Cum să activați schimbarea de noapte pe un iphone

Toți te-ai făcut cum să transformi schimbarea de noapte pe iPhone, precum și cum să programați schimbarea de noapte pentru a veni automat în anumite ore ale zilei. Shift de noapte este un filtru de lumină albastră care ajută la prevenirea întreruperilor la ritmul dvs. circadian pe timp de noapte, ceea ce vă poate îmbunătăți somnul.

Pași

Metoda 1 din 2:
Activarea manuală a schimbării de noapte
  1. Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un pas 1 iPhone
1. Deschideți meniul Centrului de control al iPhone-ului. Glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a face acest lucru. Ar trebui să vedeți o serie de casete și pictograme apar pe ecran.
  • Dacă meniul Centrului de control nu se deschide, glisați din nou.
  • În funcție de setările iPhone-ului dvs., este posibil să fie necesar să vă deblocați iPhone-ul pentru a accesa meniul Centrului de control.
  • Imagine intitulată Activează trecerea de noapte pe un pas iPhone pas 2
    2. Apăsați lung pe "Luminozitate" bar. Este un bar vertical cu o imagine a unui soare (o sferă cu spițe) pe ea. Apăsând ferm pe ea pentru o secundă va deschide meniul luminozității.
  • Pe iPhones 6s și în sus, veți folosi 3D Touch pentru a deschide acest meniu - aceasta înseamnă că, dacă nu apăsați suficient de greu, meniul Luminozitate nu se va deschide.
  • Imagine intitulată Activarea schimbării de noapte pe un pas 3 iPhone
    3. Atingeți Tura de noapte. Este un cerc în partea de jos a ecranului. Cercul va deveni portocaliu, ceea ce înseamnă că schimbarea de noapte este pornită până la miezul nopții.
  • Dacă Tura de noapte Cercul este deja portocaliu, schimbarea de noapte este activată în prezent și atingeți din nou cercul va dezactiva schimbarea de noapte.
  • Schimbarea de noapte se va opri automat la miezul nopții. Dacă doriți schimbări de noapte pentru a activa și dezactiva într-un program, puteți configura un program de schimbare de noapte.
  • Imagine intitulată Activarea schimbării de noapte pe un pas iPhone pas 4
    4. Închideți meniul Centrului de control. Apăsați de două ori butonul de acasă pentru a face acest lucru. IPhone-ul dvs. va folosi schimbarea de noapte pentru afișarea dvs. până când veți opri schimbarea de noapte, fie ajungeți la miezul nopții.
  • Metoda 2 din 2:
    Programarea schimbării de noapte
    1. Imagine intitulată Activarea schimbării de noapte pe un pas iPhone pas 4
    1. Deschideți iPhone-ul dvs
    Imagine intitulată iPhonesettingsappicon.jpg
    Setări. Atingeți pictograma aplicației Setări, care seamănă cu o cutie gri cu unelte pe ea.
  • Imagine intitulată Activarea schimbării de noapte pe un pas iPhone pas 5
    2. Derulați în jos și apăsați Afișaj și luminozitate. Veți găsi această opțiune chiar sub General Opțiunea de lângă partea de sus a "Setări" pagină.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un pasaj iPhone
    3. Atingeți Tura de noapte. Este aproape de partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un pasaj iPhone 7
    4. Atingeți albul "Programată" intrerupator
    Imagine intitulată iPhonewitchofficon.jpg
    . Este aproape de partea de sus a paginii. Atingând-o să devină verde
    Imagine intitulată iPhoneSwitchONICON1.jpg
    care semnifică acea schimbare de noapte este acum programată.
  • Dacă acest comutator este deja verde, schimbarea de noapte este în prezent pe un program.
  • Imagine intitulată Activarea schimbării de noapte pe un iPhone Pasul 8
    5. Apasă pe De la catre secțiune. Această secțiune apare sub "Programată" comutați când este pornit. A face acest lucru deschide o pagină cu opțiunile de programare.
  • Imagine intitulată Activarea schimbării de noapte pe un pas iPhone pas 9
    6. Selectați o opțiune de programare. Atingeți Apus de soare la răsărit Pentru a permite iPhone-ului dvs. să activeze schimbarea de noapte când soarele coboară și îl dezactivează în zori sau atingeți Program personalizat Pentru a seta orele de utilizare personalizate.
  • Pentru a seta orele personalizate de utilizare pe un program personalizat, apăsați Porniți la și selectați un timp, apoi apăsați Opriți-vă la și selectați un timp.
  • Imagine intitulată Activează schimbarea de noapte pe un pas 10 iPhone
    7. Atingeți
    Imagine intitulată Android7Expandleft.jpg
    Tura de noapte. Este în colțul din stânga sus al ecranului. Acest lucru vă va salva modificările și vă veți aplica. Funcția de schimbare a nopții a iPhone-ului dvs. ar trebui să se activeze și să dezactiveze automat în funcție de programul dvs. selectat.
  • Puteți regla adâncimea de schimbare a culorii de noapte prin atingerea și tragerea cursorului în partea de jos a "Tura de noapte" Pagina a plecat pentru a micșora căldura sau dreptul de a mări căldura.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți activa manual schimbarea de noapte de la "Tura de noapte" meniu atingând albul "Activați manual până mâine" intrerupator.
  • Pentru a reduce sau a crește intensitatea nuanței de noapte, atingeți și trageți "Temperatura de culoare" Slider pe "Tura de noapte" Setări Pagina rămasă sau dreapta.
  • Avertizări

    Shift de noapte este o caracteristică IOS 11 și Up. Dacă iPhone-ul dvs. nu utilizează iOS 11, nu veți putea folosi schimbarea de noapte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar