Cum să curăț bijuterii false

Bijuterii de costume poate fi cu adevărat frumoasă, chiar dacă nu este făcută din pietre prețioase. Dar păstrarea lui frumoasă poate fi o sarcină. Bijuterii de costume nu pot lua uzura și-lacrimă ca bijuterii fine. Se strecură din apă, expunere la aer și chiar creme și loțiuni. Deci, învățarea modului de îngrijire a articolelor dvs., astfel încât acestea să rămână frumoase atâta timp cât este posibil, mai ales dacă doriți să le purtați de ani de zile.

Pași

Partea 1 din 4:
Primii pasi
  1. Imagine intitulată Bijuterii false curată Pasul 1
1. Colectați bijuteriile care trebuie curățate. Nu există nici o regulă tare și rapidă când ar trebui curățată. În general, regula degetului mare este mai mult pe care o purtați, cu atât mai frecvent trebuie să o curățați. Curățați-l o dată la câteva luni sau când începe să arate plictisitor.
  • Amintiți-vă că bijuteriile false nu sunt autentice aur sau argint sterlină și nu are pietre prețioase. Chiar dacă sterlină argint Are pătratul, nu ar trebui curățat modul în care ați curăța bijuterii false sau bijuterii de costume. "Real" Aurul nu scade deloc.
  • Dacă aveți probleme cu decizia ce este clasificat ca bijuterii false și ceea ce este real, rețineți că bijuteriile placate sunt luate în considerare "autentic." Deoarece stratul superior de metal este autentic argintiu sau aur, este considerat "real" bijuterii, chiar dacă nu este aur solid sau argint până la capăt. Deci, puteți folosi bijuterii regulate pentru a curăța bijuterii placate cu aur și argint în locul metodelor furnizate.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă o bucată de bijuterii este reală sau falsă, aveți un bijutier testați metalul și pietrele pentru autenticitate.
  • Imagine intitulată curat bijuterii false Pasul 2
    2. Inspectați bijuteriile. Observați dacă are pietre prețioase pe ea. Dacă o face, atunci trebuie să fiți atenți cât de mult lichid aplicați în jurul acestei zone.
  • Lichidul ar putea ajunge sub pietre prețioase și ar putea slăbi adezivul sub pietre prețioase, ceea ce ar putea să-i facă să cadă mai târziu. De asemenea, prea multă apă ar putea ruina suportul de folie care face pietre prețioase să apară sparkly.
  • Nu lăsați nici o piscină cu apă și alunecă sub ele, astfel încât adezivul care le ține jos nu se slăbește.
  • Imagine intitulată bijuterii false curat Pasul 3
    3. Încercați să utilizați un vârf Q sau o periuță de dinți pentru a curăța bijuteriile. Aceste produse comune pe care majoritatea oamenilor le au în casele lor funcționează bine pentru a ajunge la crevări dure de curățare sau în jurul pietre prețioase. Ați putea încerca, de asemenea, o radieră magică.
  • Tipul dvs. Q ar trebui să înceapă să afișeze semne de îndepărtare a murdăriei și a murdăriei. Sfârșitul ar trebui să înceapă să se murdărească.
  • Asigurați-vă că periuța de dinți este nouă și că nu a fost utilizată înainte. Nu doriți să transferați materiale pe o periuță de dinți veche pe bijuterii. Evident, nu utilizați din nou periuța de dinți după ce îl utilizați pentru a curăța bijuteriile.
  • Frecați periuța de dinți moale uscată sau Q-Sfat pe bijuterii pentru a elimina Verdigris. Verdigris este Gunk Green care se bazează pe bijuterii de costume. Q-Sfaturi și periuțe de dinți moi sunt un pic mai abraziv când sunt uscați, astfel încât să poată face o treabă mai bună de a răni de pe gunk.Dacă încă nu o puteți scoate, încercați să utilizați o scobitoare.
  • Partea 2 din 4:
    Remedii naturale
    1. Imagine cu titlu curat bijuterii false Pasul 4
    1. Încercați să utilizați lămâie Pe bijuteriile false. Lemon a fost folosit de mult timp pentru a scăpa de bijuterii stratului de oxid care formează metale cu trecerea timpului. S-ar putea să doriți să adăugați o sodiu puțin de coacere la lămâie.
    • Lemon este un acid natural și frecarea unei jumătăți de lămâie pe bijuterii poate grăbi procesul de curățare. Puteți pune bijuteriile de argint într-o ceașcă de limonadă cu o sare pentru o noapte. Lemon funcționează mai ales pe argint.
    • Ați putea să vă sucți o lămâie într-o placă mică și apoi să frecați acest suc de-a lungul bijuteriilor pe care intenționați să-l curățați și apoi să utilizați o cârpă brută (sau scotch strălucitor) pentru a freca viguros împotriva bijuteriilor.
  • Imagine intitulată Clean Bijuterii false Pasul 5
    2. Încercați să utilizați o oțet alb și o soluție de apă. Înmuiați bijuteriile din soluție, apoi utilizați periuța de dinți moale pentru a intra în colțuri și găuri.
  • Curățarea bijuteriilor false din oțet poate lăsa lanile strălucitoare. Periuța de dinți moale de brânză poate ajuta dacă bijuteriile conțin pietre prin primirea în fisuri. Puteți aplica pur și simplu oțetul unui burete și îl puteți folosi pentru a curăța bijuteriile.
  • Un alt produs natural care poate fi folosit pentru curățarea bijuteriilor este uleiul de măsline. Uleiul de măsline va face să strălucească, dar asigurați-vă că o spălați.De asemenea, ați putea folosi o tabletă dentară și o dizolva în apă. Apoi, bijuteriile se înmoaie pentru un pic și curățați ușor cu o periuță de dinți
  • Imagine intitulată Bijuterii curată Pasul 6
    3. Încercați să utilizați săpun de mână și apă caldă. Acest lucru nu numai că crește șansele de a face bijuterii frumos, dar o face, de asemenea, mirosul bun. Puneți cât mai puțină apă pe bijuterii, totuși, și limitați expunerea bijuteriilor la apă. Apa poate da bijuterii de costum și de rugină dacă se află prea mult timp.
  • Utilizați un prosop pentru a curăța ușor bijuteriile. De obicei, nu este o idee bună să lăsați bijuteriile false să se înmoaie în apă pentru o lungă perioadă de timp, deoarece poate ruina aspectul sau finisajul bijuteriilor. Această abordare poate funcționa bine pe bijuterii de aur cu pietre prețioase.
  • Sau, turnați apa caldă într-un castron. Așezați sarea, soda și lichidul de spălare a farfurii într-un castron. Așezați bijuteriile deasupra foliei și lăsați-o să stea timp de 5 până la 10 minute. Clătiți bijuteriile în apă rece și uscați complet bijuteriile cu o cârpă moale.
  • Dacă rugina se dezvoltă coliere, brățări, inele sau alte bijuterii de costume, va trebui să luați pași suplimentari pentru ao elimina cât mai curând posibil pentru a limita daunele.
  • Imagine cu titlu curat bijuterii false Pasul 7
    4. Utilizați șamponul pentru copii pentru a curăța bijuteriile. Șamponul pentru bebeluși este un șampon mai blând, deci poate fi un agent bun de curățare pentru bijuterii false. Șamponul poate fi o abordare bună pentru curățarea perlelor, în special.
  • Amestecați împreună o picătură fiecare șampon și apă. Utilizați o periuță de dinți moale sau un vârf Q pentru a curăța pete greu accesibile. Amestecați-l până când este vorba despre consistența unei supă groasă. Dacă amestecul este prea gros, adăugați câteva picături suplimentare de apă.
  • Clătiți șamponul pentru copii repede în apă rece și uscați cu un prosop curat, moale sau o cârpă microfibră.
  • Imagine intitulată Bijuterii curată Pasul 8
    5. Utilizați un lentile de curățare sau pastă de dinți. Există multe produse de curățare diferite în jurul casei pe care oamenii le folosesc adesea pentru a curăța bijuterii false. Lentilă de curățare și pastă de dinți pot fi eficiente pe unele bijuterii de costume.
  • Dar fii foarte atent! Citiți instrucțiunile și etichetele de avertizare. Nu utilizați mai curat lentile pe metale prețioase și să fiți conștienți de faptul că vopseaua sau finisajul pot apărea. De asemenea, nu utilizați dacă aveți piele sensibilă sau pe cercei.
  • Pasta de dinți este mai puțin problematică atunci când vine vorba de curățarea bijuteriilor. Doar aplicați pasta de dinți la o perie și frecați-o pe piesa de bijuterii. Această metodă poate fi utilizată pe diferite forme de bijuterii false, cum ar fi brățările.
  • Partea 3 din 4:
    Produse mai puternice
    1. Imagine intitulată Bijuterii curată Fake Pasul 9
    1. Achiziționați bijuterii poloneză special făcută pentru bijuterii. Metalele false sau impure se vor deteriora rapid dacă nu folosiți polonezul corect.
    • Puteți cumpăra poloneză fie pentru articole de aur, fie pentru argint în multe magazine de bijuterii sau departamente. Rețineți că unele detergenți de bijuterii obișnuite, de obicei destinate afacerii reale, sunt prea dur pentru a fi utilizate pe piesele de costume.
    • Pur și simplu înmuiați bucata de bijuterii în poloneză timp de cel mult 30 de secunde, apoi scoateți-o și ștergeți-o ușor pentru a evita răzuirea sau vânătăi bijuteriile. S-ar putea să doriți să utilizați o periuță de dinți după o scufundare în soluție.
  • Imagine intitulată Bijuterii curate Fake Pasul 10
    2. Cumpăra o sticlă de spirt de la un departament de droguri sau de vânzare cu amănuntul. Apoi luați un castron mic și turnați alcoolul în ea. Înmuiați bijuteriile în el timp de o jumătate de oră.
  • Apoi luați bijuteriile și ștergeți orice exces de alcool pe el. Lăsați-l să se usuce timp de 15 minute.
  • Dacă fiecare parte nu este curată, ștergeți-o cu un alcool ștergeți sau repetați procesul. Ați putea pune cerceii în peroxid și lăsați-i să se înmoaie cel puțin 2 până la 3 minute. Peroxidul ar putea bubble sau Fizz, ceea ce înseamnă că cercei sunt într-adevăr murdar și ar trebui să le lăsați mai mult timp.
  • Dacă se pare că frecați mai mult de finisaj decât gunkul, apoi opriți-vă. S-ar putea să vă spălați prea tare. Frecați ușor, astfel încât să nu încurcați finisajul.
  • Imagine cu titlu curat bijuterii false Pasul 11
    3. Clătiți bine. După aplicarea amestecului și curățați totul, clătiți imediat bucata în apă rece. Clătiți suficient doar pentru a obține soluția de apă săpună din bijuterii.
  • Uscați-l cu un uscător de suflare. Imediat după ce clătiți bijuteriile, puneți-l pe un prosop pentru a absorbi orice exces de apă. Șterge excesul de apă cu prosopul. Apoi, setați uscătorul de suflare la o setare răcoroasă și utilizați uscătorul de suflare pentru a usca rapid bijuteriile.
  • Mutați uscătorul de suflare în jurul piesei pentru a distribui aerul. Uscarea rapidă face mai puțin probabil să rupă și să dezvolte pete de apă. Continuați să uscați bijuteriile cu uscătorul de suflare până când este complet uscat.
  • Încercați să nu țineți uscătorul de suflare direct deasupra zonelor cu pietre prețioase pentru perioade lungi de timp, mai ales dacă vă decideți să utilizați un set mai cald. Nu doriți ca căldura de la uscător de suflare să se topească lipiciul care îi ține în jos.
  • Partea 4 din 4:
    întreținere
    1. Imagine intitulată bijuterii false curat Pasul 12
    1. Spray parfum, spray de păr și freca pe loțiune înainte de a pune pe bijuterii. Deoarece orice lucru bazat pe apă poate să-și piardă bijuteriile costum, chiar parfumul și loțiuni pot împiedica finisajul.
    • Dacă vă pulverizați parfumul și puneți mai întâi loțiunile, veți reduce șansele pe care le vor acoperi bijuteriile. Așteptați până când corpul dvs. este uscat. Apoi, puneți bijuteriile dvs. de costume.
    • Acest lucru ar trebui să împiedice unele dintre acumularea de bijuterii false care o face să pară plictisitoare și necesită o curățare frecventă.
  • Imagine intitulată Clean Bijuterii false Pasul 13
    2. Ștergeți bijuteriile zilnic. Dacă ștergeți bijuteriile în jos cu o cârpă microfibră curată după fiecare utilizare, nu va trebui să o curățați cât de des.
  • De asemenea, va continua să arate ca noi pentru perioade mai lungi de timp.
  • Ștergându-l zilnic, de asemenea, limitează expunerea dvs. de bijuterii la apă sau orice lucru pe care ar fi putut fi expus când ați purtat-o ​​în acea zi.
  • Imagine intitulată Bijuterii curată Pasul 14
    3. Stocați-vă bijuteriile în mod corespunzător. S-ar putea să încercați să depozitați bijuteriile în saci de ziplock. Desemnați o bucată pe sac. Pune bijuteriile. Stoarce tot aerul din sac. Apoi închideți-l.
  • Cu aerul îndepărtat, metalul nu poate oxida sau de a transforma verde de expunerea la aer. Deci, va arăta mai curat și mai nou pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Menținerea bijuteriilor într-o cutie de bijuterii care are un capac de închidere și o căptușeală de catifea limitează expunerea bijuteriilor la aer și, de asemenea, o împiedică să fie zgâriată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Înainte de a vă exercita, scoateți-o astfel încât transpirația să nu facă pielea verde / murdară.
  • Puneți poloneză de unghii clară pe partea exterioară a bijuterii false pentru a proteja finisajul de a transforma verde.
  • Scoate-ți bijuteriile lângă apă. Nu faceți feluri de mâncare, luați dușuri sau spălați mașina când vă purtați bijuteriile false. Scoateți bijuteriile cu totul.
  • Nu lăsați bijuteriile să stea în locuri prea calde sau reci pentru perioade lungi de timp.
  • Avertizări

    Uscați imediat bijuteriile sau ar putea dezvolta spoturi de apă sau rugină.
  • Nu lăsați bijuteriile să stea într-o piscină de apă pentru o perioadă lungă de timp sau ar putea să scadă.
  • Utilizați o periuță de dinți moale pentru a preveni deteriorarea bijuteriilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar