Cum să activați schimbarea de noapte pe un mac

Toți te-ai cum să activezi schimbarea de noapte pe Mac și să-l programezi pentru a porni și off în fiecare zi la apusul de soare desemnat și răsăritul soarelui. Shift de noapte schimbă automat afișajul la o temperatură de culoare mai caldă pentru a reduce tulpina ochilor și pentru a vă ajuta să obțineți un somn de noapte mai bun.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea Centrului de notificare
  1. Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 1
1. Faceți clic pe pictograma Centrului de notificare. Acest buton arată ca trei linii orizontale din colțul din dreapta sus al ecranului Mac. Acesta va deschide o listă a notificărilor recente pe un panou pop-up din partea dreaptă a ecranului.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 2
    2. Derulați în sus pe panoul pop-up. Derularea va dezvălui comutatoarele pentru Tura de noapte și Nu deranja.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 3
    3. Glisați TURA DE NOAPTE comutați la poziția. Comutatorul va deveni albastru, iar afișajul computerului va trece la o temperatură mai caldă.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 4
    4. Glisați TURA DE NOAPTE treceți la OFF oricând. Puteți să vă întoarceți la centrul de notificare oricând și să opriți manual schimbarea de noapte.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea preferințelor sistemului
    1. Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 5
    1. Deschideți panoul de preferințe al sistemului Mac. Faceți clic pe pictograma Apple din colțul din stânga sus al ecranului și selectați Preferințe de sistem În meniul derulant. Se va deschide o nouă fereastră pop-up.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 6
    2. Apasă pe Afișaje buton. Această opțiune pare a fi o pictogramă de monitor desktop spre colțul din stânga sus al ferestrei Preferințe de sistem. Acesta va deschide un meniu în care puteți schimba rezoluția afișajului, luminozitatea și setările de culoare ale computerului.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 7
    3. Apasă pe Tura de noapte tablo. Afișează meniul se va deschide până la Afişa tablo. Faceți clic pe fila Shift Night din partea de sus a ferestrei pentru a vă configura setările de schimbare de noapte.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 8
    4. Faceți clic pe săgețile derulante de lângă Programa. Această opțiune vă permite să configurați un program de schimbare de noapte pentru a porni automat și opriți după întuneric în fiecare zi. Este setat la Off în mod implicit. Puteți selecta să o programați de la Apus de soare la răsărit în funcție de ora locală sau puteți să vă configurați propria dvs Personalizat programa.
  • Dacă selectați Apus de soare la răsărit, Shift de noapte se va întoarce automat în fiecare zi la ora locală de apus de soare și se va opri la răsărit. Mac-ul dvs. va folosi setările fusului orar pentru a actualiza apnstul și răsăritul soarelui în fiecare zi.
  • Dacă selectați Personalizat, Veți avea opțiunea de a introduce în termenul dvs. de timp pentru a porni și opri. Vă puteți întoarce întotdeauna și vă puteți schimba timpul.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 9
    5. Faceți clic și bifați caseta de lângă Manual. Dacă nu doriți să configurați un program de schimbare de noapte, puteți să-l activați manual, bifând această casetă.
  • Faceți clic din nou și debifați caseta pentru ao opri.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un MAC Pasul 10
    6. Faceți clic și trageți glisorul de lângă Temperatura de culoare. Puteți utiliza acest cursor pentru a găsi cea mai confortabilă temperatură a culorii pentru propriile ochi și a face setarea dvs. de schimbare de noapte desemnată. Afișajul computerului dvs. va trece la această culoare atunci când aveți o schimbare de noapte.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar