Cum se configurează un mouse pentru jocuri

Cea mai frecventă greșeală jucători noi face atunci când se apropie orice joc este de a face acest lucru cu un șoarece neconfigurat sau greșit. Tu nu ar trebui să "obișnuiți-vă cu mouse-ul"- Mouse-ul tău ar trebui să fie "setați corect pentru dvs".

Pași

Partea 1 din 3:
Configurarea driverului pentru un șoarece de jocuri
  1. Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul de joc 1
1. Setați rata de votare la fel de mare ca mouse-ul și USB să se ocupe fără să introducă erori.Dacă cursorul pare să înghețe aleatoriu în ferestre în timp ce mutați mouse-ul, acesta ar fi un exemplu de o astfel de eroare de urmărire.Un șoarece de joc decente decente ar trebui să se ocupe de 1000MHz bine.
  • Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul 2
    2. Setați DPI-ul mouse-ului la maximum că senzorul său poate mânui nativ.Mulți șoareci de jocuri (în special mai în vârstă) vor pretinde că au DPI mult mai mult decât ceea ce se poate descurca senzorul, astfel încât Google foile de date să afle care este rezoluția nativă pentru senzor.În general, între 800 și 1600 dpi este tipic pentru majoritatea șoarecilor de jocuri de buget sau mai vechi - senzorii mai buni se pot ocupa de DPI-uri mult mai mari.
  • Aceasta stabilește o limită superioară pentru procesul ulterior de reglare a dpi.Dacă mouse-ul are caracteristici specifice sau ciudățenii care afectează negativ performanța dincolo de un anumit DPI, tratați-o ca fiind maximă în locul rezoluției native ale senzorului.
  • Imaginea intitulată Configurați un mouse pentru jocul 3
    3. Calibrați manual mouse-ul pentru suprafață, se odihnește dacă suita de software a mouse-ului acceptă această funcție.Utilizatorii Razer Mouse pot găsi "Calibrare" ca sub-fila sub "Șoarece" în software-ul lor Synapse Razer - și "Calibrare manuală" Ca o sub-fila sub aceasta, apoi faceți clic pe "Adăugați o suprafață" Pentru a începe procesul de calibrare.Utilizatorii Logitech Mouse pot găsi "Tuning de suprafață" Ca o opțiune în software-ul Logitech Gaming.Folosind una dintre presetările Logitech pe un covor de șoarece incompatibil, poate provoca "Patchiness" În urmărirea mouse-ului, ca și cum părțile de mouse-mat erau zone moarte.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea setărilor mouse-ului OS
    1. Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul de joc 4
    1. Aflați dacă jocul dvs. utilizează setările OS. O mână foarte rară a jocurilor Folosiți setările de șoarece ale sistemului de operare pentru sensibilitate și / sau accelerația mouse-ului (în general porturile consolei Shoddy, jocuri bazate pe browser sau titluri de buget ultra-low-buget obscure). În aceste cazuri, va trebui să ajustați aceste setări în sistemul de operare în loc de sau precum și în joc.
  • Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul de joc 5
    2. Ajustați după cum este necesar. În Windows, mergeți la setările mouse-ului (în Windows 10, apăsați tasta Windows, tastați-vă "Setările mouse-ului" Fără ghilimele și a lovit returnul de transport, apoi faceți clic pe "Opțiuni suplimentare ale mouse-ului"). Du-te la "Opțiuni de indicare" tablo.Asigurați-vă că viteza indicatorului este setată la poziția implicită (mijloc) a cursorului și asta "Precizie îmbunătățită a pointerului" este dezactivat.
  • Partea 3 din 3:
    Ajustarea setărilor în joc la valorile lor optime
    1. Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul de joc 6
    1. Dezactivați accelerația mouse-ului și permiteți intrarea brută.Cele mai moderne jocuri vor avea aceste setări disponibile pentru a vă ajusta în partea mouse-ului / comenzile Parte a meniurilor de opțiuni - dacă nu, ei le vor avea indisponibile, dar setați corect în spatele scenei.Titlurile mai vechi ar putea necesita să editați configurația sau *.Fișiere INI pentru a forța aceste setări.
    • Unele jocuri ar putea folosi terminologia diferită și ambiguă pentru a se referi la cele de mai sus, de exemplu utilizând "Afișați netezirea" in loc de "Accelerare".Dacă aveți îndoieli, puteți cere comunității fiecărui joc pentru o explicație.
  • Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul de jocuri 7
    2. Setați sensibilitatea în joc la o valoare care oferă un raport de 1: 1 între intrarea mouse-ului și mișcarea Crosshair / Cursor.În general, sensibilitatea este tratată ca un multiplicator numeric pentru intrare, deci veți dori în mod ideal o sensibilitate în joc "1" (1x intrarea mouse-ului dvs.).Unele jocuri au pur și simplu glisoare nememberate pentru sensibilitate sau folosesc propria lor scalare numerică arbitrară - caz în care "mai mică este, în general, mai bună".
  • Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul de joc 8
    3. Încărcați un tutorial sau o hartă de practică.Nu doriți să fiți deranjați sau deranjați alți jucători în timp ce vă reglați bine configurația, deci este mai bine să încercați în timp ce sunteți în modul în practică.
  • Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul de jocuri 9
    4. Testați-vă capacitatea Crosshair sau Cursor de a urmări. Într-un shooter de primă persoană alegeți o poziție fixă, Strafe stânga-and-dreapta (în mod ideal ca unul dintre personajele mai rapide din joc) și încercați să vă păstrați crosshairul pe acel punct fix.Într-o moba, setați caracterul de mers pe jos în jurul hărții (cu vizualizarea dvs. fixată, care nu este blocată în funcție de caracter, desigur) și păstrați cursorul după el sau altceva orice altă țintă în mișcare pe hartă (un fluaj, de exemplu).
  • Dacă mouse-ul tău trage crucea de pe punctul / cursorul de pe personajul tău, ești "Overshoting" ceea ce intenționați și ca atare, fie DPI, fie sensibilitatea dvs. este prea mare.Dacă vă puteți reduce DPI-ul pentru a repara acest lucru, menținând sensibilitatea la 1, faceți acest lucru.Altfel, va trebui să vă reduceți sensibilitatea sub 1 pentru a compensa în schimb.
  • Dacă stratul dvs. trage crucea de pe punctul sau ținta dvs. este în afara cursorului într-o moba, sunteți "Undershoting" ceea ce intenționați și dpi sau sensibilitatea dvs. este prea scăzută.Dacă DPI-ul mouse-ului dvs. este sub rezoluția maternă maximă pentru senzorul său, ar trebui să ridicați DPI până când nu mai faceți ceva.Dacă DPI-ul mouse-ului dvs. este la rezoluția nativă sau nu puteți schimba DPI-ul mouse-ului, trebuie să măriți în schimb sensibilitatea.
  • Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul de jocuri 10
    5. Alegeți oricare două puncte fixe în joc și repede "Snap" Crossharul / cursorul dvs. între cele două puncte.De exemplu, centrul a două postări diferite pe același zid, între câteva cutii dintr-o hartă între personajul tău și un turn din apropiere într-o moba.
  • Dacă Crosshair / Cursor trece peste ceea ce încercați să încercați, sunteți "Overshoting", și trebuie să vă reduceți dpi sau sensibilitatea așa cum este descris în pasul anterior.
  • Dacă Crosshair / Cursor nu ajunge la ceea ce încercați să vă îndreptați, sunteți "Undershoting" și trebuie să vă ridicați dpi sau sensibilitatea așa cum este descris în pasul anterior.
  • Repetați acest pas de câte ori este necesar pentru a regla acest lucru la perfecțiune.
  • Imagine intitulată Configurați un mouse pentru jocul de jocuri 11
    6. Alegeți un caracter / armă care are un domeniu de aplicare și îl folosește pentru zoom-in.Repetați pasul anterior, în timp ce măriți, dar ajustați jocul "Măriți multiplicatorul de sensibilitate" În loc să ajustați DPI sau sensibilitatea la bază.
  • Această valoare ar putea fi reprezentată de glisoarele pentru mărimi diferite de domeniu (ca și în pubg) - sau un cursor numeric sub configurația de control al eroului individual (ca și cu văduva în Overwatch, cu numărul reprezentând un procent de sensibilitate de bază) - sau doar o numerică Variabila controlată printr-un script de comandă a consolei sau de configurare (zoomed_sensibilitate_ratio în TF2).
  • Unele jocuri (de exemplu, lumea rezervoarelor) au un cursor separat de sensibilitate în joc pentru vederile de sus în jos (artilerie).Se aplică același principiu.
  • sfaturi

    Suita de software care a venit cu mouse-ul dvs. ar putea permite utilizarea "profiluri"- care nu numai că vă permite să aveți un profil separat de sensibilitate / dpi pentru utilizarea desktopului OS și navigarea pe web la jocuri, dar ar putea fi chiar suficient de sofisticate pentru a vă oferi un profil diferit pentru fiecare joc individual pe care îl jucați.
  • Dacă mouse-ul dvs. nu este un șoarece de jocuri sau nu are un pachet cuprinzător de driver și caracteristicile care oferă, puteți ignora în siguranță prima parte a acestui ghid.
  • Un șoarece mai greu necesită mai mult efort pentru a depăși inerția (pentru a începe să se miște și apoi să o oprească din nou).Dacă șoarecele dvs. de jocuri are greutăți reglabile, atunci bricheta oferă un control mai mare și o precizie mai mare.
  • Avertizări

    Deși senzorii moderni se pot ocupa de DPI mult depășesc ceea ce vor necesita majoritatea utilizatorilor, unii (dar nu toți) vor introduce niveluri în creștere de hardware "netezire" la DPI-uri mai mari pentru a elimina jitterul, care poate introduce cantități mici de latență și poate influența negativ modul în care se simte mouse-ul.
  • "Sensibilitate eficientă" (Cât de mult mișcarea relativă a crosshairului pe care o ieși din orice mișcare de mouse) se va schimba dacă schimbați rata de votare, DPI, rezoluția ecranului, câmpul de ecran de ecran, etc.Asigurați-vă că ați primit aceste lucruri blocate până la cele mai bune valori înainte de a vă stabili pe DPI sau sensibilitatea potrivită pentru dvs. este importantă.
  • Este posibil să utilizați software terț la "Overclock" Buget / șoareci non-jocuri la rate de votare mai mari.Utilizatorii ar putea vedea un beneficiu de acest lucru, dar poate, de asemenea, să introducă probleme și este, în general, inutil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar