Cum să fii minunat la counter strike sursa

Sfaturi și trucuri care par a fi bun simț după ce le-ați citit, dar chiar și câțiva jucători decent nu le folosesc.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii mare la Counter Strike Sursa Pasul 1
1. Fă-te comod. Poziția monitorului de deasupra capului este mai bună pentru spate, sub nivelul capului este mai bun pentru ochii dvs. Încercați să fiți confortabil și nu slăbiți. Unii oameni joacă mai bine când stau în poziție verticală și departe de tastatură, cu brațele întinse, unele nu. Găsiți o poziție confortabilă pentru tu.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursă Pasul 2
    2. Familiarizați-vă cu comenzile. Obișnuiți să vă deplasați cu cheile W, A, S, D și fotografiere cu mouse-ul. Găsiți o viteză de sensibilitate la șoarece pe care vă place și să rămâneți cu ea.
  • Imaginea intitulată Fii mare la Counter Strike Sursa Pasul 3
    3. Personalizați configurația dvs. pentru a lucra pentru dvs.Chiar dacă ați folosit configurația implicită și asta este ceea ce sunteți obișnuit, încercați să vedeți dacă puteți face câteva apăsări de taste mai eficiente pentru dvs. Folosirea sensibilității scăzute este mai precisă, deoarece vă puteți mișca cu o precizie mai mare. Opriți comutatorul auto al armei, activați comutatorul rapid de arme. Opriți VSync, netezirea mouse-ului și accelerația mouse-ului. Fixați-vă tarifele, pentru o conexiune de lățime de bandă mare: Evaluați 25000, Cl_Updaterate 101, și CL_CMDRATE 101 este bun... Puteți modifica config dacă aveți un computer mai lent
  • Imaginea intitulată Fii mare la Counter Strike Sursa Pasul 4
    4. Cunoaște harta. Acest lucru este important ca să știi unde te duci, anticipați unde va merge inamicul și să știe pete strategice. Dacă sunteți nou pe o hartă, vă alăturați unui server cu 0 jucători și doar explorați în jur. Odată ce sunteți familiarizat cu o hartă, jucați într-un server cu alți jucători. Observați că puteți prezice cu ușurință în cazul în care inamicul ar putea merge acum.
  • Imaginea intitulată Fi mare la Counter Strike Sursa Pasul 5
    5. Știți ce arme să cumpere. Pe serverele în care începeți cu 800 de dolari, este recomandat să vă salvați banii și să rămâneți cu un pistol ieftin, (cum ar fi P250), astfel încât să puteți obține arme mai bune în runda a 2-a și a treia. Odată ce aveți suficienți bani pentru a achiziționa alte elemente, veți avea o mare varietate de arme de a alege de la. Încercați să cumpărați un AK47 dacă sunteți un terorist sau un Colt M4A1 dacă sunteți un contra-terorist. Aceste arme sunt destul de precise dacă intenționați și sunteți puternici. Dacă aveți bani în plus, cumpărați Grenade Flash, care vă vor ajuta foarte mult în joc, iar el grenade, care poate fi foarte puternic. O mulțime de oameni întreabă "Ei bine, ar trebui să cumpăr armuri?" Este o investiție utilă în fiecare rundă, cu excepția cazului în care sunteți CT și ați pierdut câteva runde la rând și știți că voința T a lui AK și a lui AWP, care sunt 1 loviți de la cap cu sau fără amour. Dacă vă aflați într-un server care începe cu 16000 $ în fiecare rundă, cumpărați cu siguranță armura Kevlar și casca, grenade, grenade de fum, Grenade de fum, vultur de deșert, pușcă și toate chestiile astea de când nu ai nimic de pierdut.
  • Imaginea intitulată Fii mare la Counter Strike Sursa Pasul 6
    6. Awp. Această pușcă de lunetist este atât de specială încât primește propriul pas. AWP este într-adevăr cea mai puternică armă din joc, deoarece împușcarea inamicului oriunde deasupra picioarelor are ca rezultat o moarte instantanee, în timp ce fotografiere la picioare are ca rezultat o deteriorare 82-86. AWP va fi greu de învățat cum să se folosească la început, deoarece te face să mergi mult mai lent, mai lent pentru a vă deplasa și este mai lent de domeniul de aplicare. Practica folosind AWP mergând la serverele AWP, de obicei servere care sunt cu numele AWP_. Încercați Awp_india v2, deoarece este harta tipică AWP pe care toată lumea le iubește, dar nu va fi fără îndoială profesioniști care vă vor ucide înainte de a putea chiar să vă dați seama cum să utilizați această armă. Dacă este cazul, alăturați-vă unui server De_dust 2 cu o mulțime de oameni și doar practicați mișcarea AWP în jurul valorii de și pentru a face acest lucru. Practicați zoom-ul, fotografiere și imediat îndepărtați. De asemenea, utilizați tehnica QQ, în care apăsați rapid butonul Q de două ori, care practic comută AWP la arma a 2-a și înapoi la AWP din nou rapid, mai repede decât făcând clic dreapta din zoom și zoom-ul din nou. Acest lucru este esențial dacă doriți să deveniți un agitat bun. AWP-ING este, de asemenea, multe despre reflexele rapide și memoria musculară. Acestea nu vă puteți antrena fără practică, așa că practicați foarte mult.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Counter Strike Sursa Pasul 7
    7. Știți cum să vizați. Așa cum am menționat mai devreme, ar trebui să jucați cu sensibilitatea mouse-ului cu care sunteți obișnuiți cu toate ori. Știți cât de departe se mișcă Crosshair când mutați mouse-ul o anumită distanță. În felul ăsta, când vedeți un dușman, veți ști cât de departe vă mișcați mouse-ul pentru a pune crosshairul pe inamic. Întotdeauna vizează capul în orice moment, mai ales dacă inamicul este departe. În funcție de interval, anumite arme ca Vulturul AK47 și deșert sunt headshot-uri instantanee chiar și cu o casca. Fără o casca, cele mai multe arme vor fi un hit Hit Kill Headshot. Cu toate acestea, pentru o combatere foarte apropiată, pulverizarea și rugăciunea (ținând în jos cheia de pompieri și arderea aleator în direcția generală a inamicului) pot face trucul, dar se bazează în cea mai mare parte pe noroc. Crouching și în picioare în timp ce fotografiere sunt cele mai exacte, în timp ce se mișcă și sărind în timp ce fotografiere sunt cele mai puțin precise.
  • Imaginea intitulată Fi mare la Counter Strike Sursa Pasul 8
    8. Utilizați în mod eficient grenadele Flash. Bounce clipește spre pământ pentru o aruncare scurtă și o privire rapidă în jurul unui colț, o clipiți chiar lângă margine... care le dă mai puțin timp pentru a scăpa (ca și cum ați fi bătut-o de pe peretele interior.. Ei primesc prea multă avertizare)
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursa Pasul 9
    9. Utilizați în mod eficient grenade de fum. Uneori aruncați un fum, o săriți și apoi săriți în același timp... ei vor crede că este un flash și se întoarce....
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursă Pasul 10
    10. Când vei fi aprins de mai multe ori, este o grabă evidentă, trageți imediat Nade și contra... De obicei, va ateriza chiar în mijlocul lor.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursa Pasul 11
    11. Un utilizator experimentat poate să pună la nimeni în jurul unui colț, fără să-l privească nici măcar. După nedescoperiri, trageți-vă pistolul imediat și începeți să fotografiați... ei probabil că vor fi încă să vă retragă Nade și aveți o lovitură deschisă.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursa Pasul 12
    12. Prezice adversarul. Dacă un jucător primește o mulțime de ucide pe echipa opusă, probabil lucrează același unghi peste și peste și veți putea să-i concepeți cu ușurință un plan de a-l ucide, probabil că utilizați o grenadă de flacără sau de fum pe care o puteți utiliza acum în mod eficient.
  • Imaginea intitulată Fii mare la Counter Strike Sursa Pasul 13
    13. Schimba stilul tău. Dacă jucați pe cineva bun, ei vor da seama ce unghiuri vă place destul de repede. Cel mai bine este să comutați între multe stiluri diferite de joc și ascunderea locurilor pentru a evita să deveniți previzibili. Când salvezi, cumpărați adesea fumați pentru a amâna Awpers.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursa Pasul 14
    14. Când reîncărcați și într-o luptă cu arma, luați doar un alt pistol ASAP. Este posibil să nu aveți timp să reîncărcați înainte de a fi ucis astfel încât să fie mai eficient pentru a găsi doar un alt pistol.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursa Pasul 15
    15. Amintiți-vă să acordați atenție atenției la spray-ul dvs., cu AK doriți o explozie de 2 fotografii, cu MP5 doar doriți să apăsați pe capul lor 1 împușcat la un moment dat la distanță, dacă este aproape de pulverizare la nivelul headshot...
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Counter Strike Sursa Pasul 16
    16. Uneori, dacă pierdeți cu AK, un spray sporadic poate obține țintă, reduceți-vă scopul de a compensa reculul, încercați să îl coborâți într-un unghi față de direcția în care se desfășoară inamicul.
  • Imaginea intitulată Fii mare la Counter Strike Sursa Pasul 17
    17. Când se joacă la distanțe lungi împotriva awpers, faceți foarte mic mișcări de stradă înainte și înapoi. Există un motiv bun pentru: Când dublu scop cu o armă, țintele de strafing sunt foarte greu de lovit. Abia mergeți la stânga sau la dreapta, doar mutați un centimetru sau așa de înainte și înapoi... oamenii uită că atunci când au o ieșire AK și se mișcă înapoi și mai mulți centimetri, făcându-i o țintă ușoară.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Counter Strike Sursa Pasul 18
    18. Nu treceți întotdeauna în jurul colțurilor, vă face o lovitură ușoară pentru un agitat.
  • Imaginea intitulată Fii minunat la Counter Strike Sursa Pasul 19
    19. Uneori vin dintr-un colț pe jumătate, nici măcar suficient pentru a privi, agitul vă va vedea brațul și încercați să împușcați, atunci puteți ieși pe recul lui.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursa Pasul 20
    20. Căutați o acoperire mai puțin evidentă. Încercați să observați harta, utilizați fiecare bucată ca o obstrucție pentru protecția dvs., uneori chiar și un palmier subțire poate bloca toate gloanțele de care aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursă Pasul 21
    21. Plantați bomba în zonele deschise, astfel încât colegii dvs. de echipă să o acopere.Uneori aruncați un fum în fața locului unde plantați și unde anticipați că inamicul ar putea fi, astfel încât nu vă pot vedea.
  • Imaginea intitulată Fi mare la Counter Strike Sursa Pasul 22
    22. Salvați unele flash-uri / nade pentru a opri contra-teroriștii.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursă Pasul 23
    23. Aflați calendarul fiecărui punct de vârf.. Dacă vă grăbiți A sau B, știți exact cât de aproape poate fi echipa adversă dacă și ei s-au grabit, de la cel mai apropiat de spawn posibil pe care l-ar putea avea.
  • Imaginea intitulată Fiți mare la Counter Strike Sursă Pasul 24
    24. Talent. În cele din urmă, este vorba de talentul pur. Toate punctele de mai sus vă vor face un jucător informat, dar niciodată un mare jucător.
  • sfaturi

    Dacă aveți o lovitură clară, încercați să vizați capul. Are mult mai multe daune.
  • Dacă nu doriți să practicați dezvoltarea unor abilități pe serverele publice, încercați să jucați într-un server de unul singur cu Bots Situat la cea mai mare dificultate posibilă. În acest fel, puteți crește timpul dvs. de urmărire și reacție care se joacă drastic cu roboți de nivel înalt. Timpul de reacție și scopul poate ajuta foarte mult!
  • AK este o pușcă, nu o armă de mașină. Utilizați explozii, veți lovi mai des.
  • Când sunteți lângă adversarul dvs. și vă va împușca, mutați în lateral spre orice direcție, fie spre stânga, fie spre dreapta. Nu vă plimbați, când sunteți departe de adversarul dvs., atunci când vă plimbați - eu.E. mișcați atât direcția rămasă cât și în dreapta.
  • În afară de formarea de bază și de a se obișnui cu jocul și devenind un jucător inteligent... Lucrul care te face bine este doar mișcarea și scopul. Amintiți-vă să vă antrenați urechile și mâinile pentru a lucra împreună. Când se aprind, vă mișcați, când izbucnesc și se opresc pentru reculul lor, vă mișcați și trageți, când fotografiați, vă mișcați. Antrenează-te. Când o faci în jos, vei fi o țintă foarte tare.
  • Sensul jocului. Cu cât jucați mai mult, cu atât mai mult vă veți dezvolta și acesta este ceea ce vă face cu adevărat la Counter Strike.
  • Practicați împotriva robotului.Ajută la reflexele motorului și puteți învăța, de asemenea, cum să gestionați modelele de recuperare a armelor (da, merg într-un model). Cu toate acestea, nu este de obicei recomandat să jucați împotriva "foarte greu" Bots, deoarece par să vă cunoască poziția fără să vă vadă.
  • Avertizări

    Nu hack pentru a câștiga. Steam vă poate interzice contul și vă poate forța să cumpărați un nou hacking, ambele distruge reputația dvs. și vă costă financiar. Pur și simplu nu merită.
  • Nu lăsați câteva runde rele să vă scoată. Păstrați o minte pozitivă și vă puteți întoarce, chiar dacă ați fi copilul 1 - 5
  • Fii atent, de fiecare dată când schimbați rezoluția monitoarelor, vă va schimba sensibilitatea mouse-ului, așa funcționează mouse-ul.
  • Urmăriți-vă pentru hackeri, nu vină hackerii pentru hacking dacă credeți că sunt.Asigurați-vă că sunteți sigur. Doar pentru că te-au împușcat în cap, prin ușă nu înseamnă că sunt hacking.Obținerea de pe un server pentru a juca foarte bine este un compliment.Nu fi prea aburiți.
  • Nu strângeți lângă colțuri, picioarele picioarelor.

  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O copie a grevei Counter: Sursa
    • Un computer relativ nou (PENTIUM 4 / ATHLON 64,1GB RAM, 128 + MB Placă grafică)
    • O conexiune la internet de mare viteză (1 MB +).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar