Cum să curățați argintul

Există câteva metode pe care le puteți încerca să vă curățați argintul sterlin. Pentru a curăța argintul ușor tăiat, utilizați o soluție simplă de săpun pentru spălat vase. Această metodă este suficient de ușoară pentru a fi folosită pe bucăți de argint care conține perle și pietre prețioase cum ar fi bijuteriile. Alternativ, puteți utiliza o pastă de sodă de copt pentru a curăța piesele de argint ușoare până la moderat. Dacă piesele dvs. de argint sunt puternic perturise, atunci încercați tehnica foliei din aluminiu. Această tehnică utilizează o reacție chimică, cunoscută și sub numele de reducere electrochimică, pentru a curăța argintul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea argintului plătit ușor
  1. Imagine intitulată curat Sterling Silver Pasul 1
1. Clătiți bucățile de argint cu apă caldă. În timp ce clătiți argintul, utilizați-vă mâinile pentru a vă simți și îndepărtați murdăria și resturile. Clătiți-vă piesele de argint vor elimina orice resturi care pot să o zgârie în timpul procesului de curățare. Așezați piesele pe un prosop moale, de bumbac.
  • Imagine intitulată curată Sterling Silver Pasul 2
    2. Amestecați apa caldă cu un detergent slab. Utilizați un detergent de spălat vase fără fosfat ușor și fără amoniac, cum ar fi lichidul de spălat vase în zori (asigurați-vă că este gratuit de citrice). Se amestecă 1/4 lingură (3.7 ml) de săpun cu 1 cană (8.12 oz) de apă. Se amestecă până se combină bine.
  • Imagine intitulată Pasul de argint curat 3
    3. Curățați argintul într-o mișcare dreaptă, înainte și înapoi. Curățarea într-o mișcare din spate și înapoi vă va ajuta să mențineți o aspect uniform. Evitați curățarea într-o mișcare circulară. Utilizați un burete de celuloză sau o minge de bumbac înmuiată în apa de săpun pentru a vă curăța argintul.
  • Dacă argintul dvs. conține crăpături mici, utilizați o periuță de dinți sau un vârf Q pentru a le curăța.
  • Puteți achiziționa un burete de celuloză din magazinul dvs. de hardware local.
  • Imagine intitulată Pasul de argint curat 4
    4. Clătiți fiecare bucată de argint cu apă caldă. Nu utilizați apă caldă sau rece. Apoi uscați piesa imediat după clătire pentru a evita petele de apă pe argint.
  • Imagine cu titlu curat Sterling Silver Pasul 5
    5. Uscați piesele finite cu o cârpă moale, de bumbac. Alternativ, puteți folosi o cârpă Selvyt pentru a vă usca bucățile de argint. Apoi utilizați o cârpă microfibră pentru a lustrui piesa finalizată.
  • La manipularea și curățarea pieselor de argint, puteți utiliza mănuși nitrilice (nu latex) pentru a preveni amprentarea și murdărirea.
  • Această metodă de curățare funcționează cel mai bine pentru bucăți de bijuterii care conțin perle și pietre prețioase opace sau clare.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o pastă de sodă de copt
    1. Imagine intitulată curată Sterling Silver Pasul 6
    1. Faceți o pastă de sodiu de coacere. Se amestecă ¼ lingură (3.7 ml) de sodă de coacere cu una sau două picături de apă pentru a forma o pastă. Asigurați-vă că pasta nu este prea apoasă, deoarece acest lucru va reduce puterea de curățare a pastă.
    • Pasta ar trebui să fie relativ uscată, dar nu pudră. Căutați o consistență asemănătoare cu pastă de dinți.
  • Imagine intitulată curată Sterling Silver Pasul 7
    2. Frecați pasta pe bucățile de argint. Utilizați o cârpă curată, de bumbac pentru a frecați o cantitate de dimensiuni de mazăre pe bucățile de argint. Frecați argintul într-o mișcare dreaptă înainte și înapoi până când vedeți întoarcerea strălucitoare.
  • Pe măsură ce vă curățați argintul, este normal pentru pasta de sodiu de copt să devină gri.
  • Imagine intitulată curată Sterling Silver Pasul 8
    3. Curățați crevii mici cu o periuță de dinți. Faceți acest lucru prin diluarea pastă cu un cuplu mai multe picături de apă. Apoi, dați periuța de dinți în pasta diluată și curățați crevetele mai mici.
  • Alternativ, puteți utiliza un sfat Q pentru a curăța crevici mici dacă nu aveți o periuță de dinți de rezervă.
  • Imagine intitulată curată Sterling Silver Pasul 9
    4. Clătiți argintul cu apă caldă. Faceți acest lucru odată ce toate tarile sunt eliminate. Uscați argintul cu o cârpă moale, de bumbac, cum ar fi un spațiu de spânzurare sau cu o cârpă Selvyt. Finalizați prin lustruirea elementului cu o cârpă de microfibră.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea argintului puternic tăiat cu folie de aluminiu
    1. Imagine intitulată curat Sterling Silver Pasul 10
    1. Aduceți 1 ceașcă (8.12 oz) de apă la fierbere. În timp ce apa vine la fierbere, linia unui vas de sticlă sau ceramic cu folie de aluminiu. Asigurați-vă că partea strălucitoare a foliei de aluminiu se confruntă în sus.
  • Imagine cu titlu curat Sterling Silver Pasul 11
    2. Adăugați 1 lingură (14.8 ml) de sare și 1 lingură de sodiu de coacere la vas. Apoi adăugați încet ½ ceasca (4.06 oz) de oțet alb. Doriți să adăugați încet oțetul, deoarece va provoca soda de coacere la Fizz. Odată ce toată oțetul se află, amestecați împreună ingredientele până la bine combinate.
  • Asigurați-vă că sarea este complet dizolvată. Dacă nu, granulele vă pot zgâria argintul.
  • Imagine intitulată curată Sterling Silver Pasul 12
    3. Se toarnă în apa clocotită. Apoi puneți cu grijă fiecare bucată de argint în vasul de copt. Asigurați-vă că ele sunt întinse și nu se suprapun. Lăsați argintul să stea în vasul de coacere timp de 5 până la 10 minute. Utilizați clește de salate pentru a roti și a răsturna bucățile de argint pentru a vă asigura că fiecare parte este expusă la folia de aluminiu.
  • Imagine intitulată curată Sterling Silver Pasul 13
    4. Utilizați clemele de salată pentru a lua bucăți de argint din castron. Plasați fiecare piesă pe o cârpă curată pentru a se răci. Apoi clătiți fiecare bucată unul câte unul cu apă caldă. Utilizați o cârpă moale, de bumbac pentru a usca bucățile de argint.
  • Asigurați-vă că ați uscat bine bucăți de argint care conțin crăpături mici și etchings.
  • Imagine intitulată curată Sterling Silver Pasul 14
    5. Puneți-vă bucățile de argint cu o cârpă de microfibră. Nu vă lustruiți argintul cu alte tipuri de țesături, deoarece acestea vă pot zgâria argintul. Amintiți-vă că puteți utiliza mănuși de nitril pentru a evita murdărirea în timp ce vă usucă și vă lustruiți bucățile de argint.
    Sfat de experți
    Marcus Shields

    Marcus Shields

    Curățarea casei ProfessionalMarcus este proprietarul servitoare ușor, o companie locală de curățenie rezidențială în Phoenix, Arizona. Rădăcinile sale de curățenie se întorc înapoi la bunica sa, care a curățat casele pentru rezidenții din Valea din anii `70 prin anii `70. După ce a lucrat în Tech de peste un deceniu, el sa întors la industria de curățenie și a deschis mai ușor să-și transmită metodele încercate și adevărate ale familiei sale în zona de metrou Phoenix.
    Marcus Shields
    Marcus Shields
    Curățenie Curățenie profesională

    Expertul nostru este de acord: Când lustruiți argintul, utilizați o cârpă moale ca o cârpă de microfibră, o cârpă de oglindă sau un tampon de machiaj și dați piesei o frecare bună

  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar