Cum să curățați o radieră

Ediri murdare lasă dungi și marchează de-a lungul muncii dvs. și orice altceva pe care îl folosiți radierul. Puteți preveni aceste frotiuri inestetice prin curățarea regulată a radierii și îndepărtarea acumulării gunk-ului de culoare închisă care se acumulează de la ștergerea mărcilor creionului. Nu este dificil și nu va dura mult timp sau efort. Trebuie doar să purtați stratul exterior pentru a ajunge la epoca proaspătă de dedesubt.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind o foaie de hârtie goală
  1. Imaginea intitulată Curățați un eraser Pasul 1
1. Scoateți o foaie necompletată, curată de hârtie. Orice bucată de hârtie normală ar trebui să facă în scopul curățării radierii. Ar trebui să evitați hârtia cu un finisaj lucios, deoarece acest tip va fi mai puțin fibros. Hârtia mai puțin fibroasă ar putea duce la gunk-ul dvs. de ștergere pe mai mult de mai mult de radieră, făcând mai multă muncă pentru dvs.
  • Hârtia care este grosieră și grea vă va permite să o curățați mai mult cu radiatorul dvs. fără teama de a rupe hârtia. Hârtia grosieră va determina, de asemenea, ca radiatorul dvs. să se deschidă de radiator în fascicule sau în rate de radieră. Acest lucru este ideal, deoarece aceste rase vor împărți gunk-ul de pe restul lucrării.
  • Ar trebui să evitați scrierea pe hârtie care are deja scrierea pe ea, inclusiv cuvintele care au fost tipărite pe hârtie cu o imprimantă de calculator. Cerneala de la imprimantă, din stilouri sau grafit de la creioane ar putea provoca mai multă gunk pentru a construi în timp ce încercați să o eliminați.
  • Hârtie de imprimantă, în timp ce într-o oarecare măsură mai ușoară decât o foaie ideală de hârtie de purificare a Eraserului, ar trebui să funcționeze suficient de bine pentru curățarea gunkului de la radiera ta. Această lucrare are, de asemenea, beneficiul suplimentar de a fi strălucitor alb în culoare. Acest lucru va face mai ușor să spui când gunk-ul tău a dispărut și ștergerea eraserului curată.
  • Imaginea intitulată Curățați un eraser Pasul 2
    2. Frecați zonele decolorate pe radieră împotriva hârtiei. Inspectați-vă cu atenție radiatorul și notați zonele care sunt decolorate. Acestea sunt zonele pe care le veți dori să vizați. Când petele întunecate de pe radieră au fost îndepărtate, radiatorul dvs. ar trebui să ștergă la fel de bun ca noul. Frecați fermia ferm împotriva hârtiei curate pe care ați ales-o și asigurați-vă că evitați trecerea peste marcajele întunecate care se freacă pe hârtie.
  • Simțiți-vă eraserul cu degetele. Uneori gunkul grafit va fi moale, ca chit. În acest caz, s-ar putea să fiți capabil să tăiați o parte din gunk cu degetele sau unghiile.
  • Aveți grijă să nu răspândiți gunk-ul sau împingeți-l mai adânc în radieră cu degetele. A face acest lucru va face ca curățarea radieră să fie mai dificilă.
  • Imaginea intitulată Curățați un Eraser Pasul 3
    3. Persistă ștergerea până când radiera ta este curată peste tot. Pe măsură ce vă curățați radiatorul pe pagina curată, rasurile de ștergere ar trebui să vină liberi de radieră, iar cu acestea ar trebui să vină gunk grafit. Perii îndepărtați în mod regulat, pentru a le împiedica și gunkul pe care îl conțin de la re-smulgerea radierii.
  • O masă de redactare sau un birou înclinat va permite forța gravitației să ajute la trageți multe dintre rasurile libere de hârtie. De asemenea, s-ar putea să țineți hârtia pe un perete pentru a obține asistența maximă de gravitate.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să comutați hârtie, în funcție de dimensiunea radierii dvs. și de cantitatea de gunk construită pe ea. Când devine dificil să vă freci radiatorul pe pagină fără a trece unul dintre frotiurile întunecate, ar trebui să obțineți o nouă bucată de hârtie.
  • Imaginea intitulată Curățați un Eraser Pasul 4
    4. Utilizați un caz de radieră sau un capac pentru depozitare. Un caz va proteja radiatorul dvs. de efectele de uscare ale aerului sau de degradarea care poate fi cauzată de prea multă umiditate. Dar nu aveți nevoie de un caz special pentru a prelungi viața radierii dvs! Chiar și un caz normal de creion poate păstra praful și alte reziduuri de la afectarea negativă a eficienței eraserului.
  • Puteți găsi cazuri de epocă de specialitate la magazinul dvs. de artă locală sau prin intermediul unui comerciant cu amănuntul online. Ar trebui să luați în considerare mai ales un caz de specialitate dacă sunteți un artist și folosiți radiatoare scumpe, de înaltă calitate pentru arta dvs.
  • S-ar putea să vă păstrați radiatorii într-un recipient Tupperware sau un alt tip de recipient curat, din plastic. Acest lucru va limita expunerea la elemente dăunătoare, cum ar fi aerul, praful și umiditatea.
  • Păstrați-vă radiatorii separați de creioane, creioane și stilouri. Aceste elemente pot purta praf și murdărie, sau, în unele cazuri, pot crea praf și murdărie, care poate răni performanța șarpelui tău. Păstrați un recipient separat pentru radierele dvs. pentru a preveni acest lucru.
  • Imaginea intitulată Curățați un Eraser Pasul 5
    5. Repetați acest proces în mod regulat, deoarece are loc acumularea. Dacă sunteți un artist și utilizați frecvent radiatorul dvs., este posibil să trebuiască să vă curățați radiatorul de pete în mod regulat. Dar, chiar și utilizatorii ocazional ai creionului / radieră, ar putea să repete acest proces de mai multe ori pe durata de viață a radierii.
  • Prin curățarea radierii grafitei gunk, vă veți economisi bani și vă veți menține calitatea imaculată a muncii dvs. Dacă aveți o radieră de calitate scăzută sau un creion de plumb moale care se acumulează rapid gunk, este posibil să doriți să purtați o foaie îndoită de hârtie curată în carcasa dvs. de radieră pentru a fi utilizată în zbor.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind șmirghel
    1. Imagine intitulată Curățați un Eraser Pasul 6
    1. Achiziționați șmirghel pentru purificarea radiației dvs. Șmirghelul este un mod oarecum mai direct de purificare a acoperișurilor de pe radieră. Sandaportul ar trebui să fie disponibil la magazinul dvs. de hardware local sau ați putea găsi unele în secțiunea Automotive sau în secțiunea de acasă și grădină a comerciantului general local. Magazinele de ambarcațiuni ar putea fi, de asemenea, un loc bun pentru a arăta.
    • Veți dori să alegeți un șmirghel mai fină pentru scopurile dvs. de purificare a radieră. Grituri de rating variază de la extra grosier (36 grit) la extra fin (320 grit). Prea grosieră ar trebui evitată o garnitură, deoarece va elimina mai mult radieră decât este necesară și va scurta durata de viață a radierii.
    • Într-un vârf, este posibil să puteți utiliza un tablou de emery sau un fișier de unghii în loc de șmirghel. Cu toate acestea, gunk-ul poate fi prins în crestăturile bordului / fișierului și poate fi dificil de îndepărtat.
  • Imagine intitulată Curățați un eraser Pasul 7
    2. Frecați zonele afectate ale eraserului dvs. cu șmirghelul. Uită-te îndeaproape la radiera ta și găsești petele în care se acumulează acumularea de gunk, frotiu și reziduuri.Acestea vor arăta ca pete întunecate sau bomboane. Acestea sunt zonele pe care le veți dori să vă concentrați cu șmirghelul împotriva. Ar trebui să frecați petele de pe radiatorul dvs. cu lumină la cursa de lumină moderată - nu va trebui să utilizați multă forță pentru a determina să vii liberi.
  • S-ar putea să fiți în măsură să aplicați mai precis șmirghelul, ridicându-l în jurul unui deget (sau mai multe degete) și folosind marginea rotunjită pentru a freca pe pete. De asemenea, ați putea avea succes cu ajutorul unui colț sau marginea șmirghelului pentru a freca liberi liberi.
  • Pe măsură ce frecați eraserul cu șmirghel, șlefurile vor fi libere, îndepărtând petele împreună cu ei. Păstrați un ochi pe șmirghelul pe măsură ce vă purificați radierul. Dacă gunk începe să se acumuleze pe suprafața hârtiei, ar trebui să treceți la o nouă secțiune a hârtiei.
  • Poate doriți să aplicați șmirghelul la radiera dvs. peste o cutie de gunoi. Grittul hârtiei va determina să se elibereze cu ușurință. Aveți grijă să nu eliminați mai mult decât este necesar. De îndată ce gunkul apare, rasa dvs. ar trebui să fie curată.
  • Imagine intitulată Curățați un Eraser Pas 8
    3. Stocați-vă radiatorul în mod corespunzător pentru a preveni re-pistolul. Cazurile de creioane special concepute vor împiedica ca radiatorul să devină greu și inutilizabil. Dar chiar și un caz de radieră de run-of-the-moară vă poate menține eraserul de acumularea de praf, murdărie și murdărie.
  • Cazurile de radieră de specialitate pot fi cumpărate la magazinul dvs. local de artă. Cazurile normale pot fi găsite, de obicei, în secțiunea de furnizare de papetărie / birou a comerciantului general local sau chiar la magazinele de alimentare de birou.
  • Puteți păstra un pătrat mic sau mai multe pătrate mici de șmirghel în cazul dvs. de radieră pentru a îndepărta petele de la radiera ta în timp ce apar. Pur și simplu luați niște foarfece și tăiați șmirghelul până la o dimensiune care se va potrivi în cazul.
  • Imaginea intitulată Curățați un eraser Pasul 9
    4. Repetați curățarea Eraserului după cum este necesar. Când utilizați șmirghel, ar trebui să aveți grijă să nu purtați prea mult din radiator în timpul îndepărtării petelor. Șmirghelul se va purta la radiatorul dvs. mult mai repede decât hârtia normală. Frecare prea tare poate scurta drastic viața radierii tale.
  • Folosind o mână ușoară pentru a îndepărta petele cu șmirghelul dvs. vă va permite să obțineți cea mai curată și cea mai consecventă utilizare de la radieră. Eliminarea petelor va extinde, de asemenea, utilitatea radierii dvs., ajutându-vă să profitați la maximum de ea.
  • Metoda 3 din 3:
    Depanarea Eraserului tău
    1. Imagine intitulată Curățați un eseu pasul 10
    1. Identificați tipul de radieră pe care îl utilizați. Unele radiatoare sunt destinate unui scop specific. De exemplu, dacă utilizați o radieră ultra-firmă care intenționează să scoată mărci adânci, cum ar fi cele făcute cu creioane de plumb moale sau cerneală Pen, radiatorul dvs. ar putea fi bine. În acest caz, ar trebui să schimbați radiatoarele la una care se potrivește mai mult cu tipul de scriere pe care o faceți.
    • Ediri de cauciuc pot veni în multe dimensiuni, forme și culori. Cele mai frecvente dintre acestea este radiatorul roz clasic pe care probabil sunteți familiarizat cu vederea la sfârșitul creionului. Acestea lucrează decent pentru creioanele de grafit.
    • Radiatoarele de gumă sunt mai moi decât radrele normale de cauciuc. Acestea au tendința de a se prăbuși atunci când sunt utilizate, dar acest lucru este complet natural pentru acest tip de radieră. Radiatoarele de gumă sunt adesea maro sau semi-transparente în culoare. Acestea sunt ideale pentru creioanele de grafit.
    • Eratrii de vinil sunt uneori numiți radiatori din plastic. Acest tip este ultra-dur și poate rupe hârtia destul de ușor. Vă puteți aștepta la acest tip de radieră pentru a elimina cele mai multe marcaje din hârtie - inclusiv cerneală. Ei sunt cel mai adesea alb și șterg foarte curat.
  • Imaginea intitulată Curățați un Eraser Pasul 11
    2. Verificați duritatea radierii. Unele radiatoare, ca cele concepute pentru a îndepărta stiloul sau plumbul moale din hârtie, vor fi în mod natural mai greu decât raditatea gumei sau alte tipuri de moale. Cu toate acestea, în timp, radiatorul dvs. poate pierde elasticitatea și poate deveni atât de greu încât pur și simplu nu va mai șterge. Apăsați cuiul degetului în radieră. Dacă vă rezistă ferm, este posibil să aveți timp să obțineți o nouă radieră.
  • Pentru a testa în continuare capacitatea Eraserului de a-ți face treaba, puteți lua o bucată de hârtie normală și puteți scrie un mesaj scurt sau doodle în creion. Apoi folosiți un patch curat al eraserului dvs. pentru a încerca și șterge scrisul. Dacă sparge sau face o slujbă săracă, radiatorul tău ar putea fi la sfârșitul vieții sale.
  • Înainte de a vă decide ca radierul să-și depășească utilitatea, este posibil să doriți să utilizați șmirghelul de șmirghel de gresie medie (180 ar trebui să fie suficient pentru a scoate pielea exterioară. Uneori, părțile interioare ale eraserului vor păstra potența chiar și după ce exteriorul radierii sa întărit.
  • Imagine intitulată Curățați un Eraser Pasul 12
    3. Aruncați iepuri ieftine de cauciuc. Unele radiatoare sunt realizate cu cauciuc ieftin sau sunt slab formulate pentru ștergerea. S-ar putea părea ciudat, dar compoziția de rating de specialitate și de înaltă calitate este un secret comercial atent de către multe companii. Dacă ați întâlnit vreodată o radieră care doar nu pare să o taie, să vă salveze ceva timp și frustrare prin aruncarea unui ieftin și găsiți unul care va face treaba de care aveți nevoie.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți cumpăra borax de la un magazin și amestecați-l cu apă până se dizolvă. Apoi, puneți radiatorul în amestec și lăsați-l să stea acolo timp de 5 până la 15 minute. Clătiți-l cu apă rece când o scoateți.
  • Artiștii vor folosi adesea o lamă de ras pentru a tăia capetele radierii pentru ao forma în scopurile lor. Tăierea radiației dvs. va avea, de asemenea, efectul secundar al curățării pete de la ea.
  • S-ar putea chiar să puteți curăța gunkul din radiatorul dvs. cu săpun și apă de uz casnic. Curățați-vă radierul până când gunk-ul vine liber și apoi clătiți-l curat. Permiteți-i să se usuce complet înainte de ao folosi.
  • Avertizări

    Folosirea hârtiei sau șmirghelului ar putea determina să se murdărească. Asigurați-vă că nu utilizați accidental o bucată importantă de hârtie și Reciclați hârtia obișnuită după ce ați terminat.
  • S-ar putea să doriți să purtați mănuși atunci când utilizați șmirghelul, deoarece ar putea provoca tăieturi minore și păcătoși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar