Cum să atragă un caracter anime

Anime este un stil popular de animație și desen care a provenit din Japonia. Desenările animelor pot părea copleșitoare, mai ales când vă uitați la anime-ul dvs. preferat, care a fost tras de profesioniști. Din fericire, oricine poate învăța cum să deseneze personaje anime, iar procesul este destul de simplu dacă îl rupi în pași mici.

Exemplu

Imagine intitulată 826404 Eșantion Toate

Pași

Metoda 1 din 2:
Desenarea unui cap și fața anime
  1. Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 1
1. Desenați o ovală și împărțiți-o în 4 secțiuni. Aceasta va fi conturul de bază al capului personajului anime. Proporțiile nu trebuie să fie exacte, ci să facă oval mai restrâns în partea de jos, deoarece aceasta va fi bărbia. Odată ce ați tras ovale, trageți o linie orizontală prin centrul ei. Apoi, trageți o linie verticală prin centrul acesteia care se intersectează cu linia orizontală. Mai târziu, veți folosi aceste linii ca ghiduri pentru a desena caracteristicile faciale.
  • Dacă doriți ca personajul dvs. să aibă o față mai largă, lărgiți fundul ovalului, așa că este doar puțin mai îngust decât partea de sus. Sau, dacă doriți ca personajul dvs. să aibă o față subțire, faceți partea inferioară a ovalului chiar mai îngustă decât cea de sus. Nu există o formă de cap unică folosită pentru toate personajele anime, astfel încât să puteți experimenta până când veți găsi unul dorit.
  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 2
    2
    Trageți ochii sub linia orizontală. Ochii anime sunt mari și exagerați și de obicei ocupă de aproximativ 1/4 la 1/5 din înălțimea feței. Pentru a desena unul, începeți prin a desena o linie groasă de culoare superioară chiar sub linia orizontală pe care ați tras-o și pe o parte a liniei verticale. Apoi, trageți un semicerc care cobora în jos de pe linia superioară a Lash și trage un elev negru în centrul ei. Apoi, trageți o linie îngustă, orizontală sub cercul pentru linia inferioară a luminii. În cele din urmă, umbra în cercul din jurul elevului, lăsând un spațiu alb, astfel încât se pare că lumina reflectă ochii personajului tău.Faceți același lucru pe cealaltă parte a liniei verticale pentru a face celălalt ochi.

    Bacsis: Reglați forma și dimensiunea ochilor în funcție de faptul că desenați un caracter anime masculin sau feminin. Pentru un caracter feminin, faceți ochii mai înalți și mai rotunzi și adăugați câteva gene groase care ies de pe linia superioară a luminii. Pentru un caracter masculin, faceți ochii mai scurți și mai mici.

  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 3
    3. Schițați sprancenele deasupra liniei orizontale. Desenați o linie de curbare lungă, în jos pentru fiecare sprânceană. Fă-i puțin mai mult decât linia superioară de la Lash pe care ați tras-o pentru ochi. Apoi, îngroșați capetele sprâncenelor care se află în centrul feței.
  • Dacă trageți un caracter anime feminin, faceți sprâncenele destul de subțiri. Pentru un caracter masculin, îngroznează sprâncenele, astfel încât acestea sunt mai proeminente pe față.
  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 4
    4. Adăugați nasul la jumătatea distanței dintre linia orizontală și bărbie. Nosele anime sunt subtile și sunt de obicei definite doar atunci când vă uitați la un caracter din partea laterală. Pentru a desena nasul personajului tău, trageți o linie verticală scurtă, simplă de-a lungul centrului feței la punctul de la jumătatea drumului dintre linia orizontală și bărbie. Faceți linia mai lungă dacă doriți ca nasul personajului dvs. să fie mare.
  • Faceți nasul cea mai mică caracteristică pe fața personajului dvs.
  • Nasul se va suprapune cu linia verticală pe care ați tras-o. Pentru ao vedea mai bine, faceți-o mai întunecată decât linia verticală sau ștergeți linia verticală în jurul nasului.
  • Caracterele anime masculine uneori au nasuri care sunt mai pronunțate, dar nu este întotdeauna cazul. Dacă doriți ca nasul personajului dvs. să fie mai vizibil, trageți o linie orizontală scurtă sub linia verticală pentru a reprezenta fundul nasului dvs. De asemenea, trageți o umbră în formă de triunghi pe partea laterală a nasului, așa că se pare că lumina vă lovește caracterul din lateral.
  • Pentru anumite stiluri de anime, cum ar fi chibi, Nici măcar nu trebuie să tragi un nas deloc!
  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 5
    5. Trageți gura aproximativ la jumătatea drumului dintre nas și bărbie. Similar cu nasul anime, gurile anime sunt simple și subtile. Pentru a desena gura personajului tău, trageți o linie orizontală care este cam atâta timp cât spațiul dintre ochi. Nu vă faceți griji cu privire la buzele de desen. Faceți gura cea de-a doua caracteristică cea mai mică pe fața personajului tău, după nas.
  • Curba liniei în sus dacă doriți ca personajul dvs. să zâmbească sau în jos dacă doriți să fie supărați.
  • Dacă doriți ca personajul tău să zâmbească și să-și arate dinții, trageți o linie curbată în sus sub linia orizontală pe care ați tras-o pentru gura lor. Spațiul alb dintre linia curbată și linia orizontală ar trebui să fie de aproximativ jumătate în înălțime, deoarece gura este lungă. Acel spațiu va fi dinții personajului tău.
  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 6
    6. Adăugați urechile în partea laterală a capului. Dacă doriți ca personajul dvs. să aibă părul lung care acoperă urechile, săriți desenarea urechilor. Cu toate acestea, dacă părul personajului dvs. va fi scurt, trageți o ovală îngustă pe fiecare parte a capului. Au partea superioară a urechilor cu linia orizontală care trece prin centrul feței și are linia de fund a fundului cu fundul nasului. Apoi, trageți clapetele urechii în interiorul fiecărui oval.
  • Experimentați cu dimensiunea urechilor personajului dvs. dacă doriți să fie mai mari sau mai mici.
  • Imagine intitulată Desenează un caracter anime Pasul 7
    7
    Trageți părul Pe capul personajului tău. Coafura pe care o alegeți pentru personajul dvs. depinde de dvs., dar, în general, cu caracterul de păr anime, capete ascuțite și secțiuni distincte. Puteți desena o coafură scurtă, buzată, un stil de lungime medie sau un păr lung, curgător. Indiferent de coafura pe care o alegeți, evitați tragerea firelor individuale de păr. În schimb, trageți secțiuni mari de păr, cum ar fi 4 sau 5 spikes la capete.
  • Dacă personajul tău are păr lung, ai putea desena 2 pigtails, una la fiecare parte a capului, cu capete spiked. Sau, ți-ai putea desena părul tras cu un bun rotund în partea de sus. Alternativ, ați putea da caracterele dvs. prin desenul 3 sau 4 secțiuni distincte de păr care coboară peste frunte.
  • Pentru o coafură mai scurtă, ați putea desena 3 sau 4 secțiuni distincte de păr care se învârte în lateral peste fruntea personajului. Sau, ați putea desena o coafură fără bretonare și puteți desena câteva linii care rulează de la linia părului în spatele capului lor, astfel încât pare ca părul lor să fie pieptănat înapoi. Alternativ, ați putea desena o bob de lungime de bărbie, care este împărțită în mai multe secțiuni groase.
  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 8
    8. Ștergeți liniile directoare orizontale și verticale pe care le-ați tras. Ștergeți-le cu atenție, astfel încât să nu eliminați nici o caracteristică facială din greșeală. Utilizați o mică radieră, astfel încât să fiți mai puțin probabil să faceți greșeli.
  • Odată ce ștergeți ambele linii, capul și fața personajului dvs. sunt terminate!
  • Metoda 2 din 2:
    Schițând un corp anime
    1. Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 9
    1. Desenați o schiță a corpului personajului tău. Utilizați linii drepte pentru brațe, torso și picioare. Faceți brațele și torsul similar în lungime, și faceți picioarele aproximativ 1/3 mai mult timp. Apoi, trageți triunghiuri sau ovale pentru mâini și picioare. Faceți mâinile aproximativ 1/5 lungimea brațului și faceți picioarele aproximativ 1/6 lungimea picioarelor.
    • Pentru a obține proporțiile corecte, faceți conturul dvs. de sticlă de aproximativ 7 ori mai înalt ca capul personajului dvs.
    • Lăsați liniile ARM să înceapă aproximativ 1/5 din calea în jos pe linia pe care o desenezi pentru tors.
    • Au imaginea stick-figura a personajului dvs. capturarea oricărei poziții pe care doriți să le întâmpine. De exemplu, dacă doriți ca personajul tău să stai, să-și tragă picioarele, așa că sunt îndoite. Sau, dacă vrei ca personajul tău să fie fluturând, trageți una dintre brațele lor, așa că este îndoită.
  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 10
    2. Schițați formele generale ale Corpul personajului tău. Desenul deasupra conturului din figura pe care l-ați făcut, schițați o schiță dură a torsului, brațelor, șoldurilor și picioarelor personajului. Nu vă faceți griji că ați făcut încă conturul exact. În acest moment, doriți doar să reprezentați diferitele părți ale corpului cu forme de bază.
  • Trageți ovalele pentru brațele și picioarele superioare și inferioare și apoi trageți un cerc la fiecare articulație pentru genunchi și coate. Proporțional, faceți brațele superioare și inferioare ale personajului dvs. aceeași lungime și dimensiune. Face picioarele superioare mai groase decât picioarele lor inferioare.
  • Pentru trunchi, trageți un patrulater (o formă de 4 fețe) care este mai largă în partea de sus și mai îngustă în partea de jos. În cele din urmă, colțurile largi de la vârf vor deveni umerii personajului tău.
  • Pentru a schița șoldurile, trageți un oval peste punctul în care se întâlnesc torsul și picioarele superioare.
  • Caracterele anime tind să fie înalte și subțiri, dar puteți experimenta cu diferite înălțimi și forme de corp!
  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 11
    3. Conectați-vă și perfecționați formele generale pe care le-ați tras. Urmăriți în jurul marginilor exterioare ale corpului personajului dvs., astfel încât aveți o schiță fără sudură. În acest moment, începeți să perfecționați diferitele părți ale corpului, astfel încât acestea să arate mai realiste, cum ar fi mâinile personajului tău, umeri, șolduri și gât. Când ați terminat, veți avea o schiță completă și detaliată a corpului personajului dvs. în jurul valorii de cele mai abstracte pe care le-ați tras înainte.
  • Pentru a vă conecta și a rafina picioarele, trageți în jurul marginilor exterioare ale fiecărei forme care alcătuiesc picioarele (ovalele pentru picioarele superioare și inferioare, cercurile pentru genunchi și formele pe care le-ați tras pentru picioare), astfel încât să aveți una fără sudură Schița fiecărui picior. Face conturul neted (fără goluri), astfel încât picioarele să pară realiste.
  • Pentru corpul superior, ați face același lucru cu brațele și trunchiul. Închideți colțurile trunchiului pentru umeri și trageți 2 linii curbate în sus de centrul trunchiului pentru gât. De asemenea, conectați forma pe care ați tras-o pentru șolduri la tors și picioarele superioare.
  • Bacsis: Dacă trageți un caracter anime masculin, lărgiți pieptul, talia și umerii. Dacă trageți un caracter de anime feminin, îngustați umerii, faceți șoldurile mai largi și scoateți sânii. De asemenea, luați talia în așa că este mai îngustă.

  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 12
    4. Ștergeți conturul și formele figuratului pe care le-ați tras. Fiți atenți să ștergeți astfel încât să nu eliminați în mod accidental niciunul din cele mai rafinate, finale ale ultimelor pe care le-ați tras. Când ați terminat, ar trebui să fiți lăsați cu o schiță fără îndoială, fără probleme a corpului personajului dvs., fără nici una din liniile directoare originale pe care le-ați tras înăuntru.
  • Imagine intitulată Desenați un caracter anime Pasul 13
    5. Adăugați-vă hainele personajului anime. Trageți hainele peste conturul corpului personajului dvs. De exemplu, pentru cămașa personajului tău, trageți mânecile peste brațele lor și corpul cămășii peste trunchiul lor. Apoi, ștergeți orice linii care sunt în interiorul hainei, deoarece acele părți ale corpului personajului tău sunt acoperite. De exemplu, dacă personajul dvs. poartă pantaloni scurți, ștergeți conturul picioarelor superioare, care se află în interiorul pantalonilor, deoarece nu ați putea vedea acea parte a picioarelor lor.
  • Pe măsură ce trageți hainele, gândiți-vă unde ar crede și îndoi în mod natural dacă cineva purta de fapt ei. Apoi, trageți creasta și pliurile pentru a face hainele să arate mai realiste. De asemenea, puteți privi imaginile de haine online pentru a vedea cum cresc.
  • Puteți alege orice fel de costum pentru caracterul dvs. anime. Unele costume de anime convenționale pe care le-ați putea lua în considerare includ uniforme școlare, rochii și costume formale și îmbrăcăminte japoneză tradițională.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar