefera să îl împărțiți în 4 secțiuni-2 pe partea de sus și 2 în partea de jos.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 3
    3. Separați o 1-2 în (2.5-5.1 cm) secțiune de păr. Dacă părul este mai scurt, rămâneți la mai mic de 1 din (2.5 cm) Secțiuni pentru răsturoșii dvs. - Dacă ridicați prea mult păr, este posibil să nu aveți lungimea pentru a răsuci totul împreună. Dacă părul dvs. este mai lung, aveți mai multă flexibilitate în mărimea răsturnării dvs.
  • Mai mari răsturnări vă vor oferi bucle mai mari, bounciat, în timp ce răsturnările mai mici tind să dea bucle mai stricte. S-ar putea să aflați chiar că părul tău se bucură mai bine cu răsturnări mai mari sau mai mici, deci nu ezitați să experimentați!
  • Este o idee bună să piepați din nou aceste secțiuni mai mici pentru a verifica dublu că nu există încurcări.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 4
    4. Acoperiți secțiunea cu crema de păr sau gel. Frecați o cantitate mică de cremă sau gel între palmele mâinilor, apoi rulați mâinile tot drumul în jos în secțiunea de păr, de la rădăcinile dvs. la sfaturile dvs. Nu vă saturați părul, deși - dacă există prea mult produs, părul nu va usca tot drumul, astfel încât buclele dvs. nu vor seta.
  • Utilizați crema preferată de definiție dacă doriți pufos, bucle bouncy.
  • Stick cu gel de styling pentru bucle mai definite.
  • Se amestecă crema de piese egale și gel pentru un stil definit care încă mai are moale.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 5
    5. Împărțiți secțiunea în jumătate. Partea 1-2 din (2.5-5.1 cm) în două, asigurându-vă că jumătățile sunt de aceeași dimensiune. Păstrați secțiunile separate prin glisarea unui deget între ele, pe măsură ce verificați pentru a vă asigura că sunt despărțiți uniform.
  • Este cu adevărat important ca piesele de răsucire să fie chiar sau altfel părul dvs. ar putea să nu țină răsucirea.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 6
    6. Răsuciți cele două bucăți împreună până la capete. Începeți criss-traversând cele două fire în jurul celeilalte. Mergeți întotdeauna aceeași direcție - dacă începeți să mergeți spre stânga, faceți asta până la capăt și viceversa. Continuați să răsuciți până când ajungeți la capetele secțiunii. Dacă aveți nevoie, adăugați un produs mai mic la capete pentru a vă ajuta să țineți răsucirea.
  • Răsuciți părul strâns, dar nu atât de strâns încât răsucirea bobinelor înapoi.
  • Dacă doriți ca marginile părului să aibă un aspect răsturnat, opriți răsuciți aproximativ 1-2 în (2.5-5.1 cm) înainte de a ajunge la capetele părului.
  • Imaginea intitulată face o răsucire și curl pe părul natural Pasul 7
    7. Înfășurați capetele răsucitei strâns în jurul unei mici perme. Îndepărtați perfect capetele părului în jurul unei tije perm, apoi împachetați răsucirea în jurul tijei Perm cel puțin 2-3 de mai multe ori. Rulați doar capetele dacă doriți să vă bucleți de ploaie sau să rotiți răsucirea la puțin sub rădăcinile dvs. pentru buclele spirale Bouncier. Când terminați împachetarea răsucirii, închideți clema de pe tija Perm.
  • Nu suprapuneți părul de pe tijă ca și asta. În schimb, înfășurați răsucirea, așa că spirală în sus.
  • Dacă doriți să adăugați un mic varietar la buclele dvs., utilizați cele mai mici tije din față, apoi utilizați cele puțin mai mari pentru a înfășura părul din spatele capului. Buclele mai mici din față vă vor încadra fața într-un mod măgulat, în timp ce buclele mai mari vor adăuga mai multe mișcări și volume la stilul dvs.
  • Nu rotiți tot drumul până la rădăcinile dvs. - Lăsați o întindere mică la baza răsucitei pentru a le oferi un aspect mai relaxat, modern.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 8
    8. Repetați pentru părul rămas. Acum vine partea consumatoare de timp. Odată ce aveți prima dvs. răsucire, partiți următoarea secțiune a părului dvs., aplicați-vă produsul, răsuciți-l și fixați-l în poziție. Continuați să faceți acest lucru până când ați făcut tot părul de pe acea parte, apoi scoateți secțiunea de pe cealaltă parte și faceți același lucru. În cele din urmă, dezvăluiți părul deasupra capului și răsuciți-l, de asemenea.
  • Încercați să păstrați secțiunile la aceeași dimensiune peste tot pe cap, chiar dacă utilizați diferite dimensiuni ale tijelor Perm. Care vă va ajuta buclele să pară mai naturale.
  • Amintiți-vă să pulverizați secțiunile cu apă dacă încep să se usuce.
  • Deoarece acest lucru poate dura un timp, este momentul perfect pentru a vă bucura de un nou spectacol sau pentru a asculta o listă de redare a faștului dvs!
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 9
    9. Permiteți părului să se stabilească peste noapte pentru cele mai bune rezultate. Pentru ca buclele dvs. să se stabilească, trebuie să lăsați părul să se usuce complet complet. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este să vă răsuciți părul pe timp de noapte. Aluneca pe o capotă de satin sau eșarfă, astfel încât părul tău nu este frizz, atunci doar capul la culcare.
  • Dimineața, părul tău ar trebui să fie uscat, cu bucle frumoase de bouncy care așteaptă să vă salute!
  • Metoda 2 din 3:
    Variații
    1. Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 10
    1. Încercați răsturnări cu un singur strans pentru un stil mai definit. Pentru a face acest lucru, luați-vă pe o răsucire și-lat-curl, rulați un gel de păr pe o mică parte a părului umed. Secțiunea nu ar trebui să fie mai mare de 1 din (2.5 cm), astfel încât să se țină. Răsuciți părul în jurul ei înșiși, urmând direcția modelului dvs. natural curl. Odată ce părul se usucă, puteți purta răsturnările așa cum sunt, sau puteți separa răsturnările pentru a crea bucle mici.
    • Acest stil este cel mai bine făcut în secțiuni mai mici, care va deține mai bine decât piesele mai mari.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 11
    2. Faceți răsturnări plate pentru un volum suplimentar la rădăcini. Începeți cum ați fi pentru o răsucire cu două catene - împărțiți-vă părul în secțiuni mai mari, apoi separați o piesă mai mică dintr-una din aceste secțiuni. Criss-traversează părul o dată, dar înainte de a face următorul răsucire, ridicați un păr mai mult și adăugați-l una dintre secțiuni. Continuați să adăugați un păr mai puțin de fiecare dată când vă răsuciți, până când vă veți lucra tot drumul în jos.
  • Odată ce ați adăugat tot părul din acea secțiune, păstrați răsucirea ca și cum ați fi pentru o răsucire normală cu două straduri, apoi împachetați părul în jurul unei tije perm. Dacă secțiunea este prea groasă pentru aceasta, creați 2 răsturnări cu două straduri cu părul rămas, în schimb.
  • Această tehnică este similară cu modul în care ați face Cornrows sau o panglică franceză.
  • Imaginea intitulată face o răsucire și curl pe părul natural Pasul 12
    3. Utilizați 3 fire pentru o răsucire, veți dori să purtați toată ziua. Începeți cu părul umed acoperit cu gel sau cremă, apoi împărțiți-l în secțiuni. Luați o mică bucată de păr și împărțiți-o în 3 părți, la fel ca și cum ați fi o panglică normală. Cu toate acestea, în loc să îl împlepească în mod tradițional, luați una din secțiunile exterioare și traversați-o tot pe ambele secțiuni. Faceți asta din nou cu piesa care se află în afara acum - cel care a fost în mijloc. Continuă să faci acest lucru până la capetele părului tău.
  • Utilizați gel sau o bandă de cauciuc pentru a ține capătul răsucitei împreună.
  • Această răsucire destul de mare arată bine de la sine, deși odată ce se usucă, puteți lua răsturnările pentru a arăta buclele spirale dramatice!
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 13
    4. Adăugați o dramă cu o parte laterală. Înainte de a începe să vă împărțiți părul în răsturnări, utilizați un pieptene de coada de ras pentru a crea o parte laterală de adâncime, încercați chiar peste templul dvs. pentru un aspect măgulitor. Răsuciți părul așa cum ați fi în mod normal, dar păstrați partea definită tot timpul. Când luați răsucirile în jos, buclele voastre vor cădea de-a lungul acelei părți, oferindu-vă un aspect care este instantaneu rece.
  • Puteți face orice tip de răsturnări cu acest lucru, dar răsturnările plate sunt deosebit de mari pentru a arăta acea parte definită.
  • Metoda 3 din 3:
    Îndepărtarea
    1. Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 14
    1. Lăsați părul să se usuce tot drumul înainte de ao lua. Dacă puteți dormi, dormiți peste noapte pentru a vă asigura că sunt complet uscați. Cu toate acestea, dacă vă grăbiți, puteți accelera procesul așezat sub un uscător cu glugă sau folosind un uscător de suflare. Dacă faceți asta, totuși, dați părului aproximativ 30 de minute pentru a vă răci în jos, astfel încât să puteți verifica pentru a vă asigura că nu există pete umede.
    • Dacă părul dvs. a fost foarte umed sau ați folosit o mulțime de produse, va dura mai mult timp pentru a usca, deci păstrați-vă în minte în întregul proces.
    • Buclele tale nu vor ține dacă sunt umezite când le luați în jos.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 15
    2. Acoperiți-vă mâinile în uleiul preferat pentru a lupta împotriva frizzului. Dacă folosiți în mod normal un ulei de păr, cum ar fi uleiul Jojoba, frecați doar puțin între mâini. Care vă va ajuta pielea să alunece ușor deasupra părului în timp ce anulați răsturnările, reducând șansa ca frecare să le provoace frizz.
  • Dacă nu aveți ulei de păr, utilizați ulei obișnuit de gătit sau doar săriți acest lucru în întregime.
  • Imaginea intitulată face o răsucire și curl pe părul natural Pasul 16
    3. Dezvăluie ușor răsucirile, începând din spatele capului tău. Desfaceți partea superioară a fiecărei tije perm, apoi desfăcați ușor totul până la capătul părului. Odată ce tija este afară, rotiți ușor fiecare răsucire în direcția opusă a modului în care ați înfășurat-o până când piesele sunt separate.
  • Este mai ușor să începi în partea din spate a părului tău, pentru că dacă începi în partea de sus, acele bucle vor ajunge în timp când încerci să scoți răsturnările sub ele.
  • Încercați să nu trageți pe răsturnări pe măsură ce le-ați anula, deoarece nu doriți să aplatizați curl.
  • Imaginea intitulată face o răsucire și curl pe părul natural Pasul 17
    4. Rulați capătul răsucitei în degete pentru mai multe definiții. Dacă vă simțiți ca și capetele răsturnate, sunt puțin prea pofii, înfășurați ușor capetele fiecărui curl în jurul degetului. Puteți chiar să adăugați un produs mic ușor la capete, dar nu mergeți peste bord sau ar putea să vă cântărească buclele.
  • Imaginea intitulată face o răsucire și curl pe părul natural Pasul 18
    5. Lucrați degetele prin rădăcinile dvs. pentru a adăuga volumul. Odată ce ați scos toate răsturnările dvs., glisați ușor degetele în buclele dvs. lângă rădăcini. Scrunch degetele în părul tău pentru a puff rădăcinile doar puțin. Acest lucru va adăuga o săritură suplimentară și va ridica stilul dvs. Nu exagerați, totuși, sau vă va face buclele să pară murdar.
  • Pentru mai multă înălțime, utilizați o alegere la rădăcinile dvs.
  • Scuturați-vă capul înainte și înapoi de câteva ori pentru a vă asigura că toate buclele sunt gratuite, apoi ieșiți și arătați capul plin de bucle toată ziua!
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 19
    6. Evitați prea multă umiditate pentru a lupta împotriva Frizj. Frizz este dușmanul răsuciterii perfecte, și nimic nu provoacă Frizj destul de ca umiditatea. Purtați un capac de duș atunci când faceți un duș pentru a vă ajuta să vă protejați stilul și să luați în considerare lăsarea ușii sau ferestrei crăpate pentru a ajuta la menținerea umidității în baie în baie.
  • De asemenea, evitați saunele, cadă fierbinți și alte medii umede sau puteți observa o pierdere mare în definiția dvs. curl.
  • Imaginea intitulată Faceți o răsucire și curl pe părul natural Pasul 20
    7. Retwist buclele pe timp de noapte dacă doriți să purtați acest stil timp de câteva zile. Păstrați buclele proaspete timp de zile, pur și simplu împachetați-le din nou înainte de a vă culca. Utilizați o cremă suplimentară de curling sau balsam, dacă părul se simte uscat, sau doar spritz părul cu apă dacă se simte hidratat. Apoi, înfășurați părul într-o eșarfă de mătase sau într-o capotă, astfel încât părul tău nu este frizz în timp ce dormi.
  • Dacă părul este mai lung, încercați să păstrați stilul dvs. cu metoda de ananas. Pentru a face acest lucru, adunați părul într-o coadă de soare deasupra capului, apoi împachetați-l într-o eșarfă de mătase înainte de a vă culca.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Creamă de păr sau gel
    • Pieptene mari
    • Cravate de păr sau clipuri
    • Bonnet de mătase
    • Uscător cu glugă sau uscător de păr (opțional)
    • Sticlă de pulverizare cu apă (opțional)
    • Alegeți (opțional)

    sfaturi

    Puteți utiliza tije flexi în loc de tije de perm, dacă preferați. Tijele flexibile sunt realizate din spumă, în timp ce tijele Perm sunt fabricate din plastic dur.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar