Cum de a desena un corp anime

Dacă doriți să vă atrageți personajul anime preferat sau chiar unul dintre dvs., proiectarea corpului poate părea o provocare. Caracterele anime pot varia în formă și dimensiune, dar încep prin a le desena cu proporții umane înainte de a le modifica în propriul dvs. design. În timp ce proporțiile sunt similare între personajele masculine și feminine, formele corpului lor variază ușor. Cu un pic de timp și practică, veți putea trage orice fel de caracter anime!

Pași

Metoda 1 din 2:
Schițând corpul feminin
  1. Imagine intitulată trage un corp anime pas 1
1. Desenează un cap În partea de sus a hârtiei. Puneți un cerc în apropierea centrului de sus al paginii, deci există suficient spațiu pentru a adăuga părul mai târziu. Puneți ușor punctul de bărbie în afara marginii inferioare a cercului, deoarece maxilarul va coborî în jos. Schițând în linii curbate din fiecare parte a cercului spre marca pe care tocmai ați făcut-o pentru a face o bărbie ascuțită pentru fată anime.
  • Lucrați ușor în creion, astfel încât să puteți șterge și să faceți modificări dacă aveți nevoie.
  • Dacă aveți probleme cu desenarea unui cerc, utilizați o busolă pentru a vă ajuta să trageți unul.
  • Nu adăugați niciun caracteristic facial încă din moment ce este posibil să fie necesar să faceți ajustări la dimensiunea capului mai târziu.

Avertizare: Aveți grijă să nu trageți capul prea mare sau altfel nu veți putea să potriviți restul corpului pe foaia de hârtie.

  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 2
    2. Faceți o linie verticală care este de 6 ½ ori mai înaltă decât capul în mijlocul hârtiei. Măsurați înălțimea capului din partea superioară a cercului până la punctul de bărbie. Porniți linia în partea de sus a capului personajului dvs. și trageți-o drept în jos, deci este de 6 ½ mai înalt decât capul. Spațiul orizontal marchează pe linia verticală, astfel încât acestea sunt la aceeași distanță în afară ca înălțimea capului de utilizat ca ghidaje.
  • Măsurați proporțiile dvs. de fiecare dată sau altfel caracterul dvs. anime nu va arăta natural.
  • Linia de ghidare vă va ajuta, de asemenea, să vă mențineți desenul simetric.
  • Imaginea intitulată trage un corp anime pas 3
    3. Schițați o formă de clepsidră cu 2 cercuri în ea pentru torso. Desenați linia de sus a modelului de clepsiune ușor sub bărbie pentru a forma umerii. Trageți liniile curbate care merg spre linia centrală și se aprinde în partea de jos a formei de hârtie, astfel încât este puțin mai largă decât umerii pentru șolduri. Desenați 2 cercuri cu o busolă în jumătatea superioară a formei de hârtie pentru sânii personajului tău.
  • Când ați terminat, capul și torsul împreună vor fi de aproximativ 3 capete înalte.
  • Umerii fetei dvs. anime ar trebui să fie de aproximativ 1 ½ ori mai largă decât capul.
  • Desenați cercuri mici pe colțurile de sus ale formei clepsiunii, dacă doriți să vizualizați mai bine articulațiile umărului.
  • Imagine intitulată Desenează un corp anime Pasul 4
    4. Trageți brațele astfel încât acestea să se extindă din colțurile de sus ale trunchiului. Trageți tuburile care se extind în jos de la îmbinările umărului de pe partea superioară a trunchiului. Odată ce ajungeți la punctul în care corpul este cel mai îngust, puneți cercuri în interiorul tuburilor pe care le desenați pentru brațe pentru a marca coatele. Continuați să extindeți tuburile până la partea inferioară a ghearelor și schițele cercurilor mici pentru încheieturi. Trageți forme de mângâiere pentru mâinile atașate la capetele brațelor.
  • Brațele superioare și antebrațele de pe desenul dvs. vor avea aceeași lungime.
  • Încercați să arătați brațele un mod diferit dacă nu doriți ca ei direct în jos. Doar asigurați-vă că lungimea totală a fiecărui braț este de aproximativ aceeași lungime ca și trunchiul desenului.
  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 5
    5. Extindeți picioarele în jos din partea inferioară a formei de hârtie. Începeți prin desenarea tuburilor care se extind din partea inferioară a torsului de pe ambele părți ale liniei de ghidare a centrului. Odată ce picioarele superioare sunt de 1 ½ capete înalte, trageți cercurile în tuburi pentru a reprezenta articulațiile genunchiului. Continuați să trageți picioarele inferioare, astfel încât acestea să fie aceeași lungime ca și picioarele superioare înainte de a adăuga cercuri pentru îmbinările gleznei. Desenați forme trapezoidate atașate la îmbinările gleznei pentru picioarele personajului, astfel încât fundul se aliniază cu ultima linie orizontală.
  • Asigurați-vă că ambele picioare sunt de aceeași lungime sau altfel desenul dvs. nu va arăta simetric.
  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 6
    6. Ștergeți liniile de ghidare, astfel încât să aveți forma de bază a corpului. Utilizați o mică radieră pentru a curăța liniile suplimentare de pe desen. Ștergeți linia centrală care rulează prin mijlocul caracterului dvs. și orice ghiduri orizontale pe care le-ați tras pentru a afla proporțiile.
  • Aveți grijă să nu ștergeți conturul pentru caracterul dvs. sau altfel pe care îl veți trebui să-l redeim.
  • Imagine intitulată Desenează un corp anime Pasul 7
    7. Caracteristici de schiță și păr pe capul figurii tale. Plasați-l ochi chiar sub centrul cercului adăugați sprâncene ușor deasupra lor. Adăugați nasul și ochii sub ochi în mijlocul feței. Alegeți o coafură pentru caracterul dvs. anime și trageți-l în aglomerări, mai degrabă decât în ​​fire individuale.
  • Uită-te la coafurile de caractere diferite pentru a obține o idee de păr diferit de anime pe care îl puteți desena.
  • Trageți coafura pe o bucată de hârtie de urmărire pe partea de sus a desenului, astfel încât să puteți practica schițarea fără a afecta restul desenului. În acest fel, puteți încerca mai multe stiluri înainte de a se angaja la una.
  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 8
    8. Adăuga îmbrăcăminte la figura. Există multe costume diferite pe care le puteți desena pe personajul dvs., deci alegeți unul care arată cel mai bun pentru desenul dvs. Deschideți ușor hainele pe corpul personajului dvs., astfel încât să puteți obține o idee despre cum va arăta. Odată ce găsiți un stil dorit pentru caracterul dvs., ștergeți toate liniile din corpul care sunt acoperite de haine pentru a vă curăța desenul.
  • Uită-te la imagini ale oamenilor reali purtând felul de haine pe care doriți să le trageți pe personajul dvs., astfel încât să puteți vedea unde se îndoaie și se răstoarne astfel încât să vă puteți face desenul mai realist.
  • Metoda 2 din 2:
    Desenarea figurii masculine
    1. Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 9
    1. Faceți o ovală cu un fund ascuțit lângă partea de sus a hârtiei pentru cap. Plasați ovale în mijlocul de sus al hârtiei, astfel încât să aveți suficient spațiu pentru a adăuga părul mai târziu. Trageți liniile înclinate în jos din ambele părți ale ovalului care se extind pentru a forma linia maxilarului. Schițați liniile maxilarului, astfel încât acestea să se întâlnească într-un punct sub ovală pentru a forma bărbia.
    • Caracterele anime masculine au de obicei mai lungi, fețe mai înguste decât femelele.
    • Nu atrageți cercul prea mare sau altfel nu veți putea să potriviți restul corpului pe pagină.
  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 10
    2. Extindeți o linie verticală care este de 6 ½ ori mai înalt decât capul în jos pagina. Măsurați înălțimea capului personajului dvs. din partea superioară a cercului în partea de jos a bărbiei. Înmulțiți măsurarea cu 6 ½ pentru a afla cât de înalt ar trebui să fie caracterul dvs., așa este proporțional. Porniți linia în centrul superior al capului și extindeți-l drept până la lungimea pe care ați găsit-o astfel încât să știți cât de înalt ar trebui să fie caracterul tău.
  • De asemenea, puteți desena linii orizontale marcând dimensiunea capului de-a lungul ghidului vertical. În acest fel, puteți vedea vizual unde se află anatomia personajului.
  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 11
    3. Schița într-o formă dreptunghiulară pentru trunchi. Desenați o linie orizontală sub bărbie de pe capul personajului dvs. pentru a marca vârfurile umerii lor. Adăugați linii în jos de la capetele umărului care unghi ușor spre ghidul central. Odată ce torsul se extinde la jumătatea liniei de ghidare verticală, trageți o linie orizontală pe fund pentru șolduri.
  • Umerii personajului tău ar trebui să fie de aproximativ două ori mai mare decât lățimea capului și șoldurile ușor mai îngustă.
  • Puneți cercuri pe colțurile de sus ale umerilor pentru a marca articulațiile, astfel încât să le puteți vizualiza mai bine.
  • Păstrați corpul ca simetric, așa cum puteți astfel încât personajul dvs. să pară proporțional.
  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 12
    4. Trageți brațele care ies din umeri. Începeți prin desenarea tuburilor care se extind de la umăr până ajung la jumătatea torsului. Schițează cercurile mici în interiorul tuburilor pentru a marca coate, astfel încât să știți unde puteți îndoi brațul personajului. Continuați să extindeți tuburile până când antebrațele sunt de aceeași lungime ca și brațele superioare. Adăugați cercuri pentru încheieturi înainte de a adăuga mâinile la sfârșit.
  • Puteți desena forme de mitten dacă nu doriți să adăugați degete imediat la mâinile personajului tău.
  • Brațele vor avea aproximativ aceeași lungime sau puțin mai mult decât trunchiul personajului tău.
  • Imagine intitulată trage un corp anime pas 13
    5. Adăugați picioarele pe fundul trunchiului, astfel încât acestea sunt jumătate din înălțimea figurii. Extindeți tuburile din partea inferioară a trunchiului de pe ambele părți ale liniei de ghidare a centralei pentru picioarele superioare. Odată ce le-ați atras la jumătatea distanței dintre șolduri și capătul liniei centrale, adăugați cercuri în interiorul tuburilor pentru genunchi. Adăugați picioarele inferioare, astfel încât acestea sunt la aceeași lungime ca și picioarele superioare înainte de a trage o formă trapezoidă pentru picioare.
  • Trageți mai întâi un picior și extindeți orientările orizontale din articulația genunchiului și piciorului, astfel încât să le puteți alinia când adăugați celălalt picior.
  • Țineți-vă desenul în fața dvs. și priviți propriile sale pentru a vedea dacă arată natural sau nenatural.
  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 14
    6. Ștergeți toate liniile directoare, astfel încât să vedeți doar conturul cifrei dvs. de anime. Utilizați radierul pe creion pentru a elimina ghidul central și orice liniile orizontale pe care le-ați adăugat. Aveți grijă să nu ștergeți niciuna dintre conturul personajului dvs. sau altceva că va trebui să-l redeim. Continuați să ștergeți orice linii care nu fac parte din caracterul dvs.
  • Dacă nu aveți o radieră pe creion, puteți utiliza o rază de bloc sau o mică radieră căutătoare pentru a lucra în zone strânse.
  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 15
    7. Schiță în caracteristicile faciale și mușchii pentru a adăuga detalii. Desenați formează dreptunghiul rotunjit ușor mai mic decât centrul capului pentru ochii personajului tău. Adăugați o linie mică pentru vârful nasului și trageți gura sub ochi, astfel încât acestea să fie aliniate cu mijlocul cercului. Alegeți o coafură care se potrivește bine personajului și o schițează pe capul lor. Trageți firele de păr în aglomerări care se termină într-un punct, mai degrabă decât desenarea firelor individuale. Apoi adăugați în liniile care urmează, împreună cu mușchii personajului dvs., cum ar fi pe pectorale lor sau ABS.
  • Nu trebuie să adăugați mușchii dacă intenționați să desenați haine de potrivire liberă pe ele.
  • Uită-te la diagramele de musculatură pentru a vedea ce forme și linii ar face mușchii pe personajul tău.
  • Imagine intitulată Desenați un corp anime Pasul 16
    8. Trage haine pe figura ta. Caracterele anime poartă o varietate de haine diferite, deci alegeți un stil care se potrivește cel mai bine cu personajul dvs. Schițați stilul ușor pe conturul corpului personajului dvs., astfel încât să puteți vedea ce ar dori dacă o purtau. Odată ce sunteți mulțumit de cum arată hainele, ștergeți orice parte a corpului personajului dvs. care este acoperit de îmbrăcăminte pentru ao face să pară mai credibil.
  • Practicați hainele pe o foaie de hârtie de urmărire, astfel încât să nu trebuie să trageți și să ștergeți de fiecare dată.
  • Bacsis: Uită-te la imagini ale oamenilor reali în haine similare ca ceea ce vrei să desenezi, astfel încât să puteți vedea cum hainele se îndoaie sau se bucură.

    sfaturi

    Luați fotografii de referință ale diferitelor poziții și unghiuri, astfel încât să puteți practica organismele anime de desen în acțiune. Trace peste imagini, astfel încât să puteți înțelege mai bine anatomia.
  • Încercați să trageți caracterele anime preferate, astfel încât să puteți practica și să vă uitați la o referință.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Creion
    • Radieră
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar