Cum să binecuvânteze o casă

În cele din urmă, ați mutat în noua dvs. casă. Este perfect în fiecare mod și doriți să rămână în acest fel. Dacă sunteți o persoană religioasă sau spirituală, ați putea găsi că binecuvântarea casei voastre vă aduce o mare pace a minții și a liniștei. Indiferent de credințele voastre religioase sau spirituale, începeți cu pasul 1 de mai jos pentru a afla cum să faceți o binecuvântare a casei care vă atrage atenția asupra.

Pași

Metoda 1 din 2:
Binecuvântarea religioasă
  1. Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 1
1. Efectuați o binecuvântare creștină. Binecuvântarea unei gospodării creștine este o tradiție antică care poate fi găsită în bisericile protestante, ortodoxe și romano-catolice, printre altele. Binecuvântarea poate fi efectuată de un preot sau pastor hirotonit sau de proprietarul casei în sine.
  • Dacă preferați să vă binecuvântați casa de un preot hirotonit, să-l invitați la casa dvs. pentru a efectua binecuvântarea și va fi fericit să oblige.
  • În mod normal, preotul va merge de la cameră în cameră, stropind fiecare cu apă sfântă. În timp ce merge, el poate recita unul sau mai multe pasaje din Evanghelia Sfântă.
  • Dacă preferați să vă binecuvântați casa dvs., utilizați uleiul de prindere (care poate fi pur și simplu presat la rece, ulei de măsline extra virgin, binecuvântat de un ministru) pentru a marca o cruce pe fiecare dintre ferestre și ușile din interiorul casei.
  • Pe măsură ce marchează semnul crucii, rostiți o rugăciune simplă cere lui Dumnezeu să binecuvânteze camera. De exemplu "În numele lui Isus Hristos, vă rog pacea și bucuria voastră să locuiți în această cameră," sau "Fie ca Duhul Sfânt să curgă și să umple această casă cu spiritul tău."
  • Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 2
    2. Efectuați o binecuvântare evreiască. Există o abundență de tradiții evreiești asociate cu trecerea într-o casă nouă sau pur și simplu binecuvântarea unui vechi.
  • Când se deplasează într-o casă nouă, familiile evreiești sunt obligați să aplice a Mezuzah (pergament inscripționat cu fraze ebraice de la Torah) la fiecare dintre ușile din casă.
  • Dupa cum Mezuzah este instalat, următoarea rugăciune este recitată "Binecuvântat ești, l-d nostru, regele universului, care ne-a sfințit cu poruncile sale și ne-a poruncit să aplicăm un mezuzah".
  • De asemenea, se crede că marți este cea mai bună zi pentru trecerea într-o casă nouă, că pâinea și sarea ar trebui să fie primele elemente care să intre în casă și că la scurt timp după mutarea într-o Chanukat Habayit sau partidul Housewarming ar trebui să fie ținut, în cazul în care prietenii și familia se adună și cuvintele Torei sunt vorbit.
  • În timpul partidului de îmbrăcăminte, este tradiția de a mânca primul fruct al noului sezon, recitând în același timp Shehecheyanu Binecuvântare, după cum urmează: "Binecuvântat ești tu, l -d-ul nostru, regele universului, care ne-a acordat viața, ne-a susținut și ne-a permis să ajungem la această ocazie."
  • Imagine intitulată binecuvânta o casă 3
    3. Efectuați o binecuvântare hindusă. Binecuvântările casei hinduse variază foarte mult în funcție de diferite regiuni. În unele locuri, ceremonia de îmbrăcăminte este cea de-a doua importanță numai la o zi de nuntă a unui cuplu.
  • Cu toate acestea, în toate regiunile, binecuvântarea casei trebuie să fie efectuată în dimineața zilei de case se mișcă în noua lor casă. O dată de mișcare de bun augur trebuie să fie aleasă de preotul hindus local, care trebuie să efectueze și ceremonia.
  • În ziua aceea, este tradițional (în unele regiuni) pentru proprietarii de case pentru a furniza o tavă cadou sau Dakshina Pentru utilizarea preotului în întreaga ceremonie. Acest cadou de cadouri conține, de obicei, obiecte, cum ar fi orezul brut, spălat, frunze de mango, ghee, monede, ierburi, condimente, fructe și flori, printre altele.
  • În timpul ceremoniei, proprietarul de case vor sta adesea în fața șemineului, purtând cele mai bune haine și repetarea mantrelor. Preotul va recita de obicei o rugăciune de prosperitate zeilor hinduși, cerând prosperitate, puritate și seninătate să fie acordate poporului casei.
  • Contactați un preot la templul dvs. local Hindus pentru informații despre modul în care ceremonia de îmbrăcăminte este efectuată în regiunea dvs.
  • Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 4
    4. Efectuați o binecuvântare islamică. Oamenii musulmani își binecuvântează casa în principal prin recitarea rugăciunilor - în mod obișnuit, nu există o ceremonie oficială care trebuie efectuată. Cu toate acestea, sunt recomandate anumite rugăciuni și tradiții:
  • La trecerea într-o casă nouă, este o idee bună să efectuați o rugăciune cu două cicluri, cerând lui Allah să dăruiească Baraka (binecuvântare), Rahma, (mila) și Dhikr (amintire) pe casă.
  • De asemenea, puteți recita o rugăciune pentru a vă proteja casa de ochiul răul și invidia celorlalți folosind următoarea rugăciune profetică: "Căut refugiu pentru tine în cuvintele perfecte ale lui Allah de la fiecare diavol, lucru dăunător și acuzând ochiul."
  • De asemenea, este recomandat să vă invitați prietenii și familia pentru cină, deoarece hrănirea altora este privită ca un act caritabil și o modalitate de a arăta recunoștința față de Allah. La această cină, tu și oaspeții tăi pot recita pasaje din Qur`an împreună.
  • În afară de binecuvântarea casei dvs. Când vă deplasați mai întâi, vă puteți binecuvânta casa dvs. de fiecare dată când treceți prin ușă folosind următoarea rugăciune: "Căut refugiu în cuvintele perfecte ale lui Allah de la răul despre ceea ce a creat". Repetarea acestei rugăciuni de trei ori va asigura nici un rău nu vine la tine în timp ce vă aflați în casă.
  • Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 5
    5. Efectuați o binecuvântare budistă. În budism, o ceremonie cunoscută sub numele de Khuan Ban Mai se efectuează (în anumite regiuni) atunci când o nouă casă este construită pentru a proteja casa și locuitorii săi. Ceremonia este efectuată de un grup de nouă călugări, care trebuie invitați la Casa devreme în dimineața ceremoniei.
  • Călugării efectuează apoi un ritual care implică lumânări de apă de lustral sacru și de ceară. Pe măsură ce ceara se topește și scade în apă, se crede că se spală răul și tristețea.
  • Călugării, de asemenea, cântă rugăciuni în limba PALI, în timp ce trecând un șir alb prin fiecare dintre mâinile lor. Vibrațiile din rugăciunile marcate se crede că trec prin șir, protejând casele și locuitorii săi.
  • După ceremonie, călugării stau la o masă pregătită de familia gazdă și de prietenii și vecinii lor.Ei trebuie să-și termine masa înainte de prânz. Apoi un călugăr stroplează apa sfântă în fiecare din camerele casei, înainte ca toți să plece.
  • Odată ce călugării pleacă, restul oaspeților se așează să mănânce alimentele rămase. În după-amiaza, aceștia efectuează ceremonia firului, unde oaspeții înfășoară un fir alb în jurul proprietarilor de case și le oferă binecuvântarea lor.
  • Metoda 2 din 2:
    Binecuvântare spirituală
    1. Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 6
    1. Curățați și dezghețați-vă casa. Este important să curățați și să vă dezordineți casa înainte de a efectua o binecuvântare a casei. Acest lucru vă va pune într-un cadru mai pozitiv al minții și vă va invita energie proaspătă în casă.
  • Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 7
    2. Invitați prietenii și familia. Este o idee frumoasă să inviți prietenii și familia să împărtășim ritualul de binecuvântare a casei cu tine. Cereți-i să stea într-un cerc și să se alăture mâinilor.
  • Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 8
    3. Lumina o lumânare roz. Pink simbolizează dragostea și bunătatea și va invita aceste energii în casa dvs.
  • Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 9
    4. Împărțiți binecuvântările. Treceți lumânarea roz la fiecare persoană din cerc. Oricine deține lumânarea ar trebui să împărtășească binecuvântările lor pentru proprietarii casei și de case. Exemplu de binecuvântări includ "Fie ca această casă să fie o locuință sacră pentru tine și pentru familia ta" sau "Fie ca cei care intră în această casă simt pace și dragoste".
  • Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 10
    5. Mergeți la fiecare cameră a casei și spuneți-vă intenția pentru el. După binecuvântare, poate doriți să purtați lumânarea roz în fiecare cameră a casei și să vă spuneți intenția pentru el, fie că este dormitorul, camera copilului sau bucătăria.
  • Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 11
    6. Lăsați lumânarea roz să ardă timp de o oră. Când ceremonia este completă, puneți lumânarea roz într-o locație centrală în casă și lăsați-o să ardă cel puțin o oră.
  • Imagine intitulată Binecuvântarea unei case Pasul 12
    7. Deschideți toate ușile și ferestrele orientate spre est. Acest lucru permite energia de viață a soarelui să stea în casa dvs., aducând energie, viață și lumină.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Spaniolii au un obicei vechi de agățare deasupra ușilor dormitorului, să sperie spiritele rele și să protejeze oamenii din casă. Dacă sunteți creștin, aceasta este o idee bună, dacă locuiți într-o casă cu un trecut dureros.
  • Smudging este, de asemenea, o modalitate excelentă de a crește energia pozitivă în casa dvs. Aveți nevoie de un stick de smudge (sau altă variantă a unui baston de smudge, dar salvie este cel mai frecvent) și să ardă și să pună fumul în întreaga casă.
  • De asemenea, ar fi foarte potrivit să aveți o petrecere mai mică pentru a sărbători binecuvântarea.
  • S-ar putea să-ți pui niște poze sfinte în casa ta.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Apă sfântă (opțional)
    • Scriptura (opțional)
    • O șanț roz sau orice alt fel de margele de rugăciune (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar