Cum se proiectează un logo online

Dacă sunteți în căutarea unui logo-ului unic pentru afacerea dvs. sau brandul personal, nu este nevoie să scoți sute de dolari pentru a avea unul proiectat profesional. Puteți crea o lucrare de artă originală care utilizează un număr de editori de fotografii online gratuite precum Pixlr, Fotor sau Canva. Începeți prin a schița o schiță brută a siglei dvs., inclusiv orice text și imagini pe care doriți să le includeți. Apoi puteți utiliza selecția editorului foto de instrumente puternice pentru a vă construi propriul logo unic.

Pași

Partea 1 din 3:
Venind cu un logo original
1. Gândiți-vă la un concept de bază pentru logo-ul dvs. Înainte de a putea începe să puneți împreună un logo-ul original captivant, va trebui să știți cum doriți să arate. Luați în considerare ceea ce va fi folosit logo-ul și încercați să găsiți o modalitate de ao distrage într-o singură imagine. Logo-ul dvs. ar trebui să fie o reprezentare vizuală a afacerii dvs., a produsului sau a mărcii dvs.
  • Unele aspecte ale mărcii dvs., cum ar fi un nume, o temă sau un mascotă, poate oferi inspirație pentru logo-ul dvs. Un logo pentru o companie numită "Caveman Donuts", de exemplu, poate descrie un tinkering de peșteră cu un a "roată" acoperite în îngheț și stropire.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 2
    2. Uită-te la logo-urile iconice pentru inspirație. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, notați modul în care sunt comercializate afacerile și produsele populare. Rulați o imagine de căutare a logo-urilor celebre ale companiei pentru a obține o imagine de ansamblu bună sau pentru a începe să acorde atenție semnelor, panourilor și ambalajului de produse atunci când sunteți în afara comenzilor. Luarea indicii din unele dintre cele mai durabile imagini din publicitate vă pot ajuta să vă intensificați propriile modele.
  • Aveți grijă să nu faceți designul dvs. prea asemănător cu siglele bine-cunoscute. O asemănare suspectă ar putea fi considerată încălcare a drepturilor de autor.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 3
    3. Stabiliți-vă pe un design proaspăt și inovator. O temă concentrată, caracteristici vizuale simple, dar inventive și o asociere instantanee cu marca dvs. sunt toate elementele unui logo memorabil. Este deosebit de important să loviți echilibrul corect între detalii și direcții. Logo-ul dvs. ar trebui să fie suficient de identificabil pentru a atrage atenția într-o privire, dar nu atât de ocupat încât este în afara punerii.
  • Logosul minimalist sunt toate furie în zilele noastre. Câteva linii bine plasate pot fi tot ce aveți nevoie pentru a strânge împreună un design elegant, subtil, fără o mulțime de bibeluri.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 4
    4. Decideți dacă să utilizați text, imagini sau ambele. Determinați cât de elaborați doriți ca logo-ul dvs. să fie. Ar putea avea o bucată colorată de opera de artă originală sau ați putea să o lăsați pur și simplu ca un nume sau un simbol. Vrei ca produsul finit să iasă în evidență, deci creați!
  • Dacă nu doriți să includeți imagini, încercați să transformați o parte din textul în sine în punctul focal al design-o literă stilizată "W" ar putea sta pe cont propriu într-un logo pentru "Comentariile jocului video Wally."
  • Rețineți că cu cât este mai detaliat designul dvs., cu atât va fi mai dificil să îl aduceți la viață folosind un editor foto online.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 5
    5. Schițați logo-ul dvs. Luați-vă timpul să vă angajați logo-ul în hârtie. Nu este nevoie să fie perfect încă, dar ar trebui să fiți atenți să vă asigurați că conține toate elementele pe care le-ați conceput pentru designul dvs. Completați mai multe schițe pentru a experimenta cu posibile variații și perfecționați-vă conceptul de bază.
  • Utilizați un creion pentru a pune în jos primul proiect al logo-ului dvs. În acest fel, veți putea să faceți cu ușurință amendamente și revizuiri după cum este necesar mai târziu.
  • Un conducător sau coloana vertebrală a unei cărți poate veni la îndemână pentru a vă ajuta să urmăriți liniile și unghiurile drepte.
  • Imagine intitulată Design O logo Online Pasul 6
    6. Creați o versiune finalizată a logo-ului. Du-te înapoi și puneți atingerea finisajelor pe pescajul dvs. dur prin curățarea lenjeriei și corectarea oricăror greșeli pe care le-ați făcut. De data aceasta, puteți utiliza un stilou de cerneală sau un marker cu vârful de vârf pentru a trece peste margini. Zonele cheie de retragere vor face designul dvs. mai îndrăzneț și vă asigurați că accentul este în locul potrivit.
  • Ușor umbra sau culoarea în secțiuni deschise pentru a crea o mockup de modul în care designul dvs. va apărea pe ecran.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea logo-ului dvs. online
    1. Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 7
    1. Alegeți o aplicație de editor de fotografii online. Rularea unei căutări rapide pentru "editor foto online" ar trebui să trageți o listă lungă de opțiuni potențiale. Există scoruri de diferite programe bazate pe web pentru a alege, fiecare dintre care oferă instrumente puternice pentru crearea și editarea imaginilor de pe un computer sau un dispozitiv mobil. Unele dintre aplicațiile cele mai populare și cele mai mari revizuite includ Pixlr, Fotor și Befunky.
    • Alte resurse online, cum ar fi Maker Canva sau logo-ul de Vistaprint, sunt orientate special spre proiectarea logo-urilor și pot conține instrumente suplimentare utile.
    • Fiți conștienți de faptul că unii editori de fotografii gratis se bazează pe anunțuri pentru a rămâne pe linia de plutire, ceea ce înseamnă că experiența dvs. poate fi întreruptă de bannerul ocazional pop-up sau de derulare.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 8
    2. Deschideți o imagine nouă. Când încărcați mai întâi editorul de fotografii, veți primi alegerea de a începe de la zero sau de a edita o imagine existentă pe computer sau pe dispozitiv. Selectarea opțiunii "Deschidere / Creare o nouă imagine" va aduce o pagină goală, unde veți putea construi un logo original de la sol.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 9
    3. Utilizați instrumentele de desen disponibile pentru a vă reproduce logo-ul. De-a lungul barei laterale a editorului foto, veți vedea un șir de butoane corespunzătoare diferitelor instrumente de design. Fiecare dintre instrumentele geometrice este utilă pentru a face un design precis diferit, inclusiv linii drepte, unghiuri și forme. Pentru un control mai mare, puteți încerca și cu creionul sau cu pensulă.
  • Odată ce ați selectat un instrument, glisați bara de dimensiune din partea de sus a paginii pentru a face conturul mai gros sau mai subțire.
  • Combinând formele de bază și ștergerea secțiunilor care se suprapun este o modalitate simplă de a crea litere și simboluri.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 10
    4. Adăugați un nume, slogan sau alte detalii utilizând instrumentul text. Faceți clic pe butonul Tool Text O dată pentru al selecta, apoi faceți clic din nou Faceți clic din nou pentru a plasa caseta de text oriunde doriți pe imagine. Va apărea un cursor clipește și puteți începe tastarea. Când sunteți mulțumit de text, faceți clic pe stânga oriunde pe imagine pentru ao îmbina cu fundalul.
  • Redați-vă cu diferite fonturi până când găsiți una care se potrivește îndeaproape cu literele din designul original. S-ar putea chiar să întâlniți un font alternativ pe care îl doriți mai mult în acest proces.
  • Trageți colțul casetei de text pentru a regla dimensiunea fontului și a face mai mare sau mai mică.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 11
    5. Folosiți culorile captivante. Opriți în orice moment culoarea unei linii, a unei forme sau a unui font, evidențiind umbra dorită pe paletul color. Dacă culoarea pe care o căutați nu este inclusă în palet, faceți dublu clic pe sau țineți degetul pe cea mai apropiată opțiune. Veți putea să identificați o umbră exactă de la spectrul complet, apoi faceți-o mai ușoară sau mai închisă până când veți obține tonul corect.
  • Selectați instrumentul de găleată de vopsea când trebuie să completați o zonă mare cu o culoare solidă.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 12
    6. Rafinați-vă logo-ul. Priviți îndeaproape designul finalizat pentru a inspecta defectele. Atingeți acest lucru la un moment dat, oferindu-vă fiecare atenție deplină să vă asigurați că rezultatul final este lustruit și îngrijit. Gândiți-vă la alte modificări de ultimă oră pe care ați putea dori să le faceți înainte de a-ți exporta logo-ul.
  • Instrumentul Eraser este bun pentru corectarea greșelilor pe un fundal alb. Dacă există o mulțime de culoare în designul dvs., utilizați instrumentul Eyedropper pentru a se potrivi cu culorile din jur și a combina greșeala în fundal.
  • Utilizați instrumentul de zoom sau modificați mărirea ecranului prin creșterea procentului număr afișat în partea de jos a paginii. Mărirea imaginii dvs. vă va oferi o privire mai atentă la detaliile fine.
  • Partea 3 din 3:
    Exportul și găsirea utilizărilor pentru logo-ul dvs
    1. Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 13
    1. Salvați logo-ul. Odată ce ați primit designul dvs. privind modul în care doriți, evidențiați fila "Fișier" din colțul din stânga sus al ecranului și selectați "Salvați." Vi se va solicita să alegeți un nume și o locație pentru noua imagine de pe computer. Dați logo-ului dvs. un nume care vă va ajuta să vă amintiți ce este, apoi apăsați din nou butonul "Salvați" pentru a termina crearea imaginii.
    • Faceți clic pe lista derulantă sub bara pentru numele fișierului pentru a alege formatul de fișier dorit. Extensii ca .JPEG, .jpg, și .jpg sunt comune și vor fi acceptabile pentru imprimarea și încărcarea în majoritatea locurilor.
    • Dacă editați pe un dispozitiv mobil, veți vedea o opțiune care citește "Salvați / Export în Galerie / Roll Camera."
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 14
    2. Arătați-vă logo-ul online. Încărcați noul dvs. logo pe site-ul dvs. web, portofoliu digital sau semnătură de e-mail pentru a le oferi o atingere personalizată. S-ar putea să includeți, de asemenea, o mică versiune a imaginii ca o stropire în colțul unei fotografii instagram sau a unui videoclip YouTube pentru a le spune spectatorilor că ceea ce văd este propriul dvs. conținut original.
  • Importați logo-ul dvs. ca imagine separată pentru al lipi în alte tipuri de fișiere.
  • Un logo original poate face un pic de profil excelent pentru conturile de afaceri sociale de afaceri sau de marcă.
  • Imagine intitulată Design Un logo Online Pasul 15
    3. Imprimați logo-ul dvs. pentru a fi utilizat pe mărfuri și alte materiale. Puneți noul dvs. design pe îmbrăcăminte, ambalaje de produse sau cărți de vizită pentru distribuție în lumea reală. Asigurați-vă că este afișat în față și centru unde va fi văzut clar. Un logo bine conceput va servi ca o ștampilă recunoscută pentru marca dvs.
  • Trimiteți o copie digitală a siglei dvs. împreună cu restul specificațiilor dvs. de design atunci când aveți articole imprimate profesional.
  • Imagine intitulată Design un logo online Pasul 16
    4
    Dreptul de autor logo-ul dvs. Dacă intenționați să utilizați logo-ul dvs. pentru a reprezenta o afacere sau o marcă de bani, este o idee bună să depuneți o cerere de marcă comercială. Confirmați-vă proprietatea asupra unui design original, înregistrându-l cu biroul de drepturi de autor al țării dvs. În acest fel, puteți să vă odihniți că nimeni altcineva nu va putea să-l folosească pentru câștigul propriu.
  • Copyrighting Designul dvs. vă va permite să luați măsuri legale în cazul în care cineva încearcă să fure sau să-l reproducă.
  • După ce ați aplicat cu succes un drept de autor, adăugați simbolul © la logo-ul dvs. pentru a permite altora să știe că vă aparține.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că logo-ul dvs. este diferit de mii de alții, există adesea cea mai grea parte a procesului de proiectare, deci fiți răbdători. Este posibil să dureze timp pentru conceptul dvs. pentru a începe cu adevărat să se formeze.
  • Logo-ul Starbucks este un bun exemplu de logo cu o mulțime de putere de ședere. Sirena stilizată pe fundalul verde este recunoscută atât de mult încât compania sa simțit recent încrezători în îndepărtarea numelui lor din cupe, șervețele și alte materiale de marcă.
  • Un stilou digital poate face mult mai ușor să deseneze desene complexe pe ecran.
  • Unele dintre cele mai sofisticate aplicații de editare foto pot fi cu o curbă abruptă de învățare. Petreceți ceva timp familiarizând cu instrumentele și caracteristicile de bază, astfel încât veți putea profita din plin de ele atunci când vă proiectați logo-ul.
  • Avertizări

    Evitați utilizarea mai mult de două fonturi diferite în același design. Efectul poate apărea ca distracție și amator.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar