Cum să curăț bijuterii placate cu aur

Bijuterii placate cu aur este la modă la casa de modă din cauza practicității sale și motivul că sunt disponibile în numeroase modele și stiluri. Deoarece sunt ușor accesibile, mulți aleg bijuterii placate cu aur pentru a ține pasul cu modelul de schimbare rapidă. Placarea aurului este un proces în care un strat subțire de aur este plasat pe alt metal pentru a da aspectul bijuterii de aur. Deoarece este un strat, acest lucru se va face cu timpul. Prin urmare, trebuie să aveți grijă de bijuterii placate cu aur. Când doriți să le curățați, nu le puteți curăța modul în care curățați bijuteriile de aur din cauza delicateței sale. Vedeți mai multe metode pentru a curăța și a avea grijă de bijuteriile dvs. de aur exclusiv.

Pași

Metoda 1 din 5:
Folosind bile de bumbac
Imagine intitulată Clean Gold Placat Jewel1.jpg
Imagine intitulată Clean Gold Placat Jewel1.jpg
1. Ștergeți bijuteriile pe aur ușor folosind bile de bumbac. După utilizare, curățați bijuteriile folosind o minge de bumbac pentru a îndepărta murdăria și praful. Ștergeți ușor postările cercetătorilor, pandantive frumoase, brățări frumoase și lanțurilor.
  • Imagine intitulată Placă de aur curată Bijuterie umedă bumbac
    Imagine intitulată Placă de aur curată Bijuterie umedă bumbac
    2. Utilizați bile de bumbac umed pentru o curățare suplimentară. Umeziți bilele de bumbac în apă curată și stoarceți complet apa. Acum curățați bijuteriile și lăsați-l să se usuce la aer.
  • Metoda 2 din 5:
    Folosind tampoane de bumbac
    1. Imagine cu denumirea de bumbac 3
    1. Utilizați tampoane de bumbac atunci când există modele complicate în bijuteriile dvs. Dacă bijuteriile dvs. are modele fanteziste și complexe, îndepărtați orice sol din cleștele mici folosind tampoane de bumbac.
  • Imagine intitulată Clean Gold Plak Jewel Twab2
    2. Utilizați o soluție ușoară de apă pentru spălarea spălătorilor când ornamentele au pietre frumoase. Pe bijuterii placate cu aur, uneori pietre prețioase vor fi pur și simplu lipite. Prin urmare, înmuierea acestui lucru în apă poate slăbi adezivul. Faceți o soluție prin amestecarea câtorva picături de lichid ușor de spălat vase și apă. Îndepărtați tamponul de bumbac în soluție și curățați ușor. Clătiți și uscați ornamentele.
  • Metoda 3 din 5:
    Folosind o cârpă moale sau o cârpă de bijuterii
    Imagine intitulată Bijute curată de aur2.jpg
    1. 1. Utilizați cea mai moale cârpă pe care o găsiți. Puteți utiliza cel folosit pentru a curăța ochelarii sau lentilele camerei. Curățați suprafețele prin frecare ușoară a bijuteriilor cu o cârpă moale. Nu aplicați prea multă presiune sau curățați prea mult.
    2. O cârpă microfibră sau o cârpă de bijutie ar trebui să facă și truc.
    3. O cârpă catifelată sau matasoasă poate fi de asemenea folosită.
    Metoda 4 din 5:
    Folosind apă caldă cu săpun
    1. Imagine intitulată Sapap de bijuterie curată
    1. Face apă cu săpun folosind un săpun care nu este antibacteriană. Luați apă călduță într-un castron și faceți apă cu săpun folosind săpun regulat. Așezați bijuteriile în apă cu săpun pentru câteva minute. Scoateți bijuteriile și curățați ușor folosind o periuță de dinți moale. Pata bijuteriilor în apă călduță de apă pentru a clăti apa săpun. Uscați bijuteriile cu un prosop de hârtie și ștergeți cu o cârpă curată și moale pentru a restabili strălucirea.
    • Utilizați întotdeauna un săpun ușor sau un săpun pentru copii pentru a face apă cu săpun.
  • Imagine intitulată Săpun curată pentru plăci de aur
    Imagine intitulată Săpun curată pentru plăci de aur
    2. Faceți apă cu săpun folosind o soluție de curățare. Luați apă călduță într-un castron, adăugați câteva picături de săpun blând sau o soluție ușoară de curățare a bijuteriilor. Înmuiați bijuteriile pentru câteva minute pentru a slăbi murdăria. Utilizați o periuță de dinți moale și curățați ușor în locuri strânse, dacă este necesar.Apoi, clătiți bijuteriile cu apă curată. Uscați bijuteriile și ștergeți-o cu o cârpă moale.
  • Nu utilizați cleanii de bijuterii dure sau lichide de lustruire.
  • Curățați doar o bijuterie la un moment dat pentru a evita zgârieturile.
  • Metoda 5 din 5:
    Folosind o cârpă moale umedă
    Imagine denumită IMG_20200717_124025
    1. 1. Utilizați o cârpă moale umedă pentru a îndepărta uleiurile corporale și solurile. Luați o cârpă moale și lăsați-o cu apă ușoară de săpun. Ștergeți ușor orice murdărie sau pete pe bijuterii. Apoi clătiți cu o cârpă umezită în apă curată. Pat uscați bijuteriile folosind o cârpă uscată moale.
    2. Nu ștergeți aspru cu o cârpă umedă, deoarece poate deteriora polonezul de aur.

    sfaturi

    Nu pulverizați parfumul, spray-urile de păr sau orice alte spray-uri după ce vă purtați bijuteriile. Interacțiunea directă a substanțelor chimice din pulverizare poate dăuna bijuteriilor dvs. Purtați-le după ce ați pulverizat-le.
  • După aplicarea oricărei loțiuni sau cremă, așteptați să fie uscată. Mai târziu purtați colierul, barele, inelele sau orice alte bijuterii placate cu aur.
  • Pentru bijuteriile cele mai uzate, trebuie să dați o curățare mai profundă la fiecare câteva săptămâni, folosind apă caldă cu săpun.
  • Păstrați-vă mâinile curate în timp ce manipulați bijuterii placate cu aur. Este bine să spălați mâinile înainte de a purta sau elimina această bijuterii.
  • Nu expuneți bijuteriile placate cu aur la apă sărată sau clorurată - scoateți-o înainte de a înota sau a ajunge pe plajă. Nu le expuneți la apă caldă. Scoateți-le înainte de baie.
  • Asigurați-vă întotdeauna că bijuteriile dvs. sunt complet uscate înainte de a le păstra în cutii de bijuterii.
  • Pentru a evita zgârieturile, împachetați bijuteriile într-o cârpă moale și păstrați fiecare element separat după ce ați fost curățate. Păstrați-le discret de la alte tipuri de bijuterii pe care le aveți. Puteți adăuga pachete de silicagel pe măsură ce absorb umiditatea și împiedică.
  • De asemenea, puteți să vă păstrați bijuteriile în recipiente etanșe - acest lucru va extinde durata de viață a ornamentelor.
  • Când pare decolorat sau foarte plictisitor, ia-o la un bijutier profesionist și să-l repet.
  • Avertizări

    Nu curățați bijuteriile aspru, deoarece acestea pot deteriora și elimina acoperirea aurului. Întotdeauna ștergeți ușor în timpul curățării.
  • Nu utilizați agenți de curățare care sunt abrazivi, deoarece ar putea să vă deterioreze bijuteriile.
  • Nu expuneți bijuteriile la prea multă căldură sau umiditate sau substanțe chimice. Purtați-le ocazional. Curățați-le și păstrați-le în siguranță după utilizare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar